FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 01 okt 2014, 00:26

Je li nam to Ramo bananu pokupio ili je samo u Banovicima? :D

PRAVDA ZA RAMU!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Southboy » 01 okt 2014, 02:29

Aragon je napisao/la:Je li nam to Ramo bananu pokupio ili je samo u Banovicima? :D

PRAVDA ZA RAMU!!!
Sta je sve psovao na temi Širokog tesko da ga je Aco pomilovao.. :D
Aco ne prašta..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 01 okt 2014, 10:14

“Zaista ne mogu ništa kazati, niti komentirati. Nemam nikakve konkretne informacije, jer mi je vijest otkazu prenio asistent Vučić. Mislim da sam bio krajnje korektan i iznenađen sam odlukom. Ne mogu ništa komentirati dok ne vidim o čemu se radi”, rekao je Rahimić, a Dnevni list podsjeća da ga je nekoliko dana ranije Meho Kodro zvao za pomoćnika u Sarajevu, no Rahimić je to odbio.

Inace rijec je o Ibri Rahimicu bivsem treneru Veleza...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 11:30

sta vam je ovo za benku..tek 13. ce bit registrovan :? :wtf: ...pa covjek je dosao ima mjesec,ili :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 okt 2014, 11:47

Sta ces kad je takva procedura njegov bivsi klub koci stvar sa papirima. ;) , danas po pobjedu srce na teren toliko od mene.!
04.10.2009 !!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 okt 2014, 11:47

Il 13., ili prije ako kineski savez posalje potvrdu. U svakom slucaju najkasnije do 13.

Nema trece mogucnosti nego ovo navedeno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 okt 2014, 11:50

staragarda je napisao/la:sta vam je ovo za benku..tek 13. ce bit registrovan :? :wtf: ...pa covjek je dosao ima mjesec,ili :?
smaraš jarane, da je nesto smijesno pa haj, dobronamjerno ti kazem :shh:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 01 okt 2014, 12:23

Ja zato i govorim od početka sezone da nama igrački kadar nije dobar... Možda je odličan za ovu ligu, ali smo daleko od Evrope. Mi imamo neke supertalentovane igrače tipa Duljević, Cimirot, Radovac i uz Benku i Stojčeva na njima treba da gradimo ekipu. Neki igrači tipa Berberović, Bandović, Todorović, Purić i još dosta njih su zalutali u ekipu.
Onaj mamlaz Uščuplić je čitavo ljeto ponavljao da želi po dva igrača na svakoj poziciji i onda prvih 15 utakmica izgura sa 12,13 igrača... Ekipa se ne pravi preko noći, ne postoje stvari tipa "proštetat ćemo se ligom" to je smiješno, pogotovo u ovako korumpiranoj državi i ligi. Prve i osnovne dvije stvari za ekipu su trener i golman, to je uvijek bilo tako. Bez njih nema rezultata. Nama se nije znalo da li je gori trener ili golman. Sada je došao Meho Kodro. Čovjek ima 47 godina i faktički nema trenersko iskustvo i opet ne znamo na čemu smo. Kodro je školovan trener i nadam se može napraviti neki iskorak, ali sve je to upitno. I nakon svega opet nam ostaje klocina na golu... Stvarno sam isfrustriran radom sportskog direktora u nekim situacijama. Gomilanje nepotrebih igrača... Evo samo jedan primjer. Mi sada u napadu imamo Bekića, Bilbiju, Benku i Krstu(ako računamo i ofanzivne i krilne napadače imamo tu još i Okića, Duljevića, Purića pa i Todorovića. Osam igrača za tri pozicije.), a ko je alternativa za Stojčeva? Šta je Ibraković mislio da ćemo mi igrati u grupi EL pa želi da ima 25 igrača koji će se koristiti? Nama treba kostur od 6-7 klasnih igrača i još 10 odličnih da iznesu ovu sezonu. Nama očajno nedostaje igrač kao što je Jajalo. Svi ste govrili ima Gojko, ima Radovac.... Ne gospodo, oni miljama iza kvaliteta koji ima Jajalo. