RK Bosna

Janez
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Janez » 19 apr 2010, 19:18

neno#4 je napisao/la:
Janez je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:gdje ide melic?????? neko je spominjao njemacku, kada sam se svadjao s njim, da li je ta opcija jos otvorena....mozda neko zna info iznutra.....a zar nije graha potpisao za samberi.....
Potpisuje sad za Borac,provesti ce iducu sezonu u Banjoj Luci pa ide dalje vanka ;)
a tako znaci korak natrag, iz sampiona u borac :D :D :D :D :D ...mada ruku na srce borac je borac....
A cuuj Neno kad ti je menadzer iz Banja Luke onda se on pita kako i sta :P

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 19 apr 2010, 19:54

Potpisuje sad za Borac,provesti ce iducu sezonu u Banjoj Luci pa ide dalje vanka ;)[/quote]

a tako znaci korak natrag, iz sampiona u borac :D :D :D :D :D ...mada ruku na srce borac je borac....[/quote]

A cuuj Neno kad ti je menadzer iz Banja Luke onda se on pita kako i sta :P[/quote]

Mela je potpisao za Borac i uredno broji lovu još od januara.

Ipak, najbitnije je da će igrati Ligu šampiona da ga manager lakše proda + super trener u Borcu (ako ne pobjegne za 7 dana).

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 20 apr 2010, 09:34

jer je i Jaškićev menadžer sada A. Golic,,sigurno ce ga negdje vanka ispalit

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 20 apr 2010, 09:40

zna li tko gdje ce Adnan Jaškić,,nase najbolje desno krilo,,,

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2010, 12:27

alex13 je napisao/la:jer je i Jaškićev menadžer sada A. Golic,,sigurno ce ga negdje vanka ispalit
andrej golic je li tako?? on je brat od nebojse...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 20 apr 2010, 14:15

da,,njegov brat,,

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 apr 2010, 17:46

neno#4 je napisao/la:
alex13 je napisao/la:jer je i Jaškićev menadžer sada A. Golic,,sigurno ce ga negdje vanka ispalit
andrej golic je li tako?? on je brat od nebojse...
NE!
Andrej Golić nije brat od Nebojše Golića, ali jesu bliski rođaci
Andrej i Nebojša su djeca od dva brata - Bore (Andrej) i pok. Mome (Nebojša), a koji su igrali za RK Borac, nekad, a i Andrej i Nebojša su igrali za Borac... Andrej (lk-bs) je godinama igrao za reprezentaciju Francuske, karijeru okončao u RK Zagreb...
Momo Golić (pokojni), otac Nebojšin, je igrao u generaciji Borca koja je osvojila titulu Prvaka Evrope 1976. godine.
Bosno moja poharana....

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 21 apr 2010, 07:56

iskrenoo mislio sam da su braca,,jer pravo lice ..al moja greska,,hvala na informacijama,,,

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 apr 2010, 22:11

Zna se ko je šampion!

Bosna - Borac = 39:29

Samo 10 razlike protiv vicešampiona i to sa samo 'solidnom' igrom!

Još jednom čestitke Bosni - igračima, stručnom štabu, upravi i navijačima - za 5. uzastopnu titulu prvaka države i uz stalno "slušanje nekih dobronamjernika" kako se Bosna 'raspada'...nema plata...igrači bez ugovora... Pipe "imperator, despot...' :mrgreen:
:D :D :D :D :D

Čestitke i Borcu za titulu vicešampiona i potencijal koji imaju, ali samo to - ništa više od toga, nažalost.
Bosno moja poharana....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 01 maj 2010, 00:38

Tigerr ajd ne pametuj ;)

