Zahi želim sve najbolje i da jednom za svagda ušutka kritičare koji ga gledaju kroz prizmu desnog bočnog kontra Portugala.
Adnan Zahirović
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Adnan Zahirović
Ne znam, ja sam i dalje skeptičan po pitanju ovoga. Volio bih da je ovo tačna informacija i da dogodine gledamo Adnana u jačem klubu, ali sumnjam da će se to desiti. U svakom slučaju, lijepo je što se piše o njemu u stranim medijima, što valjda dovoljno govori da su ga "tu i tamo" upratili.
Zahi želim sve najbolje i da jednom za svagda ušutka kritičare koji ga gledaju kroz prizmu desnog bočnog kontra Portugala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
čuj Petko da pogura
pa nije ovo BH Šaban liga
mislim, neka on ide gdje hoće, daleko mu lijepa kuća od Lazija .. uostalom, imamo Gonza, kao i Onazija koji će biti odličan igrač i njega treba forsirati
al' evo, da ne mislite da sam hejter, želim mu dobar transfer, al' u neki drugi klub
al' evo, da ne mislite da sam hejter, želim mu dobar transfer, al' u neki drugi klub
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Lulic je igrao odlicno za Svicarskog prvaka, ukljucujuci i u utakmicama protiv Tottenhama u kvalifikacijama za LP. Ovaj nije standardan ni u Dinamu iz yebenog Minska.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne vjerujem previse ss.ba, ali ako Italijanski mediji to prenose onda moze biti i istine. A sto se tice toga kako on nije za Lazia, samo cu reci, nije ni Lulic prema strucnjacima sa ss.ba foruma bio, eno standardni clan prvih 11. Ovaj momak ima 23 godine, klasicni ili ti ga pravi defanzivni vezni, borben, pametan. U repki nikad nije podbacio, ali eto ljudi ga ne vole jer ne zna driblati, nema tehniku, a to mu nije posao, medjutim bitno je nekako popljuvati covjeka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ako smo navikli medju ansim klubovima da se igraci gruaju po nekim rodbinskim,prijateljskim,nacionalnim vezama, bogami nefercera tako fudbal u europi
pouceni ranijim tekstovima o nasim igracima gdje su ih sve selili pa u mjesto u mancester u krasnodar,da nebude umejsto lazia,levadia, jedina realna opcija za transfer je ibricic al i to je neizvjesno .al makar igrom zasluzje to,ovo ostalo da bogda
puno klubova u ligama 5 imaju kao skaute ljude sa nasim prostora i dosta bosanaca to radi,ali ljudi cuvaju obraz koji se u europi tesko stice ,pa vodili bi ove igrace iz nase lige sto ih se na silu hoce prodat
puno klubova u ligama 5 imaju kao skaute ljude sa nasim prostora i dosta bosanaca to radi,ali ljudi cuvaju obraz koji se u europi tesko stice ,pa vodili bi ove igrace iz nase lige sto ih se na silu hoce prodat
Lulic u Juve,Zaha u Lazio
.To bi bilo idealno 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
I Vranjes u Manchester UnitedAdi_Zepce je napisao/la:Lulic u Juve,Zaha u Lazio.To bi bilo idealno
I sVršajević u InterGoalgetter je napisao/la:I Vranjes u Manchester UnitedAdi_Zepce je napisao/la:Lulic u Juve,Zaha u Lazio.To bi bilo idealno
Nemojte se sprdati ovdje nije ovo pisao neki smijesni portal iz nase zemljem nego talijanski i sigurno je da ima neke istine u ovome. Zahirovic je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao dobro, a znamo da reprezentacija prodaje igrace, tako da bi moglo biti ovdje nesto jos kad se uzme u obzir da mu cijena nije visoka neki milione eura
Limvo Likce
jarane, talijanski portali svaki drugi dan nađu neko novo ime, tako da .. a čak i ovi portali vezani za Lazio to rade, mogu sad ovdje napisati 15-ak igrača koji su se povezivali sa nama za ovo ljeto 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Uredu ali samo zanimanje ovako jednog velikog kluba i spominjanje naseg igraca je opet nestoJTS je napisao/la:jarane, talijanski portali svaki drugi dan nađu neko novo ime, tako da .. a čak i ovi portali vezani za Lazio to rade, mogu sad ovdje napisati 15-ak igrača koji su se povezivali sa nama za ovo ljeto
Limvo Likce
Ja se ne bih iznenadio da Adnan pređe u Lazio.
