FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav mentalni sklop moraš imati da bi navijao za onu fašističku stoku i protiv svog komšije?:@
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Boli me neka stvar za koga su oni navijali u utorak, ja veceras zelim da Sarajevo prodje dalje isto tako zelim i da Siroki prodje dalje, realno za Siroki mi je svejedno ali eto radi nekog koeficineta ne bi bilo lose dok za Sarajevo hajmo reci opet da su mozda drugacije okolnosti bilo bi mi svejedno ali u okolnostima u kojim smo veceras i sta se sve desavalo kao uvod u ovaj mec, bilo bi mi vise nego drago da Sarajevo prodje dalje.The Maniacs '87 je napisao/la:stvarno ne mogu da shvatim ove lafo naše forumaše koji žele sreću pitarima na njihovom forumu. pa niko nije bio sretniji od njih što smo ispali od maribora a ko imalo poznaje našu istoriju zna da nemamo večih dušmana od njih. zbog toga svaki pravi željovac koji bude večeras gledao utakmicu če naravno navijati za levski a vi lafo navijači forumaši navijajte za komšinice al če te nekad doći pameti vjerovatno ste mladi.
Hoces ti ili neko treci imati drugo misljenje opet me ne zanima, svako ima pravo na misljenje i to je to.
Zeljeznicar za zivot cijeli
Mes Que Un Club
Ne obracaj paznju na takve.mamaSmurf je napisao/la:Kakav mentalni sklop moraš imati da bi navijao za onu fašističku stoku i protiv svog komšije?:@
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Logičar pojma ti nemaš i nemoj se ko nešto praviti pametan. Ovako je kao što sam napisao od a do ž, ni jedan pravi navijač želje neče nikad navijati za torpedo.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Navijači su množina, imaš Pitara koji su u utorak navijali za Želju i onih koji su slavili poraz. Tako i večeras imaš Manijaka koji su uz Sarajevo i onih koji navijaju za Levski.The Maniacs '87 je napisao/la:stvarno ne mogu da shvatim ove lafo naše forumaše koji žele sreću pitarima na njihovom forumu. pa niko nije bio sretniji od njih što smo ispali od maribora a ko imalo poznaje našu istoriju zna da nemamo večih dušmana od njih. zbog toga svaki pravi željovac koji bude večeras gledao utakmicu če naravno navijati za levski a vi lafo navijači forumaši navijajte za komšinice al če te nekad doći pameti vjerovatno ste mladi.
Što se historije tiče, oni koji su pokušali to što su pokušali nakon onog rata su ili pod zemljom ili teški metuzalemi i nemaju nikakve veze sa ljudima koji danas navijaju za Sarajevo.
A što se tebe tiče, teško je zaključiti da li si mlad ili ne, ali nije teško zaključiti da ti logika nije jača strana i da si polupismen.
Savjet: Umij se!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Samo su napisati lol na ovo tvoje.The Maniacs '87 je napisao/la:Logičar pojma ti nemaš i nemoj se ko nešto praviti pametan. Ovako je kao što sam napisao od a do ž, ni jedan pravi navijač želje neče nikad navijati za torpedo.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Navijači su množina, imaš Pitara koji su u utorak navijali za Želju i onih koji su slavili poraz. Tako i večeras imaš Manijaka koji su uz Sarajevo i onih koji navijaju za Levski.The Maniacs '87 je napisao/la:stvarno ne mogu da shvatim ove lafo naše forumaše koji žele sreću pitarima na njihovom forumu. pa niko nije bio sretniji od njih što smo ispali od maribora a ko imalo poznaje našu istoriju zna da nemamo večih dušmana od njih. zbog toga svaki pravi željovac koji bude večeras gledao utakmicu če naravno navijati za levski a vi lafo navijači forumaši navijajte za komšinice al če te nekad doći pameti vjerovatno ste mladi.
Što se historije tiče, oni koji su pokušali to što su pokušali nakon onog rata su ili pod zemljom ili teški metuzalemi i nemaju nikakve veze sa ljudima koji danas navijaju za Sarajevo.
A što se tebe tiče, teško je zaključiti da li si mlad ili ne, ali nije teško zaključiti da ti logika nije jača strana i da si polupismen.
Savjet: Umij se!
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
koji si ti bolid čovječe
volim Želju više od svega, ali večeras navijam za Sarajevo pa da su i od gov.ana predstavljaju moj grad, moju Zemlju a, uostalom, kako možeš navijati za nekoga ko veliča Srebrenički genocid. :S
Edit: Popravi pravopis.

