Isto kao što smo mi vas dobili u Tuzli '87. godine !TZ_BoY je napisao/la: Dobijemo veleza u gostima i celik nam da bodove i eto europe![]()
Sve po zasluzi a ono vam nećemo nikada halaliti ali evo da ste pošteno dobili pa hajde.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Isto kao što smo mi vas dobili u Tuzli '87. godine !TZ_BoY je napisao/la: Dobijemo veleza u gostima i celik nam da bodove i eto europe![]()
Jel to utakmica kad je Velezu trebao bod za prvaka...tad je Zvezda osvojilaNeToBoLa je napisao/la:Isto kao što smo mi vas dobili u Tuzli '87. godine !TZ_BoY je napisao/la: Dobijemo veleza u gostima i celik nam da bodove i eto europe![]()
Sve po zasluzi a ono vam nećemo nikada halaliti ali evo da ste pošteno dobili pa hajde.
ma i netreba uzet cemo mi vama bodove i bez vase pomociNeToBoLa je napisao/la:E upravo to, preča je Zvezda bila. Od nas ne očekujte nikakve poklon bodove, ne samo sada već nikada.
pa vas jedan Leotar otrese kuci a ne da vas mi kao nemozemo dobit hladno...ne budi smijesan,majke ti...netreba nama nista poklonjeno od vas a najmanje vasi fola poklonjeni bodovi....za zvezdu nisam siguran ali kolko se sjecam Sloboda nije igrala za njih jer bi u slucaju poraza od vas ispala iz tadasnje prve lige jugoslavijeNeToBoLa je napisao/la:Isto kao što smo mi vas dobili u Tuzli '87. godine !TZ_BoY je napisao/la: Dobijemo veleza u gostima i celik nam da bodove i eto europe![]()
Cuj majke ti? Bio na utakmisi u Tuzli 87? Sta nije bilo posteno?NeToBoLa je napisao/la:Isto kao što smo mi vas dobili u Tuzli '87. godine !TZ_BoY je napisao/la: Dobijemo veleza u gostima i celik nam da bodove i eto europe![]()
Nikakvi pokloni, ako zaslužimo idemo u EvropuNeToBoLa je napisao/la:Isto kao što smo mi vas dobili u Tuzli '87. godine !TZ_BoY je napisao/la: Dobijemo veleza u gostima i celik nam da bodove i eto europe![]()
nisam vas ja nasmijavao to je "tragedija" većine klubova pl stalno priče o europi a uprava istih ni da k . . . . . makne pa ne znam da vam svake godine uspiju prodati istu priču nego bolje da se vi riješite nesposobne uprave nego da ja napustim temuslani grad je napisao/la:eto,sve si nas nasmijao...hajd sad,furaj sa temeCrveni Barun je napisao/la:sloboda bi u europu a nema licencu ni za pl bih hhahahTZ_BoY je napisao/la:cestitke na pobijedi ....
evo rasporeda :
FK Sloboda-FK Rudar P.
FK Velež -FK Sloboda
FK Sloboda-FK Olimpic
NK Čelik -FK Sloboda
FK Sloboda-NK Zvijezda
Dobijemo veleza u gostima i celik nam da bodove i eto europe![]()
evo ostalih :
NK Čelik -NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg-FK Slavija
FK Sarajevo-NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg-HŠK Zrinjski
FK Budućnost B.-NK Široki Brijeg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo-FK Željezničar
FK Leotar-FK Sarajevo
FK Sarajevo-NK Široki Brijeg
FK Drina Zvornik-FK Sarajevo
FK Sarajevo-FK Velež
NeToBoLa je napisao/la:E upravo to, preča je Zvezda bila. Od nas ne očekujte nikakve poklon bodove, ne samo sada već nikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.