SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Борац БЛ
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Борац БЛ » 18 jun 2010, 15:44

evo jedna pjesma za Svabe

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 jun 2010, 15:44

Jos se jednom pokazalo da je Podolski igrac samo za male utakmice, debil masa 2 zicera, a ovaj mu jos daje da puca penal, neposredno nakon tih promasaja. BadStrudla izgubljen na lijevom boku, sreca njegova da je Krasic totalno van forme, inace bi tu bilo jos vise promahe.
Ozil je izasao vjerovatno sto je bio ispuhan, barem je tako djelovao. Miro napravio veliku glupost, dodaj njemu Podolskog i malog Marina koji se obrukao...Nijemci igrali sa tri igraca manje. :mrgreen:
Ovi sto kritikuju ovoga sa moga avatara nemaju blage veze o fudbalu. Muller takodjer bio zapazen, uzeo veliki broj lopti...jedina zamjerka losi centarsutevi.
Ovaj spanski gargamelinjo od sudije mi pocupao sve zivce, zar se moze svaki start okarakterisati kao zuti karton. Nabijem i njega i ko ga izabra da sudi na SP.
Vom Jäger zum Gejagten

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 18 jun 2010, 15:46

steve-o je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Svaka cast Anticu na sjajno razradjenoj taktici... Veliki trener (juznjak, pokazo je to 96-te :D). Kuzmanovica je ubacio u igru, i pogodio, Zigic nije bio toliko opasan ali dovoljno da Svabama **** mater (kod one asistencije i precke). Krasic najbolji bio, uz Jovanovica.

sljedecu treba igrati na kladi da ce neko iz srbije igrati rukom :mrgreen:

I ne znam kako vi djeco mozete navijati za neku tam zemlju pored susjedne? :roll:
aj' bola vise ne smaraj narod! idi bolje ti slavi pobjedu tvoje srbije a cekaj kad ce ti "tvoja" spanija dobiti tri boda na ovome SPu.
Ne jon arne riSe stive. Moja repka je BiH, a normalno je da cu navijati na SP-u za Spanjolsku (za koju navijaju svi navijaci Atletica) i normalno za susjednu zemlju. :roll:
Rey de la furia española...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 jun 2010, 15:47

Chologol je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Svaka cast Anticu na sjajno razradjenoj taktici... Veliki trener (juznjak, pokazo je to 96-te :D). Kuzmanovica je ubacio u igru, i pogodio, Zigic nije bio toliko opasan ali dovoljno da Svabama **** mater (kod one asistencije i precke). Krasic najbolji bio, uz Jovanovica.

sljedecu treba igrati na kladi da ce neko iz srbije igrati rukom :mrgreen:

I ne znam kako vi djeco mozete navijati za neku tam zemlju pored susjedne? :roll:
aj' bola vise ne smaraj narod! idi bolje ti slavi pobjedu tvoje srbije a cekaj kad ce ti "tvoja" spanija dobiti tri boda na ovome SPu.
Ne jon arne riSe stive. Moja repka je BiH, a normalno je da cu navijati na SP-u za Spanjolsku (za koju navijaju svi navijaci Atletica) i normalno za susjednu zemlju. :roll:
cuj tvoja repka BIH(vidim rastrgao si se pisajuci po temama o repki nasoj), a jbte ko' bi to mogao reci nakon tvoji "domoljubni" postova ovdje ;)
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 18 jun 2010, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

ivica_olic_11
Kontakt:

Post Postao/la ivica_olic_11 » 18 jun 2010, 15:50

ma losa srbija

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 jun 2010, 15:50

dubrava je napisao/la: A sto se tiče Nijemaca, kiksali jednom i sta sad. Bolje sad nego u finalu 8-) Ovo dobro dođe da se malo ekipa konsolidira.
slika
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jun 2010, 15:50

thulkazal je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Joachime hebo li ti Klose, Badstuber, Podolski i Bayernov lobi sve po spisku, retardu jedan. Da Bog da umro nocas, pa neko normalan dosao na klupu. Da Bog da odmah ispao, a ukoliko prodjes u sta nevjerujem da Bog da odmah dobio Engleze.
hmm pa ko bi po tebi trebao igrati ?
Za Klose-a razumijem al svi ostali iz bayerna su uredu ... nije badstubber kriv sto mora da krpi neku poziciji lijevog beka a nije mu to prirodna pozicija

