Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Eh eto, toliko o ne postojanju monopola, o kompetitivnosti lige,zdravoj konkurenciji kao podlozi rasta iste.@magica mjesecima govori o monopolu i tako i jeste,samo sto za razliku ranijih godina,u zadnje vrijeme Bayern taj monopol placa skuplje,nekad je jeftinije prolazio.Juventus i Milan imaju filijale u vidu Siene i Genoe,a u BL svi su Bayernova filijala,jasan dokaz o tacnosti definisanja monopoly lige,tj.bayernlige,@magica i slicni davno to ukazase al nekima je teze ubacit cent u glavu,nego metar u *upak,il kako vec bijase,puno pozdrava
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
@Đoni
Kakvo blebetanje i šuplje priče jadan ne bio ?
Jednostavno ne želim nastaviti ovu raspravu jer ne vodi ničemu. Čekajmo dok završe ove utakmice, pa ćemo onda govoriti o tome da je sredina Španske lige kao vrh Bundeslige
Poečli su pričati o monopolu a doveli igrača za 37 miliona eura
Pa doveli smo Javija za 40, Gomeza za 35. Pa Real je platio Ronalda 94 miliona eura, Kaku 63, Barca flopa iz Shaktora za 25 miliona itd. Kada si gigant naravno da ćeš kupovati najbolje igrača svijeta i da ćeš platiti masno. Potrefil se da je najbolji mladi igrač na svijetu iz Njemačke i ako je on bio na tržištiu kao Neuer svojevremeno naravno da ćeš ga uzeti.
Kakvo blebetanje i šuplje priče jadan ne bio ?

Jednostavno ne želim nastaviti ovu raspravu jer ne vodi ničemu. Čekajmo dok završe ove utakmice, pa ćemo onda govoriti o tome da je sredina Španske lige kao vrh Bundeslige

Poečli su pričati o monopolu a doveli igrača za 37 miliona eura

Pa doveli smo Javija za 40, Gomeza za 35. Pa Real je platio Ronalda 94 miliona eura, Kaku 63, Barca flopa iz Shaktora za 25 miliona itd. Kada si gigant naravno da ćeš kupovati najbolje igrača svijeta i da ćeš platiti masno. Potrefil se da je najbolji mladi igrač na svijetu iz Njemačke i ako je on bio na tržištiu kao Neuer svojevremeno naravno da ćeš ga uzeti.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Arsenal ?Puni su para, a posluju u plusu. Ne vjerujem da tako ijedan klub radi trenutno.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Rekordmeister
- Kontakt:
Nismo bgm dugo ovako opeljusili ove nase filije,jos od vremena,Karsluhea,pa Leverkusena,Werdera(njima smo nanjeli dusevnu bol,Klose,Frings,Borovski,Ismael,tad njihovi glavni igraci,njihov kostur ni dan danas se nisu opravili od toga a nece ni za 100godina i na to jos im vratimo nakon par sezona Fringsa i Borowkosg
)Uzeli smo ih slican broj i Leverkusenu,a bgm generacija Bayerna koja je hrala krajem 90-tig godina je upravo skola Karsluhea.Nismo zadnji par godina nikog silovali sa transferima pa sta nam je bilo digli se neki klubovi kojim smo mi pomagali,njihovi celni ljudi nas u medijima spustali i sikanirali,najvijaci se podsmjehivali i sprdali kao da nisu znali ko visoko leti nisko pada!!Ne postaje se GIGANT preko noci!!Zasto osudjivate Bayern jer najzdravije posluje u svjetu!!Svaki klub bi isto uradio da ima pare,uspjeh,zdravo poslovanje i sposobne ljude u upravi!!Bolje da uzmamo iz domace lige domace igrace samim tim pomazemo i nacionalnom timu na uigranosti
.Nadam se da ce za ovo ljeto jos doci iz Bundske samo Draxler stopra potraziti van njemacke!

Rano su ga objavili nema šta.
Ovo me podsjeća na Lakića iz Kaiserslautera u Vukove. Taj transfer su htjeli obznatiti taj transfer momak je otišao u Wolfsburg i slikao se već za manschafts photo za sljedeću sezonu držeći dres Vukova. Ta slika je iscurila u javnost i onda je počelo opće omaložavanje igrača.
Gotze će biti pod ogromnim pritiskom protiv Reala i mislim da je ovo Bayern namjerno odradio pred polufinale. Ispali su šupci, nije im to trebalo.
Ovo me podsjeća na Lakića iz Kaiserslautera u Vukove. Taj transfer su htjeli obznatiti taj transfer momak je otišao u Wolfsburg i slikao se već za manschafts photo za sljedeću sezonu držeći dres Vukova. Ta slika je iscurila u javnost i onda je počelo opće omaložavanje igrača.
Gotze će biti pod ogromnim pritiskom protiv Reala i mislim da je ovo Bayern namjerno odradio pred polufinale. Ispali su šupci, nije im to trebalo.
- moustapha
- Kontakt:
- Rekordmeister
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Kupuj domaće, kupuj srcem.

Auch Bayern wollte das Super-Talent

a zar smo sumnjali.

a zar smo sumnjali.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 08032.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na vijest o odlasku Goetzea u Minhen dionice Borusije pale za 1,57%. Sa početnih 3,19€ od jutros do 3,14€ po dionici trenutno investitori počinju gubiti nadu u Borusiju
Na vijest o odlasku Goetzea u Minhen dionice Borusije pale za 1,57%. Sa početnih 3,19€ od jutros do 3,14€ po dionici trenutno investitori počinju gubiti nadu u Borusiju
Kakvo brutalno pisanje po celoj ligi, najgori monopol... Sad se barem zna ko ce igrati "napadaca" u Bayernu sledece sezone...
Nek mi neko kaze kako je Nijemacka liga zanimljiva i puna konkurenata za titulu... Slicna prica kao i Spaniji s Realom i Barcom koji pokupuju sve sto valja,ali opet klubovi u Spaniji nadju dobre zamjene ,dok kod Nijemaca to nije slucaj . Dakle ,Bundes liga ima jedan jak i stabilan klub koji ima konkurenta po radu i znanju ali po novcu ne.Zato liga i slabi a Bajern jaca jer imas nekada si imao beton ekipe tipa Verder ,Klose otisao u Bajern,Stutgard Mario Gomes,Bajern,nekada Leverkuzen Balak, Lusio i Ze Roberto otisli u Bajern i sada Gece iz Dortmunda. Vidimo gdje su danas Leverkusen,Werder Stutgart....Bojim se da Bundes liga kao i Primera nema konkurencije na duze staze.Sta da kazem nego da mi je zao zbog toga sto nikad Nemacka liga nece biti najjaca liga . A imaju sve predispozicije za to .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Centre forward
- Kontakt:
Oni su Merhamet. Nije to u domenu fudbala.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Arsenal ?Puni su para, a posluju u plusu. Ne vjerujem da tako ijedan klub radi trenutno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Liga slabi, o čemu ti pričaš prijatelju. Bundesliga je jedina liga koja napreduje u odnosu na ostale lige petice. BVB su uzeli Kagawu, ranije Sahina pa je klub jači nego u tim vremenima. Nikad jedan igrač nije činio ekipu niti će, pa ljudi moij BVb će na pojačanja mozda ima i 100 mil eura, a ovdje pričaju o slabljenju ekipe ( 37 od Gotzea, ako ode Lewa 20-25, pare od Schiebera, 1 milion od Sanatane i 30 - 40 od profita). Ako dovedu igrača tipa Isca, Dzeku i jos dvojicu vrhunskih igrača, neće biti slabiji.Ostavite se ćorava posla i uzivajte u zivotu.juznjak> je napisao/la:Nek mi neko kaze kako je Nijemacka liga zanimljiva i puna konkurenata za titulu... Slicna prica kao i Spaniji s Realom i Barcom koji pokupuju sve sto valja,ali opet klubovi u Spaniji nadju dobre zamjene ,dok kod Nijemaca to nije slucaj . Dakle ,Bundes liga ima jedan jak i stabilan klub koji ima konkurenta po radu i znanju ali po novcu ne.Zato liga i slabi a Bajern jaca jer imas nekada si imao beton ekipe tipa Verder ,Klose otisao u Bajern,Stutgard Mario Gomes,Bajern,nekada Leverkuzen Balak, Lusio i Ze Roberto otisli u Bajern i sada Gece iz Dortmunda. Vidimo gdje su danas Leverkusen,Werder Stutgart....Bojim se da Bundes liga kao i Primera nema konkurencije na duze staze.Sta da kazem nego da mi je zao zbog toga sto nikad Nemacka liga nece biti najjaca liga . A imaju sve predispozicije za to .
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Zutalji bi trebali pokazati vise respekta. Kad "im" je trebalo guzici onda je Bayern bio dobar.
BVB moze biti zahvalan Bayernu sto je ovako uspjesan zadnje 2-3 godine. Da im Bayern nije pomogao onda kad im je trebalo sad bi Dortmund vjerojatno igrao 2. ligu ili se borio za opstanak u 1.
BVB moze biti zahvalan Bayernu sto je ovako uspjesan zadnje 2-3 godine. Da im Bayern nije pomogao onda kad im je trebalo sad bi Dortmund vjerojatno igrao 2. ligu ili se borio za opstanak u 1.
ah ta mitomanija... 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ljudi samo odrzavaju svoju filijalu.
Hitzfeld >>> Sammer >>> Gotze
Hitzfeld >>> Sammer >>> Gotze
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Dirk Dufner je novi Sportski direktor Hannover-a, sto su danas potvrdili iz kluba...Odlican potez i odlicna zamjena za Schamdtke-a, ali mi je u neku ruku zao Freiburga, koji se nalazi u fazi raspadanja kako @Pale kaze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako njemacki klubovi zele da imaju najbolju ligu na svijetu, onda definitivno ovo nije nacin kako da se to i ostvari. Uli i Rummenige puna usta hvale kako zele jake i konkuretne njemacke klubove, a onda urade ovako nesto i to pred polufinalne tekme protiv Reala. Mislim da je atmosfera u Dortmundu itekako narusena, ovo sve ide na ruku Real Madridu.
Ozren je napisao/la:Ako njemacki klubovi zele da imaju najbolju ligu na svijetu, onda definitivno ovo nije nacin kako da se to i ostvari. Uli i Rummenige puna usta hvale kako zele jake i konkuretne njemacke klubove, a onda urade ovako nesto i to pred polufinalne tekme protiv Reala. Mislim da je atmosfera u Dortmundu itekako narusena, ovo sve ide na ruku Real Madridu.
Da, da, i onda dođe neko sa strane i iskoristi tu klauzulu i ode Gotze negdje drugo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.