Football Manager 2015

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

fanatic1991
Kontakt:

Re: Football Manager 2015

Post Postao/la fanatic1991 » 13 dec 2014, 20:29

QUARTERBACK je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:
Redprime je napisao/la:Kod mene je 2019 godina a Srbija nije jos usla u EU,vise mi je dosadilo da igram sa samo 4 stranca :D
kad' ce se promijeniti ?
najkasnije do 2022 ce uci i srbija 100000%
u junu 2020-e ulaze u EU
znaci kao da random baca na ovom novom menadzeru na 14 je u 2019 i bih i srbija uvijek ulazila a na novom meni je bih na jednom save usla u 2022 a na ovom novom i glavnom sada 2018 :S

EDIT

dzaba na kraju sezone dolazi <3

slika
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 dec 2014, 21:30

Depay je yebena ubica na ovoj igrici, Reus mi presijedio sezonu na klupi zbog ove mašinerije :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 dec 2014, 21:37

Zna li neko kako preko editora mogu iskljuciti pravilo u Jelen Super Ligi da ne smije biti vise od 4 strana igraca u sastavu?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 dec 2014, 21:40

A_d_0 je napisao/la:Zna li neko kako preko editora mogu iskljuciti pravilo u Jelen Super Ligi da ne smije biti vise od 4 strana igraca u sastavu?
pa odes tamo na JSL i u postavkama foreign player limit i stavi koliko oces ;)
Can i have yours?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 dec 2014, 21:43

A_d_0 je napisao/la:Zna li neko kako preko editora mogu iskljuciti pravilo u Jelen Super Ligi da ne smije biti vise od 4 strana igraca u sastavu?
Nmg brate da nadjem, jesam li corav il sta satrah se trazeci.

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 13 dec 2014, 21:45

Instaliram FM 15 editor i sad da pokrenem aplikaciju ovo mi izbaci:"Failed to find language data, could not select language." Moze neka pomoc? Hvala. :D
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 dec 2014, 21:53

A_d_0 je napisao/la:
Nmg brate da nadjem, jesam li corav il sta satrah se trazeci.
jedino ako oces da udjem u editor ija al od fm14 posto nisam skidao ovaj novi pa da pogledam posto napamet ne znam a mora biti foreign limit tako nesto da pise..... ako ne mozes da nadjes onda stavi da se dobije drzavljanstvo nakon jedne godine i cao ;) neces dovoditi vise od 4-5 igraca godisnje ionako :D
Can i have yours?

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 13 dec 2014, 21:58

ev odradit cu ti ja,
SoooE7 je napisao/la:Instaliram FM 15 editor i sad da pokrenem aplikaciju ovo mi izbaci:"Failed to find language data, could not select language." Moze neka pomoc? Hvala. :D
mora ti biti gdje i folder fm-a, znaci npr. C:/Igre/FM 2015 - C:/Igre/FM 2015 Editor, znaci u folderu igre ili gdje vec ti je folder fm-a stavi folder editora ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 dec 2014, 22:01

@fanatic1991

Ma znam i ja na starom editoru ovo nesto novo nigdje ne mogu da nadjem, ako neko stvarno zna neka kaze.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 dec 2014, 22:02

A_d_0 je napisao/la:@fanatic1991

Ma znam i ja na starom editoru ovo nesto novo nigdje ne mogu da nadjem, ako neko stvarno zna neka kaze.
aj sada cu ja viditi sa svojim prijateljem :D on se time bavi pa ti javim za koji minut ako dobijem odg ?:D
Can i have yours?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 dec 2014, 22:07

aj sada cu ja viditi sa svojim prijateljem :D on se time bavi pa ti javim za koji minut ako dobijem odg ?:D
Mozes i na PP da ne trpamo ovdje, i hvala ti unaprijed.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 dec 2014, 22:10

A_d_0 je napisao/la:

Mozes i na PP da ne trpamo ovdje, i hvala ti unaprijed.
evo odgovorio mi je kao na ovom novom ne moze ni on da se snadje XD rekao je jedino ono sto sam ti i ja rekao da stavis ili 1 godinu da dobiju srpski cs ili da dodas ovde zemlje koje se ne smatraju non eu

slika

EDIT

Opet ti kazem ja bi samo stavio da dobijaju cs za 1 godinu i rijesio se problema :D ko ga **** :D
Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 13 dec 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Can i have yours?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 dec 2014, 22:14

Hvala ti prijatelju.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 dec 2014, 22:21

A_d_0 je napisao/la:Hvala ti prijatelju.
nema na cemu iako sumnjam da sam ti puno pomogao :D
Can i have yours?

