FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dali je Okic pokupio kakvu povredu zna li ko ??
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/moises/prof ... ler/128822" onclick="window.open(this.href);return false;
MOISÉS
Marktwert:
650 Tsd. €
gledam ovog igraca Rijeke protiv Seville, kakav majstor. Klasicni brazilac, brz, dribling ima, odlican pregled igre, zavrsni pas, sut...
Ne znam kakva su mu mjesecna primanja, ali to se zove skauting (doveli ga iz druge brazilske lige doduse)...
MOISÉS
Marktwert:
650 Tsd. €
gledam ovog igraca Rijeke protiv Seville, kakav majstor. Klasicni brazilac, brz, dribling ima, odlican pregled igre, zavrsni pas, sut...
Ne znam kakva su mu mjesecna primanja, ali to se zove skauting (doveli ga iz druge brazilske lige doduse)...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jah, avaz rek'o da je plata 12 000 eura i sad je tako.
Vi stvarno mislite da mi imamo toliko love.

Vi stvarno mislite da mi imamo toliko love.

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo kazem...
ali opet jeftinije nego gomilanje polu-igraca, kasnije raskidi ugovora, ili da ga placamo tek tako jer imamo
ali opet jeftinije nego gomilanje polu-igraca, kasnije raskidi ugovora, ili da ga placamo tek tako jer imamo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Svaka casta za Rijeku. Nadam se da ce i Sarajevo krenut njihovim stopama. Za pocetak da izborimo grupe liga evrope to bi bilo super.Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/moises/prof ... ler/128822
MOISÉS
Marktwert:
650 Tsd. €
-
- Kontakt:
Mehina plata je ista kao Leona Benka i paša moj solidni ne širi dezinformacije. I jedan i drugi su dobili određenu cifru na ruke odmah nakon potpisa ugovora. Postoji i klauzula u ugovorima njih dvojice i govori o osvajanju duple krune ili samo jednog trofeja. E to znam i mogu komotno reči da su ti bonusi...za duplu, po 40 000 eura a za jedan trofej po 20 000 eura.
Ja odgovorno tvrdim da niko u Sarajevu nema vecu platu od 5 milja maraka. U ovo ne ukljucujem Leona Benku jer stvarno ne znam koliko on ima. A dakle svi ostali nemaju mjesecno preko 5 milja maraka.
1946
Novi najaktuelniji niz: Sarajevo dvije godine neporaženo u Kupu.
Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
U pravu si head...največu platu imaju Stojčev i Krste ( par stoja ispod 5 milja) a Benko i Kodro imaju iznad toga.
-
- Kontakt:
Mislim da ima fudbalera koji imaju više od 5 milja, jer je svojevremeno Milan Ćulum imao 9 hiljadaa, npr. Bilbija je doveden kao veće pojačanje od Milana.
Duljević ima 2.500 KM bez premija, ali ima u ugovoru da uz obeštečenje (koje nije ogromno) može otići.
Duljević ima 2.500 KM bez premija, ali ima u ugovoru da uz obeštečenje (koje nije ogromno) može otići.
To i kazem, za Benku i Kodru ne znam zato i necu da mahalam, al dajem glavu da Kodro nema 24 milje maraka mjesecno, sta vam je ljudi. avaz lupa gluposti.fcsforever je napisao/la:U pravu si head...največu platu imaju Stojčev i Krste ( par stoja ispod 5 milja) a Benko i Kodro imaju iznad toga.
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Nema sigurnoHead je napisao/la:To i kazem, za Benku i Kodru ne znam zato i necu da mahalam, al dajem glavu da Kodro nema 24 milje maraka mjesecno, sta vam je ljudi. avaz lupa gluposti.fcsforever je napisao/la:U pravu si head...največu platu imaju Stojčev i Krste ( par stoja ispod 5 milja) a Benko i Kodro imaju iznad toga.

1946
Ma kakve 24 milje pa ni u Spaniji imao 12000€ kao trener,zato sam i pitao sta trosiHead je napisao/la:To i kazem, za Benku i Kodru ne znam zato i necu da mahalam, al dajem glavu da Kodro nema 24 milje maraka mjesecno, sta vam je ljudi. avaz lupa gluposti.fcsforever je napisao/la:U pravu si head...največu platu imaju Stojčev i Krste ( par stoja ispod 5 milja) a Benko i Kodro imaju iznad toga.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: Odg: FK Sarajevo
I sad bi trebalo da Nemanja ima veću platu? Nema sigurno!fkzeljeznicarba je napisao/la:Mislim da ima fudbalera koji imaju više od 5 milja, jer je svojevremeno Milan Ćulum imao 9 hiljadaa, npr. Bilbija je doveden kao veće pojačanje od Milana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko **** cifre samo da se pravi prava momcad. Kodro bi trebao dobro ispasti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
jao cifri
nigfje veze
forever i head su u pravu
a pored plata imaju bonnuse i ostalo pa tako da izadje to vise ali im se i odbijalo
kad se poveca budzet , povecat ce se i plate

nigfje veze
forever i head su u pravu
a pored plata imaju bonnuse i ostalo pa tako da izadje to vise ali im se i odbijalo

kad se poveca budzet , povecat ce se i plate
-
- Kontakt:
Svaki naš igrač ima klauzule u ugovoru koji govore koliko dobivaju za osvajanje raznih trofeja...naravno domaćih. To je ono što niko u PL , nema...mislim o cifri. Plate su u 3 kategorije i naj manje imaju Samir, Dulja i Cimi....2,700 KM...ostalo nije ni važno ali niko ne prelazi 5milja KM..
-
- Kontakt:
...osim Kodre i Benka Leona
Nije ni cudo sto sad nemate love, mislim da je 9 milja stvarno previse.fkzeljeznicarba je napisao/la:Mislim da ima fudbalera koji imaju više od 5 milja, jer je svojevremeno Milan Ćulum imao 9 hiljadaa, npr. Bilbija je doveden kao veće pojačanje od Milana.
1946
-
- Kontakt:
Ma to je onaj lopovluk koji se kod njih radio a i kod nas. Potpiši na 9 milja ali dobiješ pola jer ti Lutvo uzme drugu polovinu. Kod nas se dobro zna ko je to radio...ali radi dušmana, nije važno. Tako su se potpisivali ugovori kod nas neke 2006 i 2007 po kojima je igrač trebao zaraditi 90 000 KM za godinu a on je bukvalno dobijao čak i manje od toga a vrlo vrlo često ostajali bi mu dužni minimalno 2 plate.
Hvala Bogu, kod nas se potpisano u ugovoru isplačuje kada i plata upravi i svim ostalim radnicima u klubu....5 -tog u mjesecu.
Hvala Bogu, kod nas se potpisano u ugovoru isplačuje kada i plata upravi i svim ostalim radnicima u klubu....5 -tog u mjesecu.
Trenutno korisnika/ca: budzak, Evander, iliyaa8, Lecler, OsmanhodzicBuco, TheTruth34 i 59 gostiju.