Btw kriterij sudija za zute su jednostavno previse niski pa svaki grublji start je zuti
Po meni bih trebali igrati igraci s zaslugama. Npr. jedan Frings je zasluzio poziv, zatim na lijevom boku ima skolovana dva beka u Aogu i Jansenu (s tim da je ovaj drugli malo ofenzivniji), dalje moze tu poziciju igrati Boateng, ko prati Bundesligu zna o cemu pricam. Na poziciji Podolskog treba igrati Jansen, koji je prethodne sezone puno toga pokazao u HSV-u, Klose i Gomez nisu zasluzili poziv, prije bih trebao igrati Kevin Kuranyi kojeg navodno nije pozvao jer se ne uklapa u sistem igre, zatim jedan Kiessling koji je harao Bundesligom nikako da dobije priliku. Ima tu jos dosta toga, ali Bayernov lobi cini svoje, a mogu ti ako hoces poslati ocjene Botanega kada je na vrehunski nacin zaustavio Robbena na vrhunski nacin pa je ovaj u 50. minuti trazio zamjenu. Nadam se da ce odmah ispasti i ako sam mislio da mozemo otici do kraja samo zbog kloca pod imenom Joachim Loew.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2010, 15:50

geronimo je napisao/la:
dubrava je napisao/la: A sto se tiče Nijemaca, kiksali jednom i sta sad. Bolje sad nego u finalu 8-) Ovo dobro dođe da se malo ekipa konsolidira.
slika
Haman kopija razvoja situacije sa EP-a
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2010, 15:51

A Njemci su prije utakmice pjevali : Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije :mrgreen:

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 18 jun 2010, 15:52

steve-o je napisao/la: cuj tvoja repka BIH, a jbte ko' bi to mogao reci nakon tvoji "domoljubni" postova ovdje ;)
a cekaj jel bi ja trebao navijati za tamo neke repke ili meni susjedne? :roll:

Po tom ispada da kako bi mogao biti navijac BiH (ili Hrvatske) moras mrzit Srbiju, za razliku od tebe, ja ne gledam sve kroz nacionalizam. Ne znam stvarno kako je ovim moderatorima/adminima...

Pogledajte sta je pravi forum: http://euronogomet.com/forum/index.php? ... 232481#new Gdje se uvijek navija za susjedne zemlje a ne ... dobro nema veze.

P.S. Ne nazivaj Juznjaka djecakom jer je stariji od tebe!
Zadnja izmjena: Chologol, dana/u 18 jun 2010, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 jun 2010, 15:52

Ova mi je utakmica uzela 5 godina života. Srbija dok da gol prestane igrati a imam i osječaj da nismo baš fizički spremni. Svaka čast Stojkoviću, Vidić odličan ali stvarno mi nije jasno zašto je igrao rukom. Dvije identične gluposti u dvije utakmice. Bože sačuvaj i sakloni.
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jun 2010, 15:53

Krenimo redom sa ovom euforijom,jos uvek sam hladne glave veceras bi trebalo da se slavi.
Prvo da se mal osvrnem na forum.Posle tekme sa Ghanom ovde je u rekordnih 5 minuta bilo preko 50 komentara sa nekakvim porukama ismejavanja za poraz od Ghane.Sada kada smo dobili tih sto su to pisali nigde nema.Bas me cudi zasto :? Znate i sami kako se to naziva u narodu.
Dalje je li i dalje mislite da smo se plasirali ovde samo zato sto smo u grupi bili sa poluraspalim Francuzima,ocajnim Rumunima,poluamaterima Litvancima i Austrijancima te amaterima sa Farskih Otocima.Ali ja tada nisam zeleo da ulazim u raspravu sa vama jer znamo svi da to nije tacno.Secateli se nakon izvlacenja grupa za SP,nemogu sada da trazim post da sam rekao da se ja vise bojim Ghanaca nego Nemaca.I beo sam upravu.
Vidim vec su pocele i teorije zavere ovde?samo se trazi neki alibi da se moze podceniti ovaj uspeh.Ali neka vi i dalje zivite u ovim mislima.

