FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@HzSM, naravno da se ne treba zadovoljavati samo domaćim prvenstvom,naravno da treba težiti boljem.Daleko od toga da sam zadovoljna,ali od palamuđenja po forumu i vječitog potenciranja negativnih stvari ne može izaći ništa dobro.Što ne napune stadion na svakoj utakmici i tako pomognu klubu? Nego im ofirno gledati našu ligu.Najlakše je stvarati negativnu atmosferu.A uvijek ima sljedeća sezona.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Jako dobre, rekao bih oko 80%.sajo10 je napisao/la:Kolike su sansi i da li uopste postoje da budemo nosioci u akoBogda iducim kvalifikacijama za CL/EL?
-
- Kontakt:
Sve je to uredu drugovi moji ali najvise me nervira svaka osimova izjava kad igramo sa nekim u evropi glavna je prica kako oni ulazu u fudbal,koliki im je budzet,koliko im vrijede igraci,kako mi ne mozemo igrati sa njima itd...Pa pogledajte samo koliko je ovaj njihov gazda ulozio u ovu ekipu levskog mi nismo ni svjesni koje su to pare,ali igraci sarajeva su veceras pokazali da nije sve u parama i kad se odigra srcem da onda dodje i rezultat i svaka im cast na tome,nisu glumili samozvane zvijezde ko ovi nasi.Za mene licno AMAR je tito i svaka mu cast za ovo sto je do sad uradio u ligi ali mi je vise dosta nekakve euforije kad se nakanta slavija,gosk,zvijezda,leotar...i onda idu price kako smo najbolji,ne moze nam niko nista,obaramo nekakve rekorde.AMARE NAPRAVI KONACNO NESTO U EVROPI MOLIM TE
Kako to da tu pricu nisi pricao kad se osvajala Dupla kruna i kad su se obarali mnogi rekordiGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa definitivno da postoji problem, a to je limitiranost i ograničenost naših igrača, sigurno ne Amar Osim.

I mi smo prosle godine prosli Seriffa u 2 pretkolu,samo sto nismo imalo srece da dobijemo Zetu,nego sugave Izraelce!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
OK, ne kazem ja, Osim je strasan trener, ali nekad ne treba biti realan, on zna ubit moral u igracima kad kaze na presici, mi smo podbacili, nemamo sanse, izbaci ce nas i znas vec njega. OK JESTE TO TAKO REALNO, ALI NE SMIJE TO GOVORITI IGRACIMA , ubije moral u njima, ali i do igraca je definitivno, ja i dalje stojim iza onog da nije Osima ne bi bilo ni ovih nasih titula ali vec 3 godine u mjestu stojimoGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa definitivno da postoji problem, a to je limitiranost i ograničenost naših igrača, sigurno ne Amar Osim.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
S obzirom da smo zadnje tri godine igrali 2 puta u drugom pretkolu LP i po jednom u drugom i trecem pretkolu EL i nisu neke sanse ali vidjecemo.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Jako dobre, rekao bih oko 80%.sajo10 je napisao/la:Kolike su sansi i da li uopste postoje da budemo nosioci u akoBogda iducim kvalifikacijama za CL/EL?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ko je to prošo šerifa prošle godine?asunsao je napisao/la:OK, ne kazem ja, Osim je strasan trener, ali nekad ne treba biti realan, on zna ubit moral u igracima kad kaze na presici, mi smo podbacili, nemamo sanse, izbaci ce nas i znas vec njega. OK JESTE TO TAKO REALNO, ALI NE SMIJE TO GOVORITI IGRACIMA , ubije moral u njima, ali i do igraca je definitivno, ja i dalje stojim iza onog da nije Osima ne bi bilo ni ovih nasih titula ali vec 3 godine u mjestu stojimoGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa definitivno da postoji problem, a to je limitiranost i ograničenost naših igrača, sigurno ne Amar Osim.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ova njihova pobjeda je ravna našem porazu i to je tako jer realno u ovom gradu samo jedan klub može biti dobar a drugi loš. Zbog toga ih je udba osnovala da Sarajevo ne bi imalo jedan jak klub. Poslije ove utakmice i našeg poraza tas na vagi bi se mogao promjeniti i zato sada moramo stisnuti redove i uz Amara na čelu probati nastaviti gdje smo stali. Samo vi njima čestitajte a sutra ako prođu i Zetu što je vrlo moguće smijat če nam se u lice i ponovo kao što se već događalo u istoriji svim silama pokušati da nas srozaju što im je životni cilj.Zbog toga dobro razmislite vi koji se radujete njihovim pobjedama. Sigurno vam neće biti drago kad ti se pitar počne smijati u lice i pričati kako smo mi mali klub a oni " divovi " a sve zbog naše nesreće i stvari koje nam se nisu poklopile a njima jesu. I ko god kaže da naši nisu ginuli na terenu proti maribora nije ni bio na utakmici a i manijaci su pokazali i to na tuđem stadionu kako se navija za svoj klub. Ipak smo mi za njih institucija i feniks koji se uvijek kroz istoriju dizao iz pepela. Zato Amare nastavi kako si krenuo a mi pravi navijači Želje čemo biti uz tebe.
