UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Foden raspali

Damire lave, zaboravi imena.....engleska i svi njihovi crveni mundiri, sve to lijepo zvuči. Jesi li gledao njihove utakmice?
Pa oćelavi princ William skroz naskroz, ono je patnja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Montela je kasnio za izmjenama,al nisu imali srece i vjerovatno se vratio bumerang.
Sve u svemu mislim da ce Engleska izbaciti ovu Holandiju ako bude igrala kao nocas.
Po meni Francuzi uzimaju ovo,Spanija igra najljepse al mlada je to ekipa.
Sve u svemu mislim da ce Engleska izbaciti ovu Holandiju ako bude igrala kao nocas.
Po meni Francuzi uzimaju ovo,Spanija igra najljepse al mlada je to ekipa.
Nikad ovo necu shvatiti,zasto neki ljudi pate od imena.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma yebes Engleze, ja sam mislio prvenstveno na Holandiju. Svakako sam navijao da ih Svicarci izbace. Holandija kako je lose krenula EP, na kraju igraju najljepse za oko od ovih vecih reprezentacija.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 06 jul 2024, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lik je pobjednik.
Gareth Southgate, izbornik Engleske:
''Mislim da je ovo s naše strane bila jako dobra utakmica. U turnirskom dijelu natjecanja morate pokazati razne kvalitete, a mi upravo to radimo. Imamo nevjerojatan karakter i pronalazimo rješenja u svakoj situaciji. Jako sam sretan. Moram pohvaliti prvenstveno koncentraciju u obrani.''
Saučesnici u genocidu će dobiti po ušima od Engleza. Turska je naivno ispala noćas.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Hvala ti Allah za pravdu i za ovu pobijedu Holandije. Ova pobijeda Holandije mi je draze nego sto je Ramo uzivao sa helikopterom i *isao po narodu i dusmanima ovog foruma. ALLAHU EKBER postoji jos pravda. Protiv Austrije trebala je Turska ispasti, ali eto kad tad dolazi pravda i fudbal pobijedi.
Ova mrznja zeleni botova i lazni turaka + lazni Srba i lazni Hrvata prema Holandiji, Njemackoj, Austriji i zapadu je tako zalostno, nezahvalno i licemjerno, jer oni bi sve dali da mogu tamo zivit, sto upravo i vidimo koliko ih puno ima.
Ko je glasao za rezoluciju o Srebrenici? Majku vam *ebem nezahvalno stvorenje jedno. Ne vole Njemacku, Svicarsku, Austrija + zapad, a rado bi napustili Tursku i BiH + Balkan samo da budu tamo, koji su to lazovi i licemjerna gamad. Ja bi Merih Demiralu dao kaznu od 50 utakmice, a ne samo 2. Desnicarska gamad ko oni sa 3 majmunska prsta, sviju bi u kavez stavio. Ne znaju se normalno ponasati neandertalci, nije ni cudo da vas je Allah prokleo sa trojkom i erdoganom.
Kako je to zaostalo sunce ti drago, muslimani i krscani samo na papiru kao i ostale sto glume nesto drugo. Pogotovo ovi u BiH, koji 30 godina glasaju za desnicare. Glumite na forumu neko obrazovanje i pravilno pisanje, a drzava vam propada nesposobna gamad, gdje ste tu? *icke najvece na dunjaluku. Umjesto na forumu da izmedju se *usite *urca, bolje bi bilo da pravite protest protiv kriminal, vi cete nekom pametovati narkomani i klosari jedni.
Hvala ti Allah za Ramu i sinove, zbog ovakvih krkana u inat uzivam sto vas Ramo, Vico, Dodik, Covic, Bakir i ostali *ebu. Samo nastavi te dalje da im *usite *urac, sirota forumska.
Turska je meni bezveze ekipa, a i ponasanje navijaca ne lici na Islam, vec na neke cigane, gori od Rumuna, jer sam ih vidio u Njemackoj i Austriji, gdje ih ima puno i kako se sramotno i nesportsko ponasaju, ali eto bitno je derati se Allahu Ekber i stetu napravit, zato im Allah dao tezak poraz. Kultura nula, a ni ponasanje nemaju isto ko oni migranti u BiH. Toliko oni vole Tursku, a zive na zapadu. Nije mi jasno, ako volis Tursku pa zivi tamo, reci Allahu Ekber i napravi stetu, licemjernost i nezahvalnost Turaka. Nisu svi ali vecina su takvi, valjda zbog onog lopova erdogana. Nije ni cudo sto podrzavaju cetnike vise nego BiH + i vidili smo kako su igrali protiv Gruzije, Portugal, Ceske, Austrije i sad Holandije.
Jedno je rezultat a drugo je igra. Igra njihova nista nije posebna i to smo sad opet vidili protiv Holandije.
Sreca ih vodila do cetvrtfinale kao i Hrvatsku (SP 2018 + 2022) + Englesku sad do polufinale ali eto sve se vrati kad tad. Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber, hvala ti za ovu pravdu jos jednom.
Dobra igra u fudbalu na kraju pobijedi i to je najbitnije, postoji pravda. Nece Bog dati forumskim krkanima i zlonamjernim ljudima kao u BiH. Incest osobe na aparatima zbog poraza Turaka i *ederskog goata. Predivno je njihovo masovno mucenje koje traje 30 godina i ako Bog da nek traje i dalje jos 100 godina.
)))
Ova mrznja zeleni botova i lazni turaka + lazni Srba i lazni Hrvata prema Holandiji, Njemackoj, Austriji i zapadu je tako zalostno, nezahvalno i licemjerno, jer oni bi sve dali da mogu tamo zivit, sto upravo i vidimo koliko ih puno ima.
Ko je glasao za rezoluciju o Srebrenici? Majku vam *ebem nezahvalno stvorenje jedno. Ne vole Njemacku, Svicarsku, Austrija + zapad, a rado bi napustili Tursku i BiH + Balkan samo da budu tamo, koji su to lazovi i licemjerna gamad. Ja bi Merih Demiralu dao kaznu od 50 utakmice, a ne samo 2. Desnicarska gamad ko oni sa 3 majmunska prsta, sviju bi u kavez stavio. Ne znaju se normalno ponasati neandertalci, nije ni cudo da vas je Allah prokleo sa trojkom i erdoganom.
Kako je to zaostalo sunce ti drago, muslimani i krscani samo na papiru kao i ostale sto glume nesto drugo. Pogotovo ovi u BiH, koji 30 godina glasaju za desnicare. Glumite na forumu neko obrazovanje i pravilno pisanje, a drzava vam propada nesposobna gamad, gdje ste tu? *icke najvece na dunjaluku. Umjesto na forumu da izmedju se *usite *urca, bolje bi bilo da pravite protest protiv kriminal, vi cete nekom pametovati narkomani i klosari jedni.
Hvala ti Allah za Ramu i sinove, zbog ovakvih krkana u inat uzivam sto vas Ramo, Vico, Dodik, Covic, Bakir i ostali *ebu. Samo nastavi te dalje da im *usite *urac, sirota forumska.
Turska je meni bezveze ekipa, a i ponasanje navijaca ne lici na Islam, vec na neke cigane, gori od Rumuna, jer sam ih vidio u Njemackoj i Austriji, gdje ih ima puno i kako se sramotno i nesportsko ponasaju, ali eto bitno je derati se Allahu Ekber i stetu napravit, zato im Allah dao tezak poraz. Kultura nula, a ni ponasanje nemaju isto ko oni migranti u BiH. Toliko oni vole Tursku, a zive na zapadu. Nije mi jasno, ako volis Tursku pa zivi tamo, reci Allahu Ekber i napravi stetu, licemjernost i nezahvalnost Turaka. Nisu svi ali vecina su takvi, valjda zbog onog lopova erdogana. Nije ni cudo sto podrzavaju cetnike vise nego BiH + i vidili smo kako su igrali protiv Gruzije, Portugal, Ceske, Austrije i sad Holandije.
Jedno je rezultat a drugo je igra. Igra njihova nista nije posebna i to smo sad opet vidili protiv Holandije.
Sreca ih vodila do cetvrtfinale kao i Hrvatsku (SP 2018 + 2022) + Englesku sad do polufinale ali eto sve se vrati kad tad. Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber, hvala ti za ovu pravdu jos jednom.
Dobra igra u fudbalu na kraju pobijedi i to je najbitnije, postoji pravda. Nece Bog dati forumskim krkanima i zlonamjernim ljudima kao u BiH. Incest osobe na aparatima zbog poraza Turaka i *ederskog goata. Predivno je njihovo masovno mucenje koje traje 30 godina i ako Bog da nek traje i dalje jos 100 godina.

