babino je napisao/la:prc vran prc vran prc vran![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
babino je napisao/la:prc vran prc vran prc vran![]()
Nikad nije dobio sansu da se dokaze.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Doktorski.. Meni je u reprezentaciji bio bezvezan, al' eto, jasno je da zna igrati fudbal.
Šteta što nema sa Bahom ali šta je tu jeakisarajevo92 je napisao/la:https://streamable.com/yw4h6
Koliko utakmica je trebo poceti pa da se dokaze ... u onih par sto je odigro izgledo je ko da je zaluto na teren ... bas onako kako bi i ja izgledo da je se neko zaj@b@ pa mene stavio da igram ... da zna fudbala stoji ali i u repci bi mogo isto ovo sto i u klubu ... zadnjih 10 minuta pa sta god uradi dobro je ... a nekad davno, davno je bio vanserijski talenat ...Pivopija je napisao/la:Nikad nije dobio sansu da se dokaze.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Doktorski.. Meni je u reprezentaciji bio bezvezan, al' eto, jasno je da zna igrati fudbal.
Koliko utakmica je poceo ili uopste igrao?DaVinci je napisao/la:Koliko utakmica je trebo poceti pa da se dokaze ... u onih par sto je odigro izgledo je ko da je zaluto na teren ... bas onako kako bi i ja izgledo da je se neko zaj@b@ pa mene stavio da igram ... da zna fudbala stoji ali i u repci bi mogo isto ovo sto i u klubu ... zadnjih 10 minuta pa sta god uradi dobro je ... a nekad davno, davno je bio vanserijski talenat ...Pivopija je napisao/la:Nikad nije dobio sansu da se dokaze.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Doktorski.. Meni je u reprezentaciji bio bezvezan, al' eto, jasno je da zna igrati fudbal.
HankMoody je napisao/la:Živim za dan kad ćete shvatiti da ja pratim apsolutno svakog našeg reprezentativca, bilo trenutnog, bilo potencijalnog, ali da mi nevjerovatno zadovoljstvo pruža nervirati spodobu iz Osterajha.
Cuj treba igrace nagradjivati reprezentacijom, a medju glasnijim si kad se treba buniti protiv kolaca, familije i neprofesionalnostiDrFilgud je napisao/la:Svaka cast Vrancicu. Za igraca njegovih kvaliteta, zaigrati u EPL je golemo, pa makar i 10 minuta.
Mislim da bi to trebalo nagraditi pozivom u rprezentaciju.
Pa vidi ko igra u reprezentaciji?JohnCleese je napisao/la:Cuj treba igrace nagradjivati reprezentacijom, a medju glasnijim si kad se treba buniti protiv kolaca, familije i neprofesionalnostiDrFilgud je napisao/la:Svaka cast Vrancicu. Za igraca njegovih kvaliteta, zaigrati u EPL je golemo, pa makar i 10 minuta.
Nije poziv u reprezentaciju, poziv na gala vecer pa da kriterij pozivanja bude tako srozanDrFilgud je napisao/la:Pa vidi ko igra u reprezentaciji?JohnCleese je napisao/la:Cuj treba igrace nagradjivati reprezentacijom, a medju glasnijim si kad se treba buniti protiv kolaca, familije i neprofesionalnostiDrFilgud je napisao/la:Svaka cast Vrancicu. Za igraca njegovih kvaliteta, zaigrati u EPL je golemo, pa makar i 10 minuta.
Cvajta, druga spanska, championship, korejska , slovenska, rumunska liga, osrednji turski klubovi, grijaci klupe u Ceskoj i Austriji![]()
Pa sto ne bi i igrac koji ce dogodine igrati u EPL?
Tim prije sto ovo bas i ne izgleda kao tim koji pobjedjuje, pa da ga je steta mijenjati.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, bhfanatic14, GG3, Goalgetter, kakarut, Mostarska, perun i 86 gostiju.