Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

armin arsenalovac
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la armin arsenalovac » 27 feb 2011, 23:06

Nema potrebe da komentarisu ljudi koji nisu fanovi arsenala!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 feb 2011, 23:17

Bosco je napisao/la:slika

Vidim neki napadaju Kosa, žalosno, ovakva greška se dešava i najboljima nad najboljim i nije njegova krivica, cijela ekipa je podbacila, Wenger izvršio kretenske izmjene i to je to, a Bowyeru se naj*bem mamice zbog toga što je udario Kosa. Žao mi ga je stvarno jer će sad biti prvi na udaru plitkih navijača koji ne vide dalje od nosa.
Sjecam se i ja Ruuda 2004.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 23:19

Keown :lol: Udario ga je jer je smatrao da je ovaj simulirao penal, tako da se i to može možda nekako i opravdati, ali ovaj seljak dadne gol u devedesetoj i udara ga. Pa volio bih da mene neko tako udari, samo cu to rec.

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 27 feb 2011, 23:23

Bosco je napisao/la:Keown :lol: Udario ga je jer je smatrao da je ovaj simulirao penal, tako da se i to može možda nekako i opravdati, ali ovaj seljak dadne gol u devedesetoj i udara ga. Pa volio bih da mene neko tako udari, samo cu to rec.
Ma ovaj Bowyer je primitivac, kakvo nesportsko ponasanje, ovaj francuzic je trebao potrcat' sad za njim i zgazit ga tamo, treba njega neko naucit pameti, krajnje je vrijeme.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2011, 23:24

Ti misliš da je Koscielny ovo i registrov'o. Lik je u totalnoj banani, mog'o ga je Bowyer i nogom nabit', ovaj ne bi mog'o reagovat(jbg, razumljivo je posebno kad se pogleda ta situacija kod primljenog pogotka). Što se tiče Bowyera, mislim da dovoljno govori činjenica da sada igra u Birminghamu. Lik je pogan da poganiji ne može biti; cilj je udariti, provocirati na jedan jadan i nesportski način svog kolegu sa suprotne strane, a ni povrijediti suparničkog igrača nije strano kada je on u pitanju. Koliko puta sam se samo zapit'o što njemu De Jongu i sličnim ne vrate na jedan kulturan bosanski način - pesnicom u zube. No, onda shvatim da bi se tim potezom igrači izjednačili sa ovim mesarima i moronima pa mi onda bude drago kada neko jednostavno ignoriše ovakve stvari. Btw, što ovako ne ode na Bartona ili Carrolla? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 feb 2011, 23:26

Nije to bio samo Keown i nije bila simulacija. Ali ono sto je Ruud dozivio je vidim smijesno i OK. Ah siroti nevini Arsenal.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 27 feb 2011, 23:27

Monolog je napisao/la:Ti misliš da je Koscielny ovo i registrov'o. Lik je u totalnoj banani, mog'o ga je Bowyer i nogom nabit', ovaj ne bi mog'o reagovat(jbg, razumljivo je posebno kad se pogleda ta situacija kod primljenog pogotka). Što se tiče Bowyera, mislim da dovoljno govori činjenica da sada igra u Birminghamu. Lik je pogan da poganiji ne može biti; cilj je udariti, provocirati na jedan jadan i nesportski način svog kolegu sa suprotne strane, a ni povrijediti suparničkog igrača nije strano kada je on u pitanju. Koliko puta sam se samo zapit'o što njemu De Jongu i sličnim ne vrate na jedan kulturan bosanski način - pesnicom u zube. No, onda shvatim da bi se tim potezom igrači izjednačili sa ovim mesarima i moronima pa mi onda bude drago kada neko jednostavno ignoriše ovakve stvari. Btw, što ovako ne ode na Bartona ili Carrolla? :lol:
Carroll se cuva za Vidica, navodno je veliki jaran s Dzekom pa da vrati Vidicu zbog onog udaranja bosanskog zmaja :mrgreen:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 23:30

Ma registrov'o je on to, samo naravno da mu nije bilo ni do čeg u tom trenutku, ali ne smije mu ostat dužan. Ma nebitno je sad, da je nama samo jednog Keowna ili Adamsa, malo morgen bi se dešavale ovakve situacije.

slika
Trasimaco je napisao/la:Nije to bio samo Keown i nije bila simulacija. Ali ono sto je Ruud dozivio je vidim smijesno i OK. Ah siroti nevini Arsenal.
Šta sad hoćeš od mene ? Da kažem da opravdavam taj potez Keowna ? Ne opravdavam, ali razumijem, teško da je bilo prgavijeg igrača od Ruuda tada, ne bih rekao da ga je baš iz čistog mira udario, ovi dadnu pobjednički gol u 91 min i još udaraju igrača. Žalosno.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 feb 2011, 23:41

Ruud bio prgav igrac? :lol: Ne zelim od tebe nista vise, dobio sam ono sto sam htio.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2011, 23:41

Trasimaco je napisao/la:Ruud bio prgav igrac? :lol: Ne zelim od tebe nista vise, dobio sam ono sto sam htio.
Super. ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 feb 2011, 01:02

