FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svašta bih još napisao ali ću poslušati druga @head-a.
Što akademci napuniše mreže komšija iz Lukavice. Fino bi bilo kad bi neko od ovih akademaca koji su pod ugovorom dobili šansu u revanšu kupa. Jesu mladi ali ih treba ubacivati po malo, 10 - 15 minuta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Što akademci napuniše mreže komšija iz Lukavice. Fino bi bilo kad bi neko od ovih akademaca koji su pod ugovorom dobili šansu u revanšu kupa. Jesu mladi ali ih treba ubacivati po malo, 10 - 15 minuta.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bio sam jednom s vama i jednom s manijacima. Obadva puta popusili. Bolje je tebra da ne dolazimHead je napisao/la:Ocekujem mostarce pod BB kad budemo gostovali Zrinjskom da podrzi Kodru, ja idem na neutralnu tribninu.RezervniGolman je napisao/la:Nije Kodri do rapa tako da je sigurno pristao na neku normalnu cifru za nase prostore. Vasa sreca je sto je njegov brat Mela inace moj drug dobar menađer u Španiji tako da je velika mogucnost da na polusezoni dođe neki fin igrac. Zelim vam mnogo srece u nastavku

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
rezervni dozivili smo i mi to u Širokom... ljudi udaraju ko onomad Orašje 

Sve dok nam igraci ne budu imali godisnju platu od 150 000 eura nista od nas i Europe nema. Naravno, to nisu igraci kvalitete ovih koji sad igraju. Tek tad cemo moci i prodavati igrace za normalne pare. Ovo sad je na amaterskoj razini.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
u maribora su plate samo malo vece od nasihAragon je napisao/la:Sve dok nam igraci ne budu imali godisnju platu od 150 000 eura nista od nas i Europe nema. Naravno, to nisu igraci kvalitete ovih koji sad igraju. Tek tad cemo moci i prodavati igrace za normalne pare. Ovo sad je na amaterskoj razini.

nije to uopste presudo u Bosni je 5 000 maraka redovnih kao u švicarskoj 20 000

Ako misliš na Prosinečkog reci mi samo jedan razlog zašto bih on vodio Sarajevo ispod neke njegove cijene koja je negdje oko 150 000 -200 000 eura po godini.Frajer nije kokuz igrao za dva najveća kluba na svijetu niti je trener početnik da se nekom dokazuje.Ako su mu nudili cifru koja se spominje da ima Kodro onda je to neozbiljno.Moje mišljenje da ni Kodro nije pristao da na platu ispod 7 000-8 000 eura i šta mu u biografiji predstavlja da je osvojio i 3 titule u ovoj kukuruz ligi.fcsforever je napisao/la:Pregovaralo se sa RP ..100% tačna info. Šta mislite što nije na našoj klupi umjesto Kodre. Upravo zbog njegovih zahtjeva u vezi godišnje plate koje mu ni Mamić ne da. Levat vidio da imamo ogromnu lovu pa konto "udri". Amidži prenijeto koliko traži ( a on aminuje svaku platu veču od 8 milja eura) i naravno reko "nema govora"
uz duzno postovanje RP, ja ne znam cime se on dokazao kao trenerextra je napisao/la:Ako misliš na Prosinečkog reci mi samo jedan razlog zašto bih on vodio Sarajevo ispod neke njegove cijene koja je negdje oko 150 000 -200 000 eura po godini.Frajer nije kokuz igrao za dva najveća kluba na svijetu niti je trener početnik da se nekom dokazuje.Ako su mu nudili cifru koja se spominje da ima Kodro onda je to neozbiljno.Moje mišljenje da ni Kodro nije pristao da na platu ispod 7 000-8 000 eura i šta mu u biografiji predstavlja da je osvojio i 3 titule u ovoj kukuruz ligi.fcsforever je napisao/la:Pregovaralo se sa RP ..100% tačna info. Šta mislite što nije na našoj klupi umjesto Kodre. Upravo zbog njegovih zahtjeva u vezi godišnje plate koje mu ni Mamić ne da. Levat vidio da imamo ogromnu lovu pa konto "udri". Amidži prenijeto koliko traži ( a on aminuje svaku platu veču od 8 milja eura) i naravno reko "nema govora"

