Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 24 dec 2009, 01:15

Jah sve je to u ne-u-redu ali kakve veze postava sa Mudonjom imenjakom ima :lol: :roll: :mrgreen:
To mozda da prilagodzavamo sa njim,pa ako Miske zavrsi na beku a Dzeko na liberu manje vise. :shock:
Jos izgleda da u savezu begenisu Bakicu pa ce nam bas biti sastav kao sto @Torinaga napisa :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 24 dec 2009, 04:55

Hasrett je napisao/la:
Brane je napisao/la:Da nije Cire nebi Medunjanin bio ni na klupi.
tu si upravu... isto tako i za Begovica.
Tu je Ciro dobar posao uradio..
Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 24 dec 2009, 07:18

samo se kod nas svrsava na ove koji budu sutnuti od drugih normalnih repki.
nasa ti je repka redakcija za odbacene i izgubljene stvari.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 dec 2009, 08:16

Saban je napisao/la:
Hasrett je napisao/la:
Brane je napisao/la:Da nije Cire nebi Medunjanin bio ni na klupi.
Tu je Ciro dobar posao uradio..
Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.
a izvodjenje Medunjanina je tek pokazalo koliki je Ciro idiot!!! tom izmjenom nam je Ciro svima porucio: zbogom Juzna Afrika!
Volim te Bosno!!!

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 24 dec 2009, 09:00

ma ja to bi mudonja :mrgreen: kako neko rece sve sredio.kramponja nema 90 minuta u 15 meceva sve zajedno u svom klubu.
a vi bi mu dali svih 90 minuta u najvaznijim mecevima.
nije ciro lud kakvih na forumu ima.
nisu njega holadzani djabe sutnuli i iz repke i iz klubova.
Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 24 dec 2009, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 24 dec 2009, 09:21

Tu je Ciro dobar posao uradio..[/quote]
Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.[/quote]

ne mogu da vjerujem kakvih komentara ima..ovo je cudo..Harisu hvala sto se odazvao,svaki igrac nam je bitan jer nemamo bas sirok igracki kadar..Haris je bio los tu utakmicu protiv Portugala,al de mi reci ko je bio dobar tu utakmicu????los teren,nepovezanost u igri,jos je igrao na poziciji zadnjeg veznog gdje fakticki nikad nije igrao..
Momak je dobar,nasa buducnost zajedno s Pjanicem..samo naprijed Harise..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 24 dec 2009, 09:33

xavi26 je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Hasrett je napisao/la: Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.
a izvodjenje Medunjanina je tek pokazalo koliki je Ciro idiot!!! tom izmjenom nam je Ciro svima porucio: zbogom Juzna Afrika!
Bravo xavi26, bio sam na stadionu i svi su se ibretili sto je Harisa izvadio, covjek je presjekao 10 protivnickih napada, dok je on bio imali smo sredinu, borio se ko lav, jeste imao par pogresnih dodavanja ali portugalci u sredini meda nisu mogli.
Izvodjenjem Harisa i ubacivanjem Tarzana, smo izgubili u sredini, odbranu na desnoj strani svakako nismo imali i to je bilo zbogom Juzna Afriko, onako je 1 gol mogao zalutati.
Cuva Bog Zelju svog!

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 24 dec 2009, 17:16

ovaj prica o gledanju i ebe druge u oci.e moj @crni sarafe i navrni druge okulare.
guras tog sandzakliju iako i sam znas da veze nema.barem ne tamo gdje nam stvarno treba.
I o kojoj vi buducnosti pricate,banovickoj :roll: .ko se rjesi takvih mozda ima buducnost,a ne onima na koga se nakaci.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 dec 2009, 17:32

_amel_13_BHf_ je napisao/la:

........................................................hasagic................................................................
berberovic.................nadarevic.....................................spahic................................ salihovic
.................................................................................................................................
.......................................................rahimic.................................................................
.................................................................................................................................
..................pjanic.............................misimovic................................ibricic........................
................................muslimovic...........................dzeko..................................................

Pa sta ako su desnjaci mogu opet igrati na lijevoj strani a taj isti Vranjes je i igrao na lijevoj strani zato me nemoj ubjedzivati...

Ti stavljas Ibricica na lijevu(on je desnjak) zato nepetljaj bogati sam sebe demantujes,na tu poziciju ide Salihovic.

A za tebe Harise one igrace sto sam nabrojao nisam ono najbolje izvukao samo sam neke cisto onako nabrojao igrace koje mi imamo ali ne sve i ne najkvaltetnije na toj poziciji itd... nebi da dalje raspravljam[/quote]
lik nemas pojma o futbalu....pa kako onda ovco jedna riberi igra lijevo a roben desno...kako mesi igra desno a anri lijevo de mi to samo pojasni...i ako nisi primjetio ibro je vecinu svojih utakmica odigrao na poziciji lijevog ofanzivnog veznog...npr belgija...a sto u zadnje vrijeme nismo imali desnog beka to je druga stvar...u glavnom poklopi se.... :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Osvetilo nam se to sto smo igrali sa samo tri odbrambena igraca .. :roll: Mislim da bi se Salihovic trebao povuci malo ofanzivnije!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2009, 19:21

:lol: Cuj povuci ofanzivnije.Prvi put cujem da se neko ''povlaci''u ofanzivu :mrgreen:
Ma sta ce nam odbrana,golman itd sve treba ''povuci'' :mrgreen: u ofanzivu pa da se klatimo 8-) :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 24 dec 2009, 19:25

Ma haj Boga ti, bolje nego ih isturiti nazad :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 24 dec 2009, 20:27

Sjecate li se Ole Gunnar Solsjaker? Mene Haris na njega podsjeca. Udje u tekmu u 70min i zabije gol za pobjedu svoje ekipe.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 dec 2009, 20:32

bosanac723 je napisao/la:Sjecate li se Ole Gunnar Solsjaker? Mene Haris na njega podsjeca. Udje u tekmu u 70min i zabije gol za pobjedu svoje ekipe.
da ali haris udje u 85 minuti a zabije u 89 :D ma igracina nikom nije jasno sto ne igra to samo mendilibar zna :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 dec 2009, 09:06

lik nemas pojma o futbalu....pa kako onda ovco jedna riberi igra lijevo a roben desno...kako mesi igra desno a anri lijevo de mi to samo pojasni...i ako nisi primjetio ibro je vecinu svojih utakmica odigrao na poziciji lijevog ofanzivnog veznog...npr belgija...a sto u zadnje vrijeme nismo imali desnog beka to je druga stvar...u glavnom poklopi se.... :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Ti si sam rekao kako to desnjak moze igrati na lijevoj strani i pravio se pametan a ne ja,ja znam dosta o futbalu imamo veliko znanje tako da mi netreba tvoje uvjerenje kao ni drugih.

Znam ko sta gdje i kako moze igrati zato se nepravi pametan,i nemoj opet sam sebe da dematujes.Zato da nebi dolazili u neke diskusije dalje zaobidzi me!

Sledeci put za to pogrdno nazivanje dobices kontru puno goru i ruzniju nego sto si ti napisao.. Magare malo..

Ti ces da me ucis ko gdje igra.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 dec 2009, 09:35

Medunjanin nije bio ništa lošiji od ostatka ekipe u meču protiv Portugala, čak sam mišljenja da smo njegovim izlaskom mnogo izgubili, dečko je trčao k'o navijen, borio se, klizao, presijecao protivničke napade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 dec 2009, 11:37

Virtu4l je napisao/la:Medunjanin nije bio ništa lošiji od ostatka ekipe u meču protiv Portugala, čak sam mišljenja da smo njegovim izlaskom mnogo izgubili, dečko je trčao k'o navijen, borio se, klizao, presijecao protivničke napade.
On je solidno igrao borio se dosta toga radio na sredini terena,i zbog njeovog izlaska smo i izgubili igru,ali ocito da njega ovdje mnogi smatraju antitalentom,mnogi su se ovdje ismijavali na njegov racun,a kako sve cesce pogadza protivnicke mreze i izvodi razne bravure i protivnicke igrace pravi budalama kroz svoje driblinge,sad ga ti isti ljudi koju su ga ismijavali krisom iz prikrajka dizu lagano u zvijezde,sto se nadam da ce biti jednog dana ima ogroman potencijal i vrijedno radi.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 02 jan 2010, 04:29

CRNI_SA je napisao/la:
Saban je napisao/la:
u sta si ti gledao **** te u oci :o dao je pola upotrebljivih lopti prema napadu jednu extra za salihovica a sad sto ovaj ne zna centrirati prema napadu :?
Ja sam gledao utakmicu ne znam u sta si ti gledao, a u oci mozes ****** svoju staru. Ne samo prema onome sto se vidjelo na terenu; i statistika je neumoljiva, a ona kaze da je Haris Medunjanin imao najvise pogresnih pasova (samo jedan tacan prema napred od desetak pokusaja)i naj manje kotakti sa loptom (po poluvremenu). Kada se uzme pozicija na kojoj je igrao ovi statisticki podaci su katastrofalni. Mislim da se samo starom **** Ciri moglo dogoditi da u najvaznijoj utakmici za reprezentaciju ubaci igraca koji nije zadnjih nekoliko godina odigrao niti jednu cijelu utakmicu, a obicno nikako i ne udje ili udje izmedju 2-5 minuta.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 02 jan 2010, 07:01

Saban je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:
Saban je napisao/la:
u sta si ti gledao **** te u oci :o dao je pola upotrebljivih lopti prema napadu jednu extra za salihovica a sad sto ovaj ne zna centrirati prema napadu :?
Ja sam gledao utakmicu ne znam u sta si ti gledao, a u oci mozes ****** svoju staru. Ne samo prema onome sto se vidjelo na terenu; i statistika je neumoljiva, a ona kaze da je Haris Medunjanin imao najvise pogresnih pasova (samo jedan tacan prema napred od desetak pokusaja)i naj manje kotakti sa loptom (po poluvremenu). Kada se uzme pozicija na kojoj je igrao ovi statisticki podaci su katastrofalni. Mislim da se samo starom **** Ciri moglo dogoditi da u najvaznijoj utakmici za reprezentaciju ubaci igraca koji nije zadnjih nekoliko godina odigrao niti jednu cijelu utakmicu, a obicno nikako i ne udje ili udje izmedju 2-5 minuta.
aje lika... :mrgreen: :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 jan 2010, 16:57

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2010, 16:59

Stvarno ovaj trener Valladolida nije normalan
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Dinhooo, kakarut, LaMeloBall, lol89, torbica, Uknaac, UtdBiH21 i 31 gost.