FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo rajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo rajvosa » 23 apr 2010, 23:19

Fina policija bije ljude koji su slucajno izasli iz kuca u kladionicu,al nije im prvi put,gaze covjeka od 56 godina zlatnog ljljana koji nije uopste bio na tekmi njih 6 i psuju mu majku kretensku al polako osjetice te nekad na svojoj kozi

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 23 apr 2010, 23:23

aleksandar_veliki je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:
Sekac brate nisi nevin. Nemoj se ljuti, vec smo malo raspravljali ali nisi trebao dobacivati. Znam ja da je to sve bilo u dobroj namjeri, ali... Zamisli kako je i tim policajcima, citav dan na protestima, pa onda huligani na Kosevu. Ne pravdam sto su te izveli iz one baste, ali si se onako iskreno pravio malo pametan. U buducnoti neces garant.
Jarane njima je to posao kao i svaki drugi samo sto se oni izgube ko abdest kad imaju malo veci problem...jel covjek iz kladionice kriv sto su tamo "huligani" napali zastitare pa njeg treba ubit kanite se tg ljudi,mi nista ispravit nemozemo,al ono je prvo prpust policije pa tek onda sviju ostali,.....
Bio sam tu pored sekaca dva metra i znam sta se desavlo, prema tome ne trebas mi pametovati. Drugi je par rukavica sto se gotovo uvijek kada se krene u obracun s huliganima pokusava policiji nametnuti krivnja. Dao Bog da su jos malo zesci i da su svi ko ovi nasi u Sarajevu, ne bi tada bilo ni smrti u SB, niti tuce u Konjicu.
U Konjicu se desio susret dvije grupe bez pratnje policije.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 apr 2010, 23:24

Procitaj danasnje novine gdje se voiteljica zali da su je izubijali sve ce ti biti jasno,i prema kome su oni profesionalni i oni kao obavljaju fino duznost dok im krimosi pljuju u lice al navijaci su najveci problem! Nego kad vam dijete prebije i maltretira neki gradski krimos odite i obratite se ovoj finoj policiji pa cete da vidite kako ce vam fino pomoci,po gradu droge ko secera,po lokalima se puca ko na filmovima i to u prepunim lokalima vjerovatno zato jer je nasa policija previse stroga i svi se njih boje!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 apr 2010, 23:26

E moj alexandar veliki ili kako već hočeš nisam se ja pravio pametan nego je dijete pored mene bilo pogođenom u glavu a otac ga je nosio u naramku je li to trebalo da ćutke promatram ne znam za tebe ali ja imam sina od 11 godina i sve mi je kao film prošlo ispred očiju.Ma vjeruj da je moglo sve bolje da prođe a što smo mi krivi što su oni imali problema sa borcima pa je li ih to opravdava za onakvu upotrebu sile samo se pitam zašto nisu pustili da se raziđu svi bez ikakvih problema a to moje pametovanje nije nikog povrijedilo mislim fizićki da su oni nama bogdom pametovali a ne onako brutalno pretukli trpili bi mi svi to pametovanje i do ujutro ali udarati bez rezona i starije i žene (djevojke)izvlaćiti ljude iz kafane koji su se sklonili da ne bi bili pogođeni e je li to pametovanje ili............ ne zamjeri samo pokušavam da ti pojasnim šta sam osjećao u tim trenucima nije mi više išlo pod kožu vjeruj da sam najviše volio da sam negdje u nekoj zabiti da to sve ne gledam ali ne mogu više ni da pišem toliko mi to teško pada vračanje tih slika e moj bože uhhhhh! :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 23:26

E golemo ocami sta nece past na pamet ljudima cuj na grbavici da se igra derby pa jos malo odlucivace postave za druge ekipe .
Samo jedan klub Velež Mostar

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 apr 2010, 23:30

samo rajvosa je napisao/la:Procitaj danasnje novine gdje se voiteljica zali da su je izubijali sve ce ti biti jasno,i prema kome su oni profesionalni i oni kao obavljaju fino duznost dok im krimosi pljuju u lice al navijaci su najveci problem! Nego kad vam dijete prebije i maltretira neki gradski krimos odite i obratite se ovoj finoj policiji pa cete da vidite kako ce vam fino pomoci,po gradu droge ko secera,po lokalima se puca ko na filmovima i to u prepunim lokalima vjerovatno zato jer je nasa policija previse stroga i svi se njih boje!
ja ne znam koga ti branis onih navijaca ako prezive 90% ce biti krimosi jesili ti vidio kako djete onako hladno udara policajca sipkom po glavi s ledja o cemu ti pricas ono mozes okarakterisat ko pokusaj ubistva,balavac sa ledja udara onako policajca sta ce taj radit za 10 godina sigurno ce doktorirat na teologiji...onu bagru je trebalo smrkovima poubijat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 apr 2010, 23:47

