HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
a **** ga mogao bi i ja poceti nabrajati ali ja govorim s obzirom na njegove godine ima odlican sut i dobre kretnje u napadu samo malo u obrani jos i bit ce odličan!!!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
dobr..nije nitko nista rekao protiv naših..ali neznam zasto mislis da Peterkin nemoze dodati vode Thomasu, zns li koliko prosjek skokova ima Peterkin 10,9,a Thomas 7,4,a i najbolji je i u blokadama..ali ne pricam ja niti itko ovdje o nasim da su os itd., vec pitanje je da li ce ovi ostati i koga bi bilo dobro dovesti umjesto njih..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Suton: Zadržali bi sve igrače da možemo
Proslava novog naslova prvaka Bosne i Hercegovine, za ljude iz Uprave Široki Eroneta, trajala je tek jedan dan. Već početak novog radnog tjedna donio je za Širokobriježane brige oko slaganja momčadi za iduću sezonu, a prioritet je bio svakako naći novog trenera ili zadržati Hrvoja Vlašića koji je, uz pomoć Ivana Velića, doveo Široki do šeste titule prvaka Bosne i Hercegovine.
- Naš prvi zadatak je bio obaviti razgovor s trenerom Vlašićem i pokušati ga privoljeti na ostanak u Širokom za narednu sezonu. S Vlašićevim radom smo apsolutno zadovoljni, a uvjereni smo da i Vlašić ne bi ima ništa protiv ostati. Svaki dan očekujemo da se to pozitivno riješi i vjerujem da ćemo do kraja tjedna dobiti pozitivan odgovor, kazao je za predsjednik Široki Eroneta Ante Sutona u gostovanju na državnoj televiziji, prenosi Dnevni list.
Image
Osim Vlašića, Suton i ljudi koji vode ovaj uspješni klub željeli bi zadržati što više igrača koji su prošlu subotu pobijedili Bosnu i donijeli Širokobriježanima još jedan trofej državnog prvaka. Ono što je sigurno ostaju Siriščević, Špralja, Mileković i Naletilić koji su pod ugovorom, a njima će se u sljedećoj sezoni pridodati talentirani juniori Bubalo, Bilinovac i Planinić koji su igrali prvi dio sezone, dok se u drugom dijelu Široki okrenuo iskusnijim igračima.
- Mi smo već ove sezone davali priliku izdancima naše škole košarke, a u sljedećoj ti mladi momci trebali bi dobiti još veću ulogu. Mi bi, naravno, zadržali svih 12 igrača koji su u subotu pobijedili Bosnu, ali svjesni smo da će biti teško. Neki od njih, poput Ivana Grgata, prezadovoljni su onim što su iskusili u Širokom u ovo kratko vrijeme, pa će i to biti jedan od argumenata u našim pregovorima s njima, dodaje Suton.
Jedni od onih koji je na listi želja za iduću sezonu su dvojica Amerikanaca Chester Mason i Charles Thomas, a pogotovo Mason koji je briljirao protiv Bosne, no njih će skoro nemoguće biti zadržati, jer se ne sjećamo kada je jedan Amerikanac odigrao odličnu sezonu za Široki, a onda ostao i iduće.
- U kratkom razgovoru Mason nam je kazao kako ne bi imao ništa protiv da ostane u Širokom. Međutim, poznato je da Amerikanci često dolaze u male klubove, kakav je uostalom i Široki, da bi dobro odigrali i onda se prodali za bolji ugovor u sljedećoj. Mason je u ovih nekoliko utakmica polufinala i finala pokazao svoju klasu, pa je vjerojatno na sebe privukao veliki interes. Nažalost, Široki kao i drugi naši klubovi, teško se mogu nositi s ponudama velikih klubova, istaknuo je predsjednik Širokog Ante Suton.
( http://www.dnevni-list.ba )
Proslava novog naslova prvaka Bosne i Hercegovine, za ljude iz Uprave Široki Eroneta, trajala je tek jedan dan. Već početak novog radnog tjedna donio je za Širokobriježane brige oko slaganja momčadi za iduću sezonu, a prioritet je bio svakako naći novog trenera ili zadržati Hrvoja Vlašića koji je, uz pomoć Ivana Velića, doveo Široki do šeste titule prvaka Bosne i Hercegovine.
