Ako neko želi da kupi FIFU14 jeftino i da dobro prođe, evo odlične prilike.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ne radi ni meni...Head je napisao/la:Kako ste rijesili onaj problem desnog analoga,meni ne radi.
Jeste li vas dva probala to rijesiti sa programom x360ce? Nece vise patnje bitiUnknown Genius je napisao/la:Ne radi ni meni...Head je napisao/la:Kako ste rijesili onaj problem desnog analoga,meni ne radi.
Ako ti treba za penale... Kad je penal, isključiš džojstik, uključiš tamo da igraš sa tastaturom i onda na brojevima braniš. Patnja jeste, ali ne može drugačije, bar meni. Ako ništa, to će te natjerati da manje penala praviš.
Ati Radeon graficke imaju problem sa fifama...potrazi na netu rjesenja. Meni nisu nesto pomogla bas ali et mozda tebi pomogne. Et ukratko.Pistol je napisao/la:Ako neko moze da mi malo pomogne bio bih mu zahvalan .... naime nikako ove godine nisam instaliravao FIFA-u i sada bi zelio da probam , a mozda i kupim original za online (jer je dosta pojeftinilo) ....
e sad , prije toga sam zelio da isprobam igru i instalirao sam 4 (cetiri) narodne verzije i nijedna nije bila igriva. Radi se o tome da igra ima NEMOGUC lag , dakle ide mi u 60 FPS i sve OK 5 sekundi , i cim padne na 58-57 FPS to je trzanje do bola , a u pojedinim situacijama padne i na 50 FPS i u tom trenutku se javlja takvo usporenje i trzanje da je to neshvatljivo (igram video igre 15 godina i ovo me potpuno zateklo) ... e sada da nebi proveo 5 sati citajuci 60 strana , je li mi moze neko reci da li postoji nacin da igra radi normalno (probavao sam i DEMO , ali i tamo isti problem , potpuno neigrivo) .... Inace imam core2duo 1,86 , 6670 HD i 4GB DDR2 ... stavljao sam sve moguce opcije (VS , Medium , Low , High) - nista
Kako vama radi , je li ima neko slican ili slabiji racunar a da mu ovo moze
Skini update 1 pa update 2 + crack v5 i to ćeš riješit.Evolution87 je napisao/la:Moze li se kako rijesiti problem crvenih kartona i treskanja kamere ko da je zemljotres?
not fun, not fun at allRamsey16 je napisao/la:Ja krenuo sa Portsmouth-om i kupio Henry-a, Limu ( Benfica), i još nekih maldih igrača. Preko Cheat Engine-a nabacio sebi buđet na 150 mil, planiram trošiti na mlade igrače ništa preko 5 mil...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.