Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pa to je normalno , ne može niko stalno da bude na vrhu .
Ma Zvezdu kada ide šut dobije najbolje evropske ekipe bez problema , samo je to baš rijetko u Euroleague . Igraju agresivnu odbranu , ako ne odgovoriš isto vrlo lako gubiš .EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑20 feb 2022, 22:05Utakmica u jednom smeru![]()
U nekim trenucima prve cetvrtine: Zvezda sa 5 srpskih kosarkasa na parketu, Partizan sa 5 stranaca. Mislim da i to utice. Zvezdini igraci jednostavno vise osecaju to rivalstvo, taj naboj, grizu jos jace u odbrani. Kod Partizana samo Lesor od tamnoputih igraca napaljen, igrao je vec u "vecitima", razume malo i jezik, "unutra" je.
Kod Partizana nedostaje povredjeni Smailagic (nazalost nedostajace nam reprezentaciji), ali i sa Smajlijem ne bi bilo mnogo bolje za crno-bele.
Letonski Ku*ac ubedljivo najprecenjeniji kosarkas u Partizanu. Samo zato sto je dosao iz NBA. Decko je zalutao u Partizan, ne samo veceras![]()
Zocu Zvezda ostaje najtezi protivnik, gubio je 1992/93 pred odlazak u Spaniju, i ove sezone u prva dva meca ekipa mu je inferiorna protiv najveceg rivala.
Ako se Partizan ne vrati u trecoj cetvrtini rezultatski, dozivece potop u finalu![]()
Pefi Markovic i Nikola Kalinic pokazuju zasto su sa reprezentacijom igrali finale svetskog i olimpijade, kada je najvaznije, potegnuse.
Publika u Cairu standardno![]()
bombaysaphire je napisao/la: ↑20 feb 2022, 23:04I Draža je tu , yebem li vam on majku mrtvu cigansku četalji ...
Najbolji, zapravo vrhunski kosarkaski novinar vam je pobegao iz Sarajeva i radi godinama kod nas. Zapitaj se malo zasto
EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑20 feb 2022, 23:12bombaysaphire je napisao/la: ↑20 feb 2022, 23:04I Draža je tu , yebem li vam on majku mrtvu cigansku četalji ...![]()
Sta te briga za moju drzavu i kosarku, uredjuj svoju batice... Ako je uopste i imas. Takvi mozgovi poput tvog su vam kosarku unistili, pa bi sada malo i kod nas da "odlucujes"?! Bezi bre, stalo mi je do ozbiljne kosarke i dva sto jaca kluba, za punim halama, do velikog rivalstva, nisam zainteresovan za mrtvilo.
Vrhunska atmosfera na tribinama oba navijacka tabora![]()
![]()
![]()
Radonjic - Obradovic 2:0, 1:0 u trofejima.
Zvezda je jednostavno - bolje selektirana ekipa!
U Partizanu skrkali milione, nisu doveli pleja![]()
Pleja "glumi" Avramovic, decko klasicna dvojka. Ovako nemas kvalitetnu organizaciju napada i jos ga fizicki trosis, nema vise ni sut kakav bi imao na svojoj poziciji. Videcemo novi derbi 6. marta, ako Partizan i treci put izgubi dvocifreno od Zvezde onda su u ozbiljnom Kurucsu![]()
Laž ogromna , Željko je počeo da prigovara sudijama kada je vidio da Radonjić svaku odluku komentariše i širi ruke , kao i čitava klupa .
Ne,ti se bavis kurcologijom na forumu,a bracca sa tribina ti se bave Drazama,cetnicima i ostalim superherojimaEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑20 feb 2022, 23:27Najbolji, zapravo vrhunski kosarkaski novinar vam je pobegao iz Sarajeva i radi godinama kod nas. Zapitaj se malo zasto![]()
Mi se bavimo basketom, decenijama imamo veliku binu u nasem kosarkaskom dvoristu, a vi se bavite Drazama, Titama, Antama i nemate ni blizu standarde nasima, drugi univerzum. Izabrali ste ovo drugo, nazalost. Ja se ne bih menjao s vama![]()
Zavrsena tema za mene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.