RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
https://****/bivsi-velezovac-kar ... norveskoj/ Nista ni od ovoga
O kome je riječ ??Mostarac45 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 19:33https://****/bivsi-velezovac-karijeru-nastavlja-u-norveskoj/ Nista ni od ovoga
-
- Kontakt:
Bh. fudbaler Adnan Bašić, karijeru će nastaviti u Norveškoj saznaju ****.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim da nema sanse za posudbom, bio je blizu prelaska u Slaven Belupo, davali su 100.000 KM za njega ali ne znam sta se desilo na kraju. Znam da je Radnik trazio 150.000KM i da su se natezali oko cijene.FSB je napisao/la: ↑10 sep 2020, 00:18Ima li šanse da dovedemo Pecu na posudbu? Tamo je pod suspenzijom. Možda im možemo ponuditi nekog našeg igrača?
https://www.transfermarkt.com/demir-pec ... ler/374248
Treba ga dovesti na kraju sezone besplatno, Dudic bi uradio dobar posao sigurno sa njim. Kada je uspio Cvijanovica podignuti na dosta veci nivo, sigurno bi uspio i Pecu koji je za 2 klase bolji igrac od Cvije.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal fudbaler Veleža Brandao neće igrati protiv Olimpika, a moguće je i u nastavku sezone.
Navodno Brandao odbija da produži ugovor sa Veležom, zbog čega ga Rođeni kažnjavaju tako što će ga poslati na tribine.
Izvor **...
Navodno Brandao odbija da produži ugovor sa Veležom, zbog čega ga Rođeni kažnjavaju tako što će ga poslati na tribine.
Izvor **...
Ti si naša ljubav jedina!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
Bez obzira o kome se radi, glupost je prisiljavati nekoga da potpise ugovor. U tom slucaju najveci gubitnik je klub.
Nije neka reklama ni za ostale igrace koji bi eventualno dosli.
Nisam siguran da je ova informacija tacna. Klub je dosad imao korektan odnos sa igracima.
Nije neka reklama ni za ostale igrace koji bi eventualno dosli.
Nisam siguran da je ova informacija tacna. Klub je dosad imao korektan odnos sa igracima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ne treba nikoga prisiljavati, ali jarane nećeš dalju suradnju u redu. Nigdje mu u ugovoru ne piše da mora igrati,niko nije iznad kluba pa ni Brandao. Hvala mu za sve ali i njemu je Velež valjao tako da priča o nekoj zahvali njemu nema smisla.Treba igrat do kraja pa onda dzaba da pređe u neki klub PL,e ne može ni tako jarane,imaju tribine pa uživaj do kraja ugovora.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sta mi imamo od toga sto ce on sjediti na tribini?
Ocigledno ga klub zeli prodati, pa se guraju vijesti jedna za drugom.
Ocigledno ga klub zeli prodati, pa se guraju vijesti jedna za drugom.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Zar nismo naucili na primjeru Mujezinovica da treba ranije rjesavati ovakve stvari a ne kada se udje u zadnjih par mjeseci ugovora. Upravi svaka cast na dosta toga uradjenog, suvisno je i nabrajati, ali sto se tice igrackog kadra tu cesto izgube kompas.
Brandao je ginuo za crvenu boju vise nego "nasa" djeca i nije zasluzio da se salje na tribine.
Pored Brandaa imamo jos 6 igraca kojim istice ugovor, vec sam nedavno pisao koji su to igraci. Bojim se da ne bude jos par ovakvih situacija.
Brandao je ginuo za crvenu boju vise nego "nasa" djeca i nije zasluzio da se salje na tribine.
Pored Brandaa imamo jos 6 igraca kojim istice ugovor, vec sam nedavno pisao koji su to igraci. Bojim se da ne bude jos par ovakvih situacija.
Forzza Velez
Totalno si upravu. Momak bez mrlje od kako je u Mostaru. Mislim da je vec 2 godine jako potplacen i mogao se prije dvije godine reagovat i korigovat. Valjda nije kasno. Nakon Brandaa, Cvija ako nastavi ovako, slican problem.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:30Zar nismo naucili na primjeru Mujezinovica da treba ranije rjesavati ovakve stvari a ne kada se udje u zadnjih par mjeseci ugovora. Upravi svaka cast na dosta toga uradjenog, suvisno je i nabrajati, ali sto se tice igrackog kadra tu cesto izgube kompas.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Razumijem da se stiti interes kluba, ali ne mozes ga stititi sa 12-13 igraca koje rotiras non stop. Uz sve to, Brandao ti najbolji igrac u timu. Da imamo 15 16 igraca koji konkurisu za prvih 11 pa hajde, bilo bi podnosljivo.Mig_Mig je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:50Totalno si upravu. Momak bez mrlje od kako je u Mostaru. Mislim da je vec 2 godine jako potplacen i mogao se prije dvije godine reagovat i korigovat. Valjda nije kasno. Nakon Brandaa, Cvija ako nastavi ovako, slican problem.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:30Zar nismo naucili na primjeru Mujezinovica da treba ranije rjesavati ovakve stvari a ne kada se udje u zadnjih par mjeseci ugovora. Upravi svaka cast na dosta toga uradjenog, suvisno je i nabrajati, ali sto se tice igrackog kadra tu cesto izgube kompas.
