FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 14 okt 2012, 22:19

Evo fotke dok ne bude video spreman :)

FOTO
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 14 okt 2012, 22:26

Zoom088 je napisao/la:Evo fotke dok ne bude video spreman :)

FOTO

Svaka cast 8-)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 okt 2012, 23:06

Još jedan dokaz kolika je mačka danas bio Armin Lugavić:

Izvještaj sa utakmice Radnički-Sloboda (FOTO+VIDEO)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 okt 2012, 23:25

VolimTz je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
Visoko 70-tak, Mostar ( 70 tak ljudi vraceno ),Vitez je nesh slabije bio odradjen 30 tak....
Ne znam jos gdje su isli....uglavnom im nisu bila blizu gostovanja....
Fkr u Sanskom Mostu 30-tak, Lukavac 300+ , Gracanica 250 ( navijaca 120 plafon , ostalo kospicari ), ne znam gdje je jos Sloboda igrala , da Kakanj 50-tak fino odradjeno...
Ostaje da vidimo , kako ce Fkr odradit ove dalje dionice a Sioux-i ove blize ;)

Na ovo sve samo dodaj cinjenicu da je Tz ima vise 80.000 stanovnika od Lk... ;)
Dobro ima eto ima, ali de mi objasni kakve veze to sve ima s tobom, ti navijaš za sarajevo.
Druže, de neka ti objasni u PP ili na temi FK Sarajevo, složit ćeš se da je bespotrebno o tome pisati ovdje, tema nije o navijačkim skupinama ili bilo čemu vezanom za demografiji naših gradova ili sela ili kako god okrakterisani.

Ovo mi više liči na dick measuring natječaj - debatirate oko nečega u čemu ni jedna strana neće popustiti, baš zato se teme o navijačkim skupinama brišu redovno.

Pozdrav!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 okt 2012, 23:27

Gledajući ovaj snimak, vidim da je Sloboda imala više prilika, navijanje podjednako, u par navrata se cuju fukare a siuoux ne i obratno, sudija pod dejstvom nekih droga, drugi crveni niđe veze, jest faul nad golmanom ali za zuti nije , sramota izbacit 3 igrača gostujuce ekipe pa nismo u kantonalnoj ligi igra nije bila toliko oštra da se tako rašetaju kartoni..

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 okt 2012, 23:31

AboveTheLaw je napisao/la:Gledajući ovaj snimak, vidim da je Sloboda imala više prilika, navijanje podjednako, u par navrata se cuju fukare a siuoux ne i obratno, sudija pod dejstvom nekih droga, drugi crveni niđe veze, jest faul nad golmanom ali za zuti nije , sramota izbacit 3 igrača gostujuce ekipe pa nismo u kantonalnoj ligi igra nije bila toliko oštra da se tako rašetaju kartoni..
Ma ne bi ni dao žuti, pogledaj kako ide prema njemu, da je pogledao u karton i tek onda shvatio da je taj već požutio i onda vadi crveni, inače da je pratio svoje suđenje sigurno tu ne bi pokazao drugi žuti.

Sloboda jeste imala izglednih prilika, ali Lugi je danas bio izvanredan!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 okt 2012, 23:45

Casp3r je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Gledajući ovaj snimak, vidim da je Sloboda imala više prilika, navijanje podjednako, u par navrata se cuju fukare a siuoux ne i obratno, sudija pod dejstvom nekih droga, drugi crveni niđe veze, jest faul nad golmanom ali za zuti nije , sramota izbacit 3 igrača gostujuce ekipe pa nismo u kantonalnoj ligi igra nije bila toliko oštra da se tako rašetaju kartoni..
Ma ne bi ni dao žuti, pogledaj kako ide prema njemu, da je pogledao u karton i tek onda shvatio da je taj već požutio i onda vadi crveni, inače da je pratio svoje suđenje sigurno tu ne bi pokazao drugi žuti.

Sloboda jeste imala izglednih prilika, ali Lugi je danas bio izvanredan!
Mislim da je ovaj igrač bio okrenut leđima golmanu, i nije imao namjeru da ga obori niti faulira, sve je bilo u žaru borbe, sudija je tu malo pretjerao..ali dobro, golman jeste bio perfektan vidim spašavao je sve moguće lopte..

Čestitke na pobjedi :D .

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 15 okt 2012, 09:14

Cestitke komsije na pobjedi iz Banovica....samo naprijed da sto prije obezbijedite opstanak, da ne strepimo do zadnjeg kola:) Lijep pozdrav iz Banovica

Siouxi su odlicni, RESPECT

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 okt 2012, 09:31

Molio bih vas da prestanete sa pričom o dešavanjima na tribini. Hvala.

I, taman htjedoh pitati ko je Gigić u ekipi Radničkog. :mrgreen: Znam Gigu, al' frajer se preziva Bekrić, a na svakom izvještaju (još ne pročitah ovaj što su Caspi i Zlaja uradili) stoji Gigić. Da fuq? :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 okt 2012, 11:58

Monolog je napisao/la:Molio bih vas da prestanete sa pričom o dešavanjima na tribini. Hvala.

I, taman htjedoh pitati ko je Gigić u ekipi Radničkog. :mrgreen: Znam Gigu, al' frajer se preziva Bekrić, a na svakom izvještaju (još ne pročitah ovaj što su Caspi i Zlaja uradili) stoji Gigić. Da fuq? :?
Da, mi smo jučer imali jedan zdrav smijeh od 15tak minuta kad smo pročitali Gigić, neko je izgleda čuo da Bekrića svi zovu Giga s tribina i eto, prešalta mu prezime u Gigić, ali kad je delegat mogao pogrešnom strijelcu gol pripisati, ovo Gigić je manje više neprimjetno.. :mrgreen:

Takođe nisam htio jučer da pišem, pošto ste jučer mjerili ko je imao više navijača na tribini, ali vidim da niko ni iz Lukavca ni iz Tuzle nepominje onaj nepostojeći offside kada je Jaranović išao sam na golmana i oštećeni za siguran gol, na snimku se čisto vidi da su dvojica ispred Jareta bili u trenutku dodavanja.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 okt 2012, 15:37

bilo je raje na utakmici iz Banovica koja je naravno vatreno bodrila radnicki :) :)
1947!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 okt 2012, 15:47

Ljumani_Banovici je napisao/la:bilo je raje na utakmici iz Banovica koja je naravno vatreno bodrila radnicki :) :)
Hvala Vam i nemojte da samo Sloboda ili Budućnost budu razlog da navratite do Jošika, uvijek dobro došli! Pozdrav! ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 okt 2012, 15:48

Svaka cast Siouxima pokazali su da su trnutno najorganizovanija navijacka skupina u ovoj "vukojebini" tzv. ligi federacije, odlicno izdanje na kojem bi pozavidile i mnogo vece navijacke skupine iz vecih gradova, iskreno kada nebi jedinstvo uslo u PL sto i nece trenutno, volio bi da budete vi ta ekipa jer ste zasluzili zbog sjajne podrske svome klubu, pozdrav od SN ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 15 okt 2012, 16:13

Na ovom snimku mi se cini da je lopta vec bila presla liniju prije nego su je dirali nasi. Vise lici na autogol ne znam

http://druga.tv/info/9617" onclick="window.open(this.href);return false;
inace ?

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 okt 2012, 16:21

LloriS je napisao/la:Svaka cast Siouxima pokazali su da su trnutno najorganizovanija navijacka skupina u ovoj "vukojebini" tzv. ligi federacije, odlicno izdanje na kojem bi pozavidile i mnogo vece navijacke skupine iz vecih gradova, iskreno kada nebi jedinstvo uslo u PL sto i nece trenutno, volio bi da budete vi ta ekipa jer ste zasluzili zbog sjajne podrske svome klubu, pozdrav od SN ;)
Druže ne možeš reći da je neka navijačka skupina najbolja u "ligi" ako se u prethodnim godinama nije pokazivala recimo kao juče ili barem pola od toga.Ne provociram ništa samo kažem ;) Ko zna,shvatit će.

LP

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 okt 2012, 16:34

SultanSulejman je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Svaka cast Siouxima pokazali su da su trnutno najorganizovanija navijacka skupina u ovoj "vukojebini" tzv. ligi federacije, odlicno izdanje na kojem bi pozavidile i mnogo vece navijacke skupine iz vecih gradova, iskreno kada nebi jedinstvo uslo u PL sto i nece trenutno, volio bi da budete vi ta ekipa jer ste zasluzili zbog sjajne podrske svome klubu, pozdrav od SN ;)
Druže ne možeš reći da je neka navijačka skupina najbolja u "ligi" ako se u prethodnim godinama nije pokazivala recimo kao juče ili barem pola od toga.Ne provociram ništa samo kažem ;) Ko zna,shvatit će.

LP
A uostalom mora ih nekada otici na gostovanje bar 350 da bi bili to. Bar u Tuzlu, jer je blizu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 okt 2012, 17:16

Evo ih opet :roll:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 okt 2012, 17:27

Zoom088 je napisao/la:Evo ih opet :roll:
@zoom De nek ovaj iz Tuzleode šta jesti (ako je iz Tuzle sigurno je sa Crvenih njiva) jadnik 24 sata je na internetu, ustani jado malo od računara prošetaj vidi lijepog dana ti tu pišeš ko je šta palio, bilo prošlo završilo se sve hvala bogu kako treba, mi vas pobijedili proslavili i idemo dalje novi dan nova nafaka, nego jedno pitanje samo da li će biti neki video navijanja samo, ne samo ovo kratki pregled šansi i izjave poslije utakmice......:)

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 15 okt 2012, 17:29

JohnLowe je napisao/la:Na ovom snimku mi se cini da je lopta vec bila presla liniju prije nego su je dirali nasi. Vise lici na autogol ne znam

http://druga.tv/info/9617" onclick="window.open(this.href);return false;

Joj, kaže Šubić: "da se malo izmaknemo dole iz gornjeg dijela tabele" :lol: Btw. čestitke na pobjedi i na standardno dobroj podršci Siouxa ;)
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 15 okt 2012, 18:07

Casp3r je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:bilo je raje na utakmici iz Banovica koja je naravno vatreno bodrila radnicki :) :)
Hvala Vam i nemojte da samo Sloboda ili Budućnost budu razlog da navratite do Jošika, uvijek dobro došli! Pozdrav! ;)
Znaci , Ljumani , Apachi i Siouxi protiv FUKARA ??? :)))) ajde neka , lijepo je bilo u svakom slucaju ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.