Edit: Popravi pravopis.
Another hero - another mindless crime.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
naravno da ćemo navijati i za široki i za borac i za bilo koji klub koji ispred bih igra u evropi pa ne pričamo ni o ratu ni o politici al za pitare nikad.
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Nek me još neko ubijedi da trebam navijat za Bugare koji veličaju ratne zločince koji su odnijeli desetine hiljada NAŠIH života umjesto da navijam za kone s kojim djelim grad. Kad Sarajevo igra u našoj ligi nije mi mrsko da zijane, al večeras sam 100% uz kone !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
TI BI PRIJE NAVIJ'O ZA ŠIROKI I BORAC NEGO ZA SARAJEVO ?!? :O idi, uzmi, ubij pa se pištolj 

Another hero - another mindless crime.
Bilo je i ovakvih budala na našoj temi, ali ipak neka Sarajevo prođe. Želi bližnjem svome isto što želiš i sebi, osim naravno u derbijima.Alen1987 je napisao/la:GOOOOOOOOOL,ne sikirajte se slab je maribor dobicete vi ove levate![]()
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
A sad u miru treba zaboravit ko je pucao po nama? E moj glupko..The Maniacs '87 je napisao/la:glupane navijaj, nije rat, u ratu smo pokazali kad je trebalo ko smo na čelu sa đildomexbabilon je napisao/la:Nek me još neko ubijedi da trebam navijat za Bugare koji veličaju ratne zločince koji su odnijeli desetine hiljada NAŠIH života umjesto da navijam za kone s kojim djelim grad. Kad Sarajevo igra u našoj ligi nije mi mrsko da zijane, al večeras sam 100% uz kone !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sta se raspravljate s djetetom koje je rodjeno poslje usranog rataexbabilon je napisao/la:A sad u miru treba zaboravit ko je pucao po nama? E moj glupko..The Maniacs '87 je napisao/la:glupane navijaj, nije rat, u ratu smo pokazali kad je trebalo ko smo na čelu sa đildomexbabilon je napisao/la:Nek me još neko ubijedi da trebam navijat za Bugare koji veličaju ratne zločince koji su odnijeli desetine hiljada NAŠIH života umjesto da navijam za kone s kojim djelim grad. Kad Sarajevo igra u našoj ligi nije mi mrsko da zijane, al večeras sam 100% uz kone !
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
I vidim da u nekim postovima govoris u ime svih navijaca ZELJEZNICARA pa bih te molio da to ne radis. PozdravThe Maniacs '87 je napisao/la:glupane navijaj, nije rat, u ratu smo pokazali kad je trebalo ko smo na čelu sa đildomexbabilon je napisao/la:Nek me još neko ubijedi da trebam navijat za Bugare koji veličaju ratne zločince koji su odnijeli desetine hiljada NAŠIH života umjesto da navijam za kone s kojim djelim grad. Kad Sarajevo igra u našoj ligi nije mi mrsko da zijane, al večeras sam 100% uz kone !
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ne, on govori samo u ima "pravih" navijača Željezničara, samoproglašeni pravi navijač, bezveznjak A klase.nime_tm87 je napisao/la: I vidim da u nekim postovima govoris u ime svih navijaca ZELJEZNICARA pa bih te molio da to ne radis. Pozdrav
J.bo vas i sa i levski! Tema je FK ZELJEZNICAR 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ko da gledam tekmu ZEljo-maribor sa dobrim sudijom. Vjerujte isto ovako bi bilo da nas sudija nije ebo...
Sudija pusta igru na par ostriji faulova Sarajeva, isto tako i za Levski. Posteno sudene i mozda je jedan gol Sarajeva bio iz ofsajda, al ito je nebitno.nime_tm87 je napisao/la:Ko da gledam tekmu ZEljo-maribor sa dobrim sudijom. Vjerujte isto ovako bi bilo da nas sudija nije ebo...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Eto vam, jeste ih prizvaliParanoja je napisao/la:Sudija pusta igru na par ostriji faulova Sarajeva, isto tako i za Levski. Posteno sudene i mozda je jedan gol Sarajeva bio iz ofsajda, al ito je nebitno.nime_tm87 je napisao/la:Ko da gledam tekmu ZEljo-maribor sa dobrim sudijom. Vjerujte isto ovako bi bilo da nas sudija nije ebo...

NAPRIJED NARODE!
mislim da će nam upravo ove sezone komšije biti glavni konkurenti za titulu. pozitivno su me iznenadili u ove dvije utakmice, istina, levski je mnogo slabiji od maribora, ali imaju igru. 

Odlazi Safete.
Sad mi je jos vise zao sto nismo prosli,pa zamislite Željeznicar,Sarajevo i mozda Siroki u 3 pretkolu Evropskih takmicenja..