znaju kladionicari dobro o cemu se ovdje radi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma ne treba se nervirat' - moj stari je strastveni kladionicar - "ubo" je par puta tikete za koje su mu falili sve po jedan par a tiketi bili teski po nekoliko desetina hiljada maraka - cak je jedan bio preko 100 000.... Strava da shiznesh...deni_m1312 je napisao/la:Nije majka kudila Muju sto se kladio,vec zato sto se vadio!!
nikad vise od marke ne ulazem,iz pricipa ne dam vise....vise volim pare potrosit na curu ili uplatit 10 listica za 10 dana....jbg starci mi rade previse vrijedno da bi ja te sve pare trosio na kladionicuCitizen-X je napisao/la:Ma ne treba se nervirat' - moj stari je strastveni kladionicar - "ubo" je par puta tikete za koje su mu falili sve po jedan par a tiketi bili teski po nekoliko desetina hiljada maraka - cak je jedan bio preko 100 000.... Strava da shiznesh...deni_m1312 je napisao/la:Nije majka kudila Muju sto se kladio,vec zato sto se vadio!!
Ovako opusteno - cirkuza radi.
Vec sam snimio dio ponude za sljedecu subotu poklopn tipovi za Lille i Bordo.... Oba bez poraza u nizu... a sutnuli prevarantske "poklon" kvote od 1,9....
Zahvaljujem se najiskrenijeCitizen-X je napisao/la:Xtra "pogodjeno"... Svaka cast momak.Mont0 je napisao/la:Dobice Real dva razlike, minimalno
Igrao sam i ja ovu Fidelis Andriu, iako su zadnji na tabeli, kako ce pola svijeta pasti na njoj danas
Ubodem mallorca,tranzspor,cetiri utakmice hokeja i padnem na FK brann bila kvota 1.70 za 45kmGunnerS je napisao/la:Fiorentina - 1
Mallorca - 1
Udine - 1
Atletico M. - 1
Cibona - 1
Barca - Siena više od 149 koševa -z2
kvota 17 uplata 2.25 Dobitak 40 KM
Napokon i ja ubode u kladi))
uzece hofenhajm i bice 3+blablabla je napisao/la:Union Berlin - Oberhausen 1.75 1
Bayern - Hoofenheim 1.50 1
Rapperswil - Ambri 1.55 1
u milenium kladionici su vece kvote npr na bajern je 1.70 a na gent 1.80VFCB je napisao/la:bayern- hofenheim 1 1,45
strasbourg- laval 1 2,20
linz- olimpija 1 1,55
sparta- vitkovice 1 1,95
gent- kortrijk 1 1,45
vlado lesinar je napisao/la:u milenium kladionici su vece kvote npr na bajern je 1.70 a na gent 1.80VFCB je napisao/la:bayern- hofenheim 1 1,45
strasbourg- laval 1 2,20
linz- olimpija 1 1,55
sparta- vitkovice 1 1,95
gent- kortrijk 1 1,45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.