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Napisah već jednom, psiha je čudo. Mentalna snaga nadoknađuje nedostatke i sakrije mane. Ako uđeš u utakmicu sa željom da pobjediš i ako svih 11 igrača učestvuje u igri a od tih 11 imaš jednog super raspoloženog, koji zna i umije, onda dobiješ ovo večeras ... prolaz.
p.s. I još kada imaš na klupi čovjeka koji se ne stidi kod dobrog rezultata napraviti defanzivnu formaciju ...
p.s. I još kada imaš na klupi čovjeka koji se ne stidi kod dobrog rezultata napraviti defanzivnu formaciju ...
I sta ti govori, izbacili Serifa prosle godine, ove odma ispali od Maribora. O tome ti pricam umjesto da napredujemo mi nazadujemohamo_pipa je napisao/la:Ko je to prošo šerifa prošle godine?asunsao je napisao/la:OK, ne kazem ja, Osim je strasan trener, ali nekad ne treba biti realan, on zna ubit moral u igracima kad kaze na presici, mi smo podbacili, nemamo sanse, izbaci ce nas i znas vec njega. OK JESTE TO TAKO REALNO, ALI NE SMIJE TO GOVORITI IGRACIMA , ubije moral u njima, ali i do igraca je definitivno, ja i dalje stojim iza onog da nije Osima ne bi bilo ni ovih nasih titula ali vec 3 godine u mjestu stojimoGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa definitivno da postoji problem, a to je limitiranost i ograničenost naših igrača, sigurno ne Amar Osim.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Naši igrači su limitirani da bi postigli nešto više u Europi što i njihove igre pokazujuu protekle 3 godine, zar je to toliko teško shvatiti ili se mora crtati.ripper je napisao/la:Kako to da tu pricu nisi pricao kad se osvajala Dupla krunaGaziHusrevbeg je napisao/la:Pa definitivno da postoji problem, a to je limitiranost i ograničenost naših igrača, sigurno ne Amar Osim.. To je fenomen zaista. Odjednom smo ograniceni i limitirani, a dok se uzimala titula i kup - ti igraci su bili zmajevi.
Ja sam i sa ovim zadovoljan, svjestan sam da u ovom trenutku ne možemo sebi priuštiti bolje igrače, ne želim da živim u zabludi i očekujem neku grupnu fazu.
Pa polako, klub prvo treba da se stabilizuje i stane na noge, mi još uvijek imamo duga par miliona maraka, kojeg god igrač prodamo mi moramo da pare damo poreznoj, koliko god mi mislili da u klubu stvari perfektno funkcioniše svako ko je iole bolje upučen u situaciju u klubu zna da nije tako.asunsao je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la: OK, ne kazem ja, Osim je strasan trener, ali nekad ne treba biti realan, on zna ubit moral u igracima kad kaze na presici, mi smo podbacili, nemamo sanse, izbaci ce nas i znas vec njega. OK JESTE TO TAKO REALNO, ALI NE SMIJE TO GOVORITI IGRACIMA , ubije moral u njima, ali i do igraca je definitivno, ja i dalje stojim iza onog da nije Osima ne bi bilo ni ovih nasih titula ali vec 3 godine u mjestu stojimo
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Za Šerif nema objašnjenja igrači su uradili sve ono što su uradili i igrači Sarajeva večeras. Protiv Maccabija poluvrijeme iz snova milion šansi, drugo poluvrijeme rano primljeni gol i stara priča bruka i poniženje.
Ja ne znam koliko si star,ali ti ne valja rezon.Što je tako teško ljudima čestitati? Pa zavidim im i ja večeras,ali baš da sam bolesna od zavisti,nisam.Neka se ljudi vesele,zaslužili su.Nauči da se nosiš sa takvim stvarima,pa to su naši sugrađani,komšije,prijatelji....The Maniacs '87 je napisao/la:Ova njihova pobjeda je ravna našem porazu i to je tako jer realno u ovom gradu samo jedan klub može biti dobar a drugi loš. Zbog toga ih je udba osnovala da Sarajevo ne bi imalo jedan jak klub. Poslije ove utakmice i našeg poraza tas na vagi bi se mogao promjeniti i zato sada moramo stisnuti redove i uz Amara na čelu probati nastaviti gdje smo stali. Samo vi njima čestitajte a sutra ako prođu i Zetu što je vrlo moguće smijat če nam se u lice i ponovo kao što se već događalo u istoriji svim silama pokušati da nas srozaju što im je životni cilj.Zbog toga dobro razmislite vi koji se radujete njihovim pobjedama. Sigurno vam neće biti drago kad ti se pitar počne smijati u lice i pričati kako smo mi mali klub a oni " divovi " a sve zbog naše nesreće i stvari koje nam se nisu poklopile a njima jesu. I ko god kaže da naši nisu ginuli na terenu proti maribora nije ni bio na utakmici a i manijaci su pokazali i to na tuđem stadionu kako se navija za svoj klub. Ipak smo mi za njih institucija i feniks koji se uvijek kroz istoriju dizao iz pepela. Zato Amare nastavi kako si krenuo a mi pravi navijači Želje čemo biti uz tebe.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
,GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma što se nama potrefilo sa Sheriffom prošle sezone tako njima ove sa Levskim. Sjetit ćete da su naši igrači itekako ginuli za svaku loptu u dvomeču protiv Sheriffa. Levski je pred ovu sezonu promjenio skoro kompletan igrački kadar upravo kao Sheriff prošle sezone.
