Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BaDa12
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la BaDa12 » 21 mar 2014, 07:25

Virtu4l je napisao/la:Postavite link ove emisije sa TV1, ako neko naiđe na snimak.

Mada sam pročitao ko su gosti, tako da pretpostavljam da će to biti festival uvlačenja u dupe Ćire Blaževića od strane priznatih bh sportskih novinara.
U rubrici javljanja gledatelja javio se vrsni Braco Vrbanjuša, čak je Glavaš odmah Bahi dobacio nešto dok mu je čuo glas. :D

Čini mi se da on reče da Emiru treba uzeti traku i da je Džeko jadan naivan.

Što se emisije tiče, ništa novo. Ćiro podržava Safeta, veli kako treba oštro, kako treba postojati hijerarhija, i sl.
Opet se spominjalo da je Glavaš prvi Hrvat u ekipi, da su mediji bitni... Nisam upratila ništa novo, ali nisam previše pažljivo slušala početak. Klasika uglavnom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 09:43

Ma da, kao što sam i pretpostavio. Valjda će neko postaviti na net.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 mar 2014, 10:42

"Presretan sam zbog prvog plasmana BiH na SP. Isto tako, tužan sam i zbog posljednjih dešavanja u reprezentaciji. Možemo napraviti čudo na Mundijalu u Brazilu, jer smo kvalitetna reprezentacija, imamo izvanredne igrače. Možemo se i obrukati, ukoliko bude 'bune' u timu i svega što se dešavalo zadnjih dana. Mentalitet nam je možda i najveći suparnik. Svako mora shvatiti da kolektivno uspješno možemo djelovati. Ukoliko bude 'povuci, potegni', ko će više i jače, imat ćemo problema sa svakim. Kao što sam rekao mogu nas i poniziti! Vjerujem u dobar rezultat, ali ako ne izroni neka naša, da ne kažem šta…", istakao je Kodro.
Meho Kodro, selektor sa profesionalnim pristupom najviseg stupnja koji je vodio reprezentaciju BiH.

Zbog profesionalnosti i otjeran...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 mar 2014, 14:36

@Virtu4l Nisam gledao, ali evo sad neleti na ovo

1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 14:40

@Padovan,

Hvala, da vidimo šta ulizice imaju za reći.
Voli te tvoje Sarajevo.

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 21 mar 2014, 16:11

Nisam ja nista protiv nasera reko nego bila je prica o tome dal je spahic sa njim petljo

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 21 mar 2014, 22:20

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2014, 22:41

svaler je napisao/la:Nisam ja nista protiv nasera reko nego bila je prica o tome dal je spahic sa njim petljo
Susic je se petljao sa osudjenim kriminalcom Usanovicem pa nikom nista. Naser je heroj, oslobodjen svih cetnickih lazi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 23:03

Nadam se da će Sušić dignuti glas, podvući crtu i prekrižiti Spahića s popisa putnika u Brazil.
Nadam se da ima karakter i da ološ neće voditi na najveću svjetsku smotru.
Don Zdravko Mamić

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 23:07

spaha9 je napisao/la:Nadam se da će Sušić dignuti glas, podvući crtu i prekrižiti Spahića s popisa putnika u Brazil.
Nada zadnja umire.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 21 mar 2014, 23:08

spaha9 je napisao/la:Nadam se da će Sušić dignuti glas, podvući crtu i prekrižiti Spahića s popisa putnika u Brazil.
Sta nam ovakva sranj... trebaju !?
Prvi put na mundijalu i oni se zakace pa jeb... Ti nas mentalni sklop!
Hocu da za Bosnu ostave srce na teren a ne da glume babe torokuse!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 23:19

Nije mogao ranije presjeći Aco, ne u pola kvalifikacija, a nije ih imao čime ucijeniti. Sad ima potpunu kontrolu, a pojedinim igračima je ulog prevelik. Misliš da bi se Spahić ovako ponašao da nije svjestan da mu se može obiti o glavu? Prvo je nazvao selektora i izvinuo se, pa je onda dao uvlakačku izjavu za TV... to ne liči na njega, znači da je svjestan šta se može desiti...
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 23:25

Meni smeta ovdje najvise sto se podvaljuje i sto novinari(dakle oni su puno krivi)postavljaju pitanje:Kako komentarisete da igraci prave selektoru spisak a kapiten u zivom razgovoru pojasnio da je on samo prenio pitanja nekih reprezentativaca koji vise nisu na spisku i objasnio da oni nemaju drugog nacina za komunikaciju sa selektorom nego samo preko kapitena.A to pravilo je opet postavio sam selektor.
Podvaljuje se,nije uredu to,prije svega novinari podvaljuju da se ja stvarno zapitam ste je stvarni nteres vecine novinara.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 23:27

