Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
drummer
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
A, sada da se obratim i onom daleko brojnijem skupu ljudi koji su na ova dva spomenuta profila. Onim ljudima koji prate i čitaju ovaj profil kontinuirano godinama i koji su mi otvoreno priznali da na taj način nadomjete sve nedostatke u praćenju aktuelnosti koje im ne prenose aktuelni portali. Zbog vas sam odlučio krenuti u projekat sportskog portala ****.com i zbog vas će taj portal ubrzo zaživjeti.
Ervin Zukanović nije, kako sam i izrazio sumnju odmah, naime imao nikakav problem s izdavanjem vize za ulazak u USA, a potvrdu sam dobio jučer od vrlo sigurnog i pouzdanog izvora. I dobio sam samo jednu natuknicu i sugestiju da razmislim o tome da se Zukanovićeva ''viza za USA'' možda ne zove imenom i prezimenom Muhamed Bešić.
Ne postoji taj selektor na svijetu, pa bio on trodupli Safet Sušić, i ne postoji taj Savez i Komitet za normalizaciju, pa bili oni taman Pentagon i Ruska Armada koji imaju pravo nekoga ušutkati i zabraniti mu da javno iznese svoj stav. E, sad imajući sve to u vidu, ne postoje korisnici FB profila koji se imaju pravo javiti i napadati svakog onoga ko dirne u Selektora i Normalizaciju, ne da ih dirne, nego ko samo uočava propuste i upire prstom u iste.
Ako Safet Sušić kao selektor reprezentacije BiH ima mjesečnu platu višu od 20.000 maraka i ako je tom Safetu Sušiću tu platu podebljao Komitet za Normalzaciju, e onda, morate malo suptilnije i obazrivije slušati šta to poručuje javnost iz vaše države: vama, koji ste sada u USA i koji se spremate prebaciti u Brazil.
Sve da Argentinu, Nigeriju i Iran lagano pobjedi naša reprezentacija, i da do kraja Mundijala pobjedi sve redom i zasjedne na krov svijeta zbog čega bih bio najsretniji čovjek na svijetu, nepravda učinjena Ervinu Zukanoviću je toliko perverzna, toliko hinska, morbidna i neljudska, da bi i osvajanje Svjetskog prvenstva sa sobom ponijelo jednu ogromnu, veliku, neizbrisivu mrlju.
I nešto lično na kraju. Kroz nepravdu učinjenu Zukanoviću osjetio sam sve one udarce i noževe u leđa zabijene meni u svom poslu i profesionalnom djelovanju. I odustao nisam i ne mislim. Nego, samo iz toga izlazim jači.
Naidjoh sad na ovo na FB.
Svaka cast.

Genijalno i u srz.
Opasne stvari nam pokusavaju nametnuti,pokusavaju ponovo uvesti verbalni delikt,pokusavaju zavesti diktaturu,pokusavaju zabraniti svaku kritiku i pravo na misljenje,pokusavaju svaku kritiku Safet Susic-una i mesetare u savezu prikazati kao napad na drzavu i veleizdaju.Podrsku u tome im daje i velika vecina medija i novinara
Nece moci gospodo,nece moci sigurno.Ovo nije Sjeverna Koreja.
Samo natavite,samo se kopate jos dublje.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Moje misljenje za Osimovu izjavu:
Zadnjih 5-6 mjeseci postao sam sumnjicav prema Ivici Osimu a evo samo jedna izjava je dovoljna da pokaze koliko je velik. Branio je i savez i Susica uvjek a sada je prvi put potegao rucnu. Nepravda ne zivi u dusama dobrih ljudi.
-
let3
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:emir_ je napisao/la:Osim objasnio:
"Za njega je Zukanović jedan od ponajboljih igrača, koji selektoru daje više rješenja. Uz to je, kaže Osim, odgovoran, iskusan, igra u odgovornoj ligi, a u Brazilu je mogao da bude rješenje za defanzivnog veznog i na lijevoj strani naše selekcije.
"Ovo što se njemu desilo sigurno je tragedija, ljudska. Neka se pitaju brate svi kako bi se oni ponašali da su to doživjeli što je doživio Zukanović", kaže Osim."
Isto tako ovdje jede čovjeka što je Pape dopustio da se zbog napada na savez ispada iz ekipe. Tim je institucija za sebe, igrača možeš kazniti novčano a ne izbaciti iz ekipe zbog stvari koje nemaju veze sa ponašanjem na terenu i odnosa prema ekipi. Umjesto da je na strani igrača, on se spajdašio sa savezom i brani stavove Begića i kompanije.
podržaću te al te zbog ovog j.ebem u usta pape

