Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
prije bih rekao da je Vedo ponizan i naivčina, čini mu se da radi nešto dobro, a u biti kontra efekat, što će se pokazati prije ili poslije
Što je gore, mislim da će se i Marjan predomisliti. Ima još dana do njihovog povratka, svašta se može desiti... Bit će "Šefe, ja se malo zezao."Omerbavarac je napisao/la: a ja jedino cekam Marijana, jer ono sto sam cuo u onoj emisiji na FACE TV je naznaka da se svasta desavalo kako u tako i oko repke.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
koji je vama q ljudi,sta vi znate ,spaho je govorio da je nacuo price ,sta se sve kod nas prica bog te pa ne moze sve biti istina ,da je goovrio da je vidio svojim ocima pa hajd a on prica "kruze price ",a sta to kod nas ne kruzi bog te
i sad se neke teorije zavjere prave,eto nece niko htjet rec sta se desilo
ako se desilo ne moze se to prikriti,eto sad odjednom niko nece htjet rec dal je bila tuca
ako je bila to se ne moze sakrit
neke novine napisu bila tuca izmedju vede i spahica i raja odma povjeruje
mediji uvijek napusu sve ,nije jednom poslije utakmice bilo da se zakace neki igraci,to je znak da se ima karakter da je krivo igracima za poraz ,gore je da su podnijeli poraz ko "orilo gorilo", tuce vjerujem nije bilo mozda neke zesce rasprave a eto vidicemo sve ,ovo se ne moze prikriti ako je bilo sta,
a ovi sto uzivaju da prave odma neke teorije zavjere oko repke nek popuste malo
ako se desilo ne moze se to prikriti,eto sad odjednom niko nece htjet rec dal je bila tuca
mediji uvijek napusu sve ,nije jednom poslije utakmice bilo da se zakace neki igraci,to je znak da se ima karakter da je krivo igracima za poraz ,gore je da su podnijeli poraz ko "orilo gorilo", tuce vjerujem nije bilo mozda neke zesce rasprave a eto vidicemo sve ,ovo se ne moze prikriti ako je bilo sta,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ako se ne moze priktiti daj nam onda ti objasni sta bi sa Hasanom???barca_87 je napisao/la:koji je vama q ljudi,sta vi znate ,spaho je govorio da je nacuo price ,sta se sve kod nas prica bog te pa ne moze sve biti istina ,da je goovrio da je vidio svojim ocima pa hajd a on prica "kruze price ",a sta to kod nas ne kruzi bog te
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ćelo mu prijetio po Njemačkoj. Tako kažuSabinho je napisao/la:Ako se ne moze priktiti daj nam onda ti objasni sta bi sa Hasanom???barca_87 je napisao/la:koji je vama q ljudi,sta vi znate ,spaho je govorio da je nacuo price ,sta se sve kod nas prica bog te pa ne moze sve biti istina ,da je goovrio da je vidio svojim ocima pa hajd a on prica "kruze price ",a sta to kod nas ne kruzi bog te

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Vedo NOKAUTIRAO Spahica - http://www.backstage.ba/buzz/vedad-ibis ... -knockout/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Interista02
- Kontakt:
Kako gleda Vedo avdiju nakon onog pokušaja šuta ili čega već hahaha....
Ko' da mu govori:"Pu, bem te šprljava."
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Ko' da mu govori:"Pu, bem te šprljava."
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Bega i Vedo u Stokeu.LenBias je napisao/la:vedo u stoke?

Osim za MC - svi navijamo za Stoke.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Neka njega u Njemackoj.Jos malo pa 100 golova 

kakav crni Stoke .. on mi uopšte ne djeluje kao neko ko bi mogao igrati u Premiershipu, a pogotovo u Stokeu, gdje je odbrana svog gola primarni cilj, tako da bi se baš nazabijao golova, nema šta 

- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
ne bas svi, ja od Nigerije navijam za MAN UTDbparena je napisao/la:Bega i Vedo u Stokeu.LenBias je napisao/la:vedo u stoke?![]()
Osim za MC - svi navijamo za Stoke.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Trener Stuttgarta
Veh: Vjerujem u Ibiševića, vrijeme je da odigra bitnu ulogu
Armin Veh je po okončanju Bundeslige preuzeo ekipu Stuttgarta sa kojom je 2007. godine osvojio šampionsku titulu
Nakon što je Stuttgarta u finišu prošle sezone spašavao svoj bundesligaški status, u ovoj Švabe žele puno više pa su za kormilo vratili čovjeka koji je sa klubom iz "grada automobila" napravio posljednji veliki uspjeh.
"Ovdje se osjećam sjajno. Nisam stranac, ovdje sam kao kod svoje kuće", rekao je Veh koji je priznao da je planirao pauzirati, ali o tome da odbije ponudu Švaba nije razmišljao ni tren.
"Naravno da sam donio neke odluke na osnovu nekih osjećanja koja me vežu za ovaj klub. Shvatio sam u svemu da je Stuttgart klub u kojem ima mnogo toga pozitivnog. Ima tradiciju, dobro je organizovan, u ovom regionu predstavlja nešto. Ima tu potencijala za razvoj, a za to sam itekako raspoložen", kaže u intervjuu za Bild novi trener Vedada Ibiševića.
Bh. reprezentativac koji se u finišu sezone našao u nemilosti holandskog trener Huuba Stevensa bio je neizostavna tema.
"Vjerujem u Ibiševića, mislim da je vrijeme da odigra jednu jako bitnu ulogu. Timu Wernera vidim u ulozi centralnog napadača. Ubijeđen sam da može postati vrlo kvalitetan igrač", rekao je Veh, koji je na kraju konstatovao da plasmani Stuttgarta u posljednje četiri sezone nisu nikako zadovoljavajući.
Švabe su u posljednje četiri sezone bili dva puta dvanaesti, jednom šesti i jednom petnaesti.
Veh: Vjerujem u Ibiševića, vrijeme je da odigra bitnu ulogu
Armin Veh je po okončanju Bundeslige preuzeo ekipu Stuttgarta sa kojom je 2007. godine osvojio šampionsku titulu
Nakon što je Stuttgarta u finišu prošle sezone spašavao svoj bundesligaški status, u ovoj Švabe žele puno više pa su za kormilo vratili čovjeka koji je sa klubom iz "grada automobila" napravio posljednji veliki uspjeh.
"Ovdje se osjećam sjajno. Nisam stranac, ovdje sam kao kod svoje kuće", rekao je Veh koji je priznao da je planirao pauzirati, ali o tome da odbije ponudu Švaba nije razmišljao ni tren.
"Naravno da sam donio neke odluke na osnovu nekih osjećanja koja me vežu za ovaj klub. Shvatio sam u svemu da je Stuttgart klub u kojem ima mnogo toga pozitivnog. Ima tradiciju, dobro je organizovan, u ovom regionu predstavlja nešto. Ima tu potencijala za razvoj, a za to sam itekako raspoložen", kaže u intervjuu za Bild novi trener Vedada Ibiševića.
Bh. reprezentativac koji se u finišu sezone našao u nemilosti holandskog trener Huuba Stevensa bio je neizostavna tema.
"Vjerujem u Ibiševića, mislim da je vrijeme da odigra jednu jako bitnu ulogu. Timu Wernera vidim u ulozi centralnog napadača. Ubijeđen sam da može postati vrlo kvalitetan igrač", rekao je Veh, koji je na kraju konstatovao da plasmani Stuttgarta u posljednje četiri sezone nisu nikako zadovoljavajući.
Švabe su u posljednje četiri sezone bili dva puta dvanaesti, jednom šesti i jednom petnaesti.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je ponuda u visini od 5 miliona funti koja je stigla od strane Stokea prihvacena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta konzumira ovaj Veh?SaLL/ihovic je napisao/la:Veh: Vjerujem u Ibiševića, vrijeme je da odigra bitnu ulogu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tako je bombarderu, neka si naglasio ovo za iskrene navijače.Vedad Ibišević se obratio fanovima: Želim se zahvaliti svim iskrenim navijačima
Napadač bh. reprezentacije i strijelac prvog gola našeg nacionalnog tima na svjetskim prvenstvima Vedad Ibišević obratio se fanovima na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.
Igrač Stuttgarta i bh. reprezentacije Vedad Ibišević je izrazio zadovoljstvo učešćem u kreiranju historije bh. reprezentacije, te se zahvalio navijačima na podršci.
"Zahvalan sam Bogu što sam bio dio tima koji je ušao u historiju. Prvo Svjetsko prvenstvo, prvi gol i na kraju prva pobjeda reprezentacije BiH. Jedno veliko sportsko i životno iskustvo.", kazao je Ibišević i dodao:
"Želim se zahvaliti svim iskrenim navijačima. Sada je vrijeme da se malo odmorim sa svojim najmilijima.", napisao je "Plavooki bombarder"
Podsjetimo, Vedad Ibišević je postigao prvi gol reprezentacije BiH na Svjetskom prvenstvu u meču protiv Argentine na čuvenoj Marakani u Rio de Janeiru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gluposti, preseravaju se s tim glupostima, čuj iskrenim navijačima
ko su to Džeko i Ibišević da navijače dijele na iskrene i neiskrene? na prave i lažne?
pa svi smo mi djeca Bosne i Hercegovine, kako neko može biti pravi, odnosno lažni navijač? mogu se podjeliti na one koji aktivno prate fudbal i poznaju materiju i one koji gledaju fudbal jer je u pitanju naša repka (kao npr. moji starci, sestra, zet), a vole npr. bacit' koju o taktici, ko je trebao igrat', itd
ne postoje pravi i lažni navijači, postoje samo navijači, oni koji su više razočarani ispadanjem sa SP (kao ja npr) i oni koji su zadovoljni samim plasmanom na SP i koji kažu: ma u redu, biti će bolje drugi put, dobri ste bili
nekima teško padne poraz i neuspjeh, pa u afektu kažu neke stvari (takav sam i sam, usijana glava), pa se to procijeni da smo mi lažni navijači, da pljujemo, bla, bla
Vedo me je s ovim razočarao, od Džeke sam navikao, taj nosom nebo para

pa svi smo mi djeca Bosne i Hercegovine, kako neko može biti pravi, odnosno lažni navijač? mogu se podjeliti na one koji aktivno prate fudbal i poznaju materiju i one koji gledaju fudbal jer je u pitanju naša repka (kao npr. moji starci, sestra, zet), a vole npr. bacit' koju o taktici, ko je trebao igrat', itd
ne postoje pravi i lažni navijači, postoje samo navijači, oni koji su više razočarani ispadanjem sa SP (kao ja npr) i oni koji su zadovoljni samim plasmanom na SP i koji kažu: ma u redu, biti će bolje drugi put, dobri ste bili
nekima teško padne poraz i neuspjeh, pa u afektu kažu neke stvari (takav sam i sam, usijana glava), pa se to procijeni da smo mi lažni navijači, da pljujemo, bla, bla
Vedo me je s ovim razočarao, od Džeke sam navikao, taj nosom nebo para

nek ti od sad "iskreni navijaci"gledaju utakmice na jbn linku, jer ja znam da vise neću .
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut