FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 20 maj 2010, 01:40

Interista di cuore je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Ma pustite ih, oni nisu ni u svom gradu, ni na svom stadionu najveci klub.
nemoj vise plakat,jbg ispala ti je Barca sta ces.hahaha.presmijesan si,sad se Bayernovcima uvlacis u pedu,al djab ti ove godine tvoju VELIKU Barcu Inter stize po broju titula LP,pa se ti skontaj sta pricas ;)
ak bayern izadje bez postave il ak u najmanju ruku inter uspje sredit da bayernu jos 7-8 igraca ne igra i ako se te noci mnoga cuda dese, i ako neko ubaci igracima bayerna nesto u hranu i ako vulkanska prasina bude imala mnogo veci uticaj nego do sad onda ce se interovi snovi godinama sanjani ostvarit...steta sto lyon nekim cudom ne udje u finale mozda bi inter i osvojio titulu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 01:43

geronimo je napisao/la:Mi stojimo pred finalem a ja sad treba s tobom da pricam o utakmici protiv Viola? Prezvakana tema, sinko, svako od nas je priznao da je bio ofsajd, ali da su Toskanci Bayern nadigrali je vrlo smjela izjava s tvoje strane.

Haj'mo reci da smo tu utakmicu prosli na srecu, najvise radi podcjenjivanja protivnika...ali nije Bayern ni prvi ni zadnji klub kome je sreca pomogla da dodje do uspjeha.

Smirite tenzije, moze se normalno diskutovati, finale je pred nama pa cemo vidjeti ko je bolji.
Respektujem Inter, imaju veoma snaznu ekipu, mozda su i blagi favorit zbog neigranja Ribery-ja...ali ja sam uvjeren da ce utakmica biti gutava, sitnice ce odluciti i naravno nadam se i vjerujem da Bayern moze do kante.
posteno,slicnog smo misljenja,ali nemogu onih komentara koji preuvelicavaju nesto svoji i negledaju realnosti i cinjenice ;)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 maj 2010, 01:43

tako mi je drago sto ste se tolko digli i sto ste ubjedjeni da ce Bayern da osvoji,niste ni svjesni...a onda nakon finala,nece vas bit nigdje do pocetka iduce sezone...FORZA INTER
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 20 maj 2010, 01:44

hehe veoma ste duhoviti bash me zanima sta cete govoriti poslije tekme luzeri...zdrao sad

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 01:46

JetSet_Hantraga je napisao/la:
jedno je nesvirat ofsajd od nekoliko centimetara,a nesto sasvim drugo nesvirati ofsajd od 5 metara :mrgreen:
Ofsajd je ofsajd, isto kao sto je i gol gol. Svaki gol ima istu vrijednost, nebitno je li postignut sa 40 ili 2 metra. Isti slucaj je i sa ofsajdom.

Ne znam uopste zasto se raspravljam sa navijacima malih timova. ;)
moguce je da sudija pogresi i nevidi ofsajd od pola metra ili manje,to se jako cesto desava,ali kada nesvira ofsajd od 3-5metara onda covjek samo moze pomisliti da ga namjerno nije svirao :roll: :roll: :roll:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 maj 2010, 01:47

effe_sa je napisao/la: ak bayern izadje bez postave il ak u najmanju ruku inter uspje sredit da bayernu jos 7-8 igraca ne igra i ako se te noci mnoga cuda dese, i ako neko ubaci igracima bayerna nesto u hranu
evo elber je rekao da se nada da ce Sneider dobiti proljev, tako da ce cas i po pitati ...gdje ovdje WC. :lol:

ovome sto ima cizmu na avataru mogu poruciti... i noga u guzicu je korak naprijed. :D
Vom Jäger zum Gejagten

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 maj 2010, 01:48

ocigledno vole zabari da provociraju, radi toga volio bih da bayern osvoji LP u subotu 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 01:53

Romariooo je napisao/la:Ma pustite ih, oni nisu ni u svom gradu, ni na svom stadionu najveci klub.
nemoj vise plakat,jbg ispala ti je Barca sta ces.hahaha.presmijesan si,sad se Bayernovcima uvlacis u pedu,al djab ti ove godine tvoju VELIKU Barcu Inter stize po broju titula LP,pa se ti skontaj sta pricas ;)
hahaha, u avliji svojoj sinko se prvo dokazite, u avliji i u carsiji, onda evropi pricajte price. A ja se nemam kome uvlaciti, moj tim je najbolji tim za ponositi se njime, boljeg nema, Bayern simpatisem, a kad Bayern brani cast fudbala onda ga mnogo simpatisem, a vi navijajte za svoju jadnu ekipu sto sramoti fudbal. Jos kad vas Bayern nabije ostat cete i bez titule i bez obraza.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 maj 2010, 01:55

al kakogod tvoju najbolju ekipu smo izbacili....hahahah.vidim da oces da crknes od muke,al jbg.hahaha.kako mi je drago zbog takvih kao ti sto je Inter proso tu "najbolju" ekipu nisi ni svjestan.uzivaj u gledanju finala :D a Inter je u svojoj avliji vec 4 godine gazda tako da.....

