Hvala unaprijed!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
202-201 i zali se.Imao sam i ja problem, ali samo sa telefonom i popravili su u roku 2 danaarmin je napisao/la:Pozdrav za sve članove !
Imam Moju TV i nešto sam mijenjao, pokušavajući istovremeno konekciju za dva računara. Poremetio sam i nisam mogao nikako na internet. Onda sam ušao u TP link TD W8901G i resetovao sve na fabričko stanje sad mi internet može. I danas mi Moja TV ne može sve lampice gore piše: spajanje nema nove verzije i kada treba da dođe slika jednostavno izbaci i ne može. Sad ja ne znam je li do tog resetovanja ili je možda greška do njih. Također ni telefon ne radi. Unaprijed hvala ! Na kraju sam ipak ustvrdio da nije do tog mijenjanja, jer su mi podešavanja uredu.
Sve sam provjerio svijetli, ali nikako nema slike.
Hvala unaprijed !
jesi probao na Quit ili ExitfoSte je napisao/la:Da li neko zna šta je ovo:
Pojavljuje mi se otprilike svakih sat vremena, i ne znam kako da prekinem to. A jos je i velik izbor, Close, Cancel i X
Jesam, jednostavno sta god da uradim, pojavi se opet. Komp. mi radi sasvim normalno, ali ovo vec iritira.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jesi probao na Quit ili ExitfoSte je napisao/la:Da li neko zna šta je ovo:
Pojavljuje mi se otprilike svakih sat vremena, i ne znam kako da prekinem to. A jos je i velik izbor, Close, Cancel i X
e vala Devil, sad stvarno mislim da si derpe žešči, vjerujem da bi se mnogi složili sa mnomDevil je napisao/la:I meni je mnogo puta bio zakucan za 100%,uglavnom meni je svaki put bilo do "posete" Trojanca.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:e vala Devil, sad stvarno mislim da si derpe žešči, vjerujem da bi se mnogi složili sa mnomDevil je napisao/la:I meni je mnogo puta bio zakucan za 100%,uglavnom meni je svaki put bilo do "posete" Trojanca.
Sta te vuce na takve pomisli ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:e vala Devil, sad stvarno mislim da si derpe žešči, vjerujem da bi se mnogi složili sa mnomDevil je napisao/la:I meni je mnogo puta bio zakucan za 100%,uglavnom meni je svaki put bilo do "posete" Trojanca.
Devil je napisao/la:Sta te vuce na takve pomisli ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:e vala Devil, sad stvarno mislim da si derpe žešči, vjerujem da bi se mnogi složili sa mnomDevil je napisao/la:I meni je mnogo puta bio zakucan za 100%,uglavnom meni je svaki put bilo do "posete" Trojanca.![]()
to je do pjesme, a probaj kad skidas, mozda ima da odaberes kvalitetu zvukaPapastathopoulos je napisao/la:hitno !!!
konvertovao sam jedan youtube video u mp3 format i ton je malo slab...postoji li neki program da malo pojacam ton....treba mi za moba....molim vas
hvala
Volume (imas dole u cosko desnom ,i samo povecaj ga gore strelicu )Papastathopoulos je napisao/la:hitno !!!
konvertovao sam jedan youtube video u mp3 format i ton je malo slab...postoji li neki program da malo pojacam ton....treba mi za moba....molim vas
hvala
Da! Kada pjesmu konvertujes, ima ti Standard Quality i High Quality, ti si mozda konvertovao izabravsi standard quality, jer tako ti bude kad otvoris stranicu za konvertovanje, a ti sam moras promijenit na high quality.QUARESMA 18<<< je napisao/la:to je do pjesme, a probaj kad skidas, mozda ima da odaberes kvalitetu zvukaPapastathopoulos je napisao/la:hitno !!!
hvala
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 20 gostiju.