Jedina i ogromna razlika je što su oni u nastavku dobili Zetu, a mi milion puta jače jevreje.
Zar ti fakat misliš da je rješenje za naše loše igre u Europi odlazak Amara Osima?asunsao je napisao/la:Joj, joj, ajde razmisli malo, bolje daljeko dogurati u Evropi neg osvojit duplu krunu, prvo za jednu pobjedu u Europi se dobije vise para neg za sve moguce titule kod nas, drugo svi grade igru da doguraju donekle u Evropi, Da li se Dinamo mozda zadovljava sto osvaja domace prvenstvo, mozda Partizan, aGaziHusrevbeg je napisao/la:Amar Osim ne mora niti će ići bilo gdje.
Znači samo zato što je sarajevo prošlo dalje mi se trebamo raspati i razvaliti sve ovo što se gradilo u prethodne 3 godine.
Joj, joj, joj fakat vas ima svakakvih.a realno mi pripadamo u tu skupinu s Dinamom i Partizanom. Dosta je toga i do drzave, ali nemojte mi pricati da se treba zadovaljavat duplim krunama, a Evropu ko ****, kad nije tako.....
Normalno da nije rjesenje pa ja ne bi mogao zamisliti nekog drugog trenera on mi je uljepsao zivot i hvala bogu pa postoji ali me nervira njegova realnost sto nikada ne dozvoljava euforiju nego uvijek nesto spusta ma pusti nas da se nadamo pusti nas da se lozimo nalozi igrace a ne ubije sve u pojam kao oni imaju budjet ovoliki oni su vaki naki i onda vidis da te trpa ekipa koja nije uopste neki bauk gfdje igraci bjeze od lopte jer ih je on ubio u pojam.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Pa vjerovatno puno stariji od tebe pa zbog toga i znam neke stvari koje ti vjerovatno neznaš pa zbog svega toga ovo i pišem
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
I u pobjedama i porazima treba imati dostojanstvo,zato komsijama iskrene cestitke.Nema potrebe omalozavati neciji uspjeh samo zato sto mi to nemozemo postici.Ja bi licno volio da i ne osvajamo titule ali da svake godine odigramo par dobrih utakmica u Evropi.Veceras su nam komsije ipak pokazale svojom voljom,zeljom i pristupom da je mnogo lakse napraviti dobar Evropski rezultat nego "dobiti na lotu".Kada se neki nasi budu vise trudili i zeljeli uspjeh a manje filozofirali mozda ga i postignemo a do tada cijenimo i uzivajmo u igrama komsija u Evropi bez obzira sto ce mnogi ovdje muda svoja pojesti od muke,
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Pa polako, klub prvo treba da se stabilizuje i stane na noge, mi još uvijek imamo duga par miliona maraka, kojeg god igrač prodamo mi moramo da pare damo poreznoj, koliko god mi mislili da u klubu stvari perfektno funkcioniše svako ko je iole bolje upučen u situaciju u klubu zna da nije tako.[/quote]asunsao je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la: OK, ne kazem ja, Osim je strasan trener, ali nekad ne treba biti realan, on zna ubit moral u igracima kad kaze na presici, mi smo podbacili, nemamo sanse, izbaci ce nas i znas vec njega. OK JESTE TO TAKO REALNO, ALI NE SMIJE TO GOVORITI IGRACIMA , ubije moral u njima, ali i do igraca je definitivno, ja i dalje stojim iza onog da nije Osima ne bi bilo ni ovih nasih titula ali vec 3 godine u mjestu stojimo
Ne kazem ja, taj problem necemo rjesiti bez pomoci drzave, a kakva nam je drzava...., zato ti kazem ne treba to cekati, treba probati nekako napravit iskorak u evropi, pa bi se i taj dug smanjio, a ne zadovljavti se bajkama da smo najjaci i sve to jer osvajamo duple krune, od tog nema para niti ce kad biti

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Veci je Levski bio favorit nad Sarajevom, nego Maribor nad nama
Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, Pablo11, WeekendOffender i 37 gostiju.