Održi riječ...FrantoBauzek je napisao/la:Druze Chinaglia, vidimo se na zapaduChinaglia je napisao/la:raja nemojte na druga Frantu, zbog njega sam spreman sve da vas samaram![]()
#saketanje![]()
Moja stranka je Sloboda. Protiv Jasmina, kao i protiv SDA sam. Protiv podjela takodjer.
Do izbora me nema drugovi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
"Prži se srce moje od ljubavi tvojeee drugi nam sreću kroje tužni smo obojeeeeee eeee"FrantoBauzek je napisao/la:Druze Chinaglia, vidimo se na zapaduChinaglia je napisao/la:raja nemojte na druga Frantu, zbog njega sam spreman sve da vas samaram![]()
#saketanje![]()
Moja stranka je Sloboda. Protiv Jasmina, kao i protiv SDA sam. Protiv podjela takodjer.
Franto budi za koga hoćeš. Budi realan, kad je Sloboda u pitanju ja ne bih imao vise ni volje ni snage da ih pratim po drugim ligama.
Ovaj sistem lige je napravljen tako da samo oni sa parama mogu opstati i izboriti nastup u Evropi.
mozda sam megaloman al pun mi qrac socijalne priče "Biće Slobode"! Hocu ba Slobodu u Evropi al u Tuzli da gledam! Nama ne treba stadion veci od Bilinog Polja. Taman. Znas li za koliko se stadion tih dimenzija, tog kapaciteta moze izgraditi? Znači da srušiš zapad i sve drugo osim sjeverne tribine?
Pa jbte mi se ovdje raspravljamo i pljujemo po čovjeku koji je dosao i rekao sve će on odraditi al ne da mu grad koji je u svakom pogledu u qrcu!! Kao eto, ona ruševina je vlasništvo svih nas al hajte u Zenicu igrajte utakmicu, pizda mu terinama!!
Ja stvarno ne kontam ljude. Sve kontam trolaju al u zabludi sam očigledno
Ne znaju oni u SDPu to..NKMramor je napisao/la:Održi riječ...FrantoBauzek je napisao/la:Druze Chinaglia, vidimo se na zapaduChinaglia je napisao/la:raja nemojte na druga Frantu, zbog njega sam spreman sve da vas samaram![]()
#saketanje![]()
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja sam za to da se sve rješava poslije izbora, ko god dođe na vlast. Nadam se da SDA neće i da će svi na pozornici izginut usljed strujnog udara.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ovo vise nije podjela navijacke grupe, ovo je podjela grada jbt
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo smirite strasti. Kao da neko od nas koji smo na zapadu zele neke podjele. Zna se ko narod ovo nabrijava i ko je sinoc u dao saopstenje da se ucekuju nekakvi neredi (Veterani). Kakvi ba neredi?
Ljudi ce 95% doci da podrze Slobodu i Azmira. Glasom jasno dati poruku da zelimo jak sportski kolektiv u gradu i da imamo mozak.
I kakva je to podmuklost da se nas koji zelimo jak klub i uspjesan naziva nekim placenicima. Nikakvi mi placenici nismo, mi imamo mozak i oci.
Azmir par dana samo suti i nikog ne napaljuje. Dok oni 3-4 dana nisu stali sa politikom.
Ljudi ce 95% doci da podrze Slobodu i Azmira. Glasom jasno dati poruku da zelimo jak sportski kolektiv u gradu i da imamo mozak.
I kakva je to podmuklost da se nas koji zelimo jak klub i uspjesan naziva nekim placenicima. Nikakvi mi placenici nismo, mi imamo mozak i oci.
Azmir par dana samo suti i nikog ne napaljuje. Dok oni 3-4 dana nisu stali sa politikom.
Haha al je Indir jak kad se krije iza Karaca.
Al bi volio da ga ko napuca po labrnji narkomanskoj
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
U cijoj su sluzbi Avaz i Faktor koji objavljuju sve ?tuzlak1987 je napisao/la:Samo smirite strasti. Kao da neko od nas koji smo na zapadu zele neke podjele. Zna se ko narod ovo nabrijava i ko je sinoc u dao saopstenje da se ucekuju nekakvi neredi (Veterani). Kakvi ba neredi?
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel druze to im Azmir slucajno govori da napisu?merak je napisao/la:U cijoj su sluzbi Avaz i Faktor koji objavljuju sve ?tuzlak1987 je napisao/la:Samo smirite strasti. Kao da neko od nas koji smo na zapadu zele neke podjele. Zna se ko narod ovo nabrijava i ko je sinoc u dao saopstenje da se ucekuju nekakvi neredi (Veterani). Kakvi ba neredi?
On kada hoce nesto da kaze izadje u medije i kaze.
A njega nema ko ne proziva zadnjih dana od ovih ljudi iz grada.
Nemogu ja uci blokirali su me de na pp sta se to pise kopiraj ili reci,nemojte ovdje jbtMortus je napisao/la:Haha al je Indir jak kad se krije iza Karaca.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
o tome ja pricam od pocetka i ko god da pobijedi mi smo GOTOVItzmalisa je napisao/la:ovo vise nije podjela navijacke grupe, ovo je podjela grada jbt
drug se sa dugogodisnjim drugom s kojim je sve prosao posvadjao, djedovi na kafi u gradu se svadjaju haha a piju kafu 40 godina zajedno jbt

tesko onim koji budu na "gubitnickoj" strani nakon izbora, pa i nasoj Slobodi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Brisi ovo jesi tacan ti.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Nemoze se otvoriti
Klasična priča. Čim nisi među njima, ti si plaćenik. Ako iko ne želi klubu dobro to su oni, eh sad, da li su stvarno slijepi pored očiju pa ne vide da ih lažu gradske vlasti, ili nisu slijepi ali se prave da ne vide jer su njih upravo platili, to ne znamo. Mada mi baca na ovo drugo poprilično.tuzlak1987 je napisao/la:Samo smirite strasti. Kao da neko od nas koji smo na zapadu zele neke podjele. Zna se ko narod ovo nabrijava i ko je sinoc u dao saopstenje da se ucekuju nekakvi neredi (Veterani). Kakvi ba neredi?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
svi smo mi negdje kao jedan, ali ovo je predaleko odguraloultrasstyle_tz je napisao/la:o tome ja pricam od pocetka i ko god da pobijedi mi smo GOTOVItzmalisa je napisao/la:ovo vise nije podjela navijacke grupe, ovo je podjela grada jbt
drug se sa dugogodisnjim drugom s kojim je sve prosao posvadjao, djedovi na kafi u gradu se svadjaju haha a piju kafu 40 godina zajedno jbt![]()
tesko onim koji budu na "gubitnickoj" strani nakon izbora, pa i nasoj Slobodi
Avaz SBB, Faktor SDA. Mada je Faktor uvijek objektivno prenosio sve vezano za Slobodu, nije nikada stajao na stranu politike. Ili ja barem nisam primjetio da su tako nesto pisali.merak je napisao/la: U cijoj su sluzbi Avaz i Faktor koji objavljuju sve ?
Jedan grad, jedna ljubav!
Zajebancija a Solinas?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ode ovo predaleko moj Doe...Ali samo naivni misle da je ovo zbog sadasnje situacije,ovo miruje od 2009,i sada je eskaliralo izmedju dvije frakcije,svaki stari pripadnik fukara to zna,pa ja se jos sjecam sutke na D tribini,protiv borca.DoeTz je napisao/la:Zajebancija a Solinas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.