Sada malo o tekmi:
Bolje smo otvoreli tekmu,odmah u prvom napadu dali doznanja Nemcima da nece biti lako sa nama.Cvrsto drzali konce igre,sa pravovremenim startovima uzimali lopte,agresivni bili i to je moralo rezultirati necim.U to vreme Nemci kao da su jos uvek trazeli varijantu kako da probiju bedem Srbije.I nisu ga nasli za 90 minuta.U to vreme Podolski jedan sut koji je beo veoma dobar no nista vise od toga.Klose je od pocetka beo veoma nervozan i zasluzeno dobeo crveni karton.I odmah nakon toga bum.Odlicna akcija Srbije lopta za Krasica koji odlicno centrira za Zigu a ovaj spusta za Laneta za 1:0.Nemci zatvaraju pol.odlicno sa preckom Khedire,tada sam se preznojeo 10 puta u 5 sekundi.
Drugo poluvreme Nemci otvaraju bolje i krecu na sve ili nista.I tako stigosmo do penala.Cist penal ponovo neshvatljivo igranje rukom jos jedanput.Tada sam pomisleo da je gotovo da Stojke nece moci odbraneti da cemo primeti posle toga jos jedan,ali onda cudo poslano samo od Boga,Stojke fenomenalno brani penal,euforija skakanje u kuci.Neverujemo da se to deselo.Zatim opet mi krecemo mnogo bolje stativa Laneta,pa precka Zigica.I tako lagano sve do 95 minute kada Mallenco svira kraj.
Kada se sve sabere Nemci jesu mozda imali zrelije prilike penal je samo jedna u nizu,mada statisticki bili smo poravnati.4 vs3 u sutevima za Nemce,posed lopte 51%vs49% ali verujem da je pobeda zasluzena.
Prijatno me iznenadeo Stojkovic koji je MOM.
Krasic pokazao zasto se svet otima oko njega
Lane zasto je potpisao za jedan od najvecih klubova Evrope Liverpool
Vidic solidan penal kvari dojam no veoma bitan faktor
Aca Kolarov odlican po levoj strani nekoliko prodora odlican pokusaj iz slobodnoga
ivanovic-Znao je odigrati i puno bolje,no trudeo se
Kuzma-Iskupeo se za onaj penal svojim zalaganjem
Subotic-Odlican u odbrani neprelazan
Ninkovic-Prijatno me iznenadeo odlican procenat pasova,dosta trke zeleo da se dokaze
Ziga-Pokazalo se ono sto sam rekao a to je da je on zasigurno jedan od najbitnih igraca
Stanka-Kapitenski odigrao
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 18 jun 2010, 15:54

Chologol je napisao/la:
steve-o je napisao/la: cuj tvoja repka BIH, a jbte ko' bi to mogao reci nakon tvoji "domoljubni" postova ovdje ;)
SMARAŠ !!