A discplina i ovo sto govori Osim,pogotovo ovo da vise trce sve potpisujem.
Karantin jarane noc prije svake utakmice,i prijateljske.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 mar 2014, 23:34

Osim je ocito stao na stranu Sušića...OK, poštujem.
Samo nije Osimovo da on, po stare dane, brani Sušića i glumi mu advokata po medijima (a brani ga i rukama i nogama) - vec to treba da sam Safet uradi :!: ...tako što ce konacno stisnuti muda i izaci pred medije i istresti sve smeće pa nek' sve u 3 PM, ako treba dva sata prica i istrese sva nakupljena **** iz sebe (a ima ih sigurno za dva šlepera).
Predugo se to skuplja i tinja, predugo....vec 4 godine.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 mar 2014, 23:36

Ivica sve rekao i objasni ,ko hoce da gleda drugacije normalno da moze ,al gospodin fino ispricao zbog koga je ovakva situacija ,znaci rjesenje igraci spustit noseve i pripremiti se za sp ,a pustit selektoru da bira igrace ,taktiku i nacin treniranja ,a ako to baš bude loše izgledalo onda Safet ide .

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 23:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
drummer je napisao/la:Meni smeta ovdje najvise sto se podvaljuje i sto novinari(dakle oni su puno krivi)postavljaju pitanje:Kako komentarisete da igraci prave selektoru spisak a kapiten u zivom razgovoru pojasnio da je on samo prenio pitanja nekih reprezentativaca koji vise nisu na spisku i objasnio da oni nemaju drugog nacina za komunikaciju sa selektorom nego samo preko kapitena.A to pravilo je opet postavio sam selektor.
Podvaljuje se,nije uredu to,prije svega novinari podvaljuju da se ja stvarno zapitam ste je stvarni nteres vecine novinara.
Nemoj spinovati, pusti suplju. Na kraju ce svi pokusati prebaciti na novinare, a u ovoj situaciji, nit jeli, nit luk mirisali. Naprotiv. Desavalo se svasta toga, ali svi su samo radi jednog cilja, sutitli i trpili. Pusti ti, sta je Spaha rekao, licno mu ne vjerujem nista. Mislis li da Osim ovo sve govori onako reda radi, zna on vrlo dobro sta se sve desavalo. U svakoj njegovoj izjavi, a njegova je zlatna, mozes vidjeti na koju stranu je stao...
Pa ne spinujem uopste.Evo pogledaj sta ovaj novinar pita Osima.Pa kakvo je to pitanje i odakle,to cak nije ni pitanje,to je vec novinarov zakljucak i on trazi da Osim tu njegovu,vec cinjenicu, prokomentarise.
To nije cinjenica nego cista podvala i kleveta.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 21 mar 2014, 23:46

Kako je gospodin Osim fino objasnio zašto naši momci neće u kamp u Zenici. Hoće na Ilidžu, jer tako mogu izlaziti. Kome se pravio onaj kamp??? Kad već japi prazan, hajmo pitati koliko je termin, da se mi okupimo pa odigramo koju??!? :roll:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 mar 2014, 01:20

Kako je Osim u ovom razgovoru napravio nekoliko klizecih a sudija to nista nije vidio :mrgreen:
Covjek nam je sve objasnio okolo kole,jos kad rece ne daj Boze da pojedinacno govorim da neko moze bolj,da moze vise trcati...
Taj klan Dzeko,Spaha je doveo do ovoga danas,njima je sila udarila u glavu :oops:
Ako bi stradao trener,oni bi bili jos gori.Bolje rjesenje je da strada neko od igraca i da im se pokaze da repka nije,hajmo u nasu BiH,da se najedemo,napijemo i sta pohebemo :evil:

Autorima ovog priloga vjerujem u potpunosti :!:
[youtube][/youtube]

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 mar 2014, 01:35

autogol je napisao/la:Kako je Osim u ovom razgovoru napravio nekoliko klizecih a sudija to nista nije vidio :mrgreen:
Covjek nam je sve objasnio okolo kole,jos kad rece ne daj Boze da pojedinacno govorim da neko moze bolj,da moze vise trcati...
Taj klan Dzeko,Spaha je doveo do ovoga danas,njima je sila udarila u glavu :oops:
Ako bi stradao trener,oni bi bili jos gori.Bolje rjesenje je da strada neko od igraca i da im se pokaze da repka nije,hajmo u nasu BiH,da se najedemo,napijemo i sta pohebemo :evil:

Autorima ovog priloga vjerujem u potpunosti :!:
[youtube][/youtube]
ma mislim da je previse tendeciozan ovaj prilog ,ima vjerovatno istine u njemu al mislim da su bas ocrnili Spahica i DZeku .i mi smo takav narod od zvjezda do očaja u vrlo kratkom periodu .a mislim da nije baš sve crno oko reprezentacije kako zele neki pokazati .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Cwirek i 15 gostiju.