FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

mejdan
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la mejdan » 21 maj 2010, 23:08

Ljuka je napisao/la:Ko bi rek'o cuda da se dese
pa Miljacka pehare odnese
da ne mogu na grbavicu od tuge doc'
da ne mogu od sramote sarajevom proc'!!!!

-'AJMO SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!
Ko bi rek'o cuda da se deseeeeeeeeee
-JAČE!!!!!!
pa Miljacka pehare odneseeeeeeeeeeeeeeee
da ne mogu od sramote sarajevom proc'!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :) :P :lol: 8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 maj 2010, 23:10

mejdan je napisao/la:

-JAČE!!!!!!
:D :) :P :lol: 8-)
ponos Sarajeva - ZELJEZNICAR. toliko o sramoti. imate li jos nesto da je ono simpaticno?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 maj 2010, 23:10

RBA 1987 je napisao/la:Pa vidim da se porediš sa Barselonom pa reko da nisi ti Đoane Laporta, al učinilo mi se, nego kada opet osmislite kakvu glupost javite nam pa da se malo našalimo sa vama, jer i onako vodimo 2-1, jednom Leotar, drugi put kup, šta li je treće i koliko će da zaboli :D :D :D
ne vodite x je 2-2...treci put ce castiti Mile ;)
1921-2011

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 21 maj 2010, 23:12

-JAČE!!!!!!
dobra dobra hahahahahaha mogla bi se i zapjevati na tribini :lol:

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 21 maj 2010, 23:17

Privo javljanje nakon utakmice... Čestitam Borcu osvajanje kupa...

Drago mi je sto vidim ovoliku radost onih sto do prije koji dan pričaše kako im naslovi ne trebaju.
Ovo za majice, pozvo bih svoje Manijake na sabur, jer nas sad zezaju na to (a da budemo posteni, bas smo im sjeli na volej, i mi bismo njih zezali), al sta je tu je. Makar smo stampali majice za navijace (neki jedva odstampaju za 20-tak igraca, izgleda da je nestalo pa trener nije dobio :mrgreen: )
A ja nisam raspolozen nikoga da zezam, jos me drzi nevjerica od koga smo mi izgubili naslov... Sami sebe porazili... Ne mogu doc' sebi...
Jos jedna pozitivna stvar je odlicna utakmica, visok tempo, bas me to obradovalo. ;)
Pozdrav.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 21 maj 2010, 23:17

F.K. ŽELJEZNIČAR JE ŠAMPION U NEDELJU :!: onaj ko misli da će kiksati samo se zavarava,uzeli ste kup i svaka čast ali mislim da je titula puno bitniji trofej--i pretkolo lige prvaka :!:

Ljuka
Kontakt:

Post Postao/la Ljuka » 21 maj 2010, 23:30

Jedno je navijati za svoj klub i voljeti ga...kao što MI volimo i navijamo za Borac!
A potpuno suprotno tome je,biti prepotentan i imati komplekx više vrijednosti...kao što ovi Željini imaju!

I dok smo mi prije finalnoga meča bili realni i kontali da su nam sanse 50/50...
Vi plavi se likovali,i već proslavili osvajanje kupa...I ONDA PUKLA BRUKA!!! ODE TROFEJ U BL!!!TAKO VAM I TREBA,POKRIJTE SE PO UŠIMA I ĆUTITE!

A TAKO ĆE BITI I U NEDELJU......PREDVIĐAM KIŠU CIJELI DAN I KIŠU GOLOVA U ŽELJINOJ MREŽI...TO JE U NEKU RUKU I DOBRO,JER KADA BUDETE PLAKALI,NEĆE SE BAŠ TOLIKO PRIMIJTITI! HAHAHAHAHAAHAHAH
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...

gennaro
Kontakt:

Post Postao/la gennaro » 22 maj 2010, 00:07

IDU DVA
PEHARA ULICOM JEDAN JE MOZDA zeljin, A DRUGI 100 % NIJE :)))))))
8-)
U životu je važno biti BORAC!

zimbabwe
Kontakt:

Post Postao/la zimbabwe » 22 maj 2010, 00:50

borac-olimpik,nedjelja 17:30 !!! da nas bude vise!!!