Svi dobro znamo da to nije tema o kojoj se moze normalno diskutirati.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jun 2010, 15:55

Chologol je napisao/la:ije
EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
De bogati vidi kakav ce mi biti seksualni zivot do kraja godine.
Kakav glup odgovor. Srbija ima najmanje sanse da prodje od tri selekcije koje ce imati na kraju isti broj bodova.
(Aludiram na to da ce Gana dobiti sutra unistenu Australiju, te da ce u 3. kolu srbija dobiti Australiju i Njemacka Ganu). Onda ce odlucivati gol razlika. Njemacka ce imati najbolju jer su dobili Australiju 4:0. Znaci odlucivat ce dueli Gane i srbije sa Australijom, koja ce u trecem kolu imati Cahilla (nece igrati radi crvenog kartona protiv Gane) i Kewella (najvjerovatnije ce biti spreman za 3. kolo). Male su sanse da prodje drzava koja granici sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom na svom zapadnom dijelu. ;) ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 jun 2010, 15:55

Chologol je napisao/la:

Po tom ispada da kako bi mogao biti navijac BiH (ili Hrvatske) moras mrzit Srbiju, za razliku od tebe, ja ne gledam sve kroz nacionalizam. Ne znam stvarno kako je ovim moderatorima/adminima...

Pogledajte sta je pravi forum: http://euronogomet.com/forum/index.php? ... 232481#new Gdje se uvijek navija za susjedne zemlje a ne ... dobro nema veze.

P.S. Ne nazivaj Juznjaka djecakom jer je stariji od tebe!
ovo je zadnje sto cu tebi reci na ovoj temi jer zaista smaras covjece, znas sta meni smeta amigo, kad dvolicni ljudi poput tebe kazu da navijaju za BiH, takve ljude nepodnosim. zato cuvaj se ti spanije a pusti nas koje zaista volimo BiH repku na miru ziv bio

ps: da ti nije ovaj djecak sin mozda? ;)

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 18 jun 2010, 15:57

EdinTM87 je napisao/la:
Chologol je napisao/la:ije
EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
De bogati vidi kakav ce mi biti seksualni zivot do kraja godine.
Kakav glup odgovor. Srbija ima najmanje sanse da prodje od tri selekcije koje ce imati na kraju isti broj bodova.
(Aludiram na to da ce Gana dobiti sutra unistenu Australiju, te da ce u 3. kolu srbija dobiti Australiju i Njemacka Ganu). Onda ce odlucivati gol razlika. Njemacka ce imati najbolju jer su dobili Australiju 4:0. Znaci odlucivat ce dueli Gane i srbije sa Australijom, koja ce u trecem kolu imati Cahilla (nece igrati radi crvenog kartona protiv Gane) i Kewella (najvjerovatnije ce biti spreman za 3. kolo). Male su sanse da prodje drzava koja granici sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom na svom zapadnom dijelu. ;) ;)

Ja baš volim što nam daješ ovako male šanse.. 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 jun 2010, 15:58

Cholo@ pusti Nacionaliste i ovog Engleza vidis o kakvom se liku radi ;) Cestitke Srbiji !!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 jun 2010, 15:59

juznjak> je napisao/la:Cholo@ pusti Nacionaliste i ovog Engleza ;) Cestitke Srbiji !!
kakav god ja bio djecace barem nikad nisam nosio tudju zastavu na avataru, zato pokrij se po usima i tis mis madrid ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 jun 2010, 15:59

Đeronimo, šta je ovo druže , zaroniše Švabe XD.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 18 jun 2010, 16:00

lejla je napisao/la:
Chologol je napisao/la:
SMARAŠ !!

Svi dobro znamo da to nije tema o kojoj se moze normalno diskutirati.
Imas li ti mala sta pametnije reci, ili sumnjas u svoje mozdane vijuge da opvrgnu moje tvrdnje? :roll:

Dobro, meni je svejedno, navijajte vi za koga hocete, neka se neki prepoznaju u onoj pjesmi sto je postavio neko iznad, onaj Borac, nest tako...

stivi@ Ne znam kako ti mozes biti veci Bosanac od mene? i navijat za istu zemlju vise od mene, ajd reci molim te? :roll:
Al dobro, ti zivis u Norveskoj, vi ste EU, ostavi nas Bosance na miru bogati ;)

Juznjak@ Sve ja vidim, nacionalizma je stvarno previse ovdje, na EN-u se za nesto slicno odmah daju banane iz Juzne Amerike.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.