- Naš prvi zadatak je bio obaviti razgovor s trenerom Vlašićem i pokušati ga privoljeti na ostanak u Širokom za narednu sezonu. S Vlašićevim radom smo apsolutno zadovoljni, a uvjereni smo da i Vlašić ne bi ima ništa protiv ostati. Svaki dan očekujemo da se to pozitivno riješi i vjerujem da ćemo do kraja tjedna dobiti pozitivan odgovor, kazao je za predsjednik Široki Eroneta Ante Sutona u gostovanju na državnoj televiziji, prenosi Dnevni list.
Image
Osim Vlašića, Suton i ljudi koji vode ovaj uspješni klub željeli bi zadržati što više igrača koji su prošlu subotu pobijedili Bosnu i donijeli Širokobriježanima još jedan trofej državnog prvaka. Ono što je sigurno ostaju Siriščević, Špralja, Mileković i Naletilić koji su pod ugovorom, a njima će se u sljedećoj sezoni pridodati talentirani juniori Bubalo, Bilinovac i Planinić koji su igrali prvi dio sezone, dok se u drugom dijelu Široki okrenuo iskusnijim igračima.
- Mi smo već ove sezone davali priliku izdancima naše škole košarke, a u sljedećoj ti mladi momci trebali bi dobiti još veću ulogu. Mi bi, naravno, zadržali svih 12 igrača koji su u subotu pobijedili Bosnu, ali svjesni smo da će biti teško. Neki od njih, poput Ivana Grgata, prezadovoljni su onim što su iskusili u Širokom u ovo kratko vrijeme, pa će i to biti jedan od argumenata u našim pregovorima s njima, dodaje Suton.
Jedni od onih koji je na listi želja za iduću sezonu su dvojica Amerikanaca Chester Mason i Charles Thomas, a pogotovo Mason koji je briljirao protiv Bosne, no njih će skoro nemoguće biti zadržati, jer se ne sjećamo kada je jedan Amerikanac odigrao odličnu sezonu za Široki, a onda ostao i iduće.
- U kratkom razgovoru Mason nam je kazao kako ne bi imao ništa protiv da ostane u Širokom. Međutim, poznato je da Amerikanci često dolaze u male klubove, kakav je uostalom i Široki, da bi dobro odigrali i onda se prodali za bolji ugovor u sljedećoj. Mason je u ovih nekoliko utakmica polufinala i finala pokazao svoju klasu, pa je vjerojatno na sebe privukao veliki interes. Nažalost, Široki kao i drugi naši klubovi, teško se mogu nositi s ponudama velikih klubova, istaknuo je predsjednik Širokog Ante Suton.
( http://www.dnevni-list.ba )
ovo su gluposti, njih dvojica ne mogu igrati za široki, to je smješnoKevin je napisao/la:ja bi volio vidjeti onog Peterkina ili Crispa sto su igrali u Borcu kod nas...meni uopce nisu bili losi, a Peterkin je najbolji skakac lige..a zna i pod kosem igrati..
Kevin je napisao/la: - U kratkom razgovoru Mason nam je kazao kako ne bi imao ništa protiv da ostane u Širokom. Međutim, poznato je da Amerikanci često dolaze u male klubove, kakav je uostalom i Široki, da bi dobro odigrali i onda se prodali za bolji ugovor u sljedećoj.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
samo se ti smiji koji je to u vas igrac amerikanac ostao debeli williams se jednom vratio i to je to...KK_Bosna je napisao/la:Kevin je napisao/la: - U kratkom razgovoru Mason nam je kazao kako ne bi imao ništa protiv da ostane u Širokom. Međutim, poznato je da Amerikanci često dolaze u male klubove, kakav je uostalom i Široki, da bi dobro odigrali i onda se prodali za bolji ugovor u sljedećoj.
