FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 26 jul 2012, 23:54

Ostalo je jos desetak dana do prvenstva.. Travnik away! Sta ocekujemooo??? :D

Hajmoo nesto novo, dosta vise o komsinicama!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 26 jul 2012, 23:55

Halo ljudi koji vam je vise. Pa ljudi igraju evropu na svom stadionu. Jeste vi normalni, znate li sta pisete.
Mi svake godine igramo u gostima, na tom terenu odigramo jednu utakmicu u toku godine. Uzmite sve u obzir kad se.rete toliko.

Da mi igramo svake godine na Grbavici niko nam ne bi dao cetiri gola. Ni Hapoel ni niko. Svake godine u evropi gostujemo i igramo na onom groblju...

Dajte malo vise realnosti...doci ce i nase da igramo na Grbavici pa cemo tada mjeriti sta i kako ...

Do tada...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 26 jul 2012, 23:57

Semper je napisao/la:Da bi se promjenio mentaltet kod igrača Osim mora otići. S druge strane samo zahvaljujući Osimu Željo je i dalje važan klub u BiH ,bez njega smo u rangu Travnika. Tako da smo u začaranom krugu.
Ti baš ne kontaš! Domet svih naših klubova je jedno, najviše dva pretkola evropskih takmičenja i kapak.Ne može tu ni Amar ni niko drugi ništa,dok se druge stvari ne promijene.Naši igrači su se ufurali da su nešto jaki i dobro je da su na onako bolan način tresnuli o ledinu.Da shvate da nisu bogom dani, da rade ozbiljno na sebi, a ne kao što se priča da vise po kafanama(pojedini).Ko zna za šta je ovo ispadanje dobro?!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 26 jul 2012, 23:59

GaziHusrevbeg je napisao/la:Amar Osim ne mora niti će ići bilo gdje.

Znači samo zato što je sarajevo prošlo dalje mi se trebamo raspati i razvaliti sve ovo što se gradilo u prethodne 3 godine.

Joj, joj, joj fakat vas ima svakakvih.
Joj, joj, ajde razmisli malo, bolje daljeko dogurati u Evropi neg osvojit duplu krunu, prvo za jednu pobjedu u Europi se dobije vise para neg za sve moguce titule kod nas, drugo svi grade igru da doguraju donekle u Evropi, Da li se Dinamo mozda zadovljava sto osvaja domace prvenstvo, mozda Partizan, a :?: a realno mi pripadamo u tu skupinu s Dinamom i Partizanom. Dosta je toga i do drzave, ali nemojte mi pricati da se treba zadovaljavat duplim krunama, a Evropu ko ****, kad nije tako.....
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 27 jul 2012, 00:03

mamaSmurf je napisao/la:
Semper je napisao/la:Da bi se promjenio mentaltet kod igrača Osim mora otići. S druge strane samo zahvaljujući Osimu Željo je i dalje važan klub u BiH ,bez njega smo u rangu Travnika. Tako da smo u začaranom krugu.
Ti baš ne kontaš! Domet svih naših klubova je jedno, najviše dva pretkola evropskih takmičenja i kapak.Ne može tu ni Amar ni niko drugi ništa,dok se druge stvari ne promijene.Naši igrači su se ufurali da su nešto jaki i dobro je da su na onako bolan način tresnuli o ledinu.Da shvate da nisu bogom dani, da rade ozbiljno na sebi, a ne kao što se priča da vise po kafanama(pojedini).Ko zna za šta je ovo ispadanje dobro?!
Ne, nijedan igrač Želje nije vjerovao u prolaz .Bez samouvjerenosti nema ništa. Da su Bosanci i Hercegovci 92 ušli sa takvim razmišljanjem u rat mi bi danas bili u velikoj Srbiji.Mnogo glupo poređenje ali je bit u tome.Mi smo Željo igrali smo polufinale Kupa uefe i tako se treba postaviti a mi se postavljamo baš kao da smo predstavnici San Marina.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 27 jul 2012, 00:04

