HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bekicamir
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bekicamir » 02 nov 2012, 17:04

Ovo je gore od onoga kada su Velezu davali donacije od 1000 KM i stavljali na TV! :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 nov 2012, 17:06

Samo smanjenje lige ovaj cirkus moze spasiti.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 nov 2012, 17:07

bekicamir je napisao/la:Ovo je gore od onoga kada su Velezu davali donacije od 1000 KM i stavljali na TV! :lol:

opsjednut si.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 02 nov 2012, 17:14

bekicamir je napisao/la:Ovo je gore od onoga kada su Velezu davali donacije od 1000 KM i stavljali na TV! :lol:

Bekicu, Bekicu :D

Sutra napasti Gradinu od prve minute, nisu losi ali mi smo dosta kvalitetniji i valjda cemo sutra napokon proigrati..
Naravno ako utakmice i bude, ne bi lose bilo 0:3 za nas da malo gol razliku popravimo :P :)

Sto se Rudara tice, ova odluka me nimalo ne cudi, znao sam odmah nakon sjednice u ponedjeljak da ce se ovako zavrsiti. Nadam se da cemo ih sad ozbiljnije shvatiti i da necemo ponoviti pogreske iz prosle utakmice..

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 02 nov 2012, 17:22

Razumljivo je da se bune direktno zainteresirani da nam se oduzme mogućnost za nova tri boda, ali pravila su ovdje jasna i ako želimo regularnu ligu sve mora biti po zakonu i po pravilima. 8 minuta od 60 do 68 kada je teren bio prazan bez aktera susreta jer je sudija svirao prekid nije tijek igre i ne računa se kao tijek igre, baš kao što je slučaj sa zadnjeg Eura ili onaj iz kupa ili onaj iz kvalifikacija.
Ovdje neki žele da u ovom slučaju bude drugačije samim tim i neregularno. Možete se samo češati zato ili istupite svi iz lige kojima ne odgovara ovo. Mi da smo oštećeni mi bi lajali, ovako nismo oštećeni i zaboli nas sada neka stvar za one kojima bi odgovaralo drugačije.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 nov 2012, 17:25

Svi akteri utakmice svijeni su i znaju da se igralo 22 minute drugog poluvremena i to je istina i to nitko nemože pobiti. Znao sam i vjerovao jer istina mora pobijediiti a Bevanda neka se žali "upravi za vodovod i kanalizacije" !!!

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 17:30

lenta crvena je napisao/la:Razumljivo je da se bune direktno zainteresirani da nam se oduzme mogućnost za nova tri boda, ali pravila su ovdje jasna i ako želimo regularnu ligu sve mora biti po zakonu i po pravilima. 8 minuta od 60 do 68 kada je teren bio prazan bez aktera susreta jer je sudija svirao prekid nije tijek igre i ne računa se kao tijek igre, baš kao što je slučaj sa zadnjeg Eura ili onaj iz kupa ili onaj iz kvalifikacija.
Ovdje neki žele da u ovom slučaju bude drugačije samim tim i neregularno. Možete se samo češati zato ili istupite svi iz lige kojima ne odgovara ovo. Mi da smo oštećeni mi bi lajali, ovako nismo oštećeni i zaboli nas sada neka stvar za one kojima bi odgovaralo drugačije.
U zvanicnom zapisniku pise da je Zrinjski dao gol u 72 minutu,e sada ko je u pravu,ili to NSFS BIH ne vjeruje svome delegatu!Cirkus!Ako ne znaju da tumace sopstvena pravila onda neka se obrate ili UEFI ili FIFI !Neka neko objasni da li semafor i reflektori dobijaju struju sa istih instalacija ili je to bila namjerna sabotaza!Puno je slucajnih stvari ovdje!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 nov 2012, 18:52

