BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Veceras gledat ALbanija SRbij kao uvod za nas mec..Inace vidim poziv dobio Hajrovic steta za KOlasinca sto je povrijedjen
Ali je zato protiv nas sa trideset metara i to sa strane skoro iz mjesta opalio loptu koju je Beg jedva odbranio. Ono moze samo TOP klasa, rijetkost medju igracima. Ta je situacija samo dokazala koliko je opasan.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vels je prosječna reprezentacija kojoj se u ovom ciklusu sve poklopilo. Sve. Sasvim jednostavno.
Sad, druga stvar je što smo mi jedva i taj prosjek još od samog početka kvalifikacija. Plus činjenica da je Vels u ovom trenutku mnogo rasterećeniji i kompletniji od nas, tako da sam veliki skeptik pred ovu utakmicu.
Sad, druga stvar je što smo mi jedva i taj prosjek još od samog početka kvalifikacija. Plus činjenica da je Vels u ovom trenutku mnogo rasterećeniji i kompletniji od nas, tako da sam veliki skeptik pred ovu utakmicu.
Rekao si dvije nepobitne činjenice i mi smo i oni su jedna prosječna reprezentacija, mi eksplodirali u prošlim kvalama a oni u ovima. Prava istina je da smo tu negdje sa njima što ćemo vjerujem i pokazati u subotu, bez obzira što smo bez dva od tri najvažnija igrača u ekipi te još sigurno jednog al' koji se može nadomjestiti (Kolašinac).Donnie Darko je napisao/la:Vels je prosječna reprezentacija kojoj se u ovom ciklusu sve poklopilo. Sve. Sasvim jednostavno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne slažem se da smo mi eksplodirali u prošlim kvalifikacijama. To je bio već treći ciklus u nizu u kojem smo bili i više nego ozbiljan faktor. Dok je ovo Velsu prvi. Međutim, slažio bih se da smo dostigli svoj vrhunac u prošlom ciklusu.FaraonTM je napisao/la:Rekao si dvije nepobitne činjenice i mi smo i oni su jedna prosječna reprezentacija, mi eksplodirali u prošlim kvalama a oni u ovima. Prava istina je da smo tu negdje sa njima što ćemo vjerujem i pokazati u subotu, bez obzira što smo bez dva od tri najvažnija igrača u ekipi te još sigurno jednog al' koji se može nadomjestiti (Kolašinac).Donnie Darko je napisao/la:Vels je prosječna reprezentacija kojoj se u ovom ciklusu sve poklopilo. Sve. Sasvim jednostavno.
Ovo je prvi ciklus u ovoj novijoj eri da smo podbacili, da igramo ispod svojih realnih mogućnosti. Po meni je nemoguće da neka reprezentacija eksplodira, odnosno da prevazilazi vlastite mogućnosti 3 ciklusa u nizu, jednostavno nema smisla.
Tu negdje smo kada smo i jedni i drugi kompletni. Ovako oni bi trebali da budu bolji ( ako je Bale pravi ). Jer ipak Dzeko i Besic znace jako puno ovoj reprezentaciji. Samo ne igra uvijek samo kvalitet. Uz pravu publiku i srce na terenu imamo poprilicne sanse. Salihovic i/ili Hodzic bi mogli da se proslave ovu utakmicu. Kvalitet za takvo nesto imaju. Samo da nam zadnji vezni ne ***** sve poslje toga.
Istina, jesmo mi igrali još od Ćire veoma dobro samo u Ćirinoj eri niti smo imali sreće sa grupom a ni sa protivnikom u baražu. Što se tiče prvog Papetovog mandata imali smo onako relativno neubjedljivu Francusku (al' ipak u konačnici Francusku, fudbalsku velesilu) te nezgodne Rumune, Bjeloruse i Albance. I naravno u baražu nas sreća opet nije baš mazila. E onda ide treća sreća sve što nas je pratilo kroz ta dva ciklusa došlo je na naplatu u prošlim kvalifikacija, relativno lagana grupa, raspucana i efikasna ekipa. Ukratko smo eksplodirali (gledajući sve aspekte) al' naravno to je moralo stati.Donnie Darko je napisao/la:
Ne slažem se da smo mi eksplodirali u prošlim kvalifikacijama. To je bio već treći ciklus u nizu u kojem smo bili i više nego ozbiljan faktor. Dok je ovo Velsu prvi. Međutim, slažio bih se da smo dostigli svoj vrhunac u prošlom ciklusu.
Ovo je prvi ciklus u ovoj novijoj eri da smo podbacili, da igramo ispod svojih realnih mogućnosti. Po meni je nemoguće da neka reprezentacija eksplodira, odnosno da prevazilazi vlastite mogućnosti 3 ciklusa u nizu, jednostavno nema smisla.
