Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Uh kako bih ga volio vidjeti u Unitedu i da asisira V.Persiju i Runiju a ne ovom garavom volu i Ljajiću. Super bi to bilo za njega ali i United
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sigurno. Kakva bi to samo bila investicija, a mislim da bi u epl jos napredovao.NoName je napisao/la:Uh kako bih ga volio vidjeti u Unitedu i da asisira V.Persiju i Runiju a ne ovom garavom volu i Ljajiću. Super bi to bilo za njega ali i United

- Ed Woodward for Prime Minister !
Aferim momciluko.NoName je napisao/la:Uh kako bih ga volio vidjeti u Unitedu i da asisira V.Persiju i Runiju a ne ovom garavom volu i Ljajiću. Super bi to bilo za njega ali i United

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Kako ne bi kad svaka utakmica jaka a i dobar momenat da sad dodje u Utd, jer ako bi odigrao dobru sezonu i pomagao da se Utd vrati na stare staze slave, mogao bi postati legenda kluba
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
NoName je napisao/la:Uh kako bih ga volio vidjeti u Unitedu i da asisira V.Persiju i Runiju a ne ovom garavom volu i Ljajiću. Super bi to bilo za njega ali i United

1946
SamoZeljo je napisao/la:Nije ovo samo odbrana, ovo je 7 igraca + golman. Skoro cijeli tim je provozao.guber_90 je napisao/la:
Obrukao je znaci skoro cijeli tim a ne samo odbranu.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa ja ti to isto napisah prije 3-4 dana i ovo afrim izostadeCartman je napisao/la:Aferim momciluko.NoName je napisao/la:Uh kako bih ga volio vidjeti u Unitedu i da asisira V.Persiju i Runiju a ne ovom garavom volu i Ljajiću. Super bi to bilo za njega ali i United

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Evo ti ga sad: Aferim emire momciluko.emir79 je napisao/la:Pa ja ti to isto napisah prije 3-4 dana i ovo afrim izostadeCartman je napisao/la:Aferim momciluko.NoName je napisao/la:Uh kako bih ga volio vidjeti u Unitedu i da asisira V.Persiju i Runiju a ne ovom garavom volu i Ljajiću. Super bi to bilo za njega ali i United

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- hule_barca
- Kontakt:
majstor, majstorcina, igrac, igracina, fudbalercina...
Bartomeu reaguj
ucini konacno ništo korisno i dovedi ga

Grande Mire!!

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaki drugi komentar navijača Rome je odprilike ovakav 'do not sell that man'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hule_barca
- Kontakt:
Al' mi je najjači komentator sa reakcijom: "Dajte tom čovjeku novi ugovor odmah" 

Mes Que Un Club
Bravo Mire, strasan gol.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma i prije ovog gola nije bilo govora o tome da ga zele prodati. A nakon ovog gola, mislim da ce mu pruziti odmah onih 4. Mio (mislim da je toliko) sto zahtjeva po sezoni.
Uh, kako volim ovaj osjećaj
SVJETSKO, A NAŠE

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- el-fighter
- Kontakt:
Roma ce jako tesko zadrzati Miralema, pogotovo ako na SP odigra dobro. Da se razumijemo, Roma je veliki klub i ja licno nebi imao nista protiv da Mire ostane ovdje do kraja karijere i dobije status legende kluba poput Tottia. Ali sanse za to su minimalne.
Roma ce sljedece sezone igrati LP i bit ce zanimljivo vidjeti kakve ce im ambicije biti nakon ove sezone. Hoce li se opet zagubiti negdje ili ce ostati u samom vrhu u Italiji. Mislim da ce i od tih ambicija dosta ovisiti Pjanicev ostanak ili odlazak.
Roma ce sljedece sezone igrati LP i bit ce zanimljivo vidjeti kakve ce im ambicije biti nakon ove sezone. Hoce li se opet zagubiti negdje ili ce ostati u samom vrhu u Italiji. Mislim da ce i od tih ambicija dosta ovisiti Pjanicev ostanak ili odlazak.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
8.9 Pjanic na whoscored, Tores drugi 7.9

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ANamelessGhoul, DanijelTZ, Google Adsense [Bot], Quartararo, signalidunapark, Zglavkar i 76 gostiju.