FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
drago mi je da ste dobili Širokog u kupu koji će vam u 2 utakmice pokazati da je za klasu jači od vas
Ko je jaci pricace se na kraju sezone, a i prosle sez.Borac je zavrsio ispred Sirokog u ligi koja je daleko ispred kupa po vaznosti i profitu...bmw je napisao/la:drago mi je da ste dobili Širokog u kupu koji će vam u 2 utakmice pokazati da je za klasu jači od vas

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
nemoj se bola odmah ograđivati od ispadanja u kupu , ta jaki ste vi ..prejaki ...zgazit ćete Široki u 2 utakmicenasborik je napisao/la:Ko je jaci pricace se na kraju sezone, a i prosle sez.Borac je zavrsio ispred Sirokog u ligi koja je daleko ispred kupa po vaznosti i profitu...bmw je napisao/la:drago mi je da ste dobili Širokog u kupu koji će vam u 2 utakmice pokazati da je za klasu jači od vas

ako izbacite Široki priznat ću vam da su uspjesi u premijer ligi regularni ..
Dobili smo najtezeg moguceg protivnika.
Ipak,ja sam veliki optimista i ocekujem prolaz u cetvrtfinale....
U srijedu svi na Gradski......
Ipak,ja sam veliki optimista i ocekujem prolaz u cetvrtfinale....
U srijedu svi na Gradski......
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobar dan gospodo Borcevci. Evo vratih se i ja poslije sedmodnevnog "odmora".
Nadam se da nece biti vise provokatora kao sto je bila ona budaletina kojoj sam se na.ebao svega zivog i popusio bananu.
Vidim da smo izvukli Siroki. Gore nismo mogli proci ali kao sto mi kukamo tako vjerovatno kukaju i oni. Prvu moramo dobiti bez primljenog gola kako god znamo. I sakama i nogama.
Ipak, prije toga da odvalimo Zelju pa cemo se baviti njima.

Nadam se da nece biti vise provokatora kao sto je bila ona budaletina kojoj sam se na.ebao svega zivog i popusio bananu.

Vidim da smo izvukli Siroki. Gore nismo mogli proci ali kao sto mi kukamo tako vjerovatno kukaju i oni. Prvu moramo dobiti bez primljenog gola kako god znamo. I sakama i nogama.

Ipak, prije toga da odvalimo Zelju pa cemo se baviti njima.
HAJ FAJV
Ma prolazimo dalje protiv širokog 100% vidjelo se da smo bolji i od njih a to ćemo i da potvrdimo i ovoga puta
pa ja

- Simpatizer
- Kontakt:
Daj nemoj ih prizivati! Znamo kako to zavrsi. Oni se nakote, pocnu da pisu idiotarije a ja na kraju dobijem bananu. 

HAJ FAJV
Zoran Rajović potpisao za Olimpik hahahahaha nije za vas potpiso

- Simpatizer
- Kontakt:
Zato sto smo mu ponudili normalne uslove a ne kamaru para koju je zahtijevao. Neka ide tamo gdje mu je bolje, ako je to Olimpik onda neka tako i bude. Zelim mu srecu.maximus_genius je napisao/la:Zoran Rajović potpisao za Olimpik hahahahaha nije za vas potpiso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAJ FAJV
kolko ste opsjednuti borcem...mogu misliti sad svrsavate.vidim odma si dotrco da saopstis vijest.vidjeces ti u subotu,kako melje podmazana masina.maximus_genius je napisao/la:Zoran Rajović potpisao za Olimpik hahahahaha nije za vas potpiso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treci put castimo
ma koji će nam on ima sto godina nama ne trebaju metuzalemi burazmaximus_genius je napisao/la:Zoran Rajović potpisao za Olimpik hahahahaha nije za vas potpiso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Република Српска
- Kontakt:
steta sto nije dosao, ali jbg. da nam je sad preko potreban , nije. sto se tice sirokog brijega, pa mislim da cemo i to kupiti. 

- Simpatizer
- Kontakt:
Prepoznace se nakot na koji sam mislio. A da nam Rajovic trenutno ne treba pokazuje tabela.TIMI je napisao/la:ko li se nakotio da mi je znatida vam ne iscuri ulje na utakmici
a sad vam netreba a juce je trebao

Bio bi pojacanje, to je sigurno. Naravno, ako je u onoj formi od prije par sezona.
HAJ FAJV
jest buraz ali juce nismo znali da je pićketina klasicna a danas znamo pa nam je svima laknuloTIMI je napisao/la:ko li se nakotio da mi je znatida vam ne iscuri ulje na utakmici
a sad vam netreba a juce je trebao

" ' на Првенство, а у & ? $ ? $ ". " се на " фронта: Првенство, & " " & РС, а све то " ? $ ", а " ? " су тренутно " - % ".
http://www.****/index.php?op ... 4&Itemid=1
____________________________________________________________________________________
To je ono sto sam i ja govorio, prvenstvo treba da bude prioritet, kroz njega obezbjediti Evropu a mozda i titulu...
U kupu treba dati sansu igracima sa manjom minutazom u prvenstvu, tesko je istim igracima odrzati isti tempo srijeda-subota, a tu su jos i povrede...
http://www.****/index.php?op ... 4&Itemid=1
____________________________________________________________________________________
To je ono sto sam i ja govorio, prvenstvo treba da bude prioritet, kroz njega obezbjediti Evropu a mozda i titulu...
U kupu treba dati sansu igracima sa manjom minutazom u prvenstvu, tesko je istim igracima odrzati isti tempo srijeda-subota, a tu su jos i povrede...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
-
- Kontakt:
Savez vas gura hehehe
Da nije saveza bili bi donji
pozzz
Da nije saveza bili bi donji
pozzz
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Akobogda pobijedice vas Zeljo u Banjaluci
A sto se tice Bilbije Momku svaka cast malo je takvih
Pozz za sve Manijake iz Iraka
A sto se tice Bilbije Momku svaka cast malo je takvih
Pozz za sve Manijake iz Iraka
- Simpatizer
- Kontakt:
Imas temu o Zelji pa ih tamo pozdravljaj! Mi volimo Irak, zivio demokratski Irak. 

HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.