nick je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Procitaj danasnje novine gdje se voiteljica zali da su je izubijali sve ce ti biti jasno,i prema kome su oni profesionalni i oni kao obavljaju fino duznost dok im krimosi pljuju u lice al navijaci su najveci problem! Nego kad vam dijete prebije i maltretira neki gradski krimos odite i obratite se ovoj finoj policiji pa cete da vidite kako ce vam fino pomoci,po gradu droge ko secera,po lokalima se puca ko na filmovima i to u prepunim lokalima vjerovatno zato jer je nasa policija previse stroga i svi se njih boje!
ja ne znam koga ti branis onih navijaca ako prezive 90% ce biti krimosi jesili ti vidio kako djete onako hladno udara policajca sipkom po glavi s ledja o cemu ti pricas ono mozes okarakterisat ko pokusaj ubistva,balavac sa ledja udara onako policajca sta ce taj radit za 10 godina sigurno ce doktorirat na teologiji...onu bagru je trebalo smrkovima poubijat
Logika ti je strasna nema dalje! Cuj bice kriminalci ocigledno nisi upucen i pojma nemas,neki od njih su gledali kako im drug umire u SB,gledali na desetine ranjenih oko sebe,ista ta ih je policija maltretirala poslije a necemo ni da pricamo konstantno premlacivanje na gostovanjima od te policije bez najmanjeg razloga al misli sta hoces kao da nam je vazno tvoje misljenje,skratis sebi muke i nikad neodes na tekmu kao sto nisi ni do sad! Bas me zanima sta bi rekao da te upuca neko i da ostanes bez jednog dijela pluca!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 23 apr 2010, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 apr 2010, 23:48

Upravo ti sto konzumiraju tu drogu i sto pucaju po lokalima sebe nazivaju navijacima. Ponavljam, necu se raspravljati ali moje misljenje je da policija treba biti jos azurnija da se treba brutalnije obracunavati s huliganima, a voditeljica kaki ko fokica, lafo momak joj nesto spasavao nekog, ma sit sam svoje suplje vjeruj mi.

Sekac, meni je zao sto si dobio, ali budi iskren i reci da li su upozoravali sviju nas da se sklonima s platoa ispred stadiona, no nama je merak gledati i jos koju dobaciti. Ne ide brate, ne ide.
Nije mi jasno sta si ti radio na utakmici? Samo mi jos reci da navijas za FKS. :roll:

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 apr 2010, 23:52

Uostalom koga briga ovi sto pisu nisu nikad otisli na tekme,piskaraju to ce ionako sve preko nasih ledja,mi cemo i dalje ici na tekme dok ce oni ovdje piskarati tako da nam apsolutno nije vazno sta misle posebno ovaj sto spominje smrkove,ti dodji pa prskaj smrkovima pricali su nam o tebi!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 apr 2010, 23:56

samo rajvosa je napisao/la:
nick je napisao/la:
Logika ti je strasna nema dalje! Cuj bice kriminalci ocigledno nisi upucen i pojma nemas,neki od njih su gledali kako im drug umire u SB,gledali na desetine ranjenih oko sebe,ista ta ih je policija maltretirala poslije a necemo ni da pricamo konstantno premlacivanje na gostovanjima od te policije bez najmanjeg razloga al misli sta hoces kao da nam je vazno tvoje misljenje,skratis sebi muke i nikad neodes na tekmu kao sto nisi ni do sad!

mah tvoja logika je ok vas treba pustit da razvaljujete ono za sta su ljudi godinama odvajali,vi ste svi dzenetski navijaci halo ba normalna osoba ne moze nekog onako udarit palijom po glavi o cemu ti pricas koliko imas godina?jos se furas na rane?isto onako je covjek mogo past mrtav i to bi bilo opravdano?jeli vas policija tukla i prosle sedmice kad ste porazbijali stakla na busevima od lesinara...ti ides na utakmice zbog takvih hrabrih poput tebe i nema raje...lik udara palijom covjeka necijeg oca po glavi i to je ok e jadan si ti sa takvim razmisljanjem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 23 apr 2010, 23:59

AJ nemoj nam o policiji pricati jer pojma nemas,znas li sta rade kad te odvedu u stanicu zbog nicega,isto kao na onom klipu nogama te u glavu udaraju,i treba neko da ih voli? Mi smo necija djeca pa nam bubrege odvale,to nije policija nego skup seljaka to dobro svi znamo,spominjes neke tekme a gdje su ostale kad su i pistolje potezali,pa kad su tako fini sto niko nije kazenjen u SB a 10 ranjenih jedan poginuo o cemu ti covjece pricas! Mi razvaljivali i neko odvjao a stadion je u rasulu ako te neko pita posto vidim Kosevo si na slikama samo vidio,elektricne instalacije voda curi po njima itd.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 apr 2010, 00:01

Upravo ti sto konzumiraju tu drogu i sto pucaju po lokalima sebe nazivaju navijacima. Ponavljam, necu se raspravljati ali moje misljenje je da policija treba biti jos azurnija da se treba brutalnije obracunavati s huliganima, a voditeljica kaki ko fokica, lafo momak joj nesto spasavao nekog, ma sit sam svoje suplje vjeruj mi.