HzSM je napisao/la:
black64 je napisao/la:
Deriguz je napisao/la:Ne zelim da omalovazavam uspjeh komsinica, svaka im cast za ozbiljan i srca pristup, i pametnu igru ali moram ovo reci zbog njihovih koji ce opsjedati temu uskoro, a i zbog nasih koji kukaju aman zaman. Hajmo malo realno sagledati, ovaj Levski nije ni sjena onog od prije 4-5 godina, a to vazi i za cijelu bugarsku ligu. Da ne bude da ja lupam bez argumenata, argumenti su se sami veceras iznijeli, a jedan od njih je da je Mura, ekipa koja je zavrsila na trecem mjestu slovenske lige, 26 bodova iza Maribora, veceras izborila prolaz protiv trenutno najveceg bugarskog kluba - CSKA Sofia. Levski je zavrsio iza CSKA, na trecem mjestu.
Pametnom dosta 8-)
covjek koji realno razmislja
Realno razmislja????Mura u slovenskom prvenstvu zavrsila 3. cini mi se,a mi u nasem 4.Mura postigla samo jedan gol protiv CSKA i braniili se svo vrijeme,a mi Levskom utprali tri i to da nam ljudi nisu napravili niti jednu ozbiljnu priliku.U Sofiji se nismo branili,igrali smo muski i imali svoje sanse koje nismo iskoristili,ne budi ljubomoran prijatelju.Volio bih ja da je Zeljo prosao Maribor vise nego ista,da vise nabijemo te koeficijente za BiH,ali vam je nedostajalo pojedinaca kao nama,igraca koji se isticu na terenu.
nisam ljubomoran daleko od toga cak mi je i drago, samo kazem svoje misljenje i to je to

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 00:04

mamaSmurf je napisao/la:
asunsao je napisao/la:

Znači samo zato što je sarajevo prošlo dalje mi se trebamo raspati i razvaliti sve ovo što se gradilo u prethodne 3 godine.

Joj, joj, ajde razmisli malo, bolje daljeko dogurati u Evropi neg osvojit duplu krunu, prvo za jednu pobjedu u Europi se dobije vise para neg za sve moguce titule kod nas, drugo svi grade igru da doguraju donekle u Evropi, Da li se Dinamo mozda zadovljava sto osvaja domace prvenstvo, mozda Partizan, a :?: a realno mi pripadamo u tu skupinu s Dinamom i Partizanom. Dosta je toga i do drzave, ali nemojte mi pricati da se treba zadovaljavat duplim krunama, a Evropu ko ****, kad nije tako.....
Majke mi moje, ovaj tvoj potpis te stvarno dobro dočarava... ;)
Realno je covjek u pravu,za jedno pretkolo dobijes 10 puta vise nego za jednu titulu. :D :D

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 27 jul 2012, 00:05

Hocemo pobjedu pobjedu u Travniku :) :)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 jul 2012, 00:05

HzSM je napisao/la:
black64 je napisao/la:
Deriguz je napisao/la:Ne zelim da omalovazavam uspjeh komsinica, svaka im cast za ozbiljan i srca pristup, i pametnu igru ali moram ovo reci zbog njihovih koji ce opsjedati temu uskoro, a i zbog nasih koji kukaju aman zaman. Hajmo malo realno sagledati, ovaj Levski nije ni sjena onog od prije 4-5 godina, a to vazi i za cijelu bugarsku ligu. Da ne bude da ja lupam bez argumenata, argumenti su se sami veceras iznijeli, a jedan od njih je da je Mura, ekipa koja je zavrsila na trecem mjestu slovenske lige, 26 bodova iza Maribora, veceras izborila prolaz protiv trenutno najveceg bugarskog kluba - CSKA Sofia. Levski je zavrsio iza CSKA, na trecem mjestu.
Pametnom dosta 8-)
covjek koji realno razmislja
Realno razmislja????Mura u slovenskom prvenstvu zavrsila 3. cini mi se,a mi u nasem 4.Mura postigla samo jedan gol protiv CSKA i braniili se svo vrijeme,a mi Levskom utprali tri i to da nam ljudi nisu napravili niti jednu ozbiljnu priliku.U Sofiji se nismo branili,igrali smo muski i imali svoje sanse koje nismo iskoristili,ne budi ljubomoran prijatelju.Volio bih ja da je Zeljo prosao Maribor vise nego ista,da vise nabijemo te koeficijente za BiH,ali vam je nedostajalo pojedinaca kao nama,igraca koji se isticu na terenu.

Brate nemoj da se trudis uzivaj u pobjedi svaka Vam cast ovim filozofima moral unisten od Amara i Ace zato smo i primili 6 komada zato nam se igraci i sakrivaju u Evropskim utakmicama

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 27 jul 2012, 00:05

Ma što se nama potrefilo sa Sheriffom prošle sezone tako njima ove sa Levskim. Sjetit ćete da su naši igrači itekako ginuli za svaku loptu u dvomeču protiv Sheriffa. Levski je pred ovu sezonu promjenio skoro kompletan igrački kadar upravo kao Sheriff prošle sezone.

Jedina i ogromna razlika je što su oni u nastavku dobili Zetu, a mi milion puta jače jevreje.
asunsao je napisao/la:

Zar ti fakat misliš da je rješenje za naše loše igre u Europi odlazak Amara Osima?
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 jul 2012, 00:05

Paranoja je napisao/la:Halo ljudi koji vam je vise. Pa ljudi igraju evropu na svom stadionu. Jeste vi normalni, znate li sta pisete.
Mi svake godine igramo u gostima, na tom terenu odigramo jednu utakmicu u toku godine. Uzmite sve u obzir kad se.rete toliko.

