Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Ne treba ga više zvati i to je to, ko ga ****, pao mi je u očima poslije onog videa gdje je totalno lik zaboravio da smo se plasirali na svjetsko i da je nastupao za nas, ne zna lik ni protiv koga smo u grupi bili.
Seo Sudzuka ako je pouzdan defanzivac ja sam redovan reprezentativac ... na njega se vise ne treba ozbiljno racunati ... gurat Civica i Nastica i kad tad ce proigrati ... ovako vazda izvisimo uzdajuci se u 'pouzdanost' Seje Kioska ... on i Bicakcic 2 blizanca ...miky_hz je napisao/la:Sead Kolašinac neće konkurisati za utakmice reprezentacije protiv Finske 8. juna i Italije 11. juna.
Pouzdani defanzivac, nakon izgubljenog finala Evropske lige u kojem je njegovo Aarsenal poražen od Chelseaja sa 4:1, otkazao je dolazak na reprezentativno okupljanje, saznaju ****.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Bazinga12345
- Kontakt:
Stakleni. I on i pajdo Ermin. "Tenk" i "Celicni". How ironic...
Brz oporavak Seo
Brz oporavak Seo

kako me ovaj lik sve vise iznenadjuje. Ne kontam nikako
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je već previše... Pred svaku tekmu reprezentacije kao neka povreda. Koji komad teletine u pm... Neka se povuče skroz iz repke ako mu se ne igra i ćao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
[Sandžacka posla..a odigrao 90 min.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 30 maj 2019, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Valja igrat Fortnite sa kurdima..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nije se ni Veliki Zuti nesto nasekiro, niti je trazio da Kolasinac dodje u Sarajevo na pregled.
Ma sve je to sumnjivo i naopako, ne bi se zacudio da vec u junu otpadnemo iz trke za plasman.
Ma sve je to sumnjivo i naopako, ne bi se zacudio da vec u junu otpadnemo iz trke za plasman.
Mrsko liku. neam sta drugo biti. Ocigledno ima i nekih nesuglasica sa selektorom. Ide ljeto, mozda ga malo i boli, al daleko je od toga da ne moze igrati.
Ode on na odmor
Ode on na odmor
I on ce ko Begovic jos malo kod Robija postati,ako vec i nije,nije ni Zuti budala,ovaj svaku 10-tu se odaziva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nosi gofna ko i asmira
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sprema se nezavisnost Sandzaka. Samim tim i slažemo reprezentaciju. Sportski pozdrav
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nek se **** više ovaj, više je nego očito da mu nije baš stalo do reprezentacije što se može vidjeti time što se nije mogao sjetiti da smo igrali na svjetskom prvenstvu pa da i nije imao pojma da je Džeko bio najbolji strijelac Bundeslige, a svaki put pred okupljanje izmisli neki izgovor ili odigra utakmicu preko kurca kada ipak dođe. Dosta.
Zato je i izabrao nas jer ne bi mogao kod Švabe ovako 

Joj teorija.
-
- Kontakt:
Hvala bogu ima ovdje i pametnih momakaDrFilgud je napisao/la:Nije se ni Veliki Zuti nesto nasekiro, niti je trazio da Kolasinac dodje u Sarajevo na pregled.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kako je lose odigrao protiv Chelsea i moze se nekako reci da nije spreman da je imao problema, bukvalno se nije vidio na terenu , nek nam je Bog dragi na pomoci sa Civicem koji van svake pameti ima prednost nad Nasticem..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
nije se uopste nasekirao, cak vise...DrFilgud je napisao/la:Nije se ni Veliki Zuti nesto nasekiro, niti je trazio da Kolasinac dodje u Sarajevo na pregled.
mene je strah da je nama kraj kvalifikacija vec u junu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Google Adsense [Bot], invincible1921, Proximic, RacioEmocionalan, rishovski, signalidunapark, UtdBiH21, Zglavkar i 55 gostiju.