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
A u polufinalu ti igraju repke s pola ekipe koji su djeca bivsih robova tih drzava, toliko o divljastvu!
CPOJ
Znaci nije ti do imena nego si navijao da muslimani ispadnuDamirT je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:05Ma yebes Engleze, ja sam mislio prvenstveno na Holandiju. Svakako sam navijao da ih Svicarci izbace.
Misliš na trojkašku "fgr" gamad koja puši karu Dodiku i Čoviću u duhu "kompromisa i relaksacije"?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:01Sreća pa ispadoše. Ne bi mogao živjeti od Bošnji koje puca Stokholmski sindrom da su prošli dalje.

E to ti je Štokholmski sindrom u najljigavijem izdanju.

Što se tiče utakmice, zaslužena pobjeda Holandije. Bili su bolji u zadnjih pola sata. Turci po ko zna koji put fizički pali u završnici utakmice.
U polufinalu dva klasika po imenima i veličini, ali ne i po prikazanoj igri.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 06 jul 2024, 23:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Ovaj Deen bas obolio 

- JayCatwright
- Kontakt:
Tako je. Navijamo da muslimani u preostalim ekipama zabijaju autogolove ako ih ima

- tuzlak1987
- Kontakt:
To Deen brate puni forumske seldzuke. 

Po cemu je to Turska vise zasluzila od Holandije prolaz? Ovo tvoje pitanje je debilno da necu ni komentarisati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.