Naši ljudi k'o naši ljudi malo dizanje, umišljanje kontanje da smo neki qurac u fudbalu i yebiga dođe prizemljenje... Onako realno da ti kažem mislim da je ovo pod Mešom do sada naš neki maksimum, rutinski protiv Andore, solidno protiv zahuktale Austrije, vrlo ubjedljivo protiv Izraela i jedna realno blijeda partija protiv trenutne fudbalske sile Belgije, mada ono da imamo 11 igrača koji redovno igraju u klubovima vjerovatno nas ne bi onako ubili al' svejedno su kvalitetniji.
Da puno sad ne serem, moje mišljenje je da nam je borba za direktan plasman na Euro i borba za baraž u kvalama za SP neka realnost. Znači granica između trećeg i drugog mjesta u grupi sa nešto većom mogućnošću za to drugo mjesto. Govorim kada bi svi igrači igrali onako kako se očekuje od njih.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cak su mozda Hadzic i Susic bolji od njega kad se potrude...Virtu4l je napisao/la:Nije ni među deset najboljih igrača svijeta. Messi, CR, Zlatan, Eden, Vidal, Suarez, Aguero, Yaya, Alexis, Lewa... svi su bolji od njega...Ajax je napisao/la:On je jedan od trojice najboljih igraca svijeta samo svejedno vazi ono sto sam rekao.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U idealnim uslovima, mi smo za njih Spanija. Realno.
+1SlevinKelevra je napisao/la:U idealnim uslovima, mi smo za njih Spanija. Realno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U najjačim sastavima mi smo za jednu stepenicu jači. EPL nije mjerilo, vidimo sve u LP i EL gdje su klubovi iz EPL. Wales ove godine, ove kvale, ima dosta sreće. Prvo Belgija podbaci pa mi, Belgija jeste jača od nas ali ne puno i mi smo se u normalnim uslovima sa Belgijom trebali boriti za 1. mjesto.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mene vise brine kako cemo na Kipru jer imam neki osjecaj da cemo protiv Velsa mnogo lakse.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobro je jarane, skontali smo da te vise brine Kipar, zar moras na svakoj stranici pisati.Elegant je napisao/la:Mene vise brine kako cemo na Kipru jer imam neki osjecaj da cemo protiv Velsa mnogo lakse.
I to sto tebe manje brine Vels meni nije nikakvo olaksanje.

-
- Kontakt:
----------------------- Ibisevic ------------
------------- Lulic ---- Pjanic ---- Visca -
--------------- Salihovic --- Hadzic -------
- Zukanovic -- Spahic -- Vranjes -- Mujdza -
--------------------- Bégovic -----------------------
ili
------------------ Dzeko ----- Ibisevic ------------
------- Lulic -------------------------- Visca -
--------------- Salihovic --- Pjanic -------
ili
Ovdje se nema sta cekat hoce li ovaj ili onaj biti spreman.Hodzica od pocetka da nebude kasnije e **** trebo je ranije.Na Dzeku neracunat moze bir kontraproduktivno.
E jesmo popišani katastrofa, čuj ni Seo neće moći igrati
Tebi Vranjes u svakoj kombinaciji. Hmmmmm. Igramo protiv otocke momcadi a u utakmici protiv Belgije nam je prezentirao svoje skakacko umijece. Vjerovatno racunas na brzinu ili sta vec. Da dodam da bi mogli jos uvijek i zvizduci u Zenici. Da nije Seo ozlijedjen ja bi Zukanovica na stopera a u ovom slucaju se ipak nadam Sunjicu ili Bicakcicu prije nego spomenutom. E da zaboravio sam i onaj profinjeni start na Hazardu.samoposmatram je napisao/la:----------------------- Ibisevic ------------
ili
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 08 okt 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
- majestic24
- Kontakt:
Reprezentacija koja u svojim redovima ima Hennesseya,Collinsa,Daviesa,Ashley Williamsa,Joe Allena,Ramseya i Balea,se nemoze nazvati prosjecno reprezentacijom...al ok,svako ima pravo na svoje misljenje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- DragonGirl
- Kontakt:
Dobro je što se utakmica igra za dva dana, u suprotnom čini mi se da bi ova lista povrijeđenih igrača bila mnogo duža. Ali, i od ovih koje imamo na raspolaganju može se posložiti fina ekipa, bez ikakve dileme. O Kipru možemo razmišljati tek ako nakon utakmice sa Velsom još uvijek budemo u igri, u suprotnom, gore komotno može istrčati i pomoćno osoblje, svejedno je
Trenutno korisnika/ca: riki46, Skojevska, tuzlanskinacin i 34 gosta.