geronimo je napisao/la:
Zdena, u redu je pokusaj provokacije, mada je ti nazivas salom. Kada glumis tako cool tipa onda ostani takav do kraja. A ne nekoga nazivati majmunom. Vidi se i na tebi da si isfrustriran Bayernovim uspjehom, pa ne potezes bas za najboljim oruzjem. Vidim i
smaju si mi ukrao.

Nisam ja isfrustriran.
Ja sam rekao da ću navijati za Bayern u finalu a i napisao sam da je Bayern najbolja i najjača ekipa. Ne mogu na ovoj temi napisati da su sretni i nafakaši jer ne postoji dovoljno iskrenih forumaša da to potvrdi.
Iskreno, nemam se ja tu šta raspravljati sa tim likom kad se on prijavio 31.1. na ovaj forum tj. onda kad se Bayern učvrstio u vrhu tabele. Lako se tad prijaviti na forum i **** se Bayern ovo, Bayern ono..... Još napiše ovo:
effe_sa je napisao/la:
ne kontas ti da muller igra prvu sezonu i da igra bolje od mnogi drugih zvijezdica
Kakav je to navijač pa tvrdi da Müller igra prvu sezonu? Müller je za Bayu zaigrao kad je Klinsmann bio trener, čak je bio strijelac u LP. To dovoljno govori o kakvom se "navijaču" radi. Čast poglavico tebi. Ti si, među rijetkim, na ovoj temi uvijek bio uz klub i igrače.
P.S.
Smaju nisam ukrao.