FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 24 sep 2016, 22:44

krmpotich je napisao/la:
Coraco je napisao/la: Gdje to Bgt 2000 Tuzlaka ustupi 2000 radnih mjesta 2000 došlja :urnebes:
i evo baš će se neko iz Živinica preseliti u Tz zbog posla, inače 15 min autom od centra do centra grada
Ja ti kazem da je TZ zadnje 4 godine dobila dvije milje novih stanovnika, vecinom sa kantona. Ti izgleda nisi cuo za onu:"Sta radi tuzlak u 7 ujutro na prozoru?" Pa gleda došlje kako idu na pos'o :thumbup:
Daj brate pa da se i ja ubacim na taj posao, ako se već isplati preselit se i davat za kiriju. Nemoguće da sam promašio konkurs za Bhtelecom, Elektro :mrgreen:
A što gleda s prozora, što ne ide on radit ? :mrgreen:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 sep 2016, 22:47

Coraco je napisao/la: A što gleda s prozora, što ne ide on radit ? :mrgreen:
Pogledaj strukturu radnika u TE i ED i sve ce ti biti jasno. Ja imam srece pa sam zaposlen, a vecina mojih jarana ne moze doci do posla zbog "takvih" pa mora npr. konkurisati za posao profesora u yebenom Teocaku i sl. :facepalm:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 sep 2016, 22:54

krmpotich je napisao/la:
Pogledaj strukturu radnika u TE i ED i sve ce ti biti jasno. Ja imam srece pa sam zaposlen, a vecina mojih jarana ne moze doci do posla zbog "takvih" pa mora npr. konkurisati za posao profesora u yebenom Teocaku i sl. :facepalm:
I oduzimati posao nekom iz Teocaka zato sto se broj ucenika pa time i profesora brze smanjuje u Tuzlanskim prigradskim MZ nego u Teocaku
& $ ?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 sep 2016, 23:00

krmpotich je napisao/la:
Pa šta će profesor u TE i ED ? profesor je za škole, ako si mislio na školu u Teočaku.
Ide i moj prvi komšija u Gradačac i Kladanj, nmž dobit Živinice i raduje se što i ovdje hvata časove i tu normu.

Nema ti stari više jesil sposoban nego jesil podoban, evo već dvije decenije i kusur. Ko da si prespavo jbt :mrgreen: i nije baš da su te dvije nabrojane tuzlanske firme pa da bude rezz samo za ljude iz Tuzle.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 sep 2016, 23:05

Coraco je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Pa šta će profesor u TE i ED ? profesor je za škole, ako si mislio na školu u Teočaku.
Ide i moj prvi komšija u Gradačac i Kladanj, nmž dobit Živinice i raduje se što i ovdje hvata časove i tu normu.

Nema ti stari više jesil sposoban nego jesil podoban, evo već dvije decenije i kusur. Ko da si prespavo jbt :mrgreen: i nije baš da su te dvije nabrojane tuzlanske firme pa da bude rezz samo za ljude iz Tuzle.
ovo je zbilja off topic ali puno pomaze, ako si iz SDA, jer naravno i u Gradaccu imaju bruku profesora na birou ali covjek iz Zivnica dobija posao na urgenciju Ministra ili tako neka slicna prica
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 24 sep 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 23:07

jel gol Radnika regularan, jel ona lopta bila vani il ne

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 sep 2016, 23:07

klma1 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Sve ovo danas je bilo jako mučno pratiti.
Razočaran je blaga riječ.
Tacno se vidjelo da igraci nemsju volju za igru, jer kako drugacije objasniti da ekipa koja se borula za titula samo par mjeseci prije sada ne može opucati na gol.
Ponasanje igraca i bezvoljnost za igru pokazao je i kostic
Svojim crvenim kartonom a i silne povrede igrača.
Takodjer niti jednon u 90 minuta nas trwner nije stao uz aut liniju da da bilo kakve naputke igracima.
Tuga i jad i čemera.
Nadati se da je ovo sve izrezirana gluma u suprotnom odosmo u tri lijepe
Ako cemo iskreno nismo mi bolje ni u finalu kupa izgledali protiv radnika zato smo ga i izgubili.
A jos tuznije je sto mi kupimo karica. A oni facica, pecu i serbedzica. Nekad prije smo mi kupili igrace sa regije sad to radi radnik. Doduse peco je iz Veleza ali svjedeno 3 mlada igraca. Cini mi se da nam je peco dao gol u Mostaru kad smo se mi borili za titulu a velez vec bio ispao.
Mene vise ne iznenadjuje Radnik,imaju strategiju i dobar tim.ljudi koji znaju poso..
Dok.Karic danas pred Kamerama izgirava neku facu i gospodina ,njihov predstavnik s kravatom.tako skromno i znano izgleda ..
Da su bili ljudi i da su svi.stali uz Azmir pokazali postenje,ovako je sve jasno..
Njima.Azmir ne pase,postenje i kvalitetan rad poltronima ne stima.Njima pase plata iz budzeta i ispijanje kahvi,jos ako se gdje mogu ugradit ,milina..

