FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mamaSmurf
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mamaSmurf » 26 jul 2012, 20:34

Kakav mentalni sklop moraš imati da bi navijao za onu fašističku stoku i protiv svog komšije?:@
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 jul 2012, 20:34

The Maniacs '87 je napisao/la:stvarno ne mogu da shvatim ove lafo naše forumaše koji žele sreću pitarima na njihovom forumu. pa niko nije bio sretniji od njih što smo ispali od maribora a ko imalo poznaje našu istoriju zna da nemamo večih dušmana od njih. zbog toga svaki pravi željovac koji bude večeras gledao utakmicu če naravno navijati za levski a vi lafo navijači forumaši navijajte za komšinice al če te nekad doći pameti vjerovatno ste mladi.
Boli me neka stvar za koga su oni navijali u utorak, ja veceras zelim da Sarajevo prodje dalje isto tako zelim i da Siroki prodje dalje, realno za Siroki mi je svejedno ali eto radi nekog koeficineta ne bi bilo lose dok za Sarajevo hajmo reci opet da su mozda drugacije okolnosti bilo bi mi svejedno ali u okolnostima u kojim smo veceras i sta se sve desavalo kao uvod u ovaj mec, bilo bi mi vise nego drago da Sarajevo prodje dalje.

Hoces ti ili neko treci imati drugo misljenje opet me ne zanima, svako ima pravo na misljenje i to je to.

Zeljeznicar za zivot cijeli
Mes Que Un Club

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2012, 20:35

mamaSmurf je napisao/la:Kakav mentalni sklop moraš imati da bi navijao za onu fašističku stoku i protiv svog komšije?:@
Ne obracaj paznju na takve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 26 jul 2012, 20:38

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:stvarno ne mogu da shvatim ove lafo naše forumaše koji žele sreću pitarima na njihovom forumu. pa niko nije bio sretniji od njih što smo ispali od maribora a ko imalo poznaje našu istoriju zna da nemamo večih dušmana od njih. zbog toga svaki pravi željovac koji bude večeras gledao utakmicu če naravno navijati za levski a vi lafo navijači forumaši navijajte za komšinice al če te nekad doći pameti vjerovatno ste mladi.
Navijači su množina, imaš Pitara koji su u utorak navijali za Želju i onih koji su slavili poraz. Tako i večeras imaš Manijaka koji su uz Sarajevo i onih koji navijaju za Levski.

Što se historije tiče, oni koji su pokušali to što su pokušali nakon onog rata su ili pod zemljom ili teški metuzalemi i nemaju nikakve veze sa ljudima koji danas navijaju za Sarajevo.

A što se tebe tiče, teško je zaključiti da li si mlad ili ne, ali nije teško zaključiti da ti logika nije jača strana i da si polupismen.

Savjet: Umij se!
Logičar pojma ti nemaš i nemoj se ko nešto praviti pametan. Ovako je kao što sam napisao od a do ž, ni jedan pravi navijač želje neče nikad navijati za torpedo.
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jul 2012, 20:42

The Maniacs '87 je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Navijači su množina, imaš Pitara koji su u utorak navijali za Želju i onih koji su slavili poraz. Tako i večeras imaš Manijaka koji su uz Sarajevo i onih koji navijaju za Levski.

Što se historije tiče, oni koji su pokušali to što su pokušali nakon onog rata su ili pod zemljom ili teški metuzalemi i nemaju nikakve veze sa ljudima koji danas navijaju za Sarajevo.

A što se tebe tiče, teško je zaključiti da li si mlad ili ne, ali nije teško zaključiti da ti logika nije jača strana i da si polupismen.

Savjet: Umij se!
Logičar pojma ti nemaš i nemoj se ko nešto praviti pametan. Ovako je kao što sam napisao od a do ž, ni jedan pravi navijač želje neče nikad navijati za torpedo.
Samo su napisati lol na ovo tvoje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 26 jul 2012, 20:42

koji si ti bolid čovječe :o volim Želju više od svega, ali večeras navijam za Sarajevo pa da su i od gov.ana predstavljaju moj grad, moju Zemlju a, uostalom, kako možeš navijati za nekoga ko veliča Srebrenički genocid. :S

Edit: Popravi pravopis.
Another hero - another mindless crime.

