EP 2010 Austrija - rukomet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

__Liedson__
Kontakt:

Re: EP 2010 Austrija - rukomet

Post Postao/la __Liedson__ » 31 jan 2010, 22:04

JameS 23 je napisao/la:Abalo je trebao dobiti nagradu za najboljeg show igraca ljepota ga gledati sa kakvom lakocom igra "gumeni" :D

a za najboljeg odbramenog nagradu je trebao dobiti Dinart lik je zivotinja...ko sto rece onaj Hrvatski komentator"Gdje Dinart prodje tu trava vise ne raste" :D
haha...dobar...lik je stvarno monstrum,mada su ga godine uhvatile(ne znam kolko ima :D ) al je na prethodnim bio k'o kineski zid !! 8-)
al eto Gojun statisticki najbolji odbrambeni,mali ima potencijala,treba radit na snazi a aBd jednog dana da bude ko Dinart ! ;)

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 22:08

__Liedson__ je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:Abalo je trebao dobiti nagradu za najboljeg show igraca ljepota ga gledati sa kakvom lakocom igra "gumeni" :D

a za najboljeg odbramenog nagradu je trebao dobiti Dinart lik je zivotinja...ko sto rece onaj Hrvatski komentator"Gdje Dinart prodje tu trava vise ne raste" :D
haha...dobar...lik je stvarno monstrum,mada su ga godine uhvatile(ne znam kolko ima :D ) al je na prethodnim bio k'o kineski zid !! 8-)
al eto Gojun statisticki najbolji odbrambeni,mali ima potencijala,treba radit na snazi a aBd jednog dana da bude ko Dinart ! ;)
ma dobro Dinart ja mislim ima vec 34 god. i polako je na zalasku karijere,ali je i dalje monstrum u obrani....Gojun je svakako veliki potencijal u obrani i za 2,3 god. ce dohvatiti vrhunac svoje igre ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 jan 2010, 22:08

MISLIM DA NISI U PRAVU....to sto su promasivali sedmerce to je njihova stvar....ja govorim o sudjenju....kada je pocetkom poluvremena KARABATIC trebao dobiti drugo sikljucenje jer je udario u lice ,sudija daje svije minute narcisu...iako ovaj jedva da je dirnuo hrvata....ovo bi iskljucenje bilo pogubno za francuze,jer bi ovaj 27 minuta igrao pod pritiskom...dalje
prestup balica i prestup abaloa sa, naveo.....zatim udarac u lice one dvice kod francua DIREKT U LICE PRED SUDIJOM BEZ ISKLJUCENJA.....i djeca u vrticu znaju sta je dvije minute :D
oduzimanja lopte radi NEKIH PROBIJANJA koja su smijesna....
zatim pustanje francuzima da 1,10 igraju napad a da nedignu ruke.........ja sam vezan cijeli zivot uz rukomet i dobro zna kako se silji nekoj ekipi,....nemoras cijeli mec to raditi dovolljno je 3 puta presjeci ekipu i tu je KRAJ ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 31 jan 2010, 22:12

Šta je ba ovo niđe slavlja u Sarajevu, jes da nam ne idu na ruku vremenski uslovi, al ipak braća Francuzi na tronu :mrgreen:
Zezam se Hrvatima svaka čast ipak su najmlađa repka na prvenstvu i Hrvati se moraju ponositi ovim igračima bez obzira na izgubljenu utakmicu. Alilović, Vori i Balić su fenomenalni, oni se nemaju ni zbog čeg brinuti za svoju budućnost, sem Francuza ljudi im očigledno ne leže i svaka narednu utakmicu koju budu igrali protiv Francuza imati će ogroman psihološki pritisak, to jedini problem za Hrvate, ako to možemo nazvati problem.

@__Liedson__
Paša kako te nije stid spominjati sudije. Hrvati su kroz čitavo prvenstvo imali blagu naklonost sudija, al to naravno ne umanjuje hjihov uspjeh ni sekunde, al sad se buniti protiv sudija je licemjerno, pa eno trebali su im isključiti najboljeg odbrambenog igrača, al se izvuče. Da navijaš za BiH tek bi onda skontao šta znači kad te neko krade, a dotad šuti i sve se nogom u guzicu udaraj.

