aziz je napisao/la:Banja Luka je jedan mali gradić sa 100.000 stanovnika nešto kao naša opština Novo Sarajevo,i kao tako mali može te imati i mali klub sa malim navijačima.Dakle nemoj da vam pada na pamet,niti u najluđim snovima da se poredite sa nama, mi smo za vas POJAM kako kao klub tako kao i grad
E sad da tebi odgovorim ali samo činjenicama. Pošto si dosta mlad i poprilično glup momak koji nema ni dva razreda osnovne škole.
Evo ti činjenice a ti ih možeš provjeriti ako te zanima gdje i to ću ti odgovoriti na pp!
Dakle,
Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar BiH.
Lokalna uprava
Grad Sarajevo sačinjen je od četiri općine: Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad.
Stanovništvo
Grad Sarajevo:
300.000 (procjena iz 2006.)
Nacionalni sastav i religija
U Sarajevu žive Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Jevreji, Romi i ostale etničke skupine, a zastupljene religije su katoličanstvo, pravoslavlje, islam i judaizam.
Površina Sarajeva
141,5 km2
_________________________________________________________________________________________________
Banja Luka (srpski: & ?) je drugi po veličini grad u Bosni i Hercegovini,
glavni grad Republike Srpske, jednog od dvaju BiH entiteta. Prema procjeni zavoda za statistiku RS(
http://www.rzs.rs.ba) iz 2006 imao je
250.000 stanovnika. Banja Luka je središte Bosanske Krajine, regije na sjeverozapadu BiH. Grad leži na rijeci Vrbas.
A pošto me strašno nerviraš evo ti i ovo čisto da naučiš ko je ko
Idiot neobrazovani!

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................