To mozda da prilagodzavamo sa njim,pa ako Miske zavrsi na beku a Dzeko na liberu manje vise.

Jos izgleda da u savezu begenisu Bakicu pa ce nam bas biti sastav kao sto @Torinaga napisa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.Hasrett je napisao/la:tu si upravu... isto tako i za Begovica.Brane je napisao/la:Da nije Cire nebi Medunjanin bio ni na klupi.
Tu je Ciro dobar posao uradio..
a izvodjenje Medunjanina je tek pokazalo koliki je Ciro idiot!!! tom izmjenom nam je Ciro svima porucio: zbogom Juzna Afrika!Saban je napisao/la:Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.Hasrett je napisao/la:tu si upravu... isto tako i za Begovica.Brane je napisao/la:Da nije Cire nebi Medunjanin bio ni na klupi.
Tu je Ciro dobar posao uradio..
Bravo xavi26, bio sam na stadionu i svi su se ibretili sto je Harisa izvadio, covjek je presjekao 10 protivnickih napada, dok je on bio imali smo sredinu, borio se ko lav, jeste imao par pogresnih dodavanja ali portugalci u sredini meda nisu mogli.xavi26 je napisao/la:Saban je napisao/la:a izvodjenje Medunjanina je tek pokazalo koliki je Ciro idiot!!! tom izmjenom nam je Ciro svima porucio: zbogom Juzna Afrika!Hasrett je napisao/la: Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.
_amel_13_BHf_ je napisao/la:
........................................................hasagic................................................................
berberovic.................nadarevic.....................................spahic................................ salihovic
.................................................................................................................................
.......................................................rahimic.................................................................
.................................................................................................................................
..................pjanic.............................misimovic................................ibricic........................
................................muslimovic...........................dzeko..................................................
da ali haris udje u 85 minuti a zabije u 89bosanac723 je napisao/la:Sjecate li se Ole Gunnar Solsjaker? Mene Haris na njega podsjeca. Udje u tekmu u 70min i zabije gol za pobjedu svoje ekipe.
On je solidno igrao borio se dosta toga radio na sredini terena,i zbog njeovog izlaska smo i izgubili igru,ali ocito da njega ovdje mnogi smatraju antitalentom,mnogi su se ovdje ismijavali na njegov racun,a kako sve cesce pogadza protivnicke mreze i izvodi razne bravure i protivnicke igrace pravi budalama kroz svoje driblinge,sad ga ti isti ljudi koju su ga ismijavali krisom iz prikrajka dizu lagano u zvijezde,sto se nadam da ce biti jednog dana ima ogroman potencijal i vrijedno radi.Virtu4l je napisao/la:Medunjanin nije bio ništa lošiji od ostatka ekipe u meču protiv Portugala, čak sam mišljenja da smo njegovim izlaskom mnogo izgubili, dečko je trčao k'o navijen, borio se, klizao, presijecao protivničke napade.
Ja sam gledao utakmicu ne znam u sta si ti gledao, a u oci mozes ****** svoju staru. Ne samo prema onome sto se vidjelo na terenu; i statistika je neumoljiva, a ona kaze da je Haris Medunjanin imao najvise pogresnih pasova (samo jedan tacan prema napred od desetak pokusaja)i naj manje kotakti sa loptom (po poluvremenu). Kada se uzme pozicija na kojoj je igrao ovi statisticki podaci su katastrofalni. Mislim da se samo starom **** Ciri moglo dogoditi da u najvaznijoj utakmici za reprezentaciju ubaci igraca koji nije zadnjih nekoliko godina odigrao niti jednu cijelu utakmicu, a obicno nikako i ne udje ili udje izmedju 2-5 minuta.CRNI_SA je napisao/la:u sta si ti gledao **** te u ociSaban je napisao/la:
Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.dao je pola upotrebljivih lopti prema napadu jednu extra za salihovica a sad sto ovaj ne zna centrirati prema napadu
aje lika...Saban je napisao/la:Ja sam gledao utakmicu ne znam u sta si ti gledao, a u oci mozes ****** svoju staru. Ne samo prema onome sto se vidjelo na terenu; i statistika je neumoljiva, a ona kaze da je Haris Medunjanin imao najvise pogresnih pasova (samo jedan tacan prema napred od desetak pokusaja)i naj manje kotakti sa loptom (po poluvremenu). Kada se uzme pozicija na kojoj je igrao ovi statisticki podaci su katastrofalni. Mislim da se samo starom **** Ciri moglo dogoditi da u najvaznijoj utakmici za reprezentaciju ubaci igraca koji nije zadnjih nekoliko godina odigrao niti jednu cijelu utakmicu, a obicno nikako i ne udje ili udje izmedju 2-5 minuta.CRNI_SA je napisao/la:u sta si ti gledao **** te u ociSaban je napisao/la:
Uvodjenje Medunjanina protiv Portugala je pokazalo da je Ciro idiot. Haris je svaku loptu pogresno pasirao odnosno napucao bez veze.dao je pola upotrebljivih lopti prema napadu jednu extra za salihovica a sad sto ovaj ne zna centrirati prema napadu