Da mi igramo svake godine na Grbavici niko nam ne bi dao cetiri gola. Ni Hapoel ni niko. Svake godine u evropi gostujemo i igramo na onom groblju...

Dajte malo vise realnosti...doci ce i nase da igramo na Grbavici pa cemo tada mjeriti sta i kako ...

Do tada...
Ma daj ba uozbilji se ,pa takve argumente ni djeca ne iznose.Imalo bi znacenje,nije da ne bi ,ali nije to presudno,vjeruj mi .Pa imas i navijace i igrao si 100 puta,cuj gostujuci teren.Problem je sto mi na tom terenu nismo pokazali dovoljno.Nervira me kad neko prica o utiacju terena.Slicna sranja se pisu kao o ukletom Kosevu i sretnom Biolinom polju,pa dodju ljudi naklofaju te ,pa ti sviraj ...Pricas o realnosti brate,a ovo je jedna velika glupost sto pises.Grbavica ima svoju draz tu si upravu,ali nije toliko bitno ,da bi se nasa igra razlikovala zbog stadiona.Igrali smo malo kukavicki,naivno i ono sto je najvaznije,i sto je neki dan boccaccio pisao ,a nisam bi ou mogucnosti da se pridruzim,ali sam vec ranije to govorio,kad se kutarisemo ona 4 igraca ( Jamak,Svraka Stanic i Colic) e onda ce to izgledati mnogo bolje i ozbiljnije;i necemo se na stadion vaditi.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 27 jul 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 27 jul 2012, 00:06

Semper je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:
Ne, nijedan igrač Želje nije vjerovao u prolaz .Bez samouvjerenosti nema ništa. Da su Bosanci i Hercegovci 92 ušli sa takvim razmišljanjem u rat mi bi danas bili u velikoj Srbiji.Mnogo glupo poređenje ali je bit u tome.Mi smo Željo igrali smo polufinale Kupa uefe i tako se treba postaviti a mi se postavljamo baš kao da smo predstavnici San Marina.
to nije problem Amara Osima tu treba psihologa dovest i da to uredi, naravno da bi trebo Osim malo optimizma uvest, al mislim da od krivaca on nije najveci

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 27 jul 2012, 00:07

Treba samo reć' igračima, vi ste super najbolji, haj'te sad na livadu trčite i dobićete reala.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ekyy
Kontakt:

Post Postao/la ekyy » 27 jul 2012, 00:07

sajo10 je napisao/la:Ostalo je jos desetak dana do prvenstva.. Travnik away! Sta ocekujemooo??? :D

Hajmoo nesto novo, dosta vise o komsinicama!!
primakao se travik sta ocekivat u istom ??
pa tri boda :D pa onda ako tako i bude razne hvalospjeve na racun nasih :)
ja se nadam golu brkovica na debiju i valjda bude prva trica zabiljezena :D :D
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 00:08

Ovi što tjeraju Amara nisu ponudili još niti jedno rješenje u stručnom štabu s kojim bismo bili bolji nego sa Amarom.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 27 jul 2012, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jul 2012, 00:08

Halo ba, koga libo taki za Sarajevo.. Pa svaka cast ljudima, prosli su, bolje od nas igraju Evropu, sa vise srca, bez respekta prema protivniku. Ali mi smo jaci od njih, preci cemo ovu fazu, opet cemo osvojiti ligu, imamo priliku za popravni.. Nabijamo koeficijent, ulazimo kao nosioci za godinu, dvije, samo polahko, bez sikirancije.. FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 27 jul 2012, 00:08

Slusaj nisam ja strucnjak da znam sta je problem, imaju ljudi za to, samo kazem da mi iz sezone u sezonu dominiramo nasom ligom a u evropi velika NULA, do cega je ja ne znam, ali problem neki ocigledno ima.....
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

drTooth
Kontakt:

Post Postao/la drTooth » 27 jul 2012, 00:08

asunsao je napisao/la:

Sam Osim je jednom rekao da bi se odmah odrekao duple krune zarad grupne faze Lige Europe !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 27 jul 2012, 00:09

Pa definitivno da postoji problem, a to je limitiranost i ograničenost naših igrača, sigurno ne Amar Osim.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jul 2012, 00:10

Kolike su sansi i da li uopste postoje da budemo nosioci u akoBogda iducim kvalifikacijama za CL/EL?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lokomotifa, N3R3D, Sarun i 47 gostiju.