Navas je u razgovoru za AS potvrdio da se kraljevski klub interesuje za njega, te je kazao kako je to "veoma uzbudljivo".
"Real je jedna od najvećih ekipa u svijetu i njihov interes za mene svakako je uzbudljiv", kazao je Navas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
tabela govori potpuno suprotnoCRNI_SA je napisao/la: kakav sastav ima zaragozane znam kako se ne bore za ligu prvaka npr jaci su od mallorce za klasu
zalosno ali istinitoStole iz Bora je napisao/la:
Iz naslova: U posljednjih 6 godina, Real Madrid potrošio je 787 miliona eura, doveo 42 nova igrača, promijenio čak 5 predsjednika, 8 direktora kluba, 9 trenera... Za tih 6 godina osvojili su dva ozbiljnija trofeja...
Neutral je napisao/la:Ja sam gledam kada će se destiit taj potpuni krah Reala. Sreća njihova što se štampa novac u Madridu, pa ga imaju i previše, pa mogu i ispasti u 1000000 ligu, a imati će milione.
meni je bio najdrazi igrac u realu i bas mi je bilo zao kada je otisao a bio je najbolji irgac Reala u prosloj sezoni a mislim da ce ga opet htjeti kupitNeutral je napisao/la:Baš me zanima kada će htjeti opet Robbena vidjeti u Realu. Ipak je u velikoj formi, i trenutno jedan od najboljih u svijetu![]()
Perez je smiješan.
najveca greska je Eto'o ali zato im se nadavao golova na bernabeu ko nikoNeutral je napisao/la:Neće dok je Perez tu, jer bi sa tim potezom priznao da je pogriješio, ali on je previše ufuran da prizna grešku, možda i nije, nemam pojma.
Rekao sam davno nakon Makalele-a najveća pogreška Reala je prodaja Robbena.
Hvala mu.
dobar je Ronney ali da je najbolji tesko uporedi njega i Ronalda Pravog posto igraju istu poziciju i vidjeces koliko je Ronney daleko da bude najbolji trenutno Messi u to nema dilemebi moglo biti veoma brzo
jos sada nudi 70 miliona za Rooneya..sta ce mu toliki napadaci
vidio Perez da je Rooney trenutno najbolji igrac svjeta i odma ga kupuje
zato sto su retosiSaurman je napisao/la:moze li mi neko objasniti zato idioti s hayata ne prenose barcelona-valencia...a prenose valladolid-real...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.