06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Vidi se pomak u igri. Ima neki red, sistem, gradnja smislenih akcija. Naznake pametne, inteligentne timske igre.
Pjanić odigrao vrhunski, pokazuje zašto ga je Juventus doveo.
Samo bez euforije, polahko do cilja.
Pjanić odigrao vrhunski, pokazuje zašto ga je Juventus doveo.
Samo bez euforije, polahko do cilja.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Duljevic je za repku odigrao kvalitetno svaku minutu. Bmk kako ko igra u klubu interesuju me partije u repci a Visca je u svakoj utakmici igrac manje.
Duljević treba dobiti makar pola sata većinu utakmica, pa ako nastavi biti dobar nek bude i u prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja
- ElCartel11
- Kontakt:
@Lakoste nemoj majketi da budemo kao mali plavi, da dok je neko nas odma mora igrati. Budimo iskreni i Dulja sa ovim zadnjim nastupima u ligi nije zasluzio ni poziv u repku. Dok je za Cimirota druga prica i zaista mi je zao sto danas nije momak dobio priliku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kada se pobjedi 5:0 ne moze se napisati nista lose.
I ne treba.
Prozivati bilo koga veceras za losu utakmicu bi bilo nefer.
Daleko najbolji nas majstor Miralem Pjanic.
Milicevic je takodjer pokazao da bi mogao pomoci. Itekako. Jedini gol iz igre je upravo njegova kreacija.
Nadam se da se nece izvuci krivi zakljucci iz ove utakmice i da su ljudi gledali ocima ovu utakmicu a ne srcem.
Za kraj hvala momcima za 5 golova a posebno lijep je bio
onaj Harisov. Pravo malo remek djelo.
I ne treba.
Prozivati bilo koga veceras za losu utakmicu bi bilo nefer.
Daleko najbolji nas majstor Miralem Pjanic.
Milicevic je takodjer pokazao da bi mogao pomoci. Itekako. Jedini gol iz igre je upravo njegova kreacija.
Nadam se da se nece izvuci krivi zakljucci iz ove utakmice i da su ljudi gledali ocima ovu utakmicu a ne srcem.
Za kraj hvala momcima za 5 golova a posebno lijep je bio
onaj Harisov. Pravo malo remek djelo.
Re: RE: Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Moja prica ide u smjeru da je Visca beskoristan igrac. Nek igra bilo ko odigrace bolje od njeg.ElCartel11 je napisao/la:@Lakoste nemoj majketi da budemo kao mali plavi, da dok je neko nas odma mora igrati. Budimo iskreni i Dulja sa ovim zadnjim nastupima u ligi nije zasluzio ni poziv u repku. Dok je za Cimirota druga prica i zaista mi je zao sto danas nije momak dobio priliku.
Bojim se da smo previše mehki za Belgiju, nema Bešića, još ako Medunjanin bude igrao crno nam se piše.Nadam se Meša ima plan.
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: RE: Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Tu se slazem, kako Visca tako i Lulic. Nikakve koristi od njih na krilima, eto Lulic se malo izvukao sa onim pasom prema Milicevicu, nakon cega je Ibisevic pogodio. Ostalo odron od obojice.Lakoste je napisao/la:Moja prica ide u smjeru da je Visca beskoristan igrac. Nek igra bilo ko odigrace bolje od njeg.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Plan i da ima treba nam tona sreće. Kakav god sastav da izvede realno je da će nas satrati ljudi. Otić i dati sve od sebe i šta bude bit će. 4-5-1 formacija, znamo svi 9 igrača ako budu svi zdravi, samo ostaju ta dva veznjaka pored Pjanića.
Nad tobom sunce najljepše sja
ma ako pogledas proslu tekmu s njima, preglupe golove smo primiliSheyi je napisao/la:Bojim se da smo previše mehki za Belgiju, nema Bešića, još ako Medunjanin bude igrao crno nam se piše.Nadam se Meša ima plan.
korner, sut s distance i penal
nas je bar bio iz akcije, a imali smo jos jedan mrtvi zicer, ne sjecam se ko je bio u sansi.. jesu oni bolji, bez sumnje, ali mislim da imamo sanse ako ne primimo tako glupe golove, a vjerujem da cemo zabit! da ne pricam da je atmosfera bolja sada nego tada i da je ekipa s Mesom provela vise vremena, da im je sada stosta jasnije nego tada i da su uigraniji, jer s vremenom sve bude bolje
Slazem se.4-5-1 nesto slicno kao protiv Francuske u Parizu pokusati,sa puno trke i samo u kost.Naravno treba reci Spahi da ne tuce u sesnestercu.pinoglavi je napisao/la:Plan i da ima treba nam tona sreće. Kakav god sastav da izvede realno je da će nas satrati ljudi. Otić i dati sve od sebe i šta bude bit će. 4-5-1 formacija, znamo svi 9 igrača ako budu svi zdravi, samo ostaju ta dva veznjaka pored Pjanića.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Begovic-ne ocijenjen
Kolasinac-odlican,kao i uvijek
Zuka-solidan
Spaha-odlican,jedan mali kiks,ali dva gola
Vranjes-u defanzivi dobar,u ofanzivi k'o Avdija,zato ja obozavam Mujdzu
Medo-solidan,steta sto ima samo jednu nogu
Pjanic-sta reci osim svaka cast majstore,simultanka
Visca-najlosiji veceras,Mili vise pokazao za ono malo vremena
Lulic-iako je tehnicki ogranicen,ima ga svugdje,njegova borbenost zasluzuje svaki respekt,nije on dzabe kapiten Lacija,jako zahvalan igrac
Vedo-odradzivao prljevi posao za Edina,i kada izgubi loptu vraca se i nerijetko je vrati u nas posjed
Dzeko-kapitenski,uz Miralema jedan od najboljih veceras
Kolasinac-odlican,kao i uvijek
Zuka-solidan
Spaha-odlican,jedan mali kiks,ali dva gola
Vranjes-u defanzivi dobar,u ofanzivi k'o Avdija,zato ja obozavam Mujdzu
Medo-solidan,steta sto ima samo jednu nogu
Pjanic-sta reci osim svaka cast majstore,simultanka
Visca-najlosiji veceras,Mili vise pokazao za ono malo vremena
Lulic-iako je tehnicki ogranicen,ima ga svugdje,njegova borbenost zasluzuje svaki respekt,nije on dzabe kapiten Lacija,jako zahvalan igrac
Vedo-odradzivao prljevi posao za Edina,i kada izgubi loptu vraca se i nerijetko je vrati u nas posjed
Dzeko-kapitenski,uz Miralema jedan od najboljih veceras
Višća je naše najbolje krilo, a neki bi ga mjenjali sa nekim Duljevićem koji ni u PLBIH ne briljira 