Hebiga Osime da si se ranije rijesio ovog sljama i malverzacije...ali na drugu stranu nije ni Osim svemocan i covjek je uradio vec dovoljno i vise od toga za fudbal u BiH. Tako je to kad nemas zdrav savez sa potrebnim ljudima da stane na kocnicu i zaustavi pojedine radnje. Ali nasljedstvo Usanovica nije istrijebljeno nazalost. Zukanovic bi nam izuzetno valjao, takav igrac na klupi je apsolutno potreban i omogucava cak i rokade u defenzivi.
Osim je najveci fudbalski kralj u državi i šire - ali ne može , nema snagu da rašcisti sav taj hamelj koji se nakotio u našem fudbalu....ipak je to star, iscrpljen i bolestan covjek
da su ga samo slušali, mnoge bi stvari dosad riješili u Savezu i reprezentaciji....ali naš seljacki mentalitet ne dozvoljava pametnijem od sebe i jeb.iga
ovo što je rekao za Zukanovića samo potvrđuje Osimovu ljudsku velicinu

-
Ajax
-
Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Valjda se i Osim jos nesta pita , po ovome ja mislim da Zukanovic leti u Brazil pogotovo kako je salbo rhesenje Sunjic ili kada ti se povrjedi nedaj Boze Spahic a imas rovitog Bicakcica
Po meni bi sad ovo trebalo da je Zuka na putu u Brazil i da igra prijatlejsku sa Santosom u tandemom sa Bicakciem kome ce isto biti prva tekma

+1
Pojedinci ovdje niste ni svjestni kolika je vaznost Zukanovica za ovu ekipu. Cak i ako bi Spahic i Bicakcic bili 100% fit poslje utakmice sa Meksikom. Ali ko moze garantovati da ce biti tako. Ko moze garantovati da se jedan od njih dvojice nece povrjediti ili zaraditi nepotreban i nesmotren karton u na pola revijalnoj utakmici punoj tempa i zestokih duela ( Argentina ). Ovo sto se radi je velika kocka. A u ekipi od 23 igraca. Imas minimalno trojicu koji su potpuno nepotrebni. Nadam se da ce se Zukanovica pozvati u Brazil i da ce se igrac jos jednom izviniti svima da on to tako nije mislio.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 01 jun 2014, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.
-
drummer
-
Kontakt:
Ma to su sve zakuhali Dzeko i Spahic,nema Pape s tim nista,te kabadahije mrze Zukanovica,krivo im sto je crn,sto je onako naocit frajer,ljubomorni.
Iz pouzdanih izvora sam saznao da su ga napucavali loptom na treningu,nagovorili svog druga Ibricica da ga gadja loptom.Ma ne bi Pape to,pa on je najbolji igrac PSG-a pobogu.
-
MetanorisBack
-
Kontakt:
Postao/la MetanorisBack » 01 jun 2014, 16:01
drummer je napisao/la:Ma to su sve zakuhali Dzeko i Spahic,nema Pape s tim nista,te kabadahije mrze Zukanovica,krivo im sto je crn,sto je onako naocit frajer,ljubomorni.
Iz pouzdanih izvora sam saznao da su ga napucavali loptom na treningu,nagovorili svog druga Ibricica da ga gadja loptom.Ma ne bi Pape to,pa on je najbolji igrac PSG-a pobogu.
Ili možda Američka Ambasada,bjelosvjetska zavjera neka,ali Pape nema veze sa ovim.
P.S. Poserem se u usta i Papetoljupcima i Papetu.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 01 jun 2014, 16:01
Ma nema sanse da Zuku pozovu u Brazil..jer ovi nemaju obraza i nikome ne polazu racune..svako gura svoga

-
Cartman
-
Kontakt:
drummer je napisao/la:Ma to su sve zakuhali Dzeko i Spahic,nema Pape s tim nista,te kabadahije mrze Zukanovica,krivo im sto je crn,sto je onako naocit frajer,ljubomorni.
Nemoj zaboravit i da je odbio Barcelonu da bi trenirao BiH i da radi za 10 maraka godisnje.

