-0.4

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Bar ga ne šamara timski kolega, za razliku od nekih drugih
Stao na izlazu iz pita i blokirao sve ostale, jer nije bio zadovoljan guzvom koju je vidio i umjesto da se skloni lijevo i stane, on stao na pola puta. Druga situacija je bila kad je ocito blokirao Tsunodu, koji je bio sjajan u q1 i sigurno bi otisao u q3.
Ma nema F1 sampiona, koji ne kmeci, a pogtovo se to odnosi na ovu modernu F1 gdje imas dominacije timova poput RB, Mercedesa i opet RB. Imas pola sekunde brzi bolid vecinu sezone u kvalama, za.**** se, bukvalno kao na igrici ispunjavas side-questove i onda ti dodje vikend gdje vozis trabanta. Isto tako je reagirao i Hamilton, a tako reagira i Max. Obojica su ego triperi, kao sto je svaki sampion, samo sto ovdje imas live prijenos njihovih razgovora, a prilicno sam siguran da su oni i blagi, kakvo kmecanje i agresiju npr. ispoljavaju fudbaleri tokom utakmica.
Norris ne može pobijedit ni pomoću trikova. 2 Ferrarija i 2 Mercedesa ima. I ja se nadam čistoj utrci, ma da mislim da i čak da bude SC, Ferrari ima najviše šanse da uzme ovo.Evander je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:15Radi Norisa, sa jedne strane bih volio da bude danas prekida i konfuzije. Vjerujem da bi tako imao vise sansi za pobjedu, nego u cistoj trci.
Ali radi Red Bulla, volio bih cistu utrku. Imam osjecaj kad god da se desi SC, Max profitira, pa me ne bi cudilo i danas da tako nadoknadi sve sto je juce izgubio. Fakat je red da bilo ko drugi pobijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.