Sekac, meni je zao sto si dobio, ali budi iskren i reci da li su upozoravali sviju nas da se sklonima s platoa ispred stadiona, no nama je merak gledati i jos koju dobaciti. Ne ide brate, ne ide.
Stoji brate ali gdje da se sklonimo kad kamenje frca na sve strane (to sam već naveo koga krivim)pa zar misliš da ja ne bi volio da sam mogao doći do svog auta za koje nisam zano u kavom je stanju jer sam parkirao blizu blagajni i da se izvućem iz svog tog ludila i dođem svojoj kući svom djeteu i ženi.Što se policije tiće mislim da im je ono pojaćanje usralo motiku opet ti napominjem da su tukli one koji nisu izazvali nerede jer ako si bio blizu mene mogao si i vidjeti gdje su huligani protjerani (iznad picerije Dandi)isto tako mogao si vidjeti kako samudaren sa leđa mućki u potiljak i kako sam pao i kako sam otišao kod njihovog komandira da se žalim ima i snimak na Tv . Evo upravo na vijestima gledam kako balavac udara policajca i vidim veliki broj huligana na stadionu i pitam te koliko su ih priveli sa stadiona a imaju i snimke i sve ostalo ja sam čuo sedam i da je jedan maloljetnik pušten.Od tih sedam najmanje petorica su iz kafane i ispod strehe to tvrdim odgovorno jer znam ko je bio sa mnom u marici i stanici.Hajde da ne prićamo puno o tom jer ja sam toliko kriv da su me odma pustili ustvari nisu me ni uhapsili ja sam tražio da idem u stanicu da vidim sa njihovim šefom zašto su me tukli (ali oni su to pogrešno svatili i isprebijali me pravo)ja sam jedan od sretnika što radi i odbija mi se od plaće za buđet sa kog se finansira i policija koja treba da štit poštene građane i njihovu imovinu od huligana,lopova ne da se na istim iživljava .Hvala tebi brate što saosječaš sa mnom i ja sam da policija radi svoj posao još žešče ali prema pravim krivcima a ne prema onima koje treba da štiti.
Sarajevo ljubavi moja!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 apr 2010, 00:03

samo rajvosa je napisao/la:AJ nemoj nam o policiji pricati jer pojma nemas,znas li sta rade kad te odvedu u stanicu zbog nicega,isto kao na onom klipu nogama te u glavu udaraju,i treba neko da ih voli? Mi smo necija djeca pa nam bubrege odvale,to nije policija nego skup seljaka to dobro svi znamo,spominjes neke tekme a gdje su ostale kad su i pistolje potezali,pa kad su tako fini sto niko nije kazenjen u SB a 10 ranjenih jedan poginuo o cemu ti covjece pricas!
o cemu ti pricas ko opravdava to?jeli se ko opametio? nije niko sa takvim razmisljanjem poput tvog past ce jos 10 mrtvih glava za sta?pa nevini najebu zato sto pijani balavci naprave sranje i razbjeze se,evo covjek ni kriv dobio batine zato sto se par balavaca nasikalo i pocelo pravit ssranje,da je pala mrtva glava ko bi bio kriv?

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 24 apr 2010, 00:11

Pojedincima su ovdje poremecene vrijednosti. Nema zbog nicega, kad napravis jednom sranje uvijek ce te gledati kao troublemakera.
I prica kako oni zastitari koji su se sklonili nisu nastradali je jos gluplja. A tek ona fotka kako je zastitar poklopio onog "navijaca" pored gola. Ma ja, on je najnormalnije setao terenom, kad zaskoci ga lik bez razloga. Pa nije ba Vilsonovo da se seta po terenu.
Zamislite da je neko poginuo, OPET. Jel to osveta za Vedrana? Ubiti drugog covjeka?

Shvatite, za ono sranje (nema drugog naziva) nema opravdanja. Neka su igraci igrali ko picke, neka je bilo sranje u Sirokom gdje je nazalost jedan momak poginuo...
Za onakvo ponasanje grupice (jer od par hiljada ljudi je par stotina istrcalo na teren, od toga 90% starijih maloljetnika) nema opravdanja.