Uz to je i ugledni Jugosloven, svaki dan daje pionirsku zakletvu pred portretom Tite.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Ziko
-
Kontakt:
Osima nakon javno izrečenih riječi očekuje suspenzija od Sušića igrača i Fudbalskog saveza BIH.
-
drummer
-
Kontakt:
Ziko je napisao/la:Osima nakon javno izrečenih riječi očekuje suspenzija od Sušića igrača i Fudbalskog saveza BIH.

-
dubrovnik
-
Kontakt:
U NSBIH postenje i cast su dozivotno suspendirani. Ali za utjehu nije puno drugacije ni u komsiluku a ni u susjedstvu. Tamo se navijaci bore protiv toga. Zamislite samo ovo Suker izvizdan u svom rodnom Osijeku. A nasi kazu da se legendama ne zvizdi. Zvizdi se svakom tko zasluzi. Za Zukanovica su i Susic i Begic zasluzili puno gore od zvizduka.
Zadnja izmjena:
dubrovnik, dana/u 01 jun 2014, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 01 jun 2014, 16:10
Ziko je napisao/la:Osima nakon javno izrečenih riječi očekuje suspenzija od Sušića igrača i Fudbalskog saveza BIH.

Koji su krkani ..svasta se nadati
-
gringonjaOnajDrugi
-
Kontakt:
Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 jun 2014, 16:11
I ovaj Osim ga vala sere u stare dane! Koliko je mudar da mu treba 3 dana da smisli sta ce reci uvezi Zuke! Koji je to demagog....... Sto ne nazove Safeta i kaze mu to da nije ljudski sta se uradi ovim momku??!!?? Puh jesmo pokvaren narod u pm!!!
-
no rules
-
Kontakt:
ma bravo Ivica Osim , ovim si pokazao ovim misevima iz saveza da si gromada od covjeka , kakva oni nikada biti nece...
-
isx
-
Kontakt:
Osime pizdune, sto se nisi oglasio odmah!
-
gringonjaOnajDrugi
-
Kontakt:
Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 jun 2014, 16:16
no rules je napisao/la:ma bravo Ivica Osim , ovim si pokazao ovim misevima iz saveza da si gromada od covjeka , kakva oni nikada biti nece...
Ma nema prava gromada od covjeka, treba mu 3 dana da iznio koju riec o slucaju zukanovica! Velicanstveni Osim
-
xavi26
-
Kontakt:
MetanorisBack je napisao/la:Zbog tebe Ervine mi nikada nije bilo teže pratiti reprezentaciju,a pratim je od našeg nastanka.
P.S. Poserem se i Papetoljupcima i Papetu u usta.
Vala se i ja tako osjecam, sto rece @emir_ , ko da se to meni desilo..

Volim te Bosno!!!
-
zenicanin
-
Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:no rules je napisao/la:ma bravo Ivica Osim , ovim si pokazao ovim misevima iz saveza da si gromada od covjeka , kakva oni nikada biti nece...
Ma nema prava gromada od covjeka, treba mu 3 dana da iznio koju riec o slucaju zukanovica! Velicanstveni Osim
Znas li koliko on ima godina?Vjerovatno ne...Novinari ga danas intervjuisali i mozes samo novinare kriviti...Osim je loseg zdravstvenog stanja,cak ima 2 tjelohranitelja gdje god da ide,tesko hoda...
Osim je svoje dokazao,da je makar 10 godina mladji pa da ima jos snage da se bori sa kriminalcima...
-
xavi26
-
Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:no rules je napisao/la:ma bravo Ivica Osim , ovim si pokazao ovim misevima iz saveza da si gromada od covjeka , kakva oni nikada biti nece...
e yebem ga ja, pa nema co'jek svoje profile da se moze odmah oglasiti. Co'jek je rekao svoje misljenje onda kada ga je to neko pitao..
Volim te Bosno!!!
-
let3
-
Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:I ovaj Osim ga vala sere u stare dane! Koliko je mudar da mu treba 3 dana da smisli sta ce reci uvezi Zuke! Koji je to demagog....... Sto ne nazove Safeta i kaze mu to da nije ljudski sta se uradi ovim momku??!!?? Puh jesmo pokvaren narod u pm!!!
pa eto, rek'o je

....mora ga neki novinar prvo pitati, da bi ovaj odgovorio šta misli

i rekao je jasno šta misli o slucaju Zukanović
eh sad je pitanje kako ce Pape i Savez reagovati kad procitaju ovu Osimovu izjavu...vjerovatno ih boli q za njegove izjave u vezi Zuke.