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 dec 2014, 01:42

Moze li mi neko na najjednostavniji nacin objasniti kako da samo promijenim od ovog patcha sto sam skino sebi sve bosanske lige znaci ima 4 nivoa. I zelim samo da u tom cetvrtom nivou promjenim ime jednog kluba i doradim ga kako bi kreno od pocetka sa svojim napravljenim klubom. Medjutim nesto jednostavno nikako nece.
Otvorim editor i kliknem ono import i odaberem taj patch sto ima to sve koji inace funkcionise. Medjutim kada ja kliknem taj import i onda doradim jedan tim i kad kliknem save editor data ko prvo nece da mi snimi na taj postojeci patch nego me automatski prebaci na ono kao save as pa kao novi napravim sa tim dodatkom medjutim kad god snimim i odem na igru nijedan mi ne funkcionise onda (ni taj postojeci od prije koji je pravi i radi) a ni taj novi sto sam ja napravio i dobijem ovu poruku:
" onclick="window.open(this.href);return false;

medjutim ne znam zasto pise da je prevelik broj timova kada ja nisam mijenjao nikakve timove samo sam promijenio ime kluba i neke njegove podatke. Ne znam sta se desava, a iz zenickodobojske entiteske te cetvrte lige sam mijenjao.
Ne razumijem, moze li mi neko pomoci kako da promijenim na najjednostavniji nacin to?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 14 dec 2014, 01:56

QUARTERBACK je napisao/la:Depay je yebena ubica na ovoj igrici, Reus mi presijedio sezonu na klupi zbog ove mašinerije :lol:
Depay,Januzaj i Neves onaj iz Porta,nakon dvije sezone napreduju u strasne igrace.A tek Rafael Barbosa iz Santosa auuu. :tokralju:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2014, 02:12

AgentttB je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Depay je yebena ubica na ovoj igrici, Reus mi presijedio sezonu na klupi zbog ove mašinerije :lol:
Depay,Januzaj i Neves onaj iz Porta,nakon dvije sezone napreduju u strasne igrace.A tek Rafael Barbosa iz Santosa auuu. :tokralju:
Mislis Gabriel Barbosa? Imam i njega u Dortmundu, i Dyballu iz Palerma, njih dvojicu rotiram u napadu, Immobile ispusio foru.. :mrgreen:

Evo par ss-ova
slika

slika

slika

slika

slika

i za mene glavni igrac u svakoj ekipi :mrgreen:
slika

prvi dio sezone gotov, ekipa je boze, igraju strasno, doveden Ozil, idemo po jošššš :D

slika
dosta vam. :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 dec 2014, 02:16

DeeWa je napisao/la:Moze li mi neko na najjednostavniji nacin objasniti kako da samo promijenim od ovog patcha sto sam skino sebi sve bosanske lige znaci ima 4 nivoa. I zelim samo da u tom cetvrtom nivou promjenim ime jednog kluba i doradim ga kako bi kreno od pocetka sa svojim napravljenim klubom. Medjutim nesto jednostavno nikako nece.
Otvorim editor i kliknem ono import i odaberem taj patch sto ima to sve koji inace funkcionise. Medjutim kada ja kliknem taj import i onda doradim jedan tim i kad kliknem save editor data ko prvo nece da mi snimi na taj postojeci patch nego me automatski prebaci na ono kao save as pa kao novi napravim sa tim dodatkom medjutim kad god snimim i odem na igru nijedan mi ne funkcionise onda (ni taj postojeci od prije koji je pravi i radi) a ni taj novi sto sam ja napravio i dobijem ovu poruku:
" onclick="window.open(this.href);return false;

medjutim ne znam zasto pise da je prevelik broj timova kada ja nisam mijenjao nikakve timove samo sam promijenio ime kluba i neke njegove podatke. Ne znam sta se desava, a iz zenickodobojske entiteske te cetvrte lige sam mijenjao.
Ne razumijem, moze li mi neko pomoci kako da promijenim na najjednostavniji nacin to?
skini ovaj zadnji sto valja patch sa vise nivoa, otvori ga editorom i moci ces ga samo save i igrat dalje ;)

http://www.mediafire.com/download/kh1k7 ... ate+v2.fmf" onclick="window.open(this.href);return false;

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 14 dec 2014, 03:43

@Deewa kada udjes u new game bla bla moras iskljuciti onaj prvi editor data...posto ne dozvoljava oba sa bosanskom ligom.....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Can i have yours?

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 dec 2014, 11:32

Znam da nije moguce oboje istovremeno. Igra ti sama prikaze da je neki problem i moras iskljuciti jedno nije do toga.
Evo skino sam ovo sto mi je jose mourinho dao i sad vidim da je jedan od problema sto se nije dalo snimiti bilo to sto nije prikazivalo onaj patch kako treba. Ovaj sada mogu snimiti normala ali opet i kada ga snimim taj isti dodjem do istog problema jer mi istu poruku pise al ne kontam zasto fakat zasto.
Mozda moram promijenit nesto u onim visim ligama ono nesto regional divisions ili sta vec posto vidim da mi tamo prikazuje nesto bh premijer ligu kao prvi rang ...evo ovako izgleda ali to je bilo po defaultu tako:
http://prntscr.com/5gnpt3" onclick="window.open(this.href);return false;

a evo general ovo, jedino me buni to sto je ova ze-do liga prakticno cetvrta liga a ovamo pod regional divisions imaju samo dvije ali tako je i kod nekih drugih timova dok kod nekih uopce i ne pise nista pod regional divisions ne znam koji je to qrac al tako je po defaultu bilo...
http://prntscr.com/5gnqcv" onclick="window.open(this.href);return false;
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.