Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FrantoBauzek

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 14:51

Beduin je napisao/la: To isto kao sto se prica o Tusnju kako treba i istocna tribina, kako ne treba odstupati od postojece makete, a mi ne mozemo napuniti 8000 j3bote.
Bravo majstore :tokralju: Kao da sutamo zlato na cesti, a svi ljudi svijeta dolaze u Tuzlu za boljim zivotom. 1/1 dijelim tvoje misljenje za stadion :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 nov 2016, 15:14

FrantoBauzek je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Brate, mislis da Husicu nije zao sto vise nije u Slobodi? Ja imam druge informacije :kafa:

NEK DODJE NA SKUPŠTINU I POVUČE OSTAVKU i ETO GA OPET U SLOBODI...
VEOMA JEDNOSTAVNO
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 nov 2016, 15:26

Treba ga se prvo nazvati i popricati sa covjekom. Ovako kao da ni ne postoji, ni jedan medij da ga kontaktira, izvuce neki info, glave su se ohladile pa je sad lakse.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 nov 2016, 15:26

A što će mu biti žao kad je sam otišao. I rekao je da u ovakvom stanju ne može da podnese ni jedan dan u Slobodi kao predsjednik, i da za svaki dan na toj funkciji osjeća kao da gubi godinu dana života, toliko mu je prekipilo ovo sve.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 15:32

@wobly92 kad ostavis curu sa kojom si bio tri godine u vezi, puno si radio na toj vezi i dalje je volis, ne bude ti zao? Slicno je i ovdje.

Da mi pobijedimo Zelju za vikend. Optimista sam :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2016, 16:07

Mortus je napisao/la:
Brate, mislis da Husicu nije zao sto vise nije u Slobodi? Ja imam druge informacije :kafa:

VEOMA JEDNOSTAVNO
Sta si ba ovo kopirao frantin post i stavio kao da je moj?! :facepalm: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2016, 16:20

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Nije to pravo kino kakvo treba biti, kao ni ova mini koja Bingo pravi. To su sve improvizacije. Nama treba zgrada kina, ogromna koja moze primiti veliki broj ljudi i koja je prelijepa (i s vana sa zanimljivim arhitektonskim idejama, a i u sali).
Ma daaj :lol: U sve jednom gradu, u kojem sam bio, sam isao u kino tipa Bingo-vog, jer su jednostavno to najbolja kina :kafa:
Ja u Dubaiju po salama gostovao, po trznim centrima kino sale pune ljudi, omladine, parova, druzenje, a Tuzlaku cinestar bezvezan. Ma daaj ba, ko u 19. vijeku da smo.

To isto kao sto se prica o Tusnju kako treba i istocna tribina, kako ne treba odstupati od postojece makete, a mi ne mozemo napuniti 8000 j3bote. Tako nam treba i zgradurina sa kino salom, retro fasadom i old school natpisom Kino Tuzla, j3bes cinestar i savremene fazone.
Kaleidoskop jeste bezvezan, nemoderan, 3D naocale ko runje, ali sad dobijamo konkurenciju i to je to.

Koliko vas je otislo u Pozoriste, hajde budite iskreni? U BKC mnogi otisli sa srednjom skolom jednom i to je to. U biti, seru i Jasmin i Gutic. A Gutic ce uvijek trpati Tuzli i Tuzlacima, sve dok bude na vlasti.
I taj Arapski fazon je los, samo neka je moderno. Da kino ima 5 godina oni bi ga rusili da prave modernije.

Tuzli na mjestu Kino Centar treba ista onakva zgrada. Jednostavno je tu srce grada, strogi centar i setaliste. Carsija bi sa tom zgradom dobila na ljepoti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 nov 2016, 16:34

tuzlak1987 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Ja u Dubaiju po salama gostovao, po trznim centrima kino sale pune ljudi, omladine, parova, druzenje, a Tuzlaku cinestar bezvezan. Ma daaj ba, ko u 19. vijeku da smo.

To isto kao sto se prica o Tusnju kako treba i istocna tribina, kako ne treba odstupati od postojece makete, a mi ne mozemo napuniti 8000 j3bote. Tako nam treba i zgradurina sa kino salom, retro fasadom i old school natpisom Kino Tuzla, j3bes cinestar i savremene fazone.
Kaleidoskop jeste bezvezan, nemoderan, 3D naocale ko runje, ali sad dobijamo konkurenciju i to je to.

Koliko vas je otislo u Pozoriste, hajde budite iskreni? U BKC mnogi otisli sa srednjom skolom jednom i to je to. U biti, seru i Jasmin i Gutic. A Gutic ce uvijek trpati Tuzli i Tuzlacima, sve dok bude na vlasti.
I taj Arapski fazon je los, samo neka je moderno. Da kino ima 5 godina oni bi ga rusili da prave modernije.

Tuzli na mjestu Kino Centar treba ista onakva zgrada. Jednostavno je tu srce grada, strogi centar i setaliste. Carsija bi sa tom zgradom dobila na ljepoti.
Na tom mjestu ti mozes napraviti i nesto drugo, ne mora nuzno biti Kino Centar, kao sto je nekad bilo. Znam sta ti kazes, jeste ruglo ono i nije da Tuzli nije trebalo bolje kino, ali ga dobijamo i to je zavrsena stvar. Srusena je i stara biblioteka, svima poznato radi cega, kao i stara opcina, kao i masu drugih gradjevina prijasnjeg doba, Boze moj.
Zgrad Kino Centra ima problema sa vlasnicima i ne znam kakva joj je sudbina, kao i problem tonjenja koje je, navodno, zaustavljeno, ali je zgrada devastirana i jednostavnije ju je srusiti i nesto na tom mjestu sagraditi, samo treba dobro osmisliti sta.
Infrastruktura samoga grada nije za zanemariti, grad je sve ljepsi i ljepsi, ima nekoliko projekata koji ce u dogledno vrijeme preporoditi grad po pitanju infrastrukture, kao i ozivljavanje dijelova grada koji nisu u samom centru, Miladije se lagano sredjuju, Irac se preporodio, okolo Slavinovica ima finih projekata, za Solanu je vec uradjen cijeli projekat ali je preskup pa ce se raditi nekad kasnije.
Nemojmo odmah minimalizirati i osporavati sve po pitanju Tuzle zbog Tusnja i sporta.

