NK Troglav 1918 Livno
-
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Uzeli ste bod,a sad spektakl.Dolazi vam kaznena ekspedicija
Šala-mala.Nadam se da će slijedeči vikend biti dobra utakmica u Livnu,da uslovi budu isti za obje ekipe.

Šala-mala.Nadam se da će slijedeči vikend biti dobra utakmica u Livnu,da uslovi budu isti za obje ekipe.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uvijek su isti, stvarno (nisam subjektivan) se ovdje može igrati.
Da netko malo hoće pogurati ovu ekipu i urediti stadion (posebno pomoćni teren), ne bi nam gorilo pod nogama.
Očekujem dobru utakmicu, dosta gledatelja i - pobjedu Troglava.
Da netko malo hoće pogurati ovu ekipu i urediti stadion (posebno pomoćni teren), ne bi nam gorilo pod nogama.
Hayley <3
Čestitke na bodu, Troglav je među ekipama koje su u Lukavcu najbolje prošle i što se tiče dočeka i rezultata. Nadam se da će tako i tamo biti.badblueboylivno je napisao/la:Uvijek su isti, stvarno (nisam subjektivan) se ovdje može igrati.
Željno očekujem ovo gostovanje, nisam u Livnu do sada bio, a nadam se da će ostati u dobrom sjećanju (kao Goražde, Livno itd...)
Sportski pozdrav!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa, lijep grad (meni najljepši
), otužan stadion, publika koja zna cijeniti jakog protivnika, jaka momčad (kojoj fali financijska potpora da bude u vrhu) i tako... svi su dobro došli, nitko neće imati problema, a nadam se da ti rezultat neće ostati u lijepom sjećanju. 
Svi bi nam igrači trebali biti na raspolaganju, a u opasnosti od kartona bio je samo Stjepan Ćosić. Vraćaju se Vukadin i Crnjak, vratio se i Semren... odlična tekma nas čeka, pa neka bolji pobijedi!

Svi bi nam igrači trebali biti na raspolaganju, a u opasnosti od kartona bio je samo Stjepan Ćosić. Vraćaju se Vukadin i Crnjak, vratio se i Semren... odlična tekma nas čeka, pa neka bolji pobijedi!
Hayley <3
Još samo kume da naručiš lijepo vrijeme da bude i da to bude cakum pakum.badblueboylivno je napisao/la:Pa, lijep grad (meni najljepši), otužan stadion, publika koja zna cijeniti jakog protivnika, jaka momčad (kojoj fali financijska potpora da bude u vrhu) i tako... svi su dobro došli, nitko neće imati problema, a nadam se da ti rezultat neće ostati u lijepom sjećanju.
U svakom slučaju sretno i vana i nama, nekako ste najbolje nastrojeni prema nama - tj. ako ništa realni ste i niste zavidni, kao neki koji su nam dosta bliži i svaka čast na tome.
@plavobijeli nisu to nikakve tenzije..Ako budemo docekani kao vi u Lukavcu (sudjenje i to) dobit cemo vas, bar ja tako mislim.Ali fudbal je uvijek neizvjestan...
Vi se polako izvlacite iz donjeg dijela i ne gori vam bas toliko pod nogama tako da utakmica ce bit opustena i mislim puna prilika, bar se nadam
btw. da se na ovu temu prebacimo
Vi se polako izvlacite iz donjeg dijela i ne gori vam bas toliko pod nogama tako da utakmica ce bit opustena i mislim puna prilika, bar se nadam

btw. da se na ovu temu prebacimo

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
- badblueboylivno
- Kontakt:
A obično oko Uskrsa pada kiša (evo i danas) pa grane sunce koje se ne sklanja nekoliko mjeseci. Očekujem lijepo vrijeme, ali spremi se na buru, na stadionu nam puše i u sedmom mjesecu. 

Hayley <3
Baš maloprije pričam s Casperom, kad god sam išao na gostovanja s Radničkim ili smo igrali nerješeno ili izgubili. Iako teška srca, odlučio sam da ne idem u Livno, eto...uroka radi
.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Možemo li očekivati Siouxe u Livnu, mislim s obzirom na udaljenost (oko 230 km u jednom smjeru)?Zoom088 je napisao/la:Baš maloprije pričam s Casperom, kad god sam išao na gostovanja s Radničkim ili smo igrali nerješeno ili izgubili. Iako teška srca, odlučio sam da ne idem u Livno, eto...uroka radi.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Očekivati možete, mada do zadnjeg trenutka nije ništa defitivno.xvid je napisao/la:Možemo li očekivati Siouxe u Livnu, mislim s obzirom na udaljenost (oko 230 km u jednom smjeru)?Zoom088 je napisao/la:Baš maloprije pričam s Casperom, kad god sam išao na gostovanja s Radničkim ili smo igrali nerješeno ili izgubili. Iako teška srca, odlučio sam da ne idem u Livno, eto...uroka radi.
a mislim da to pitanje nije za ovaj forum..Casp3r je napisao/la:Očekivati možete, mada do zadnjeg trenutka nije ništa defitivno.xvid je napisao/la:Možemo li očekivati Siouxe u Livnu, mislim s obzirom na udaljenost (oko 230 km u jednom smjeru)?Zoom088 je napisao/la:Baš maloprije pričam s Casperom, kad god sam išao na gostovanja s Radničkim ili smo igrali nerješeno ili izgubili. Iako teška srca, odlučio sam da ne idem u Livno, eto...uroka radi.