Zato što je vrijeme išlo dokm su svi bili 8 minuta u svlačionica 100 puta sam napisao. U svim savezima ćim sudija pištaljkom prekine utakmicu i poašlje u svlačionicu igra se zaustavlja. Delaegat je poslje utakmice u dogovoru preko telefona sa Rudolfom usaglasio da s eigra sutra nova! To su normalno prihvatili bez pritužbi i jedni drugi jer je normalno svi znaju da s eigralo samo 22minute 2. dijela. Ostalo je sasvim nebitno jer je to istina da se toliko igralo !!
Ja zarumjem da Rudara sada žali jer su vodili a igralo bi se još 23 minute + sudijsko vrijeme i puno togase moglo promjeniti. Isto tako da je kojim slučajem Zrinjski vodio 1:0 onda bi opet oni žalili što se sve desilo... Ovo je samo ispoštovan pravilnik po zbivanjm na terenu a pravilnik je svima znamo i slažemo se kakav! Ništa osobno protiv Rudara ili ciljano nešto protiv kluba. Ja garantiram da bih napisao realno i da je bilo odigrano 80% utakmice bez natezanja na bilo koju stranu. Pokušavam samo biti realan jer ovako se sutra može desiti bilo kojem drugom klubu i kažem samo neka bude po pravilima i relnim zbivanjima i to cijenim i poštujem......

Pozdrav!
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 02 nov 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 02 nov 2012, 18:53

Bijeljinacity je napisao/la:
lenta crvena je napisao/la:Razumljivo je da se bune direktno zainteresirani da nam se oduzme mogućnost za nova tri boda, ali pravila su ovdje jasna i ako želimo regularnu ligu sve mora biti po zakonu i po pravilima. 8 minuta od 60 do 68 kada je teren bio prazan bez aktera susreta jer je sudija svirao prekid nije tijek igre i ne računa se kao tijek igre, baš kao što je slučaj sa zadnjeg Eura ili onaj iz kupa ili onaj iz kvalifikacija.
U zvanicnom zapisniku pise da je Zrinjski dao gol u 72 minutu,e sada ko je u pravu,ili to NSFS BIH ne vjeruje svome delegatu!Cirkus!Ako ne znaju da tumace sopstvena pravila onda neka se obrate ili UEFI ili FIFI !Neka neko objasni da li semafor i reflektori dobijaju struju sa istih instalacija ili je to bila namjerna sabotaza!Puno je slucajnih stvari ovdje!
Evo ti prvo pravilo za zapisnik i pročitaj:
"Zapisnik sa utakmice smatra se javnom ispravom i podaci u njemu su
tačni sve dok se ne dokaže suprotno. Ako se u podacima unesenim u zapisnik utvrdi greška, nadležni organ za takmičenje će izvršiti ispravku tako da zapisnik odgovara činjeničnom stanju"..
"Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala bitiprekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.) o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80%
regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice."

Druga stvar nevrijeme gromovi bljeskovi i oluje su bili drugo poluvrijeme a reflektori kada se ugase na sekundu treba im desetak minuta da se ponovno upale kako u Mostaru tako bilo gdje drugo. Još da dodam da je u zapisniku točno stajalo da je prekid bio od 60-68 minute. Grešku su napravili što utakmicu nisu nastavili od 60 minute, a ne od 68 kako su oni stavili. Kako vam to u glavu ne ide?
Šta ti još nije jasno?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 nov 2012, 18:59

Bijeljinacity je napisao/la:

Samo info za reflektor ! Da li je tebi na istoj fazi televizor i hladnjak? Odgovor je NE. Ako ti i to nije jasno opet ću ti pojasniti. Već sam pisao da je bilo strašno nevrijeme i grmljavina i u tom trenutku je došlo do pada napona na kratko, ja stanujem blizu i sve mi se od aparata resetiralo a na reflektor se to odrazi tako da prednaponske sklopke izbace radi visokog potencijala i reflektori se ugase a nakon toga potrebno je min. 8-10 min da se ponovo uspostavi rasvijeta.

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 02 nov 2012, 19:36

Ljudi iz Rudara nisu krivi.
Ostali ljudi igrati utakmicu.
Nego sve je kriv Mijin vojnik,Bevanda, po cijem se nalogu sastala komisija sutradan.
Inace ne bi bilo ovog cirkusa.Utakmica bi vec bila gotova.
Treba malo pitati ljude u klubu,kako vec dva mjeseca Siroki vrbuje igraca Zrinjskog pod ugovorom,
a radi se o Arezini.

