" onclick="window.open(this.href);return false;
opsjednut si.bekicamir je napisao/la:Ovo je gore od onoga kada su Velezu davali donacije od 1000 KM i stavljali na TV!![]()
Bekicu, Bekicubekicamir je napisao/la:Ovo je gore od onoga kada su Velezu davali donacije od 1000 KM i stavljali na TV!![]()
U zvanicnom zapisniku pise da je Zrinjski dao gol u 72 minutu,e sada ko je u pravu,ili to NSFS BIH ne vjeruje svome delegatu!Cirkus!Ako ne znaju da tumace sopstvena pravila onda neka se obrate ili UEFI ili FIFI !Neka neko objasni da li semafor i reflektori dobijaju struju sa istih instalacija ili je to bila namjerna sabotaza!Puno je slucajnih stvari ovdje!lenta crvena je napisao/la:Razumljivo je da se bune direktno zainteresirani da nam se oduzme mogućnost za nova tri boda, ali pravila su ovdje jasna i ako želimo regularnu ligu sve mora biti po zakonu i po pravilima. 8 minuta od 60 do 68 kada je teren bio prazan bez aktera susreta jer je sudija svirao prekid nije tijek igre i ne računa se kao tijek igre, baš kao što je slučaj sa zadnjeg Eura ili onaj iz kupa ili onaj iz kvalifikacija.
Ovdje neki žele da u ovom slučaju bude drugačije samim tim i neregularno. Možete se samo češati zato ili istupite svi iz lige kojima ne odgovara ovo. Mi da smo oštećeni mi bi lajali, ovako nismo oštećeni i zaboli nas sada neka stvar za one kojima bi odgovaralo drugačije.
Evo ti prvo pravilo za zapisnik i pročitaj:Bijeljinacity je napisao/la:U zvanicnom zapisniku pise da je Zrinjski dao gol u 72 minutu,e sada ko je u pravu,ili to NSFS BIH ne vjeruje svome delegatu!Cirkus!Ako ne znaju da tumace sopstvena pravila onda neka se obrate ili UEFI ili FIFI !Neka neko objasni da li semafor i reflektori dobijaju struju sa istih instalacija ili je to bila namjerna sabotaza!Puno je slucajnih stvari ovdje!lenta crvena je napisao/la:Razumljivo je da se bune direktno zainteresirani da nam se oduzme mogućnost za nova tri boda, ali pravila su ovdje jasna i ako želimo regularnu ligu sve mora biti po zakonu i po pravilima. 8 minuta od 60 do 68 kada je teren bio prazan bez aktera susreta jer je sudija svirao prekid nije tijek igre i ne računa se kao tijek igre, baš kao što je slučaj sa zadnjeg Eura ili onaj iz kupa ili onaj iz kvalifikacija.
Ovdje neki žele da u ovom slučaju bude drugačije samim tim i neregularno. Možete se samo češati zato ili istupite svi iz lige kojima ne odgovara ovo. Mi da smo oštećeni mi bi lajali, ovako nismo oštećeni i zaboli nas sada neka stvar za one kojima bi odgovaralo drugačije.
Bijeljinacity je napisao/la:U zvanicnom zapisniku pise da je Zrinjski dao gol u 72 minutu,e sada ko je u pravu,ili to NSFS BIH ne vjeruje svome delegatu!Cirkus!Ako ne znaju da tumace sopstvena pravila onda neka se obrate ili UEFI ili FIFI !Neka neko objasni da li semafor i reflektori dobijaju struju sa istih instalacija ili je to bila namjerna sabotaza!Puno je slucajnih stvari ovdje!lenta crvena je napisao/la:Razumljivo je da se bune direktno zainteresirani da nam se oduzme mogućnost za nova tri boda, ali pravila su ovdje jasna i ako želimo regularnu ligu sve mora biti po zakonu i po pravilima. 8 minuta od 60 do 68 kada je teren bio prazan bez aktera susreta jer je sudija svirao prekid nije tijek igre i ne računa se kao tijek igre, baš kao što je slučaj sa zadnjeg Eura ili onaj iz kupa ili onaj iz kvalifikacija.
Odkud ti to ?fanaticoszg je napisao/la: Treba malo pitati ljude u klubu,kako vec dva mjeseca Siroki vrbuje igraca Zrinjskog pod ugovorom,
a radi se o Arezini.
anonym0us je napisao/la:Odkud ti to ?fanaticoszg je napisao/la: Treba malo pitati ljude u klubu,kako vec dva mjeseca Siroki vrbuje igraca Zrinjskog pod ugovorom,
a radi se o Arezini.
Svako tumači pravilnike kako hoće!bekicamir je napisao/la:Sto su ublehe glasovanje 5 za ,1 suzdrzan i 0 protiv a tu ima i bosnjaka,srba i hrvata?!![]()
Titula je malo preambicijozno jer budimo realni igra nam je nikakva a moze to jednom,dva puta te sreca pomaziti ali ovo lose izgleda dali smo najmanje golova u ligi i mi bi na titulu,treba vezni red promjenuti skroz kao i napad da se titula obezbjedi mene vise raduje sto su nas sirokobrijeske firme pocele sponzoritrati kao sto su Mepas i Primorka!
ništa čudno, zapostavljen je u zrinjskom. musa ga je i doveo u mostar pa je logično da ga povuče za sobom. širokom svakako trebaju mladi i talentirani igračifanaticoszg je napisao/la:Hvali se po "metropoli" Tomo Bevanda,neku funkciju valjda obnasa u klubu,
da ce uspjeti dovesti Arezinu vec u zimskom prelaznom roku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.