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 22 maj 2010, 01:11

normala da je bruka
uredu da je neki klub,nego mali borac

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 22 maj 2010, 02:39

Ajmo ljudi dosta vise o finalu kupa, dosta je bilo zezancije (mada bilo je zanimljivo sve to u vezi kupa :D ), mi uzeli kup oni ce vjerovatno prvenstvo, dve najbolje ekipe u drzavi smo i mi i oni koje su obiljezile ovu sezonu, da nas nije bilo ova sezona premijer lige bi bila totalno ne zanimljiva kao i prethodne, treba se okrenuti utakmici protiv Olimpika i tu se sto vise odazvati da proslavimo pehar pobjednika kupa svi zajedno, zajebite kisu i dodjite na slavlje! AJ BORAC!
za nju bori se i pobjedjuje.....

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2010, 02:40

aziz je napisao/la:Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad
E sad da tebi odgovorim ali samo činjenicama. Pošto si dosta mlad i poprilično glup momak koji nema ni dva razreda osnovne škole.

Evo ti činjenice a ti ih možeš provjeriti ako te zanima gdje i to ću ti odgovoriti na pp!

Dakle,

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar BiH.

Lokalna uprava
Grad Sarajevo sačinjen je od četiri općine: Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad.

Stanovništvo
Grad Sarajevo: 300.000 (procjena iz 2006.)

Nacionalni sastav i religija
U Sarajevu žive Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Jevreji, Romi i ostale etničke skupine, a zastupljene religije su katoličanstvo, pravoslavlje, islam i judaizam.

Površina Sarajeva
141,5 km2
_________________________________________________________________________________________________

Banja Luka (srpski: & ?) je drugi po veličini grad u Bosni i Hercegovini, glavni grad Republike Srpske, jednog od dvaju BiH entiteta. Prema procjeni zavoda za statistiku RS(http://www.rzs.rs.ba) iz 2006 imao je 250.000 stanovnika. Banja Luka je središte Bosanske Krajine, regije na sjeverozapadu BiH. Grad leži na rijeci Vrbas.

A pošto me strašno nerviraš evo ti i ovo čisto da naučiš ko je ko

slika

slika

slika

slika

Idiot neobrazovani! :D :D :D :D :D
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 22 maj 2010, 02:53

Joj poredjenja vi poredite Instituciju FK ZELJEZNICAR...sa mali borcem..koji je bio najjaci u ovim nizerazrednim ligama..2 liga :D...liga rs a..buhaaa :D....pa bolan nemate ni stolica na stadionu hahahha :D..vi nesto pricate..a sto se tice Navijanja i Navijaca...to morate jos uciti slabi ste...!!!! ipak svaka cast na Osvojenom KUPU......koliko ste srece imali nevjerovatno i kakva 2 gola ste dali :P........ali nema vezze mi u NEDELJU OSVAJAMO MNOGO MNOGO VRIJEDNIJI TROFEJ OD kupa a to je TITULA :D....samo nemoj da vam bude SARAJEVO-borac 5:0 debakl.pripremite se dobro jer KOMSIJE ZNAJU BITI OPASNI...I VRLO NEZGODNI...!!!!
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2010, 03:01

Adnan_Zeljovac je napisao/la:Joj poredjenja vi poredite Instituciju FK ZELJEZNICAR...sa mali borcem..koji je bio najjaci u ovim nizerazrednim ligama..2 liga :D...liga rs a..buhaaa :D....pa bolan nemate ni stolica na stadionu hahahha :D..vi nesto pricate..a sto se tice Navijanja i Navijaca...to morate jos uciti slabi ste...!!!! ipak svaka cast na Osvojenom KUPU......koliko ste srece imali nevjerovatno i kakva 2 gola ste dali :P........ali nema vezze mi u NEDELJU OSVAJAMO MNOGO MNOGO VRIJEDNIJI TROFEJ OD kupa a to je TITULA :D....samo nemoj da vam bude SARAJEVO-borac 5:0 debakl.pripremite se dobro jer KOMSIJE ZNAJU BITI OPASNI...I VRLO NEZGODNI...!!!!