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 02 nov 2012, 19:54

fanaticoszg je napisao/la: Treba malo pitati ljude u klubu,kako vec dva mjeseca Siroki vrbuje igraca Zrinjskog pod ugovorom,
a radi se o Arezini.
Odkud ti to ?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 nov 2012, 20:00

anonym0us je napisao/la:
fanaticoszg je napisao/la: Treba malo pitati ljude u klubu,kako vec dva mjeseca Siroki vrbuje igraca Zrinjskog pod ugovorom,
a radi se o Arezini.
Odkud ti to ?

Nije to nista neobicajno,kako u SB ne mogu igrati igraci drugih nacionalnosti a iz HNL-a su im igraci preskupi ,tj oni kvalitetni mladi igraci zavrse u Dinamu ili Hajduku nista im drugo ne preostaje nego uzimati igrace od Zrinjskog kao sto su Dzdic I,Dzidic D,Maric,Silic,Landeka,Serdarusic,Kordic,Barisic,Kozul ,Musa pa cak i Bloudek trener no sa njime su se zajeb... :lol:
Vidis da im kvalitet opada iz godine u godinu ,mogli bi brzo Mujo i Nebojsa u NK Siroki Brijeg !

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 02 nov 2012, 20:03

Hvali se po "metropoli" Tomo Bevanda,neku funkciju valjda obnasa u klubu,
da ce uspjeti dovesti Arezinu vec u zimskom prelaznom roku.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 02 nov 2012, 20:07

Sve se zna kako je sve počelo i na čiju inicijativu u nedjelju navečer, ostalo je sada sve prošlost i igra se nova utakmica kako to pravila i nalažu. To što su u ponedjeljak ujutro shvatili još neki i gurali da se ostvari registriranje utakmice je u neku ruku razumljivo. Da li je pošteno i moralno neka svak za sebe zaključi.

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 02 nov 2012, 20:13

bitno da mi sutra pobjedimo, jer sa pobjedom gradinu i ovom ponovljenom rudara imat cemo neke sanse i za titulu
jer na proljece imamo utakmicu vise kuci i puno laksi raspored

Mancini
Kontakt:

Zrinjski Mostar

Post Postao/la Mancini » 02 nov 2012, 20:59

Ništa novo od Komiteta za ublehe!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 nov 2012, 21:38

Sto su ublehe glasovanje 5 za ,1 suzdrzan i 0 protiv a tu ima i bosnjaka,srba i hrvata?! :?

Titula je malo preambicijozno jer budimo realni igra nam je nikakva a moze to jednom,dva puta te sreca pomaziti ali ovo lose izgleda dali smo najmanje golova u ligi i mi bi na titulu,treba vezni red promjenuti skroz kao i napad da se titula obezbjedi mene vise raduje sto su nas sirokobrijeske firme pocele sponzoritrati kao sto su Mepas i Primorka! :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 nov 2012, 21:41

bekicamir je napisao/la:Sto su ublehe glasovanje 5 za ,1 suzdrzan i 0 protiv a tu ima i bosnjaka,srba i hrvata?! :?

Titula je malo preambicijozno jer budimo realni igra nam je nikakva a moze to jednom,dva puta te sreca pomaziti ali ovo lose izgleda dali smo najmanje golova u ligi i mi bi na titulu,treba vezni red promjenuti skroz kao i napad da se titula obezbjedi mene vise raduje sto su nas sirokobrijeske firme pocele sponzoritrati kao sto su Mepas i Primorka! :D
Svako tumači pravilnike kako hoće! :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 02 nov 2012, 22:18

fanaticoszg je napisao/la:Hvali se po "metropoli" Tomo Bevanda,neku funkciju valjda obnasa u klubu,
da ce uspjeti dovesti Arezinu vec u zimskom prelaznom roku.
ništa čudno, zapostavljen je u zrinjskom. musa ga je i doveo u mostar pa je logično da ga povuče za sobom. širokom svakako trebaju mladi i talentirani igrači
Sloga Uskoplje

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.