kup sa zvezdom je vrhunac njegove karijere.. u tursskoj...
pazi, da ne bude "da je dosao ukivali bi ga..." da, istina ali nebi imali cime ga ukivati jer da ima neku karijeru nema, da ima neke uspjehe nema... ima jedan dobar nacin rada , sistemski... da vrijedi da vati 200 000 eura ggodsinje za njega , NE VRIJEDI
Maribor ima 3-4 standarna igraća slovenske reprezentacije , plasirali su se u ligu prvaka i dva tri puta u evropsku ligu. I da igraju tolike godine u mariboru za 2000-3000 eura .Pa zar stvarno misliš da sad ne bih napravili transfer bar u drugu njemačku ligu gdje se ugovori kreće od 100 000-500 000 eura po godini.Moje mišljenje da oružar u mariboru ima 1.500 eura mjesečno.Benko je napisao/la:u maribora su plate samo malo vece od nasihAragon je napisao/la:Sve dok nam igraci ne budu imali godisnju platu od 150 000 eura nista od nas i Europe nema. Naravno, to nisu igraci kvalitete ovih koji sad igraju. Tek tad cemo moci i prodavati igrace za normalne pare. Ovo sad je na amaterskoj razini.![]()
nije to uopste presudo u Bosni je 5 000 maraka redovnih kao u švicarskoj 20 000
Istina je da se čovjeku ne žuri ima pare i čeka ponudu koja njemu odgovara.Realno šta njemu predstavlja 5 000 KM,on to može dobiti da vodi pionire dinama.Benko je napisao/la:uz duzno postovanje RP, ja ne znam cime se on dokazao kao trenerextra je napisao/la:Ako misliš na Prosinečkog reci mi samo jedan razlog zašto bih on vodio Sarajevo ispod neke njegove cijene koja je negdje oko 150 000 -200 000 eura po godini.Frajer nije kokuz igrao za dva najveća kluba na svijetu niti je trener početnik da se nekom dokazuje.Ako su mu nudili cifru koja se spominje da ima Kodro onda je to neozbiljno.Moje mišljenje da ni Kodro nije pristao da na platu ispod 7 000-8 000 eura i šta mu u biografiji predstavlja da je osvojio i 3 titule u ovoj kukuruz ligi.fcsforever je napisao/la:Pregovaralo se sa RP ..100% tačna info. Šta mislite što nije na našoj klupi umjesto Kodre. Upravo zbog njegovih zahtjeva u vezi godišnje plate koje mu ni Mamić ne da. Levat vidio da imamo ogromnu lovu pa konto "udri". Amidži prenijeto koliko traži ( a on aminuje svaku platu veču od 8 milja eura) i naravno reko "nema govora"![]()
kup sa zvezdom je vrhunac njegove karijere.. u tursskoj...
pazi, da ne bude "da je dosao ukivali bi ga..." da, istina ali nebi imali cime ga ukivati jer da ima neku karijeru nema, da ima neke uspjehe nema... ima jedan dobar nacin rada , sistemski... da vrijedi da vati 200 000 eura ggodsinje za njega , NE VRIJEDI
a mislis da mi ne mozemo dati nekome lupam 15 000 eura?
mozemo, ali ako cemo dati onda ce to biti trenr koji nesto znaci u svijetu fudbala a ne početnik kao RP
mnogo isplativija je bila varijanta sa MK koji nas kosta dosta manje a po meni, znaci po meni, ima jako dobar staz ušpanskom fudbalu i zna kako se radi kao trener uu organizovanim klubobvima i ligama
ne moze se razbbacivati parama na neke mlade i neiskusne trenere... to NIKAKO
a uz Kodru M. u paketu dobijes i njegovog brata koji je veoma, veoma jak menadzer
mozemo, ali ako cemo dati onda ce to biti trenr koji nesto znaci u svijetu fudbala a ne početnik kao RP

mnogo isplativija je bila varijanta sa MK koji nas kosta dosta manje a po meni, znaci po meni, ima jako dobar staz ušpanskom fudbalu i zna kako se radi kao trener uu organizovanim klubobvima i ligama

a uz Kodru M. u paketu dobijes i njegovog brata koji je veoma, veoma jak menadzer