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
ja bih volio kada bi grgat ostao i iducu sezonu u sirokom....to bi bio dobar ispit za naseg novog centra:)
I feel devotion!!
ma svejedno brate sta nas boli briga za njihov roster
bitno je da mi dobro poslozimo 'postavu' i doce uspjeh sam 

eto ti znas...košarkaš je napisao/la:ovo su gluposti, njih dvojica ne mogu igrati za široki, to je smješnoKevin je napisao/la:ja bi volio vidjeti onog Peterkina ili Crispa sto su igrali u Borcu kod nas...meni uopce nisu bili losi, a Peterkin je najbolji skakac lige..a zna i pod kosem igrati..

onaj centar mozda nesto i vrijedi ali onaj drugi sto sam ja vidio meni nijecemu mozda se ja varam ali ne znam... samo znate sto je meni dosadilo vide kod nasih, pisu svugdje kako su doveli ovoga onoga onda se ispostavi da je covjek dosao na probu i onda nakon mjesec dana sutnu ga... pa nek daju malo vremena momcima koji dodju na adaptaciju nek se priviknu malo a ne odmah ako prve dvije utamice ne ostvare triple-duble pocerati ih... nek vide johsona iz zadra... sad npr mason nek mu dadnu koju tisucu vise ne vjerujem da ce se puno osjetiti na financijama a sigurno ce puno dobiti u to ne sumnjam... uz sve pohvale nasoj upravi koja zasad ima dosta dobrih poteza i stvari koje su uradili ja mislim da ima vise onih stvari koje pogresno rade i to bi trebalo poceti ispravljati ukoliko zele jos bolje uspjehe, doduse tesko je biti bolji od ovoga sto smo dosada uradili ali opet neki iskorak u nlb ligi sigurno bi jos vise vratio navijace na trebine pa bi svaka utakmica bila kao ova zadnja protiv bosne, dobro mozda ne bas kao protiv bosne ali kao na onoj utakmici protiv igokee to sigurno... i ljudi dajte nam neka pojacanja ili ostanke da vise ne razglabamo o eventualnim pojacanjima

- eric_cantona
- Kontakt:
ma najbolje bi bilo da uspijemo ovakvu ekipu okupiti:
Mason-M.Popovic-LeBron James-Apkomedah-Grgat
Mason-M.Popovic-LeBron James-Apkomedah-Grgat

Za one koji nisu upućeni kako funkcionira HKK evo par pojedinosti o financiranju istog u recimo zadnje 2-3 sezone sve je cca : 1. 20% Odšteta S.Barać 2. 15-20% Glavni sponzor , 10% mali sponzori a ostalo članovi upravnog odbora iz svojih đepova . E sad oni koji napadaju sustav rada nek se malo zapitaju koliko ti isti ljudi ulažu svog novca . Griješe , pa **** ga griješe za svoje pare ali opet mi od mogućih 23 titule u BiH u svojim vitrinama imamo 12 pa dabogda mi uvijek griješili alo više od pola ukupnih titula od samostalnosti BiH . Neko kaže zašto ne reagiraju već evo Bosna slaže svoj roster , e zato dragi moji što je naša uprava dovoljno ozbiljna da prvo izmiri sva dugovanja iz protekle sezone pa da onda krene u razgovore s potencijalnim igračima . Momci moji mi nemamo KANTON iza leđa da nas pogurne sa 300-400 tisuća po sezoni , mi nemamo države firme da nas guraju i plus što je naša neminovnost da proizvodimo i prodajemo . Ova uprava nema kome iza sebe ostavljati dugove niti repove pa ih zato ni ne ostavljaju . Ja sam presretan što u mom klubu trenutno odrasta 5-6 potencijalnih prvotimaca i nadam se već slijedeće sezone momaka koji će lagano ostavljati traga u svojim nastupima. Znači uz sve probleme kako prikupiti novac da se isfinacira sezona uvijek ima dovoljno sredstava za omladinski pogon koji redovito izbaci nešto kvalitetno .Znači polako malo strpljenja ne škodi još par dana pa će se početi pojavljivati nova/stara imena .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