Čega ste vi institucija majke ti. Jedan klubič iz naselja koji neće ove sezone ništa osvojiti! Komšije vas će vas poderati na Smrdavici **** treba im za opstanak a i Borcu za duplu krunu!
:D :D :D Ruralcu kompleksaški :D :D :D :D
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 22 maj 2010, 03:02

Adnan_Zeljovac je napisao/la:Joj poredjenja vi poredite Instituciju FK ZELJEZNICAR...sa mali borcem..koji je bio najjaci u ovim nizerazrednim ligama..2 liga :D...liga rs a..buhaaa :D....pa bolan nemate ni stolica na stadionu hahahha :D..vi nesto pricate..a sto se tice Navijanja i Navijaca...to morate jos uciti slabi ste...!!!! ipak svaka cast na Osvojenom KUPU......koliko ste srece imali nevjerovatno i kakva 2 gola ste dali :P........ali nema vezze mi u NEDELJU OSVAJAMO MNOGO MNOGO VRIJEDNIJI TROFEJ OD kupa a to je TITULA :D....samo nemoj da vam bude SARAJEVO-borac 5:0 debakl.pripremite se dobro jer KOMSIJE ZNAJU BITI OPASNI...I VRLO NEZGODNI...!!!!
Odkad ste poceli navijati za gradskog rivala, a oni vas ubise u pojam nasim osvajanjem kupa, nama ta utakmica protiv njih nista ne znaci, a to da su opasni oni ste najbolje osjetili na svojoj kozi u prvenstvu na Grbavici.
Nego, pripremaj te se za Zenicu i evropske utakmice, renoviranje naseg stadiona krece vrlo brzo.
za nju bori se i pobjedjuje.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 maj 2010, 03:03

Ova noćna prepucavanja su najjača. :mrgreen:

Dijaspora :roll:

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 22 maj 2010, 03:05

LEŠINAR je napisao/la:

Čega ste vi institucija majke ti. Jedan klubič iz naselja koji neće ove sezone ništa osvojiti! Komšije vas će vas poderati na Smrdavici **** treba im za opstanak a i Borcu za duplu krunu!
:D :D :D Ruralcu kompleksaški :D :D :D :D[/quote
hhahahahhahahahahahhahahahhahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moj komentar...lupetas gluposti...procitaj malo gore bolje...ili ukucaj...www.google.ba..pa FK ZELJEZNICAR...i procitaj uspjehe INSTITUCIJE...pa uporedi sa mali borcem..a tek NAVIJACI PA ZADACA :D......
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2010, 03:06

Neutral je napisao/la:Ova noćna prepucavanja su najjača. :mrgreen:

Dijaspora :roll:
Ma ne samo petak pa iz grada da stražarim da mi ne truju temu svetinje moje! A neda mi se ni spavati! :D :D
Zadnja izmjena: LEŠINAR, dana/u 22 maj 2010, 03:50, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 maj 2010, 03:10

Haha, ma ništa samo ti izvoli, na meni je da čitam ako želim. ;)

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 22 maj 2010, 03:14

Adnan_Zeljovac je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:

:D :D :D Ruralcu kompleksaški :D :D :D :D[/quote
hhahahahhahahahahahhahahahhahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moj komentar...lupetas gluposti...procitaj malo gore bolje...ili ukucaj...www.google.ba..pa FK ZELJEZNICAR...i procitaj uspjehe INSTITUCIJE...pa uporedi sa mali borcem..a tek NAVIJACI PA ZADACA :D......
Institut za rehabilitaciju od poraza tako piše na google :D :D
Nego izbacuje mi neki NK Zeljeznicar.

Jeste li vi NK ili FK i da li ste vi Željezničar ili Zeljeznicar. Ima neki klub iz predgrađa BL 3. liga!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.