BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

ronweasley
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 23:44

Znam da zvuči kao fraza, ali bi bilo vrlo bitno da damo gol u nekih 20-25 minuta. Tu je naša šansa, da rano otvorimo utakmicu. Što duže na semaforu bude stajalo 0-0 naše šanse za pobjedu su sve manje. Ovo kažem jer svi mi poznajemo naše momke, znamo koliko rijetko smo dobijali utakmice kada nismo dali gol u prvom poluvremenu.

Ne treba ovo da bude pravilo, da stvara neki pritisak, jer utakmica se igra 90 minuta + nadoknada, ali sa psihološkog stanovišta je bitno. Da ne počnu srljati, paničiti i to.

btw. @MP8, znam li ja tebe? :D To kako pišeš i taj nik koji si odabrala me neodoljivo podsjeća na nekog. :)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 sep 2013, 23:47

ronweasley je napisao/la:Znam da zvuči kao fraza, ali bi bilo vrlo bitno da damo gol u nekih 20-25 minuta. Tu je naša šansa, da rano otvorimo utakmicu. Što duže na semaforu bude stajalo 0-0 naše šanse za pobjedu su sve manje. Ovo kažem jer svi mi poznajemo naše momke, znamo koliko rijetko smo dobijali utakmice kada nismo dali gol u prvom poluvremenu.

Ne treba ovo da bude pravilo, da stvara neki pritisak, jer utakmica se igra 90 minuta + nadoknada, ali sa psihološkog stanovišta je bitno. Da ne počnu srljati, paničiti i to.

btw. @MP8, znam li ja tebe? :D To kako pišeš i taj nik koji si odabrala me neodoljivo podsjeća na nekog. :)

Dali smo Latviji gol u drugom poluvremenu pa na kraju dobismo 5-0 nikakve veze nema kad cemo dati gol bilo bi lakse da damo ranije jer Slovaci bi se otvorili ali nista to ne znaci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 sep 2013, 23:51

mone je napisao/la:gotovo sam siguran da ce Hajrovic uci posljednjih 20-ak minuta, ne ranije. Mislim da ce se ipak pojacati sredina radi Hamšika koji melje, cisto sumnjam da Miske intenzivno moze odradjivat def zadatke
Melje on moj kuvajt. Tek ce on u petak vidjet sta znaci "upast u mlin" :D
inter1 je napisao/la:Jasno je da su slovaci brzi i trkacki spremniji od nas, ali jedan od razloga zasto nam Zenica odgovara je manji teren, na kojem vise do izrazaja dolazi tehnika nego trka.
Cisto informativno, teren u Zenici uopste nije manji. Dimenzije terena su 105x68 i to su inace najstandardnije dimenzije. Tih dimenzija je npr i Camp Nou, Old Trafford itd..
Ova parola "mal teren" je vazilo prije dok na BP nije uradjen "update" :lol:
Mana stadiona je kapacitet, ali i za to cekamo da Huso izbaci kvalitetan "patch" ;)

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 23:52

Yucca je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:Znam da zvuči kao fraza, ali bi bilo vrlo bitno da damo gol u nekih 20-25 minuta. Tu je naša šansa, da rano otvorimo utakmicu. Što duže na semaforu bude stajalo 0-0 naše šanse za pobjedu su sve manje. Ovo kažem jer svi mi poznajemo naše momke, znamo koliko rijetko smo dobijali utakmice kada nismo dali gol u prvom poluvremenu.