I za kraj samo da kažem, da onaj L.Abalo nije normalan čovjek. Jbt skače ni kamera ga nemože uhvati, šuta sa svih pozicija, za mene najbolji igrač na svijetu, ubjedljivo. A onaj Karabatić, pa ja da navijam za Francusku, cijela familija bi mu štucala tokom utakmice.
Strauss Junior

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 jan 2010, 22:12

johnnyHZ je napisao/la:MISLIM DA NISI U PRAVU....to sto su promasivali sedmerce to je njihova stvar....ja govorim o sudjenju....kada je pocetkom poluvremena KARABATIC trebao dobiti drugo sikljucenje jer je udario u lice ,sudija daje svije minute narcisu...iako ovaj jedva da je dirnuo hrvata....ovo bi iskljucenje bilo pogubno za francuze,jer bi ovaj 27 minuta igrao pod pritiskom...dalje
prestup balica i prestup abaloa sa, naveo.....zatim udarac u lice one dvice kod francua DIREKT U LICE PRED SUDIJOM BEZ ISKLJUCENJA.....i djeca u vrticu znaju sta je dvije minute :D
zatim pustanje francuzima da 1,10 igraju napad a da nedignu ruke.........ja sam vezan cijeli zivot uz rukomet i dobro zna kako se silji nekoj ekipi,....nemoras cijeli mec to raditi dovolljno je 3 puta presjeci ekipu i tu je KRAJ ;)
Za ovaj gore prvi dio za Karabatica, pogledaj jel postojalo njegovo prvo iskljucenje nakon faula na Balicu, jes klinac nije ga ni tako.
Prestup OK, probijanja su po meni sva bila i jednim i drugim, a siljilo se i nama protiv Poljaka juce isto ko Francuzima danas, znaci ono pomalo hinjski ;) ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jan 2010, 22:12

johnnyHZ je napisao/la:hrvate gotivim jer igraju lijjep rukomet.....ne zato sto su mi komsije,ali brate sta su im sudije radile ovu tekmu.....FUJJJJJJJJJJJJ
to je JEDINI rezlog poraza...jer nakon nekih odluka vise se nemozes smiriti ni kontroslisati...onaj prestup abaloa je bio za dvije minute a on balicu svira NEPOSTOJECI PRESTUP 10 sekundi ranije SRAMOTAAAAAAAAAA
Nemoj 'ebat, nisu nista suci narocito presudili, niti je Hrvatska bila ostecena. Nastranu neke greskice tamo ili ovamo, al ipak je Francuska u ovom momentu za nijansu bolja i to je presudilo. Ali, vidjeti cemo malo kad stasaju ovi igraci, te kako ce Francuzi rijesiti odlazak najboljih.
...Život za Široki...

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 31 jan 2010, 22:13

johnnyHZ je napisao/la:MISLIM DA NISI U PRAVU....to sto su promasivali sedmerce to je njihova stvar....ja govorim o sudjenju....kada je pocetkom poluvremena KARABATIC trebao dobiti drugo sikljucenje jer je udario u lice ,sudija daje svije minute narcisu...iako ovaj jedva da je dirnuo hrvata....ovo bi iskljucenje bilo pogubno za francuze,jer bi ovaj 27 minuta igrao pod pritiskom...dalje
slazem se sa tim sto si naveo za prestupe abaloa i balica,po meni se tu prelomila utakmica,cak sam bio toliko isfrustriran da sam na nekoj od prethodnih stranica napisao nesto sto ne bi trebao pisat na forumu,ali eto...ali opet treba priznat ipak da su francuzi bili jaci,i da su ipak bolji,ali ovo je veliki uspjeh za ovu mladu reprezentaciju,reprezentaciju od koja se podmladila za OI 2012,a eto vec su na prvom prvenstvu dosli do kraja !

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 22:14

ne mogu da vjerujem kako vi uvjek nadjete krivca u sudijama kad Hrvatska izgubi :roll: sve ovo postaje zalosno citati koliko si ti samo nabrojao gresaka sudaca jos ce ispasti da je Hrvatska drasticno ostecena i moram ti reci da si malo previse subjektivan...bilo je gresaka i na stetu Francuza isto koliko i na stetu Hrvata ako ne i vise,ali opet ko gubi ima pravo da se ljuti valjda je to oduvjek bilo tako 8-)

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 31 jan 2010, 22:15

JameS 23 je napisao/la:
reds je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
ja onda nisam gledao tu tekmi gdje su Francuzi imali naklonost sudija
Crveni karton ?
Pogresnom igracu + ono nije bio crveni bilo je 2 min.Bezbroj puta svirani Hrvatima NEPOSTOJECI prestupi,koraci... Abalo stao na parket pa onda sutirao ali sudije priznale jedan od odlucujucih golova za +2 .
hahahaahaha pa jesi ti kralju vidio koliko su samo puta suci svirali nepostojece probijanje Francuzima,Karabatic 2 puta dobio 2 min. ni zbog ceg,pogotovo je prvo iskljucenje bilo smjesno...onda 2 sedmerca su dosudjena za Hrvate koja ni blizu nisu bili sedmerci 8-)

ja se ne sjecam da su ijednom suci svirali prestup Hrvatima ;)

crveni karton je bio cist ko suza,jos su Hrvati imali srece da im je iskljucen neki bezze igrac,a ne Gojun koji je ustvari zasluzio crveni karton .
Uzmi malo u obzir da je rukomet sport u kojem je najvise sudijama omoguceno da "silje utakmicu",tj. previse je "slobodnog sudijskog uvjerenja"...i nas (mislim na Bosnu i Hercegovinu) su sudije krale i siljile Madjarima,a mi nismo imali snagu i velicinu da se izdignemo iznad toga (pogotovo sto kad bi nagovjestili povratak u tekmu desila se neka nova kradja)...Ako se sjecas,Hrvate su "malo" rezale sudije u onom finalu SP u Portugalu,protiv Svaba, ali se ta generacija izdigla iznad toga, i osvojili su titulu...Nisu dvije tri sudijske pogresne odluke kradja...Sudijskih gresaka je bilo,to niko ne spori,ali niti jedna ekipa veceras nije ostecena!!! Francuzi,u ovom trenutku,jednostavno bolji..

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 31 jan 2010, 22:20

BlueSharks je napisao/la:Šta je ba ovo niđe slavlja u Sarajevu, jes da nam ne idu na ruku vremenski uslovi, al ipak braća Francuzi na tronu :mrgreen:
Zezam se Hrvatima svaka čast ipak su najmlađa repka na prvenstvu i Hrvati se moraju ponositi ovim igračima bez obzira na izgubljenu utakmicu. Alilović, Vori i Balić su fenomenalni, oni se nemaju ni zbog čeg brinuti za svoju budućnost, sem Francuza ljudi im očigledno ne leže i svaka narednu utakmicu koju budu igrali protiv Francuza imati će ogroman psihološki pritisak, to jedini problem za Hrvate, ako to možemo nazvati problem.

@__Liedson__
Paša kako te nije stid spominjati sudije. Hrvati su kroz čitavo prvenstvo imali blagu naklonost sudija, al to naravno ne umanjuje hjihov uspjeh ni sekunde, al sad se buniti protiv sudija je licemjerno, pa eno trebali su im isključiti najboljeg odbrambenog igrača, al se izvuče. Da navijaš za BiH tek bi onda skontao šta znači kad te neko krade, a dotad šuti i sve se nogom u guzicu udaraj.

I za kraj samo da kažem, da onaj L.Abalo nije normalan čovjek. Jbt skače ni kamera ga nemože uhvati, šuta sa svih pozicija, za mene najbolji igrač na svijetu, ubjedljivo. A onaj Karabatić, pa ja da navijam za Francusku, cijela familija bi mu štucala tokom utakmice.
ne kazem ja da su suci imali preveliku ulogu,ali su u ona dva napada me toliko izjjebali i iznervirali da sam skoro poludio,i tu je se po meni utakmica prelomila,ali sve u svemu nemam nikom nista prigovorit....ipak su francuzi iskusniji od ove podmladjene ekipe i zasluzeno su osvojili titulu najboljeg u evropi !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 jan 2010, 22:21

JOj, ma dajte dečki, vadit se na suce i njihovu "igru" je stvarno smiješno. Čak da su i "šiljili" za Francuze, sigurno to nisu radili namjerno, pa i oni mogu pogriješiti, ne mogu sve vidjeti, niti su svemogući.
nikad se nisam vadio na suce, niti ću ce ikad vadit, bilo da navijam za Hrvatsku, Hajduk ili BiH ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 31 jan 2010, 22:23

dubrava je napisao/la:JOj, ma dajte dečki, vadit se na suce i njihovu "igru" je stvarno smiješno. Čak da su i "šiljili" za Francuze, sigurno to nisu radili namjerno, pa i oni mogu pogriješiti, ne mogu sve vidjeti, niti su svemogući.
nikad se nisam vadio na suce, niti ću ce ikad vadit, bilo da navijam za Hrvatsku, Hajduk ili BiH ;)
Brate moj da navijaš za BiH, ne bih ni imao potrebe da se vadiš na suce, unaprijed znaš da ćete karat i nama je to postalo normala
Strauss Junior

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 jan 2010, 22:25

JA SE SLAZEM DA SU FRRANCUZI BOLJI,ALI JA NISAM VIDIO NI JEDNU GRESKU SUDIJA U KOSRIST HRVATA!!!!!!ali bas gresku,jer nesmatram greskom ako je dat crveni ovome ,a trebao onome......greska je kada nedas nekome DVIJE minute nakon udaranja u lice,kada pola metre ispred tebe covjek fino stane pa sutira....to su greske...kada se rezultat lomi on sudi neko probijanje NEPOSTOJECE,zatim balicu prestup ,pa previdi abaloov prestup ,sve to kod rez 18-16....i tada se utakmica prel+omila...ja negledam subjektivno,jer nemam razloga!!
ja u kosarci recimo gotivim spaniju,u rukometu hrvatsku,u fudbalu samo buh ;D i brazil,hmmm......ali realno francuzi jesu bolji ali sudije su svirale za velike,ali nekima nije jasno to niti ce kada biti...MI SMO ZA NJIH BALKAN!!!!
sjetite se anrija i ruke,pa nista tisina,a salihovic dobi 4 tekme i novcana kazan...E O TOME JA PRICAM a ko je bio sportista ikada i igrao timski sport zna sta znaci kada sudija donese par ocigledno pristrasnih odluka....ekipa psihicki pada i postaje nervozna.... a to je pogubno
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 22:25

__Liedson__ je napisao/la:

nije on baš star,33 godine ima,to u rukometu i nije neka baš starost,wislander,s.olsson,smajlagić su bili vrhunski igrači sa 37 godina.

je li njega iko gledao kako igra u napadu,ja se ne sjećam da jesam

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 jan 2010, 22:26

Raja,

Ovo 'prepucavanje' oko (ne)uspjeha (kako za koga) nema nikakvog smisla i prešlo je u nepoželjnu 'sferu', te postaje "Off Topic".
Smirite strasti i neka se svako za sebe raduje, likuje iz svog razloga (za, protiv..) a ovdje bi bilo ljepše da sad sumiramo ovo odlično prvenstvo, mnogo sjajnih rukometnih predstava, igrača 'starih' i novih...

Finalna utakmica je bila istinsko finale i ne bih se složio da je bilo ko kriv za krajnji rezultat. Sudije (najveći rukometni problem) nisu baš bile na nivou finala ali nisu nijednu ekipu drastično oštetitile niti uticale na konačan rezultat. Grešaka su imali i to, po mom mišljenju, više nego što ih smije biti ako već dobiješ da sudiš finale, ali tendencioznost nisam primjetio.
9 penala za Hrvatsku ( neki i diskutabini), 2 isključenja 'na vratu' Karabatića, ključnog za igru Francuza, nekoliko očitih obostranih previda kod probijanja i prestupa...ali, ponavljam, nije bilo namjera da se neka od ekipa ošteti ili favorizuje.

Hrvatska je pokazala kako se igra rukomet, ali u ovom trenutku su Francuzi objektivno jača ekipa i to je to. Genijalac Ivano Balić danas nije baš mogao sve sam, a dok je imao snage i Hrvatska je bila u prednosti. U drugom poluvremenu se očekivao jak pritisak Francuza (sve dosadašnje utakmice su to pokazale) ali Červar je na to zaboravio, kako mi se čini, i nije pripremio ni igrače ni taktiku za taj 'furiozni' period Francuza!?

Pokušavao je 'linijsko letalo' da čestim izmjenama igrača zbuni Francuze, ali imam utisak da je time napravio konfuziju u vlastitoj repki! Koliko god Lacković bio sjajan igrač ići s njim u trenucima odluke je ipak 'očaj' da ne kažem nešto drugo i kad tome dodam, meni neobjašnjivo, stavljanje Čarapine umjesto Alilovića u finišu utakmice onda sam siguran da se g. Červar totalno "izgubio" nakon velike serije Francuza.
Skoro cijelo drugo poluvrijeme je odigrao s Balićem na desnom beku i pokvario igru Hrvatske...da je barem tu prebacio Vukovića, ako već Buntić i Kopljar nisu bili dorasli velikom finalu....
Francuska nije bila toliko bolja koliko to 'pokazuje' konačan rezultat, ali je zasluženo osvojila prvenstvo.

Da je Hrvatskoj, prije početka EP, neko ponudio "srebro", bezpogovora bi svi (igrači, Červar, rukovodstvo, mediji, javnost...) prihvatili s obzirom na sve 'okolnosti'.
Zlato je bilo skoro u 'rukama', ali na klupi je falio neko poput Smajlagića, Bašića... da 'spašava izgubljenog' Červara, jer Goluža nije taj kalibar ni stručnjaka ni autoriteta, a ni Balić ne može sam protiv svih! Hrvatsku bi trebalo da zabrine činjenica da im je Balić 'pola repke', jer i kod njega 'biologija' radi.... Pojavili su se novi 'klinci' kao Štrlek, Mataija, Gojun (strašna odbrana, među prvim 'blokerima'), a tu je i već poznati i dokazani Duvnjak. Međutim, bez Balića cijela ekipa mora mijenjati stil i sistem igre jer 'novog Balića' ni na vidiku a takvi igrači se ne 'štancaju'... takvi se 'rađaju' ali ne baš često.

Već sam napomenuo (više puta) da isključivo navijam za Bosnu i Hercegovinu, pa i kad je u "Ž-grupi" i volio bih da je vidim na velikim takmičenjima, ali nemam ništa protiv uspjeha ni susjeda ni komšija, osim kad pojedini (više njih, ustvari) predju "mjeru" pristojnosti i pišu postove koji nemaju veze sa sportom ili nepristojno prvociraju.
Smatram da je Hrvatska napravila veliki uspjeh, uspjeh koji ni njihova javnost nije baš sigurno očekivala.... A Červar je u svoj "CV" upisao još jedan veliki uspjeh ma šta i ja o njemu mislio kao treneru (ništa previše pozitivno, iskreno) pa makar on trenirao skopski Metalurg a ne npr. Barcelonu, Kil, Siudad Real, HSV....

Čestitke Hrvatskoj reprezentaciji na istinski velikom uspjehu!

Ja sam uživao u utakmicama i pojavi mnogo novih sjajnih rukometaša, a ponovo se potvrdilo da rukomet, bez obzira što je često vrlo gruba (pa i ponekad 'prljava') igra, ipak ide u pravcu tehnike, brzine i 'mozga' na račun zastarjele orijentacije na golu snagu, visinu, 'šablon'... To su najbolje osjetili Švedi, Rusi, Srbija, Mađarska... a dijelom i Poljska koja je ostvarila izvrstan plasman.
Mene je pozitivno je iznenadio Island koji eto nema skoro nikakvu 'široku bazu' i ligu, ali znaju vikinzi igrati rukomet, i to odlično (dugo su oni rukometna 'nacija')... samo da su bili malo taktično strpljiviji u napadu u zadnjih desetak minuta svake utakmice mogli su i dalje i više...
Također, ovo prvenstvo je "lansiralo" podosta novih, dosad nepoznatih, rukometaša koji pokazuju da rukomet kao sport ima sjajnu perspektivu samo da srede SUDIJE - najgori segment rukometa.
Bosno moja poharana....

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 31 jan 2010, 22:35

johnnyHZ je napisao/la:JA SE SLAZEM DA SU FRRANCUZI BOLJI,ALI JA NISAM VIDIO NI JEDNU GRESKU SUDIJA U KOSRIST HRVATA!!!!!!ali bas gresku,jer nesmatram greskom ako je dat crveni ovome ,a trebao onome......greska je kada nedas nekome DVIJE minute nakon udaranja u lice,kada pola metre ispred tebe covjek fino stane pa sutira....to su greske...kada se rezultat lomi on sudi neko probijanje NEPOSTOJECE,zatim balicu prestup ,pa previdi abaloov prestup ,sve to kod rez 18-16....i tada se utakmica prel+omila...ja negledam subjektivno,jer nemam razloga!!
ja u kosarci recimo gotivim spaniju,u rukometu hrvatsku,u fudbalu samo buh ;D i brazil,hmmm......ali realno francuzi jesu bolji ali sudije su svirale za velike,ali nekima nije jasno to niti ce kada biti...MI SMO ZA NJIH BALKAN!!!!
sjetite se anrija i ruke,pa nista tisina,a salihovic dobi 4 tekme i novcana kazan...E O TOME JA PRICAM a ko je bio sportista ikada i igrao timski sport zna sta znaci kada sudija donese par ocigledno pristrasnih odluka....ekipa psihicki pada i postaje nervozna.... a to je pogubno
johnny,druze sa tribine, pogledaj snimak i vidjeces par sedmeraca za Hrvate,a prekrsaj kao i svaki drugi...mozes svirat i ne moras...a sto je najbitnije,ni blizu golmanskog prostora...sve to stoji,ekipa pada psiholoski..i Hrvatima sviraju nepostojeci sedmerac,pa Cupic puca goldzija to fino skine i Francuzi zabiju go...a ova generacija Hrvata nije mogla sa tim da se izbori..da odigra najbolje kad najvise treba...e to je razlika izmedju prvog i drugog...

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 22:38

johnnyHZ je napisao/la:JA SE SLAZEM DA SU FRRANCUZI BOLJI,ALI JA NISAM VIDIO NI JEDNU GRESKU SUDIJA U KOSRIST HRVATA!!!!!!ali bas gresku,jer nesmatram greskom ako je dat crveni ovome ,a trebao onome......greska je kada nedas nekome DVIJE minute nakon udaranja u lice,kada pola metre ispred tebe covjek fino stane pa sutira....to su greske...kada se rezultat lomi on sudi neko probijanje NEPOSTOJECE,zatim balicu prestup ,pa previdi abaloov prestup ,sve to kod rez 18-16....i tada se utakmica prel+omila...ja negledam subjektivno,jer nemam razloga!!
ej jbg sad,previse si subjektivno gledao utakmicu...znam i ja sam bio takav vidio sam samo kad protiv moje ekipe sudija svira,ali s vremenom kad malo objektivnije pocinjes pratiti utakmicu shvatis da se greske sudaca desavaju na obije strane,a bilo ih je dosta i na stetu Francuza...no nema veze najbolje da prestanemo pricat o sudjenju jer to sad vise i nema neke svrhe ;)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 31 jan 2010, 22:42

Čuj nije greška kad daš drugom igraču crveni karton. Sam je komentator rekao da su Hrvati dobro prošli. Umjesto da crveni karton dobije stub Hrvatske odbrane, najbolji odbranbeni igrač na EP, on ga da nekom igraču koji nije zabilježio 30 minuta čitavom EP. Uostalom da priča oko suđenje je smiješna, na ovakvom nivou nema šiljenja ni za kog, bar namjernog.
Strauss Junior

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 jan 2010, 22:48

onda ocito nisi gledao finale u hrvatskoj takodjer sa francuzima E NEK NEKO KAZE DA SEW ONDA NIJE SILJILO ZA FRANCUZE....ok,sve to stoji ,ja ponavljam jesu oni bolji ,ali mi smo za njih BALKANCI i to je to!"!!!!!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2010, 22:52

Prodje i ovo Ep napokon :D cestitke Hrvatskoj na ovom uspjehu,sa mladom ekipom SVAKA CAST,Francuzi su pokazali da su trenutno najaci na svijetu sto se tice rukometa,na tome cestitam,eh i ova velika tema ce se zatvorit od 7 februara starta nova velika tema a to je kvalifikacije za Euro u Ukrajini i Poljskoj,grupa nase repke ce biti najvise posjecana i ispisana :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.