Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Tako i jeste, naredne godine 31 augusta ce ti biti skinut embargo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
E raja.. jel moze neki link .. FM 2012 s uradjenim transferima... ili sta znam 

Max Allegri
Nema sanse
2013 i da se to desi, pa da si Ferguson to ti ne bi uspjelo....ja u 2020toj imam problema da prodjem grupnu fazu LP a kamo li sta vise.
Mislim, nije da je nemoguce da se desi ovaj rezultat, u 10 ponavljanja 1 ce se desiti ovaj rezulat.

Mislim, nije da je nemoguce da se desi ovaj rezultat, u 10 ponavljanja 1 ce se desiti ovaj rezulat.
statistikavlada87 je napisao/la:

pasa moj igra fm odavno, taktike sam sve isprobao ,pa desi se nekad i ovakav rezultat 

Daj uploaduj nam rezultate ostalih utakmicavlada87 je napisao/la:pasa moj igra fm odavno, taktike sam sve isprobao ,pa desi se nekad i ovakav rezultat

evo tekme koje sam igrao ove sezone, i usput sve lige su upaljenje da se mogu igrati

Jarane, rekao sam ti, ma kakav god da si manager ovo je nerealno. U 2013 ti sa Sarajevom u grupnoj fazi LP !? Haj sve to, ali i Liverpool u istoj !? Ma daj... 

ovo je manager 12 nije 13 tako da je moguca LP
sto ti je krivo neo
i sto osporavas Liverpool 

neo je napisao/la:Jarane, rekao sam ti, ma kakav god da si manager ovo je nerealno. U 2013 ti sa Sarajevom u grupnoj fazi LP !? Haj sve to, ali i Liverpool u istoj !? Ma daj...

neo je napisao/la:Jarane, rekao sam ti, ma kakav god da si manager ovo je nerealno. U 2013 ti sa Sarajevom u grupnoj fazi LP !? Haj sve to, ali i Liverpool u istoj !? Ma daj...
moze u editoru dupovac napumpan ko vidic a husejinovic ko kristiano ronaldo

gord55 je napisao/la:neo je napisao/la:Jarane, rekao sam ti, ma kakav god da si manager ovo je nerealno. U 2013 ti sa Sarajevom u grupnoj fazi LP !? Haj sve to, ali i Liverpool u istoj !? Ma daj...
moze u editoru dupovac napumpan ko vidic a husejinovic ko kristiano ronaldo![]()
zelis li ss igraca pa da vidis jesam li ga napumpo ?
koliko kosta orginal fm13 i kako da ga kupim preko kartice tj dje
Od 25€ pa nadalje. Pazi se verifikacije na tim stranicama, negdje ne treba nikakva verifikacija (green gaminG) dok negdje se moras slikati i poslati sliku licne (mmoga).
sta je ovo na steamu 50 eura???neo je napisao/la:Od 25€ pa nadalje. Pazi se verifikacije na tim stranicama, negdje ne treba nikakva verifikacija (green gaminG) dok negdje se moras slikati i poslati sliku licne (mmoga).
i jel ima da se skine obicni fm13 tj ne original. al da je sredjeno sve, crackovi i to
Steam je uvijek poznat da zavali cijene, pa se glupi ameri zalete i kupe. Igru tj key mozes kupiti sasvim regularno na drugim stranicama i aktivirati na steamu. Sto davati steamu 50€ kada za 25-30€ mozes naci na ovlastenim stranicama za preprodaju igre !? Fino kupis key, dobijes na email u roku od 5 min (samo vodis paznju kakvu verifikaciju traze) i skidas igru 
Sto se tice drugog dijela pitanja, ne nema crackovane verzije igre da radi. Izbaci te najkasnije 30.7.2012 u igri.

Sto se tice drugog dijela pitanja, ne nema crackovane verzije igre da radi. Izbaci te najkasnije 30.7.2012 u igri.
aa jel se moze nabaviti jeftinije npr. offline verzija da ne igram online
prvi FM kojeg ne igram od 2005. godine, jbo vam crack mater hakersku, ja bi se ubio kad bi bio lafo neki kompjuterski fantom a nebi mogo krekovati igrice za 5 mjeseci, fuj kerovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.