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 01:56

Interista di cuore je napisao/la:tako mi je drago sto ste se tolko digli i sto ste ubjedjeni da ce Bayern da osvoji,niste ni svjesni...a onda nakon finala,nece vas bit nigdje do pocetka iduce sezone...FORZA INTER
Sta vi mislite da samo vi mozete biti ubjedjeni da cete dobiti. Idite na svoju temu i sirite svoj optimizam, a mi cemo ovde.
To sto neko ne gleda stvari realno vec navijacki, pa mi i jesmo navijaci i najveci optimisti kad je nas klub u pitanju.
Mogu samo reci da smo realniji od vas.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 01:57

Romariooo je napisao/la:
hahaha, u avliji svojoj sinko se prvo dokazite, u avliji i u carsiji, onda evropi pricajte price. A ja se nemam kome uvlaciti, moj tim je najbolji tim za ponositi se njime, boljeg nema, Bayern simpatisem, a kad Bayern brani cast fudbala onda ga mnogo simpatisem, a vi navijajte za svoju jadnu ekipu sto sramoti fudbal. Jos kad vas Bayern nabije ostat cete i bez titule i bez obraza.
e taj tvoj najbolji tim ce u subotu sjedit kraj crnobijelog televizora i gledati najbolje klubove evrope u finalu,a ti kupi sebi kikirikija i pistacija i hrumaj od nervoze i jada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 01:59

Nece se imati radi cega nervirat jer ce u toj utakmici navijati za Bayern :lol:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 02:01

Bilal je napisao/la:Nece se imati radi cega nervirat jer ce u toj utakmici navijati za Bayern :lol:
pa to mu i jest problem i kletva,bas radi tog ce se nervirati :D :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 02:12

hahahaha, nije fudbal nastao ove godine, niti zavrsava nakon finala u Madridu, moji su imali opet odlicnu sezonu, dolaze nam sjajna pojacanja, mi uzivamo, a uzivat cemo jos i vise kad vas Bayern nabije, zadnji put kad ste u Spaniji gostovali centra niste presli. I eto kako ste veliki, vas veliki vodja ce i ostati u Madridu, cim su mu pare vece ponudili odma vas je odhebo haha.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 02:16

cappy je napisao/la:hehe veoma ste duhoviti bash me zanima sta cete govoriti poslije tekme luzeri...zdrao sad
Luzer ti je na avataru :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 maj 2010, 02:18

romario smjesan si...ahah.ma ne smjesan,presmjesan.ispala mu Barca pa sad od muke navija za Bayern.smajli koji se valja od smijeha...BAVARCI NEK POBIJEDI BOLJI...borba za triple ce bit velika,sve najbolje ;) naravno nadam se da Inter osvaja,al opet srecno :) aj sad laku noc :mrgreen:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 maj 2010, 02:25

Interista di cuore je napisao/la:tako mi je drago sto ste se tolko digli i sto ste ubjedjeni da ce Bayern da osvoji,niste ni svjesni...a onda nakon finala,nece vas bit nigdje do pocetka iduce sezone...FORZA INTER
Gle covjeka ...Brate mi smo ovDje bili dok nije bilo avas provokatora kad bayetrn bio u velikoj krizi i s gratafeom se mucio mi smo pisali sta valja sta Ne ! I da smo uvijek tu a ja kako znam za Inter se nije navijalo sem par starih navijaca dodze Klub jarane u LP FINALE odma 1000 navijaca nemoguce !

Kao Chelsea 1999 kao da nije ni postojao sada bruka navijaca "kakvih" navijca !!!

Drzitt se vrha (RM,BAYO,BARSA,MANCHO,MILAN,LIVERPOOL) a sanjajte da cete stici Barcu

Viva Viva FCCB !!! :arrow: :D :arrow:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 maj 2010, 10:57

za vas smo elita to mora da boli, za druge se navija a BAYERN se voli.... :mrgreen: :mrgreen:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 maj 2010, 11:35

geronimo je napisao/la:
Zdena, u redu je pokusaj provokacije, mada je ti nazivas salom. Kada glumis tako cool tipa onda ostani takav do kraja. A ne nekoga nazivati majmunom. Vidi se i na tebi da si isfrustriran Bayernovim uspjehom, pa ne potezes bas za najboljim oruzjem. Vidim i smaju si mi ukrao. :mrgreen:
Nisam ja isfrustriran. :D
Ja sam rekao da ću navijati za Bayern u finalu a i napisao sam da je Bayern najbolja i najjača ekipa. Ne mogu na ovoj temi napisati da su sretni i nafakaši jer ne postoji dovoljno iskrenih forumaša da to potvrdi. :D
Iskreno, nemam se ja tu šta raspravljati sa tim likom kad se on prijavio 31.1. na ovaj forum tj. onda kad se Bayern učvrstio u vrhu tabele. Lako se tad prijaviti na forum i **** se Bayern ovo, Bayern ono..... Još napiše ovo:
effe_sa je napisao/la: ne kontas ti da muller igra prvu sezonu i da igra bolje od mnogi drugih zvijezdica
Kakav je to navijač pa tvrdi da Müller igra prvu sezonu? Müller je za Bayu zaigrao kad je Klinsmann bio trener, čak je bio strijelac u LP. To dovoljno govori o kakvom se "navijaču" radi. Čast poglavico tebi. Ti si, među rijetkim, na ovoj temi uvijek bio uz klub i igrače.

P.S. Smaju nisam ukrao.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 maj 2010, 11:39

Ma nije vazno kad se prijavio na forum ! ovaj forum ne cini navijaca vidis ja sam se davno prijavio a imam tako malo postova jer necu da se svadzam , prepirem vec samo poslije utakmice napisem neku Pohvalu za moje igrace ili kad moras bas nekom levatu odgovorit !
Ne idem po drugim temama kao Interovi na nasu i ostali ... :!:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.