Navijaci takodje ako.zele stabilan klub,moraju stat uz Azmira i rastjerat bagru..
Mada je to tesko,i tu je.puno.jaranstva i svega.
Opcw ja.poznato ko su vodje navijaca i sl..
Teska sutuacija..

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 sep 2016, 23:07

Coraco je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:

Profesora sam samo uzeo za primjer, pun kuyac ljaxafonera po TZ firmama, na to sam mislio. Za podobnost si u pravu...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 24 sep 2016, 23:13

Chinaglia je napisao/la:jel gol Radnika regularan, jel ona lopta bila vani il ne
. . bila je vani. . . jeebi je sad . .

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 sep 2016, 23:17

znaci nista ove godine od plitkog potoka, nadosla voda, izlila iz korita i napravila jezera
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 23:35

Tuzlak04 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jel gol Radnika regularan, jel ona lopta bila vani il ne
. . bila je vani. . . jeebi je sad . .
sa tribine je tako izledalo, al et, rekoh da upitam, na snimku je najsigurnije
pretpostavljam da su ona auta s njemackim tablama od gospode iz Radnika, Krstajic i ekipa

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 sep 2016, 23:39

Što se mene lično tiče danas sam sebi rekao, Tušanj me neće vidjeti zadugo, sezonsku neću prodavati, ali do nekih boljih vremena doviđenja!

Nadam se nekom preokretu u ovom svemu, do tada nek nam je Bog na pomoći!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2016, 00:14

Dugo cemo mi zaliti za Husicem..nazalost takav covjek se nece vise pojaviti na Tusnju da ulaze i bori se za Slobodu,a sto bi kad i nas zaboli tuki..

Neka nama trg da se ima gdje popit,hebes sport..sve je ovo otislo u pm,ovdje se dosta togs moglo procitati od raznih insajdera,a niko pojma nema,navijaci nam sjede sa grobarom tuzlanskog sporta..

Do nekih boljih vremena,ako ih i bude,Tusanj ce me vidjeti,ovako necu da punim dzepove kojekakvim grobarima Slobode!! :salut:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 sep 2016, 00:18

harry_90 je napisao/la:Dugo cemo mi zaliti za Husicem..nazalost takav covjek se nece vise pojaviti na Tusnju da ulaze i bori se za Slobodu,a sto bi kad i nas zaboli tuki..

Neka nama trg da se ima gdje popit,hebes sport..sve je ovo otislo u pm,ovdje se dosta togs moglo procitati od raznih insajdera,a niko pojma nema,navijaci nam sjede sa grobarom tuzlanskog sporta..

Do nekih boljih vremena,ako ih i bude,Tusanj ce me vidjeti,ovako necu da punim dzepove kojekakvim grobarima Slobode!! :salut:
Sto si negativan jarane...dobices cir.Smiri se i sacekaj,izadji,poyebi sta,opusti se...Prekucacemo ligu na proljece.Nada zadnja umire :lolno:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 25 sep 2016, 00:32

Al' kako je samo kriminalno Jakupovic sudio :puke:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2016, 00:39

solinas je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Dugo cemo mi zaliti za Husicem..nazalost takav covjek se nece vise pojaviti na Tusnju da ulaze i bori se za Slobodu,a sto bi kad i nas zaboli tuki..

Sto si negativan jarane...dobices cir.Smiri se i sacekaj,izadji,poyebi sta,opusti se...Prekucacemo ligu na proljece.Nada zadnja umire :lolno:
Gdje neces biti nakon ovog svega,sve sam rekao u proslom postu i to je to..ako krene na bolje eto i mene na stadion,ako ne,nista onda,zalosno je sve ovo gledat,nemam volje majke mi..tamam mislis,evo sunca i nama,kad opet kar.ina..

Mozda i nismo bolje zasluzili.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 25 sep 2016, 00:44

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Al' kako je samo kriminalno Jakupovic sudio :puke:
Ma vala da je Kolina sudio nama nije bilo spasa... Totalno nonšalantno, nezainteresovano. U skladu sa predstavama zadnjih 5-6 utakmica. Dakle, nema veze sa dešavanjima u klubu, ovako smo i prije igrali još od Krupe. Btw: Ko dovede onog Hasanovica. Pa ja mislim da poslije Šerifa Hasića dugo nije igrao slabiji igrač na toj poziciji u Slobodi i u vrijeme najgoreg raspadanja. Pa Pršeš je za njega Makelele.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 25 sep 2016, 00:52

PORAZ ZABOLI, SRECA UTIHNEEEE
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2016, 00:52

Mozda bi nas i bilo vise na stadionu da pola grada nije otislo u inostranstvo trbuhom za kruhom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 sep 2016, 01:13

Zbogom Tusanj. Do daljnjeg...
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.