Nama pod hitno treba sportski direktor, neko iskusan u tom poslu i ko ce se baviti iskljucivo igrackim kadrom.
Najavljujemo europu, pomrsiti cemo racune mnogim ekipama a mi slabiju ekipu imamo nego prosle godine. Odose Fajic i Manev, 2 glavna igraca i jos sad Brandao.
Forzza Velez
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma sigurno, koliko para toliko muzike ali sportskog direktora moras imati kako god okrenes. Kod nas Dudic zove igraca na mobitel i pregovara da dodje u Velez pa onda proslijedi Sosi i ekipi da dogovore platu. Fali tu jos dosta toga da bi se mi mogli ukljuciti u borbu za titulu.
Nasekiralo me ovo pravo veceras oko Guze, a sigurno je da ce biti novih problema jer ima jos 6 igraca kojim istice ugovor.
Forzza Velez
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ništa, prodati ga a pare iskoristit za dovođenje zamjene i produženje ugovora ostalima kojima ističe na kraju sezone. Ako momak želi da napreduje dalje u karijeri mi ga ne možemo silom natjerati da ostane ovdje.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Kome ces ga prodati? Treba biti malo realan, cuj Zvezda i Galatasaray hoce da dovedu Brandaoa, ni manje ni vise nego Galatasaray. Mozda bih povjerovao da su barem napisali Bursa ili nesto u tom rangu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 01:11Ništa, prodati ga a pare iskoristit za dovođenje zamjene i produženje ugovora ostalima kojima ističe na kraju sezone. Ako momak želi da napreduje dalje u karijeri mi ga ne možemo silom natjerati da ostane ovdje.
Ne mozes sad uzeti preko 100k sve i da ga prodas.
Forzza Velez
Manev - Cheshmedjiev
Fajic - Mulic
Slucaj Brandao
Slucaj Mujezinovic
Previse neozbiljnosti i glupih odluka donesenih za 4 igraca koja su bolja od svakog trenutnog igraca ekipe.
A hoces Europu. Ne moze tako.
Fajic - Mulic
Slucaj Brandao
Slucaj Mujezinovic
Previse neozbiljnosti i glupih odluka donesenih za 4 igraca koja su bolja od svakog trenutnog igraca ekipe.
A hoces Europu. Ne moze tako.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa dobro, po trenutnom 100k eura i nije loše. Potencijalniih kupaca ima sigurno.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑11 sep 2020, 01:14Kome ces ga prodati? Treba biti malo realan, cuj Zvezda i Galatasaray hoce da dovedu Brandaoa, ni manje ni vise nego Galatasaray. Mozda bih povjerovao da su barem napisali Bursa ili nesto u tom rangu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 01:11Ništa, prodati ga a pare iskoristit za dovođenje zamjene i produženje ugovora ostalima kojima ističe na kraju sezone. Ako momak želi da napreduje dalje u karijeri mi ga ne možemo silom natjerati da ostane ovdje.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Kad bi 100k eura mogli uzeti, pogotovo u trenutnim okolnostima, sutra bih ga prodao ali na tribine ga sigurno ne bih slao. Ako je Sarajevo zainteresovano, treba pokusati razmjenu uraditi, ima kod njih dobrog materijala.Bazinga12345 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 01:28Pa dobro, po trenutnom 100k eura i nije loše. Potencijalniih kupaca ima sigurno.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑11 sep 2020, 01:14Kome ces ga prodati? Treba biti malo realan, cuj Zvezda i Galatasaray hoce da dovedu Brandaoa, ni manje ni vise nego Galatasaray. Mozda bih povjerovao da su barem napisali Bursa ili nesto u tom rangu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 01:11Ništa, prodati ga a pare iskoristit za dovođenje zamjene i produženje ugovora ostalima kojima ističe na kraju sezone. Ako momak želi da napreduje dalje u karijeri mi ga ne možemo silom natjerati da ostane ovdje.
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.