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Ma kakvo to, pita čovjek jednostavno pitanje.1989 je napisao/la:
a mislim da to pitanje nije za ovaj forum..

@1989, ne ulazim u vaše privatne stvari nego onako me zanimalo, budući da su naši igrači nahvalili Siouxe, hoće li dolaziti. To je to.

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
10.42 je inace rekord BIH na 100m, a on kao nogometas bez sprinterskog treninga trci 10.5....Brzonogi Aćić nadomak Premijer lige BiH
Mladi fudbaler Milovan Aćić nalazi se na slatkim mukama. Odlične igre u proteklom periodu dovele su u dilemu gdje nastaviti karijeru, jer ima brojne ponude. Ovaj fudbaler počeo je u fudbalskoj školi Džaja iz Banja Luke, zatim prošao juniorsku školu banjalučkog Borca, da bi potom nastupao za seniorske sastave Borca iz Drvara, Rudara iz Prijedora, Borca iz Šamca, Mladosti iz Donje Slatine, a posljednju jesenju polusezonu nosio je dres prvoligaša Federacije, Iskre iz Bugojna.
- Kao mladom fudbaleru godi mi interes klubova. Međutim, još uvijek sam čvrsto na zemlji i "vagam" šta je u ovom trenutku najbolje za moju karijeru, jer želim na stavim sa fudbalskim razvojem. Bio sam i u Srbiji, razgovarao sa nekoliko klubova, a interes je pokazalo i nekoliko klubova Premijer lige BiH, kao i neki prvoligaši. U narednim danima, izabraću sredinu, u kojoj ću se moći fudbalski razvijati i koja ima kvalitetan stručni kadar, a i ambicije. Ne bojim se konkurencije, uvjeren sam u svoje fudbalske kvalitete i, uz dobro urađene pripreme, vjerujem da sam spreman da izborim status prvotimca i u nekom premijerligašu - samouvjeren je Milovan Aćić, dosadašnji fudbaler bugojanske Iskre.
Ovog fudbalera krasi izuzetna brzina, a upravo ona mu je često velika prednost u odnosu na protivničke fudbalere. Ipak, Aćić se odlikuje i velikom lucidnošću i osjećajem za postizanje pogodaka.
- Slažem se da je moja brzina velika prednost. Dovoljno je reći da 100 metara trčim za 10,5 sekundi i na nedavnom testiranju u Srbiji, potvrdili su mi da nemaju bržeg igrača u Jelen super ligi. To jeste moja vrlina, ali ipak nastojim da kvalitetnim radom upotpunim i druge elemente fudbalske igre. Igram na više pozicija u ekipi: bočnog, štopera, sredine terena, ali vrlo često se nalazim u prilikama za postizanje pogodaka i strijelac. Svakom fudbaleru je najdraže kada zatrese protivničku mrežu i to je nešto što je teško opisati - ističe mladi Aćić.
Autor: Vojo Sajlović - Datum: 26.01.2012.

- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trener ga je doveo i on ga forsira na uštrb domaćih momaka,ja bi volio da je on malo sporiji a da bolje igra jer ovo dosad nije bilo na nekom visokom nivou,tako je lani bilo sa Banjcem pa ga sad nigdje i nikomu ništa.
onda je poslje Theo Walcotta 2. najbrzi igrac na svijetu, jer je Walcott jedini igrac koji moze 100 pretrcati za 10.5...badblueboylivno je napisao/la:Ah, bosanski atletičari.
Valjda čovjek ne bi lagao.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bit mog posta je da postoji jako puno brzih igrača za koje se ne zna. Pusti Walcotta, znaš da bi se za njega znalo da igra u Herefordu ili Doncasteru. Vidi ovog Arapa u kontri, doslovce sin vjetra " onclick="window.open(this.href);return false; samo je glup ko stup pa je upropastio ovu kontru 

Hayley <3
-
- Kontakt:
RADNIČKOG ĆEMO PODERAT U SUBOTU DA ĆE IM SE SMRKNUT PTRD OČIMA I DA ĆE SE SPUSTITI NA ZEMLJU I DA ĆE REĆI FALA TI BOŽE MI OVE GODINE OSTAJEMO U LIGI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.