Doduše ne očekujem startnu postavu
Svaku tekmu u reprezentativnom dresu je odigrao u najmanju ruku korektno. Igra standardno više manje, cijena mu je više nego prihvatljiva (850.000 €), a svakako da trener Patković ima posebnu vezu sa igračima sa ovih prostora.
Još samo kad bi mi neko ko prati Lazio odgovorio na to kakva je situacija sa igračima koji igraju na Zahirovićevoj poziciji u Laziju
Doduše ne očekujem startnu postavu
Svaku tekmu u reprezentativnom dresu je odigrao u najmanju ruku korektno. Igra standardno više manje, cijena mu je više nego prihvatljiva (850.000 €), a svakako da trener Patković ima posebnu vezu sa igračima sa ovih prostora.
Još samo kad bi mi neko ko prati Lazio odgovorio na to kakva je situacija sa igračima koji igraju na Zahirovićevoj poziciji u Laziju
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 30 maj 2013, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Postoje jake indicije da ce i Sušić sjesti na celo Juventusa, zamjenice Contea koji zeli preuzeti neki manji klub kako bi se dokazao.viKK je napisao/la:I sVršajević u InterGoalgetter je napisao/la:I Vranjes u Manchester UnitedAdi_Zepce je napisao/la:Lulic u Juve,Zaha u Lazio.To bi bilo idealno
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- ASD
- Kontakt:
Ne znam bas, mozda je to preveliki zalogaj za njeg.
Draze bi mi bilo da ode negdje gdje ce biti standardan, po mogucnosti Liga Petice.
Draze bi mi bilo da ode negdje gdje ce biti standardan, po mogucnosti Liga Petice.
- ASD
- Kontakt:
Bilo je i na Machesterovoj sluzbenoj stranici da ce Vranjes u United.bagra je napisao/la:Nemojte se sprdati ovdje nije ovo pisao neki smijesni portal iz nase zemljem nego talijanski i sigurno je da ima neke istine u ovome. Zahirovic je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao dobro, a znamo da reprezentacija prodaje igrace, tako da bi moglo biti ovdje nesto jos kad se uzme u obzir da mu cijena nije visoka neki milione eura
Ja bih volio da je ovo istina, ali na vjerujem.
Nije nikad bilo na Manchesterovoj službenoj stranici ništa o Vranješu , nego na nekom fan-transfer blogu nešto o Vranješu lafo..ASD je napisao/la:Bilo je i na Machesterovoj sluzbenoj stranici da ce Vranjes u United.bagra je napisao/la:Nemojte se sprdati ovdje nije ovo pisao neki smijesni portal iz nase zemljem nego talijanski i sigurno je da ima neke istine u ovome. Zahirovic je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao dobro, a znamo da reprezentacija prodaje igrace, tako da bi moglo biti ovdje nesto jos kad se uzme u obzir da mu cijena nije visoka neki milione eura![]()
- ASD
- Kontakt:
Ne znam gdje je to bilo, ali znam da su neki likovi ovdje postavljali.viKK je napisao/la:Nije nikad bilo na Manchesterovoj službenoj stranici ništa o Vranješu , nego na nekom fan-transfer blogu nešto o Vranješu lafo..ASD je napisao/la:Bilo je i na Machesterovoj sluzbenoj stranici da ce Vranjes u United.bagra je napisao/la:Nemojte se sprdati ovdje nije ovo pisao neki smijesni portal iz nase zemljem nego talijanski i sigurno je da ima neke istine u ovome. Zahirovic je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao dobro, a znamo da reprezentacija prodaje igrace, tako da bi moglo biti ovdje nesto jos kad se uzme u obzir da mu cijena nije visoka neki milione eura![]()
Jedino ovo izguglah.

pa to je upravo bilo na nekoj neslužbenoj transfer stranici , ništa posebno ozbiljno , mislim , vidiš i sam kakva se sve imena pojavljuju na spisku 
Zato je fakat standardan u repci i to onoj koja vrlo dobro stoji u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u Brazilu.Cartman je napisao/la:Cuj Lazio, lik nije standardan ni u Minsku. U zadnjih 5 utakmica je odigrao dvije i to je oba puta izveden na poluvremenu...
Za nesto oko milion eura sasvim dobro razmisljanje kluba kao sto je Lazio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Adnan Zahirovic je igrac koji se bori na terenu, pozrtvovan je, ali to je sve..kvalitetom je za nekog BH premijerligasa, kakav Lazio i supljaci!
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina, standardan je u repci, ali iz razloga sto nemamo boljeg na toj poziciji.