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 01 maj 2010, 10:23

Janez je napisao/la:Tigerr ajd ne pametuj ;)
hehehehe.....Ma kaka solidna igra Trigger ono nije igra ono je bila igra pojedinaca...nikakve igre nije bilo tu,nikakvih akcija...pošto igram i ja rukomet na poziciji pivota..samo za primjer...Pucelj u 20 minuta je 7 puta bijo sam i niko mu nijo dodao loptu...o kakvoj igri pričaš ba...??? :o ..a onaj Arnaudovski to je totalno ograničeno biče :? .....Doborac se zna još uvjek fura svoj solo fazon :mrgreen: ...a Mela i Kapisoda samo kontre i to ti je igra rk bosne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ........................a što se tiče plata ..imam informacije da Nema para rk bosna....i iduče godine ako ne isplate dolaze nam djeca od 18 godina u sarajevu,da igraju LP :mrgreen: :mrgreen:

I za kraj..čestitke bosni na još jednoj tituli....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 01 maj 2010, 22:15

Aikon je napisao/la:
hehehehe.....Ma kaka solidna igra Trigger ono nije igra ono je bila igra pojedinaca...nikakve igre nije bilo tu,nikakvih akcija...pošto igram i ja rukomet na poziciji pivota..samo za primjer...Pucelj u 20 minuta je 7 puta bijo sam i niko mu nijo dodao loptu...o kakvoj igri pričaš ba...??? :o ..a onaj Arnaudovski to je totalno ograničeno biče :? .....Doborac se zna još uvjek fura svoj solo fazon :mrgreen: ...a Mela i Kapisoda samo kontre i to ti je igra rk bosne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ........................a što se tiče plata ..imam informacije da Nema para rk bosna....i iduče godine ako ne isplate dolaze nam djeca od 18 godina u sarajevu,da igraju LP :mrgreen: :mrgreen:

I za kraj..čestitke bosni na još jednoj tituli....
Jah!

Eto, "pivot" kaže nije bilo nikakve igre! Šta ja sad da kažem???
Nema igre (!?), nema plata (!?), nema čega nema.... a Bosna opet šampion, "igrom bez igre (kako protumači "pivot") opali vicešampiona sa +10 !??? :o

Eto, složiću se sa svima koji to žele...Janezom, 'pivotom', ..svim stručnjacima-analitičarima i extra informisanim o stanju u klubu - neka je sve kako kažu, pišu, 'znaju'....Samo jedno i ja znam - i 'takva' RK BOSNA' je ponovo ŠAMPION i vjerovatno (s velikim procentom sigurnosti) i pobjednik Kupa!
Takva Bosna se nije obrukala u LP, u kjoj će ponovo igrati pa makar i sa 'djecom od 18 godina' (blago njihovim roditeljima :lol: ) i ponovo će se "raspasti", nestati, izgubiti titule....
Bruka, vala i to već 5 puta zaredom....to nigdje nema :roll:

Ljudi moji!
Pa zar se u ovoj napaćenoj Bosni i Hercegovini stvarno ne smije biti bolji od ostalih, iznad mediokriteta....
Izgleda da NE SMIJE ZBOG - vječitih "kritizera" (i promašenih, odbačenih, kvazi rukometaša, "stručnjaka"...kojekakvih rođaka, jarana...i naravno "ljubitelja" Bosne 8-) ) koji naravno sve znaju - od taktike, igrača, struke, administrativno-finansijskih poslova (stanja), "krevetnih" problema i ostalih intima....a Trigger, eto 'pametuje', ne vidi, ne zna... I neka je sve to tako, neka je Trigger 'levat', samo neka je Bosna šampion, a činjenice govore same za sebe!

RK BOSNA JE ŠAMPION I JEDINA EKIPA KOJA IGRA LIGU PRVAKA
- pa sviđalo se to kome ili ne :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 maj 2010, 00:25

Trigger ne bi me cudilo da si mozda Magoda kako pametujes

Eto ti sve znas,mi nemamo veze ;)

I naravno da nece RK Bosna imati para kada Graha ode djabaluka u Monpelje :P :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 maj 2010, 00:43

Janez je napisao/la:Trigger ne bi me cudilo da si mozda Magoda kako pametujes

Eto ti sve znas,mi nemamo veze ;)

I naravno da nece RK Bosna imati para kada Graha ode djabaluka u Monpelje :P :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Pametujem!?
Zamjena teza drugar, definitivno!