Fin rezultat, prvi smo trenutno
Sad realno, ovdje se bodovi nisu mogli prosuti i ova utakmica ne moze biti nikakvo mjerilo. Niti se moze reci da ima pomaka u igri dok ne vidimo igru u oktobru. Samo polako. Pjanic najbolji veceras.

27.10.2020
Jest, a dođe debitant od 30 godina koji i ne igra krilo i odradi njegov posao bolje u 20 minuta.let3 je napisao/la:Višća je naše najbolje krilo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Što ne mijenja cinjenica da je Višća za njega igracki TV u bojiwobly92 je napisao/la:Jest, a dođe debitant od 30 godina koji i ne igra krilo i odradi njegov posao bolje u 20 minuta.let3 je napisao/la:Višća je naše najbolje krilo

Ali realno, samo kod nas neki marginalci debituju sa 30 godina u A selekciji

Priznat ces i sam da je to svojevrsna bruka.
Samo što je ovaj svjetlosnu godinu bolji od Akrapovića.let3 je napisao/la:Što ne mijenja cinjenica da je Višća za njega igracki TV u bojiwobly92 je napisao/la:Jest, a dođe debitant od 30 godina koji i ne igra krilo i odradi njegov posao bolje u 20 minuta.let3 je napisao/la:Višća je naše najbolje krilo![]()
Ali realno, samo kod nas neki marginalci debituju sa 30 godina u A selekcijitako je i izvjesni Bruno Akrapović svojevremeno debitirao u 30-toj
![]()
Priznat ces i sam da je to svojevrsna bruka.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Likovi pljuju Viscu, a prizivaju Bulju kojeg je jedan Pliska, igrac termina, zatvorio na bilinom. Zalosno
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Mene je najviše strah onih njihovih juriša kroz sredinu, kada bi uspjeli nekako umrtviti igru pa onda ko Talijani na kontru uvaliti jedan za pobjedu.Chinaglia je napisao/la:ma ako pogledas proslu tekmu s njima, preglupe golove smo primiliSheyi je napisao/la:Bojim se da smo previše mehki za Belgiju, nema Bešića, još ako Medunjanin bude igrao crno nam se piše.Nadam se Meša ima plan.
korner, sut s distance i penal
nas je bar bio iz akcije, a imali smo jos jedan mrtvi zicer, ne sjecam se ko je bio u sansi.. jesu oni bolji, bez sumnje, ali mislim da imamo sanse ako ne primimo tako glupe golove, a vjerujem da cemo zabit! da ne pricam da je atmosfera bolja sada nego tada i da je ekipa s Mesom provela vise vremena, da im je sada stosta jasnije nego tada i da su uigraniji, jer s vremenom sve bude bolje

- ElCartel11
- Kontakt:
Niko ne priziva Duljevica, vec samo kazemo da je Visca bio slab.20le je napisao/la:Likovi pljuju Viscu, a prizivaju Bulju kojeg je jedan Pliska, igrac termina, zatvorio na bilinom. Zalosno
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!