Sport i pokretanje pogona (firmi) su najveci problem oko kojeg se ova vlast, a i svaka naredna, POD HITNO mora pozabaviti. DITA im mora biti smjernica i svijetal primjer, to je ono sto i ja zamjeram Imamovicu, kao i politicu u Tuzli generalno, pokretanje proizvodnje gdje ce se ljudi zaposliti i od cega cemo svi zajedno imati korist, i grad i gradjani. Sport skoro pa i ne postoji vise u Tuzli, za ovoliki grad je bruka velika.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2016, 18:12

Nema problema ba za ove javne ustanove sto ih je kanton nogirao. Jasmine postavi "privrednike" oni imaju rjesenje za sve.
Npr u biblioteku bi mogao postaviti Fazlu. :urnebes: Kompijutera u pozoriste, u galeriju zovi karelija, pitaj hoce li? :urnebes: A svima da savjetnik bude Fucko. :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 nov 2016, 20:01

Probisvjet je napisao/la:Nema problema ba za ove javne ustanove sto ih je kanton nogirao. Jasmine postavi "privrednike" oni imaju rjesenje za sve.
Npr u biblioteku bi mogao postaviti Fazlu. :urnebes: Kompijutera u pozoriste, u galeriju zovi karelija, pitaj hoce li? :urnebes: A svima da savjetnik bude Fucko. :rol:
Fazlaaaa :bow:
Niko, niko, samo Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 nov 2016, 21:37

Mortus je napisao/la:

VEOMA JEDNOSTAVNO
Sta si ba ovo kopirao frantin post i stavio kao da je moj?! :facepalm: :rol: :rol:[/quote]

Ma prenijelo me bijelo :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 nov 2016, 23:02

Franto, ti nastavi gdje ja padoh:)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 nov 2016, 21:23

Pa kazeee imam deckaa supermenaaaa, hocu da muu budemm zenaaa nijee englez nije stranacc supermen je moj balkanaaccccc ojhaaaa
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 nov 2016, 17:33

https://soundcloud.com/streethawk/h4wwk-freedom-teaser

Teaser je tu, kompletna traka ide uskoro van :) Poslusajte/Share kome se svidi :)

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 nov 2016, 19:11

DoeTz je napisao/la:https://soundcloud.com/streethawk/h4wwk-freedom-teaser

Teaser je tu, kompletna traka ide uskoro van :) Poslusajte/Share kome se svidi :)
To brate, samo udri :mrgreen: Sad nam jednu na fazon Rotterdam Hooligans :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 nov 2016, 21:16

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:https://soundcloud.com/streethawk/h4wwk-freedom-teaser

To brate, samo udri :mrgreen: Sad nam jednu na fazon Rotterdam Hooligans :D
hahahaha bit ce i to, mozda spremim neki ep ako nadjem label :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 nov 2016, 13:59

Joge ode u OFK Tuzla, wahaha.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 nov 2016, 15:48

onaj zid preko puta Aide savrsen za grafite, jedan ogroman ili vise njih
a onaj grafit u Solani se mogao bolje uradit (kako natpis, tako i vizuelno), nesto za Slobodu il Fukare

sve se bojim da u ovom gradu ljudi ne znaju radit grafite, bar oni koji rade

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 10 nov 2016, 10:46

konobar meni isto, a kafani sta pije! :opaopa: jupiii

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 nov 2016, 13:32

tuzlak1987 je napisao/la:
Pod pretpostavkom da je tvoja racunica tacna: 3000 od 5000 je 3/5 odnosno 60%.

Istim modelom:

Bosnjaci(ovaj put SDA+SBB, ne racunajuci ostale stranke) 8 348+4 829= 13 177. Istim modelom 80 hiljada Bosnjaka u okviru opcine Tuzla, ako tu jedno 54 hiljada ima pravo glasa, ako je izlaznost jedno 50% na izbore 27 hiljada glasova. Znaci od 27 hiljada glasalo je nacionalne stranke 13 177 + sefer i ostali.

Znaci 50 %.

Koja je razlika, ovih 10%?
Ne kazem nista, razlika je u tome sto te kada glasas za SDA ili neku drugu stranku koja nije SDP sugradjani pljuju i vrse hajku. A kada glasas za HDZ niko ti nista ne kaze. A vece probleme prave ti HDZ vijecnici godinama nego SDA vjecnici ..
Druze mi Bosnjaci smo u vecini. HDZ ne moze nista u ovom gradu, makar i svi Hrvati glasali za njih. Dok SDA bi dosla na vlast. A mi kao grad zivimo bosanski kozmopolitizam a ne bosnjacki nacionalizam, jel tako?

Ocigledno da nas u istom procentu prate i Hrvati Tuzle. To se zove interkulturalnost grada, zivot jedni sa drugima a ne jedni pored drugih :bih:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.