Dali smo Latviji gol u drugom poluvremenu pa na kraju dobismo 5-0 nikakve veze nema kad cemo dati gol bilo bi lakse da damo ranije jer Slovaci bi se otvorili ali nista to ne znaci
Ma dobro Latvija. Pusti se buranije. :D U prvom poluvremenu je ta Latvija disala na škrge, napadali smo kao bijesni i samo nevjerovatna količina sreće i odlično poluvrijeme njihovog golmana su ih izvukli. Hoću reći, tad smo znali da Latviji možemo itekako napuniti mrežu, što se i desilo na kraju. Ali ako protiv Slovačke u Zenici bude egal a i dalje bude 0-0 to bi mogao biti problem. Imaš imperativ pobjede, moraš naprijed jer je 0-0, ali ne smiješ jer i oni dobro stoje, mogu te kazniti svaki čas. Protiv Latvije je u pojedinim trenucima Begović mogao na pišanje u svlačionicu mi ne bi gol primili. :D
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 sep 2013, 23:57

U kojoj smo minuti poveli Lihtenstajn? 8-)

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 23:57

FliX je napisao/la:U kojoj smo minuti poveli Lihtenstajn? 8-)
25. ili 26. tako nešto. :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2013, 23:58

FliX je napisao/la:U kojoj smo minuti poveli Lihtenstajn? 8-)
U 26' do tada je bila mala kriza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 05 sep 2013, 00:13

Do sada

slika

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 05 sep 2013, 00:15

slika

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 sep 2013, 00:25

Jako je vazno sto su svi nasi reprezentativci zdravi i u formi,redovno igraju u svojim klubovima a to je velika stvar...Imamo domaci teren u Zenici,armiju navijaca...jednostavno sve predispozicije da pametnom igrom dodjemo do zeljenog rezultata.Naravno treba imati i srece,ali niposto ne smijemo podcjeniti Slovake,koji imaju nekoliko vrhunskih igraca.... uz dobar pristup rezultat nece izostati,aBd!

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 05 sep 2013, 00:50

Po onom sto sam do sad vidio i procitao, ovaj bih se sastav vrlo lako moga naci na terenu: Begović, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Salihovic, Lulic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Ibisevic, Dzeko.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 05 sep 2013, 00:50

imali neko da mu treba karta za zapad za tekmu,,imam dvije,,nemogu ici,,,neda mi gazda,,,mamu mu ****

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 sep 2013, 00:52

Zgazite ih , ajmo BiH moja prognoza 2-0 Dzeko , Miske :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 sep 2013, 00:54

valterboy je napisao/la:Do sada

slika
Nismo niti jedan gol dali iz penala koliko se ja sjecam.

I apsolutno je nemoguce da se skupilo ovoliko asistencija.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 05 sep 2013, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2013, 00:55

Donnie Darko je napisao/la: Nismo niti jedan gol dali iz penala koliko se ja sjecam.
Latvija na Bilinom Polju. Tad je Miske zabio za 1:1, ukupni rezultat bio 4:1 ;) .

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 sep 2013, 00:57

Goalgetter je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: Nismo niti jedan gol dali iz penala koliko se ja sjecam.
Latvija na Bilinom Polju. Tad je Miske zabio za 1:1, ukupni rezultat bio 4:1 ;) .
To sam zaboravio jbg, my bad :mrgreen:

Ono za asistencije stoji. Nema sanse da se skupilo priblizno onoliko asistencija. Bukvalno su za svaki gol ubrojali asistenciju, osim za taj penal :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 sep 2013, 01:12

Sjecam se pred Grcku u Zenici bila neka frka-panika, kako cemo sta cemo, da nam je dati jedan gol a tresnul ih kao beba zvecku. Grci nista nisu pokazali, bas smo ih nadigrali.

Zato sad bez panike gol ce pasti kad tad, a kad im uvalimo jedan onda in ne ginu jos 2-3. Protiv Latvije je bilo zenuto prvo poluvrijem a kad smo procepili onda su i oni skontali da su nayebali.

Bern Stange : "Bosna je beton". :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 sep 2013, 01:13

Bern Stange : "Bosna je armirani beton" :lol: ;)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2013, 01:15

Bernd Stange: Jos jednom mi napisite ime pogresno, pobit cu vas ko zeceve :mrgreen: :lol:

@Donnie, istina ovo je previse asistencija, ima ih puno manje ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 sep 2013, 01:17

Bernd Stange: "Hehehe hebo li vas patak prestanite me zafrkavat."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.