Formalno-pravno, stvar je ista. Koristenje BH Telecom resursa je usluga isto kao sto je usluga trcanje na stadionu, ali slazem se s tobom kad kazes da ima jedna mala elita koja sve to drzi, ali sami smo krivi.tuzlak1987 je napisao/la:
Ma druze drugo je racun za telefon, a drugo kada hocz da trcim.
Ja njima platim za fudbal isto ko sto cu platiti Katolickom centru, Sici i Medresi. A oni pricaju samo kako je to svih nas radi politike i svojih radnika.
Svih nas ce biti kada bude u vlasnistvu Slobode ciji smo fanovi. Ali dok je gradski ipak jedna mala elita ima tu monopol i on je njihov.
Kao sto neko rece, prodat je FDS pa ce pare ici u budzet. Da, ici ce, a druga je stvar da li je neko od onih koje smo izabrali da nas zastupaju to pustio jeftinije, a zauzvrat sebi uzeo nesto (kao sto pricaju).
Ja samo ne razumijem sto ne zele vratiti stadion Slobodi kad je oduvijek bio, mislim nisu to neke pare sto Secer tamo potrosi i slicno. Meni se cini da oni cine krvicno djelo sto ne zele vratiti Slobodi stadion jer su ga fakticki oteli, a uvijek je bio vlasnistvo Slobode. Ti cak kad imas firmu ne mozes dignuti nista novca, a da to ne opravdas, a ne tek otmes jednom pravnom licu stadion i prebacis ga u drugo pravno lice.