U timu koIa, najbolje ocenjeni igrac kola, resio derbi kola

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Nisam mislio doslovno, ali ajde.Sanfrancisco je napisao/la: ↑07 dec 2021, 20:11Odvadi malo i ne pretjeruj.PatriceKwedi je napisao/la: ↑07 dec 2021, 15:27Ali zato revno usporedjujes i prakticki izjednacavas nogometase Srbije s nogometasima Hrvatske, iako prvi nemaju nastupa na Sp koliko drugi imaju medalja.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 dec 2021, 15:05Prvo, odbojkasice nisu "moje". Spusti malo loptu sa tom apoteozom, jer sport je pre svega - zabava. Sportisti pripadaju sebi, svojim porodicama, klubovima (veze ih ugovor) i zemljama (sportsko drzavljanstvo), odnosno narodu (ja/ti nismo narod, nego samo pojedinci istih, a u njemu imamo brdo neistomisljenika na razlicite teme).
Sta imaju odbojkasice? Pa imaju recimo apsolutnu klasu. Osvojiti na 7 (sedam) uzastopnih velikih takmicenja medalju i igrati 5 finala (3 zlata) - to ih svrstava u najbolje sportske kolektive svih vremena u tom sportu. Na globalnom nivou. Kosarkasice iako dvostruke evropske sampionke u tom periodu (2015. i 2021.) vec to nemaju. Nemaju taj oreol.
Sa druge strane ti o tome mozes samo da mastas kada su doticne rukometasice u pitanju. I (samo) mastas. Mastu su ti rasprsile Brazilke i Japanke (!), "velesile", al' u ku*cu. A ta masta je koliko vidim potaknuta - cime? Ako ih uporedjujes sa srpskim odbojkasicama?! Genetskom bliskoscu? Slicnim mentalitetom? Ne osporavam ti. Legitimno. Ali ipak neuporedivo. Sa srpskim odbojkasicama se mogu porediti rukometasice, ali norveske, ruske, i francuske. Kolektivi koji imaju KONTINUITET medalja. Koje ne uzmu jednu medalju, nego 5, 7, 10 medalja - zaredom!![]()
![]()
Pa citas li ti uopce sto pises ili samo nabacujes bezveze?!
Srbija se na poslednjih 5 SP plasirala 4 puta(nije bila samo u Brazilu 2014.te)
a Hrvatska ima dvije medalje ili mozda racunas i onu Jugoslavije iz Montevidea 1930.te (Hrvati bojkotovali i nisu dali igrace)
Grujic veceras jako dobar, najbolji u redovima Porta uz Pepea, a izgubili, ispali u Ligu Evrope (gde su jedni od favorita za osvajanje).
Ne bih se bas slozio. Po meni je Jović odigrao vise no korektnu utakmicu. Daleko mi ozbiljnije izgleda nego kao kod Zidana. Ucestvuje u igri, rijetko kada grijesi u pasu, sacuva loptu kada je potrebno. Imao je finu, ali ne i tako laku sansu kada je iskosa pokusao da lobije Handanovića, pa je pogodio spoljni dio mreze. U drugom poluvremenu tezak sut iz mrtvog ugla i ne laka odbrana Samira...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 dec 2021, 23:35Grujic veceras jako dobar, najbolji u redovima Porta uz Pepea, a izgubili, ispali u Ligu Evrope (gde su jedni od favorita za osvajanje).
Jovic veceras prosecan, jedan od najslabijih u Realu, a pobedili utakmicu.
Jovic - zadovoljniji.
a "Helikopter" i "Fazlija"?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 16:07Tako je "PatriceKwedi", alias "Lajger", alias "ACG", cekamo nove nickove![]()
![]()
Laze tebe "marconato". Nije taj malac iz Bajerna nase dete. On je direktan potomak kralja Tomislava po babine linije. Reci ti njemu: "Lazes marconato, prestani vise da pises na ovoj temi! Lazes marconato! Niko ne sme vise da pise na ovoj temi!". Reci mu, reci, hajd', hajd', podrzavam te ja
Ma nije mu digresija isla u tom pravcu, nego zato sto je Motika. Jbg, ne mogu se svi Srbi prezivati Jovanović, Marković, Stanišić, Petković...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 19:30Laze tebe "marconato". Nije taj malac iz Bajerna nase dete. On je direktan potomak kralja Tomislava po babine linije. Reci ti njemu: "Lazes marconato, prestani vise da pises na ovoj temi! Lazes marconato! Niko ne sme vise da pise na ovoj temi!". Reci mu, reci, hajd', hajd', podrzavam te ja![]()
Ma shvatam.marconato je napisao/la: ↑08 dec 2021, 19:44Ma nije mu digresija isla u tom pravcu, nego zato sto je Motika. Jbg, ne mogu se svi Srbi prezivati Jovanović, Marković, Stanišić, Petković...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 19:30Laze tebe "marconato". Nije taj malac iz Bajerna nase dete. On je direktan potomak kralja Tomislava po babine linije. Reci ti njemu: "Lazes marconato, prestani vise da pises na ovoj temi! Lazes marconato! Niko ne sme vise da pise na ovoj temi!". Reci mu, reci, hajd', hajd', podrzavam te ja![]()
![]()
Najdrazi mi je Ivica Kralj. Taj je bio nasa Severina.marconato je napisao/la: ↑08 dec 2021, 19:44Ma nije mu digresija isla u tom pravcu, nego zato sto je Motika. Jbg, ne mogu se svi Srbi prezivati Jovanović, Marković, Stanišić, Petković...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑08 dec 2021, 19:30Laze tebe "marconato". Nije taj malac iz Bajerna nase dete. On je direktan potomak kralja Tomislava po babine linije. Reci ti njemu: "Lazes marconato, prestani vise da pises na ovoj temi! Lazes marconato! Niko ne sme vise da pise na ovoj temi!". Reci mu, reci, hajd', hajd', podrzavam te ja![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.