@Ribery izvukao si gace tojest dres na stapu

ali ti halalim
Prvo mijesto Wolfsburga lezi u-
1.Relativno podcijenjivanje na pocetku proljecne sezone tog kluba od strane ovih bogatiji.
2.fenomenalan rad na treninzima,ulaganje u ,,neko vijestacko brdo,,skoro 2 miliona eura i psiholoski rad Felixa
3.Skoro mozda od najvaznijih faktora osim Grafonje koji je imao par kola povrede ostali su vecinom bili fit za razliku od recimo Hoffe.
4.Zbog tacke 2. glavni igraci su na ,,vrijeme,,usli u fenomenalnu formu i plus ,,rijesili,, se drugih obaveza kup Uefa,kup dfb isto tako na vrijeme sto znaci mogli su 100% koncentrisati na tu dolazecu titulu.Dobro znamo kako je HSV prosao.
Prosli put sam Wolfsburg stavio jednog od favorita za LS.Dosta mi nije vijerovalo,mada se osijetila simpatija na moje pisanje
slijedecu sezonu bude li faktor 3. pratio hoffenhaim ocekujte jos jedno ,,slatko,,iznenadzenje naravno na zalost bajerna.
Ovo vazi samo u slucaju ako se Bajern bude zezao i ne bude vec sad napravio veike promijene u klubu.
Sa ovakvom postavon i put za Evropu ce biti pitanje.
P.S @gero is my man i zato sam otupio u vezi eto kao biva neke ,,mrznje,, prema Bajernu.Kao i @Ribery-ne mijenjaj nick cak i ako ovaj predze u drugi klub,bit ces vise cool

a ako i budes mijenjao stavi Bilal
U biti krivci zato su familija Henes koju ja definitivno organski ne mogu.zbog milion stvari ucinjene prema nasim bosancerosima a i zbog velike prepotentnosti.Ko zna o cemu govorim,sigurno mi nece neke replike udarati.Ko ne zna ispast ce smijesan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu