English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Willian>>Werner,havertz
Koja glupost imat Kantea i Jorginha istovremeno na terenu
Veliki Adam nastavlja gdje je stao u Liverpoolu

Veliki Adam nastavlja gdje je stao u Liverpoolu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
1pol
Werner
Havertz
Werner
Havertz
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kalkulisu jel, pa igraju laganoaqarius je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:51Ako ste očekivali da će od Chelsea biti neka raspaljotka.. e pa neće. Vidi se da igraju skroz lagano, vjerovatno idu na neku pobjedu, bez puno trke i zapinjanja. I realno ovo je skoro ista ekipa od prošle sezone...fali tu puno igrača.. sredina sa Žoržinjom i Loftus Čikom ne može biti drugačija nego baš ovakva, spora, kilava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bunker Čelzija, šta je ovo
Havertz ništa, slab. Werner dobar.
Havertz ništa, slab. Werner dobar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Previsok je ovo nivo za Havertza. Podsjeca me na Kagawu. Bundeska je mjera za njega.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pulisic je njima babo, ovo je sve talasika. Havertza sam vidio jednom sa loptok za 45 min. Werner se barem trudi nametnuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo haman Everton i Siti igraju?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma nisam rekao da kalkulišu.. samo ne idu punim gasom.. a i u pravu si.. možda i ne mogu. Realno Werner je sasvim OK... za Havertza je rano reći nešto. Bilo koji tim sa Loftus Čikom, Žoržinjom, Kanteom, u sredini bi bio ovakav.. spor, bez posjeda..Brokula je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:03Kalkulisu jel, pa igraju laganoaqarius je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:51Ako ste očekivali da će od Chelsea biti neka raspaljotka.. e pa neće. Vidi se da igraju skroz lagano, vjerovatno idu na neku pobjedu, bez puno trke i zapinjanja. I realno ovo je skoro ista ekipa od prošle sezone...fali tu puno igrača.. sredina sa Žoržinjom i Loftus Čikom ne može biti drugačija nego baš ovakva, spora, kilava
E jbg sudite nakon 45 minuta ekipa potpuno neuigrana i jos igra s dvije 6ice na sredini.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema mjesta za objektivnoscu momak, napusti temu

Koliki ocaj majko mila
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Da neko provjeri porodično stablo Tarika, ubio bi se za desnog beka u repci 

Ko se ovde pojacao pojedose je ljudi
Auuuuuuuuuu
Auuuuuuuuuu
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 14 sep 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakav gol jbt
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Golcina
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Auf gola 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".