Aikon je napisao/la:Janez je napisao/la:Tigerr ajd ne pametuj

hehehehe.....Ma kaka solidna igra Trigger ono nije igra ono je bila igra pojedinaca...nikakve igre nije bilo tu,nikakvih akcija...pošto igram i ja rukomet na poziciji pivota..samo za primjer...Pucelj u 20 minuta je 7 puta bijo sam i niko mu nijo dodao loptu...o kakvoj igri pričaš ba...???

..a onaj Arnaudovski to je totalno ograničeno biče

.....Doborac se zna još uvjek fura svoj solo fazon

...a Mela i Kapisoda samo kontre i to ti je igra rk bosne

........................a što se tiče plata ..imam informacije da Nema para rk bosna....i iduče godine ako ne isplate dolaze nam djeca od 18 godina u sarajevu,da igraju LP
I za kraj..čestitke bosni na još jednoj tituli....
Jah!
Eto, "pivot" kaže nije bilo nikakve igre! Šta ja sad da kažem???
Nema igre (!?), nema plata (!?), nema čega nema.... a Bosna opet šampion, "igrom bez igre (kako protumači "pivot") opali vicešampiona sa +10 !???
Eto, složiću se sa svima koji to žele...Janezom, 'pivotom', ..svim stručnjacima-analitičarima i extra informisanim o stanju u klubu - neka je sve kako kažu, pišu, 'znaju'....Samo jedno i ja znam - i 'takva' RK BOSNA' je ponovo ŠAMPION i vjerovatno (s velikim procentom sigurnosti) i pobjednik Kupa!
Takva Bosna se nije obrukala u LP, u kjoj će ponovo igrati pa makar i sa 'djecom od 18 godina' (blago njihovim roditeljima

) i ponovo će se "raspasti", nestati, izgubiti titule....
Bruka, vala i to već 5 puta zaredom....to nigdje nema
Ljudi moji!
Pa zar se u ovoj napaćenoj Bosni i Hercegovini stvarno ne smije biti bolji od ostalih, iznad mediokriteta....
Izgleda da NE SMIJE ZBOG - vječitih "kritizera" (i promašenih, odbačenih, kvazi rukometaša, "stručnjaka"...kojekakvih rođaka, jarana...i naravno "ljubitelja" Bosne

) koji naravno sve znaju - od taktike, igrača, struke, administrativno-finansijskih poslova (stanja), "krevetnih" problema i ostalih intima....a Trigger, eto 'pametuje', ne vidi, ne zna... I neka je sve to tako, neka je Trigger 'levat', samo neka je Bosna šampion, a činjenice govore same za sebe!
RK BOSNA JE ŠAMPION I JEDINA EKIPA KOJA IGRA LIGU PRVAKA - pa sviđalo se to kome ili ne

Bosno moja poharana....