klma1 je napisao/la:Mortus je napisao/la:Sve ovo danas je bilo jako mučno pratiti.
Razočaran je blaga riječ.
Tacno se vidjelo da igraci nemsju volju za igru, jer kako drugacije objasniti da ekipa koja se borula za titula samo par mjeseci prije sada ne može opucati na gol.
Ponasanje igraca i bezvoljnost za igru pokazao je i kostic
Svojim crvenim kartonom a i silne povrede igrača.
Takodjer niti jednon u 90 minuta nas trwner nije stao uz aut liniju da da bilo kakve naputke igracima.
Tuga i jad i čemera.
Nadati se da je ovo sve izrezirana gluma u suprotnom odosmo u tri lijepe
Ako cemo iskreno nismo mi bolje ni u finalu kupa izgledali protiv radnika zato smo ga i izgubili.
A jos tuznije je sto mi kupimo karica. A oni facica, pecu i serbedzica. Nekad prije smo mi kupili igrace sa regije sad to radi radnik. Doduse peco je iz Veleza ali svjedeno 3 mlada igraca. Cini mi se da nam je peco dao gol u Mostaru kad smo se mi borili za titulu a velez vec bio ispao.
Mene vise ne iznenadjuje Radnik,imaju strategiju i dobar tim.ljudi koji znaju poso..
Dok.Karic danas pred Kamerama izgirava neku facu i gospodina ,njihov predstavnik s kravatom.tako skromno i znano izgleda ..
Da su bili ljudi i da su svi.stali uz Azmir pokazali postenje,ovako je sve jasno..
Njima.Azmir ne pase,postenje i kvalitetan rad poltronima ne stima.Njima pase plata iz budzeta i ispijanje kahvi,jos ako se gdje mogu ugradit ,milina..
Navijaci takodje ako.zele stabilan klub,moraju stat uz Azmira i rastjerat bagru..
Mada je to tesko,i tu je.puno.jaranstva i svega.
Opcw ja.poznato ko su vodje navijaca i sl..
Teska sutuacija..