bosna je prosle godine imala prepolovljen budget kada su u pitanju glavni sponzori...a sto se kantona tice do ove sezone nisu nikako ulagali u sport...tek ove godine su izdvojili sredstva i to ne samo za kk bosnu nego i rk bosnu. zelju i sarajevo...tako da ukupan iznos ulaganja podijeljen sa 4 jest jednako lovi koju je dobila kk bosna..te pare su vecinom otisle na placanje dvorane u kojoj bosna igra...bez obzira na neprilike studenti su imali sjajan rezultat ove sezone i respektabilnu ekipu..zar mislis recimo da bi jedan pasalic bio drugi play da je bosna finansijski dobro kotirala.naravno da ne bi...a sto se tice ove sezone ocigledno je da je situacija ipak na srecu drugacija...o tome svjedoci potpisivanje ugovora sa zlajom, ivanovicem i sto je najbitnije VV-om....kksiroki je napisao/la:Za one koji nisu upućeni kako funkcionira HKK evo par pojedinosti o financiranju istog u recimo zadnje 2-3 sezone sve je cca : 1. 20% Odšteta S.Barać 2. 15-20% Glavni sponzor , 10% mali sponzori a ostalo članovi upravnog odbora iz svojih đepova . E sad oni koji napadaju sustav rada nek se malo zapitaju koliko ti isti ljudi ulažu svog novca . Griješe , pa **** ga griješe za svoje pare ali opet mi od mogućih 23 titule u BiH u svojim vitrinama imamo 12 pa dabogda mi uvijek griješili alo više od pola ukupnih titula od samostalnosti BiH . Neko kaže zašto ne reagiraju već evo Bosna slaže svoj roster , e zato dragi moji što je naša uprava dovoljno ozbiljna da prvo izmiri sva dugovanja iz protekle sezone pa da onda krene u razgovore s potencijalnim igračima . Momci moji mi nemamo KANTON iza leđa da nas pogurne sa 300-400 tisuća po sezoni , mi nemamo države firme da nas guraju i plus što je naša neminovnost da proizvodimo i prodajemo . Ova uprava nema kome iza sebe ostavljati dugove niti repove pa ih zato ni ne ostavljaju . Ja sam presretan što u mom klubu trenutno odrasta 5-6 potencijalnih prvotimaca i nadam se već slijedeće sezone momaka koji će lagano ostavljati traga u svojim nastupima. Znači uz sve probleme kako prikupiti novac da se isfinacira sezona uvijek ima dovoljno sredstava za omladinski pogon koji redovito izbaci nešto kvalitetno .Znači polako malo strpljenja ne škodi još par dana pa će se početi pojavljivati nova/stara imena .
I feel devotion!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kevin je napisao/la: Ono što je sigurno ostaju Siriščević, Špralja, Mileković i Naletilić koji su pod ugovorom, a njima će se u sljedećoj sezoni pridodati talentirani juniori Bubalo, Bilinovac i Planinić koji su igrali prvi dio sezone, dok se u drugom dijelu Široki okrenuo iskusnijim igračima.
Jesul' sva 5 igrali za HR mladjariju ....

- eric_cantona
- Kontakt:
bandit je napisao/la:Kevin je napisao/la: Ono što je sigurno ostaju Siriščević, Špralja, Mileković i Naletilić koji su pod ugovorom, a njima će se u sljedećoj sezoni pridodati talentirani juniori Bubalo, Bilinovac i Planinić koji su igrali prvi dio sezone, dok se u drugom dijelu Široki okrenuo iskusnijim igračima.
mislim da naletilic nije, milekovic je koliko ja znam igrao za hrvatsku B reprezentaciju, a ostali jesu
sto znam sigurno da jesu milekovic, bilinovac i planinic za bubala i naletilica ti ne znam...bandit je napisao/la:Kevin je napisao/la: Ono što je sigurno ostaju Siriščević, Špralja, Mileković i Naletilić koji su pod ugovorom, a njima će se u sljedećoj sezoni pridodati talentirani juniori Bubalo, Bilinovac i Planinić koji su igrali prvi dio sezone, dok se u drugom dijelu Široki okrenuo iskusnijim igračima.
godine prolaze ali te nikad necemo zaboraviti JEDAN JE DRAZEN PETROVIC!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Široki bi pod svaku cijenu trebao zadržati Maysona. MOmak igra odlično. Grgat bi takođe mogao odigrati još jednu sezonu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zivot leti kapetane...

R.I.P.
Koga zanima ima na drugom finalnu utakmicu tadasnje Sibenke i Bosne.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.