Kenan Kodro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonerKebab
- Kontakt:
Re: Kenan Kodro
Kodro, Djuric ili Bajic to veze nema
Samo da se rijesimo pjandure kapitena!
Dzeko Edin timski igrac nije
Hvala za sve ali bjezi sto prije!
Samo da se rijesimo pjandure kapitena!
Dzeko Edin timski igrac nije
Hvala za sve ali bjezi sto prije!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa valjda trebaju da dolaze igrači koji se nalaze u formi u svojim klubovima?Hasansas1978 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:54kako covjece nebitan?
juce smo imali protiv Holandihe samo jedan sut na gol a protiv Sj Irske tek nesto vise i malo dobrih akcija u napadu. Svaki igrac iz lige petice nam je bitan a trenutno pogotovo u ofanzivnom dijelu. On i Duljevic se moraju zvati koliko god da lose igraju za svoje klubove, sve dok su u takvim klubovima !!! Ja se ne sjecam da su Kodro i Duljevic imali i priblizno istu minutazi i povjerenje kao Visca !!!
Hajmo i Muki Bešića zvat jer je tribina u Evertonu, šta fali? Zadnji put na terenu bio u zimskim gumama se vozilo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Igri je Kodro. I bio gori od Visce.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Ne mogu biti isti kriteriji za igrace koji dolaze iz klubova lige petice i klubova iz liga kao sto su turska, grcka, ceska, madzarska, austrijska, bugarska, poljska i slicno te isti kriteriji za igrace koji dolaze iz BIH Premier lige te hrvatske i srpske lige. To su tri razlicita nivoa po kvaliteti i moraju biti posebni kriteriji za svaku od te tri grupe!!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:13Pa valjda trebaju da dolaze igrači koji se nalaze u formi u svojim klubovima?Hasansas1978 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:54kako covjece nebitan?
juce smo imali protiv Holandihe samo jedan sut na gol a protiv Sj Irske tek nesto vise i malo dobrih akcija u napadu. Svaki igrac iz lige petice nam je bitan a trenutno pogotovo u ofanzivnom dijelu. On i Duljevic se moraju zvati koliko god da lose igraju za svoje klubove, sve dok su u takvim klubovima !!! Ja se ne sjecam da su Kodro i Duljevic imali i priblizno istu minutazi i povjerenje kao Visca !!!
Hajmo i Muki Bešića zvat jer je tribina u Evertonu, šta fali? Zadnji put na terenu bio u zimskim gumama se vozilo.
Tako da ako igrac sjedi na klupi u La Ligi iki Francuskoj lige, ne znaci da je losiji od ovog sto igra u Turskoj ligi. To se mora javno reci i ti se kriteriji moraju mijenjati.
- invincible1921
- Kontakt:
Isto tako uzeti i obzir roditelje i mjesto rodjenjaHasansas1978 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:05Ne mogu biti isti kriteriji za igrace koji dolaze iz klubova lige petice i klubova iz liga kao sto su turska, grcka, ceska, madzarska, austrijska, bugarska, poljska i slicno te isti kriteriji za igrace koji dolaze iz BIH Premier lige te hrvatske i srpske lige. To su tri razlicita nivoa po kvaliteti i moraju biti posebni kriteriji za svaku od te tri grupe!!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:13Pa valjda trebaju da dolaze igrači koji se nalaze u formi u svojim klubovima?Hasansas1978 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:54kako covjece nebitan?
Tako da ako igrac sjedi na klupi u La Ligi iki Francuskoj lige, ne znaci da je losiji od ovog sto igra u Turskoj ligi. To se mora javno reci i ti se kriteriji moraju mijenjati.

Sto se tice kenana pises dokazo je...on je samo dokazo da vjerovatno ne bi bio ni fudbaler da mu meho nije stari. Jedan od najgorih igraca koji su igrali za rep...ako gledamo nastupe za istu.
=\_1921_/=
- ArtVandelay
- Kontakt:
Maksumiću, vrati se... Sve je oprošteno!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Posljednje dvije utakmice na klupi, što je svakako uspjeh.
Bio je odsutan skoro dva mjeseca zbog loma ruke. Nadam se da će napustiti Bilbao i preći u ekipu u kojoj će igrati u prvih jedanaest.
Bio je odsutan skoro dva mjeseca zbog loma ruke. Nadam se da će napustiti Bilbao i preći u ekipu u kojoj će igrati u prvih jedanaest.
Evo ga izborio penal. 
Sutira i pogadja protiv Huesce za 1:0.
Dzeko penal who

Sutira i pogadja protiv Huesce za 1:0.
Dzeko penal who

-
- Kontakt:
Kodroooooooooooooooooooooooooooooo
zato je kodro maksumic mudonha...ne igra godinu dana i kod 0-0 uzima penal haha
to se trazi, odmah nazad u repku!
to se trazi, odmah nazad u repku!
-
- Kontakt:
Osim 8-9 nasih igraca ostali ne bi mogli presmrditi Atleticu !
Ma dobro...uzeo je penal koji je izborio i to u trenutku kada na terenu nema ni Muniaina ni Garcie ni Williamsa.

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 18 dec 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Konkurencija na CFu u Bilbaou je trenutno uzasna otkako se oprostio Aduriz,Villalibre je drugoligaski napadac,R.Garcia je dostao pao u drugi plan ove sezone iako ni on nije klasicni napadac ali uz Inakia je znao pocesto biti prvi spic.Steta sto Kodro nije malo bolje sve ove okolnosti iskoristio,mogao je lagano biti prvi napadac dok se ne pojavi neki bolji Baskijac 

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 18 dec 2020, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
king of the match:-)
ne pratim tekmu, gledam snooker, prebacio kad on suta penal...nema veze sto njih nema, opet treba stisnuti kod 0-0 u tekmi koju su morali dobiti.
Nazad u repku.
Trebalo bi film snimiti o ovoj prici.

Trebalo bi film snimiti o ovoj prici.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kodrinho.
⚜️~⚜️~⚜️

Kodrado
-
- Kontakt:
Kodro jedini moze zamijeniti Ibisevica !
-
- Kontakt:
Ironija da za ovog covjeka nije bilo mjesta, pa on je uz Dzeku, Demirovica i Duljevica jedini napadac iz liga 5ice 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], HariTz, Sheyi, zastitaIdentiteta i 27 gostiju.