Ja ništa ne znam - vi sve znate! :(

Samo mi nikad nece biti jasan taj egoisticno-zlobni 'Cod' kod mnogih...Trebala bi Bosna biti, tj. 'proći', kao birvaktile nakon rata Željo, pa Sarajevo Legno, pa Olimpik....Tad bi svi 'domaći' rukometni "velikani" bili valjda zadovoljni :shock:

A kad Trigger napisa, ne baš tako davno, da je Risto promašaj - ops! Kuka i motika na mene, čak je i Admin morao reagovati. Kad napisah da je Doborac "soler" - uuuuhuuu...svega i svačega, pa i PP!
Kad napisah za Melića... , ma kome ja pokušavam, bolan nebio, 'pametovati'?
Pametnom(im) koji kao 'vole' Bosnu ali samo ako ima njih (ili njihovih) tu, pa makar prošla k'o naprijed pobrojani klubovi... Mentalitet kasabe, nažalost Janeze vrli.

PS:
S obzirom da sam vrlo slabo informisan za razliku od mnogih zaista me strah šta će biti s klubom kad odlični Graha ode!?
A bili su i otišli i Tahirović, Toromanović, Stojanović i mnogi vrsni rukometaši... - a Bosna, uinat 'dobronamjernima, eto TRAJE! :D
Bosno moja poharana....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 maj 2010, 01:01

E moj Trigerre

Vjeruj da nemam nikoga u Bosni koga gotivim niti me interesuje ko igra u njoj sve dok lije znoj i bori se za svaku loptu,gool i pobjedu ;)

Bosnu volim vise nego sto zelim i pokusavam da iskazem jer nisam tip ljudi da javno isticem ljubav i odanost prema klubu samo kada je najbolja i kada hara,vec sam uz nju i u dobru i u zlu ;)

A ti malo uzmi bolje moj post procitaj pa ces vidjeti jednu rijec djabaluka

Eto zasto nemamo para,jer nam super igraci odu za 0 para,umjesto da na njima fino zaradimo i imamo money za iducu sezonu

Ja pricam o biznisu,stvaranju i pravljenju igraca i dobijanju para na njima,a ne o tome da ce Graha otici i Bosna propasti

Pametnjakovicu citaj malo bolje!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 maj 2010, 01:15

Janez je napisao/la:E moj Trigerre

Vjeruj da nemam nikoga u Bosni koga gotivim niti me interesuje ko igra u njoj sve dok lije znoj i bori se za svaku loptu,gool i pobjedu ;)

Bosnu volim vise nego sto zelim i pokusavam da iskazem jer nisam tip ljudi da javno isticem ljubav i odanost prema klubu samo kada je najbolja i kada hara,vec sam uz nju i u dobru i u zlu ;)

A ti malo uzmi bolje moj post procitaj pa ces vidjeti jednu rijec djabaluka

Eto zasto nemamo para,jer nam super igraci odu za 0 para,umjesto da na njima fino zaradimo i imamo money za iducu sezonu

Ja pricam o biznisu,stvaranju i pravljenju igraca i dobijanju para na njima,a ne o tome da ce Graha otici i Bosna propast i Pametnjakovicu citaj malo bolje!
E, moj druze Forumaški...
Čitam ja vrlo detaljno, a i "smajlići" puno kazuju, zar ne!?
E, sad - to što sam 'ubo u sridu' pa se tu neko prepoznao - nije do mene.
A ima li Bosna para ili ne - vec sam napisao - ja nisam toliko informisan i ja, ipak, vise pisem o sportu a biznis i "pravljenje igrača" (koji li su to???) prepuštam drugima, hajde da sad kažem - Tebi, jer tako si napisao.
I da, ja se ne 'reklamiram' kao navijač i opet, sve mi se čini namjerno, brkaš babe i žabe - eto, Ti znaš i to da sam ja 'uz Bosnu' samo kad joj dobro ide, a ti i kad joj 'ne ide'!!!!
Bravo maestro :cry:

Pozdrav - ja s ovim završavam jer je, de facto, "Off Topic" - ovo je prije za PP....
Sretan ti meni bio i Bosnu iskreno volio... a bicu manje zloban pa te neću osloviti kao Ti mene - samo to je Tvoja "slika" ....
Bosno moja poharana....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 maj 2010, 01:28

Osobe koje izvlace iz konteksta i navlace rijeci i misli kao sto ti radis ne zasluzuju da se drugacije oslovljavaju ;)

Ne prosudjuj o ljudima i karakteru ljudi kroz par rijeci,jer ces nekada lose proci u zivotu na osnovu toga ;)

Na redu je Kup BiH 8-)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 maj 2010, 01:41

Janez je napisao/la:Osobe koje izvlace iz konteksta i navlace rijeci i misli kao sto ti radis ne zasluzuju da se drugacije oslovljavaju ;)

Ne prosudjuj o ljudima i karakteru ljudi kroz par rijeci,jer ces nekada lose proci u zivotu na osnovu toga ;)

Na redu je Kup BiH 8-)
Da.
Na redu je i pehar pobjednika Kupa BiH, abd. :)

PS:
Hvala za "savjet", ali s obzirom da sam garantovano stariji od Tebe - primjeni tu dobronamjernu mudrost na sebe (ko li prvi poče s 'oslovljavanjem'?) ;)
Bosno moja poharana....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 maj 2010, 01:57

Trigger

Da se ne bi vise natezali,da ti kazem par stvari i da rijesimo fino

U ovoj temi se ponasas ko da si Bog i batina,da ti sve znas i da je tvoja prva,jedina,tacna i zadnja!!!

Svako ako napise nesto ti ne znas da malo stanes,procitas i da progutas koju,vec odmah kreces u ofanzivu pobijas svaku nasu misao,ideju,informaciju i trudis se da prikazes da mi nista ne znamo,a ti si pokupio svu pamet ovoga svijeta

Da ne govorim o tome da pojedine nase komentare protumacis kako tebi odgovara i da ih shvacas na potpuno drugaciji nacin od napisanoga (citaj: Graha ide djabaluka,ti pises da ja pricam da ce se Bosna raspasti)

Da ne govorim da si ovdje nashao da me prozivas da sam neki tamo tip iz kasabe po tome sto ne pisem onako kako bi ti zelio i volio vidjeti i sto se trudim da gledam neke stvari iz drugacijeg ugla nego sto to cini vecina ljudi ovdje vezano oko RK Bosne

Ili mozda si zakljucio sto mi u profilu,nicku,avataru-sigu ne pise da sam iz Sarajeva i sto se ne trudim da se dicim odakle sam i ko sam,ko vi sto stavljate sva moguca obiljezja samo da se zna da ste iz Rajvosa i da je to neki danas bitan detalj za uspjeh i moc i da se uspije u zivotu,a to sto nas ima koji smo bez ikakvih obiljezja znaci da smo papci,zivimo u kasabama itd.

Molio bi te od sada da ono sto ja napisem u ovoj temi ne komentarises i lagano preskocis pa makar to bilo laz i netacno,ali imam pravo da iznesem svoje misljenje i stav bez da imam neke ljude iznad glave koji ce se truditi da to odmah uguse i ucutkaju ko da smo u komunizmu gdje covjek nije bio u mogucnosti da iznese svoje misljenje

Toliko od mene i zelim ti srecu u zivotu,ali me se molim te okani ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 maj 2010, 02:00

Aferim!
Bosno moja poharana....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.