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 26 jul 2012, 20:46

naravno da ćemo navijati i za široki i za borac i za bilo koji klub koji ispred bih igra u evropi pa ne pričamo ni o ratu ni o politici al za pitare nikad.
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jul 2012, 20:46

Nek me još neko ubijedi da trebam navijat za Bugare koji veličaju ratne zločince koji su odnijeli desetine hiljada NAŠIH života umjesto da navijam za kone s kojim djelim grad. Kad Sarajevo igra u našoj ligi nije mi mrsko da zijane, al večeras sam 100% uz kone !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 26 jul 2012, 20:48

TI BI PRIJE NAVIJ'O ZA ŠIROKI I BORAC NEGO ZA SARAJEVO ?!? :O idi, uzmi, ubij pa se pištolj :mrgreen:
Another hero - another mindless crime.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jul 2012, 20:49

Alen1987 je napisao/la:GOOOOOOOOOL,ne sikirajte se slab je maribor dobicete vi ove levate ;)
Bilo je i ovakvih budala na našoj temi, ali ipak neka Sarajevo prođe. Želi bližnjem svome isto što želiš i sebi, osim naravno u derbijima.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jul 2012, 20:51

exbabilon je napisao/la:Nek me još neko ubijedi da trebam navijat za Bugare koji veličaju ratne zločince koji su odnijeli desetine hiljada NAŠIH života umjesto da navijam za kone s kojim djelim grad. Kad Sarajevo igra u našoj ligi nije mi mrsko da zijane, al večeras sam 100% uz kone !
glupane navijaj, nije rat, u ratu smo pokazali kad je trebalo ko smo na čelu sa đildom
A sad u miru treba zaboravit ko je pucao po nama? E moj glupko..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jul 2012, 20:52

exbabilon je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Nek me još neko ubijedi da trebam navijat za Bugare koji veličaju ratne zločince koji su odnijeli desetine hiljada NAŠIH života umjesto da navijam za kone s kojim djelim grad. Kad Sarajevo igra u našoj ligi nije mi mrsko da zijane, al večeras sam 100% uz kone !
glupane navijaj, nije rat, u ratu smo pokazali kad je trebalo ko smo na čelu sa đildom
A sad u miru treba zaboravit ko je pucao po nama? E moj glupko..
Sta se raspravljate s djetetom koje je rodjeno poslje usranog rata
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jul 2012, 20:57

I vidim da u nekim postovima govoris u ime svih navijaca ZELJEZNICARA pa bih te molio da to ne radis. Pozdrav

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 jul 2012, 20:59

nime_tm87 je napisao/la: I vidim da u nekim postovima govoris u ime svih navijaca ZELJEZNICARA pa bih te molio da to ne radis. Pozdrav
Ne, on govori samo u ima "pravih" navijača Željezničara, samoproglašeni pravi navijač, bezveznjak A klase.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 jul 2012, 21:04

J.bo vas i sa i levski! Tema je FK ZELJEZNICAR :!:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jul 2012, 21:27

Ko da gledam tekmu ZEljo-maribor sa dobrim sudijom. Vjerujte isto ovako bi bilo da nas sudija nije ebo...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 26 jul 2012, 21:33

nime_tm87 je napisao/la:Ko da gledam tekmu ZEljo-maribor sa dobrim sudijom. Vjerujte isto ovako bi bilo da nas sudija nije ebo...
Sudija pusta igru na par ostriji faulova Sarajeva, isto tako i za Levski. Posteno sudene i mozda je jedan gol Sarajeva bio iz ofsajda, al ito je nebitno.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 26 jul 2012, 21:41

Paranoja je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ko da gledam tekmu ZEljo-maribor sa dobrim sudijom. Vjerujte isto ovako bi bilo da nas sudija nije ebo...
Sudija pusta igru na par ostriji faulova Sarajeva, isto tako i za Levski. Posteno sudene i mozda je jedan gol Sarajeva bio iz ofsajda, al ito je nebitno.
Eto vam, jeste ih prizvali :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 26 jul 2012, 22:54

mislim da će nam upravo ove sezone komšije biti glavni konkurenti za titulu. pozitivno su me iznenadili u ove dvije utakmice, istina, levski je mnogo slabiji od maribora, ali imaju igru. :)
Odlazi Safete.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 jul 2012, 23:00

Sad mi je jos vise zao sto nismo prosli,pa zamislite Željeznicar,Sarajevo i mozda Siroki u 3 pretkolu Evropskih takmicenja..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hilmo123, Orvel i 39 gostiju.