Pa eto i UNFKS se ogradjuje od incidenata. Je li HZ prihvacaju UNFKS kao legitimno udruzenje navijaca FCS?

Postaje vise degutantno gledati kako ova danasnja djeca odrastaju, i ko su im idoli. A i navijacke grupe me sve vise podsjecaju na politicke stranke. Niko ne misli svojom glavom.

Ovakve "navijacke" furke su postale pravi teret ovom drustvu, treba vise da i ova nasa drzava postane svjesna toga.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 24 apr 2010, 00:23

nick je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:AJ nemoj nam o policiji pricati jer pojma nemas,znas li sta rade kad te odvedu u stanicu zbog nicega,isto kao na onom klipu nogama te u glavu udaraju,i treba neko da ih voli? Mi smo necija djeca pa nam bubrege odvale,to nije policija nego skup seljaka to dobro svi znamo,spominjes neke tekme a gdje su ostale kad su i pistolje potezali,pa kad su tako fini sto niko nije kazenjen u SB a 10 ranjenih jedan poginuo o cemu ti covjece pricas!
o cemu ti pricas ko opravdava to?jeli se ko opametio? nije niko sa takvim razmisljanjem poput tvog past ce jos 10 mrtvih glava za sta?pa nevini najebu zato sto pijani balavci naprave sranje i razbjeze se,evo covjek ni kriv dobio batine zato sto se par balavaca nasikalo i pocelo pravit ssranje,da je pala mrtva glava ko bi bio kriv?
Ma trebali smo im crveni tepih i ruze donijet kad su dosli i zahvaliti im se!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 apr 2010, 00:24

nick je napisao/la:
Ma trebali smo im crveni tepih i ruze donijet kad su dosli i zahvaliti im se!
mah nemas ti vise od 15...kraj diskusije

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 24 apr 2010, 00:26

biskitt je napisao/la:Pojedincima su ovdje poremecene vrijednosti. Nema zbog nicega, kad napravis jednom sranje uvijek ce te gledati kao troublemakera.
I prica kako oni zastitari koji su se sklonili nisu nastradali je jos gluplja. A tek ona fotka kako je zastitar poklopio onog "navijaca" pored gola. Ma ja, on je najnormalnije setao terenom, kad zaskoci ga lik bez razloga. Pa nije ba Vilsonovo da se seta po terenu.
Zamislite da je neko poginuo, OPET. Jel to osveta za Vedrana? Ubiti drugog covjeka?

Shvatite, za ono sranje (nema drugog naziva) nema opravdanja. Neka su igraci igrali ko picke, neka je bilo sranje u Sirokom gdje je nazalost jedan momak poginuo...
Za onakvo ponasanje grupice (jer od par hiljada ljudi je par stotina istrcalo na teren, od toga 90% starijih maloljetnika) nema opravdanja.

Pa eto i UNFKS se ogradjuje od incidenata. Je li HZ prihvacaju UNFKS kao legitimno udruzenje navijaca FCS?

Postaje vise degutantno gledati kako ova danasnja djeca odrastaju, i ko su im idoli. A i navijacke grupe me sve vise podsjecaju na politicke stranke. Niko ne misli svojom glavom.

Ovakve "navijacke" furke su postale pravi teret ovom drustvu, treba vise da i ova nasa drzava postane svjesna toga.
Da upravu si nasa je stranka nas tim nista vise!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 24 apr 2010, 00:27

biskitt je napisao/la:Pojedincima su ovdje poremecene vrijednosti. Nema zbog nicega, kad napravis jednom sranje uvijek ce te gledati kao troublemakera.

Da upravu si nasa je stranka nas tim nista vise!
I znaci priznajes da ne mislis svojom glavom?

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 24 apr 2010, 00:30

BISKIT eto kad se vec pravis pametan mozda smo te trebali angazovati da docekas ove iz SB,da ih na veceru odvedes i zahvalis im se na svemu,iskreno zao mi je samo sto i njihovi navijaci nisu dosli pa kad je bal nek je i maskenbal!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 apr 2010, 00:33

Eto tu se slažemo vidiš ja to isto mislim sve si taćno rekao ali ostaje žal da pazi na citat"stariji maloljetnici"nijedan nije uhapšen nego momci od 27pa do 35/6 godina i onaj maloljetnik koji je pušten pa ko je onda ovde lud mi koji tvrdimo da su uhapsili nevine-pogrešne ili ??????????Opet tvrdim vidio sam momke u stanici i prosjek godina zato mi je krivo što fakat pravi krivci nisu uhapšeni eto i sam si to potvrdio opet će ispasti policija dobro odradila a pohapsili "nedužne"(možda i ja kenjam može biti da i tamo ima krivaca )ali taj prosjek godina koji si naveo osim onog jednog maloljetnika nisam vidio .
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 24 apr 2010, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.