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 feb 2011, 01:10

Smijesno da biti smijesnije ne moze.. evo npr. ovi manchesterovci se rugaju nama za 5 godina, pa to je uspjeh ne osvojiti 5 godina, koliko manchester godina nije osvojio titulu prije SAF-a ??? zna li neko??? :lol: :lol:
Nego kad smo kod prljavosti, zadnji covjek koji moze govoriti o tome je navijac opet manchestera, pa u klubu u kojem je bio kapiten Keane, i klub u kojem igraci napadaju navijace, nema pravo ni jednom drugom nista reci.. Eh da je sad jedan Adams, kako bi ovi misevi u rupe pobjegli.. to bi bilo presmijesno.. ali idemo dalje, i dalje vjerujem da mozemo ligu osvojiti..
Celik!3,2,2.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 feb 2011, 01:25

Jesam li ja rekao da United nije imao tvrdih momaka u timu? Samo mi je zapela za oko ova kritika na racun Bowyera od nekog kome je smijesno sta su igraci Arsenala uradili Van Nistelrooyu. Koliko se sjecam, igraci sadasnjeg tima su dali sve od sebe da povrijede Evru u zadnjem mecu. Cak i drazesni Van Babo. Kao i Nania u onoj pobjedi Uniteda u FA Cupu od 4:0 kad mu nista drugo nisu mogli. Za Ronalda da ne pricam. Ide mi na zivce ovo licemjerstvo.

Dao bih i ja svasta nesto da United ponovo ima Keana. Osim toga sto je bio lud, bio je i nevjerovatan igrac, vođa i mogao je dobiti utakmicu cak i u tunelu prije pocetka.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 28 feb 2011, 01:49

AllGunsBlazing je napisao/la:Smijesno da biti smijesnije ne moze.. evo npr. ovi manchesterovci se rugaju nama za 5 godina, pa to je uspjeh ne osvojiti 5 godina, koliko manchester godina nije osvojio titulu prije SAF-a ??? zna li neko??? :lol: :lol:
Nego kad smo kod prljavosti, zadnji covjek koji moze govoriti o tome je navijac opet manchestera, pa u klubu u kojem je bio kapiten Keane, i klub u kojem igraci napadaju navijace, nema pravo ni jednom drugom nista reci.. Eh da je sad jedan Adams, kako bi ovi misevi u rupe pobjegli.. to bi bilo presmijesno.. ali idemo dalje, i dalje vjerujem da mozemo ligu osvojiti..
Dvadeset i šest godina tj od 67-93. I šta sa tim?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 feb 2011, 02:49

drinamen je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Smijesno da biti smijesnije ne moze.. evo npr. ovi manchesterovci se rugaju nama za 5 godina, pa to je uspjeh ne osvojiti 5 godina, koliko manchester godina nije osvojio titulu prije SAF-a ??? zna li neko??? :lol: :lol:
Pa ne znam je li taj podatak tačan, ali ako jest smiješno je da se nama svi rugaju radi posta od šest godina bez trofeja, na to je kolega mislio. I Barcelona od '99 do '05 nije ništa osvojili pa sumnjam da im je se iko tako rugao. Možda je i ovako bolje jer će se i među nama navvijačima Arsenala vidjeti ko stvarno navija za Arsenal, a ko ne. Nema trofeja, bože moj tako je ali to nikako neće umanjit moje osjećaje prema Arsenalu. To je isto ko što navijam za Čelik, zato što su oni preko 10 god bez tofeja ja bi ih trebo stidit ih se i nešto slično. Nema šanse i oni su moj tim i dok je mene živog biće i ljubavi prema Čeliku a bogami i prema Arsenalu.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 28 feb 2011, 02:53

Bosco je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
Pa ne znam je li taj podatak tačan, ali ako jest smiješno je da se nama svi rugaju radi posta od šest godina bez trofeja, na to je kolega mislio. I Barcelona od '99 do '05 nije ništa osvojili pa sumnjam da im je se iko tako rugao. Možda je i ovako bolje jer će se i među nama navvijačima Arsenala vidjeti ko stvarno navija za Arsenal, a ko ne. Nema trofeja, bože moj tako je ali to nikako neće umanjit moje osjećaje prema Arsenalu. To je isto ko što navijam za Čelik, zato što su oni preko 10 god bez tofeja ja bi ih trebo stidit ih se i nešto slično. Nema šanse i oni su moj tim i dok je mene živog biće i ljubavi prema Čeliku a bogami i prema Arsenalu.
Podatak je sa zvaničnog sajta Mančestera. http://www.manutd.com/Home/Club/Trophy%20Room.aspx Bosco tebi svaka čast realan si. Ali neki pokušavaju da veličaju svoj klub tako što će poniziti protivnički.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 feb 2011, 09:17

sto se nasladjuju ljudi, izaci cemo mi i jaci iz ovog, izvuci pouku i uz malo srece osvojiti EPL, a vidi se da je wilsheru drama krivo, lik ce za par godina biti ikona kluba, mogu garantovati, a ovaj birmingham klub FUJ, nista drugo za reci, nimalo sportskog duha, nista, dabogda u 18. ligu ispali majku im

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 feb 2011, 11:11

Jel moze neko nesto vise napisati o Van Persijevoj povredi.
Bilo bi glupo da propusti revans LS.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 feb 2011, 14:13

jack_wilshere

Well done to the BCFC player who slapped Koscielny on the head when they scored, very big of you!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 feb 2011, 14:26

Koja seljačina od igrača što je Koscielnog udario, tko je god ono bio...
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.