Vaha je u dinamu imao godišnje 800 000 eura bez bonusa za ulazak u LP a sad ti računaj šta možeš dobiti za 15 000 mjesečno.Benko je napisao/la:a mislis da mi ne mozemo dati nekome lupam 15 000 eura?
mozemo, ali ako cemo dati onda ce to biti trenr koji nesto znaci u svijetu fudbala a ne početnik kao RP![]()
mnogo isplativija je bila varijanta sa MK koji nas kosta dosta manje a po meni, znaci po meni, ima jako dobar staz ušpanskom fudbalu i zna kako se radi kao trener uu organizovanim klubobvima i ligama![]()
- Burberry46
- Kontakt:
vaha i Robi ne mogu u istu knjigu a ne u istu recenicuextra je napisao/la:Vaha je u dinamu imao godišnje 800 000 eura bez bonusa za ulazak u LP a sad ti računaj šta možeš dobiti za 15 000 mjesečno.Benko je napisao/la:a mislis da mi ne mozemo dati nekome lupam 15 000 eura?
mozemo, ali ako cemo dati onda ce to biti trenr koji nesto znaci u svijetu fudbala a ne početnik kao RP![]()
mnogo isplativija je bila varijanta sa MK koji nas kosta dosta manje a po meni, znaci po meni, ima jako dobar staz ušpanskom fudbalu i zna kako se radi kao trener uu organizovanim klubobvima i ligama![]()
Sta ti je Bosnjo, samo da mu je zaviriti u tudji novcanik. Da kako mogu izmahalat sta ko jede pije i sl.
1946
Raspucali smo se sa ciframa...
Sto je najgore komsije ce sviju ubjediti da je kod nas prosjecna plata 5 milja eura
Dosta je to manje.. najplaceniji je benko ali pola njegovog ugovora placa kardif tako da je defakto samo pola benke nase
, ali mislim da ce i ta polovina biti dovoljna kad zaigra..
Stojcev, Velkoski idu iza itd..
Da ja jos jednom probam: mi nikoga kupili nismo osim krste... nismo jos tu, ali bicemo uskoro..
E zbog tog razloga nama su prosjecne plate samo malo vece od sirokog i zrinjskog...
Kolko sam ja cuo hoMe je samo bio zeljan rada...6 milja kmova mu je plata ali je i prakticki trazio da bude menadzer te ce tako zajedno sa sportskim birati igrace koji ce dolaziti i odlaziti... misljenja je da imamo odlicnu podlogu...
nece hoMe od nas puno zaraditi.. ali ce imati odrijesene ruke i sve uslove da napravi dobar tim i rezultat a samim time i da nakiti svoju biografiju te kasnije to unovci...
Iskreno 6 meha kodri je puno vrijednije nego 1 robert prosinecki...
Ma ja samo kazem In hoMe We Trust
Sto je najgore komsije ce sviju ubjediti da je kod nas prosjecna plata 5 milja eura

Dosta je to manje.. najplaceniji je benko ali pola njegovog ugovora placa kardif tako da je defakto samo pola benke nase

Stojcev, Velkoski idu iza itd..
Da ja jos jednom probam: mi nikoga kupili nismo osim krste... nismo jos tu, ali bicemo uskoro..
E zbog tog razloga nama su prosjecne plate samo malo vece od sirokog i zrinjskog...
Kolko sam ja cuo hoMe je samo bio zeljan rada...6 milja kmova mu je plata ali je i prakticki trazio da bude menadzer te ce tako zajedno sa sportskim birati igrace koji ce dolaziti i odlaziti... misljenja je da imamo odlicnu podlogu...
nece hoMe od nas puno zaraditi.. ali ce imati odrijesene ruke i sve uslove da napravi dobar tim i rezultat a samim time i da nakiti svoju biografiju te kasnije to unovci...
Iskreno 6 meha kodri je puno vrijednije nego 1 robert prosinecki...
Ma ja samo kazem In hoMe We Trust

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jarni i Kodro su doprinijeli brendiranju kluba koliko god ovaj prvi los bio , valj'o nam je.
Sutra kad ode Tan lakse cemo privuci druge ulagace upravo zbog ove dvojice.
Sutra kad ode Tan lakse cemo privuci druge ulagace upravo zbog ove dvojice.
eh ovo sad vazi i za navijace FKS i FKŽ... ste se mi imamo buniti na to koliko ko trosi ili koliko je kome plata , oni to sigurno ne finansiraju od nasih ulaznica ili fan artikala cijene koje za nase uslove jesu realne al vjerujte da to ni priblizno nije dovoljno za izvesti sezonu kraju.. Ok kad u engleskoj neko dadne milju dvije za godisnju pa mu krivo gdje se trose njegove pare od njegovog kluba... FKS zivi od Tana , Zeljo od transfera (kolko tolko) i nemamo se pravo jos zaliti... dok klubovi idu naprijed pogotovo FKS treba podrzavati ekipu i kad je ne ide a ne hebavati sve po redu prilikom jednog pasa
Prema najavama iz Lukavice u nedjelju ćemo na Koševu opet gledati bunker.
Ma sad sam procitao kako njihov golman najvljuje kako ce mreza ostati ne taknuta, mogu se oni branit, nasi ce ga zabit to je jasno ko dan.

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], kupus army, misstianopenaldo, ristagrad, skoJaa, Vanja8 i 34 gosta.