BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Misim da je vezano za temu. Jeli iko isao vec u Litvaniju na basket ili prosli put kad je igrala repka? Imali dobrih nocnih klubova u Kaunasu, sa pickama i to?
ima jarane...cekaju te...drzavljanstvo odmah kao sto znas ima samo jedan sarajlija u cijeloj zemlji...blazeni medju zenamaBatko je napisao/la:Misim da je vezano za temu. Jeli iko isao vec u Litvaniju na basket ili prosli put kad je igrala repka? Imali dobrih nocnih klubova u Kaunasu, sa pickama i to?
izvinjavam se, kakav gaf .. tek sad sam svjestan šta sam napisaobordo_Sarajevo je napisao/la:Sta ovaj termin znaci ?JTS je napisao/la:ako smo im zabili 8 komada i to u gostima, a neke jače repke od nas nisu mogle toliko, znači da oni nama ipak više pašu, takav profil igrača imamošta očekujem u Zenici? 5 komada realno

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
kenant je napisao/la:Jedna karta 80 KM *
Zbogom Kenane ...kenant je napisao/la:Prodajem 4 karte - ZAPAD - 80 KM
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mrskenant je napisao/la:Jedna karta 80 KM *

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
daj ba raja, sta je ovo, najvaznije utakmice nam pred vratima, a nismo skupili svega 60 stranica! pa to je sramota! hajmo neke teme, neke moguce sastave, neke diskuzije oko desnog beka ili koji sistem da igramo...hajmo malo to aktivni da budemo.....pa ja, nije svake godine ovakva situacija.......hajmooooooo gdje su oni nasi forumasi, gringo, dreamer i ostali????
Što si prodav'o, prodav'o si...kenant je napisao/la:Prodajem 4 karte - ZAPAD - 80 KM
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Oh šit, ovdje ima i moderatora. 

I dalje mi treba prevoz od Tuzle do Zenice ako ima neko da ide i ima slobodno mjesto. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pa moj druže kako nisi prevoz obezbjedio prije karte ? 

Mah, kartu ja uvijek imam, uplatim i to je to, pa onda tražim prevoz, jbg lakse mi doć do karte neg do prevoza. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
E, jbg. 

Pritisak jarane svi smo u soku...ko moze jos komentirat taktiku u ovakoj napetoj situaciji...samo da se szavrsi pa da pijemo kahvu u BrazilugringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba raja, sta je ovo, najvaznije utakmice nam pred vratima, a nismo skupili svega 60 stranica! pa to je sramota! hajmo neke teme, neke moguce sastave, neke diskuzije oko desnog beka ili koji sistem da igramo...hajmo malo to aktivni da budemo.....pa ja, nije svake godine ovakva situacija.......hajmooooooo gdje su oni nasi forumasi, gringo, dreamer i ostali????
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Imam neki ruzan predosjecaj da ce Litvanija odigrati utakmicu stoljeca protiv nas.
ZZ
-
- Kontakt:
svasta je moguce , susic je najslabija karika , ne znam sto se nisu novinari pozabavili njegovim izjavama protiv slovaka ...moj uzor-S.G je napisao/la:Imam neki ruzan predosjecaj da ce Litvanija odigrati utakmicu stoljeca protiv nas.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ako ce oni odigrati utakmicu stoljeca protiv nas...Nasi ce odigrati utakmicu četri stoljeca protiv njihmoj uzor-S.G je napisao/la:Imam neki ruzan predosjecaj da ce Litvanija odigrati utakmicu stoljeca protiv nas.

::::SAMO ČELIK::::
ako se nase pojedine zvijezde budu samo setkale po terenu onda nam se nepise dobro...nadam se da nece Hajrovic opet morati pucati sa parkinga

Liechtenstein se nabrijao pravo. Čak četiri treninga do utakmice. Tri na Kamberovića polju i jedan na BP. Ljudi idu na pobjedu.
Mogli su i ustupiti trening centar do utakmice, da ga bar oni koriste. 

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.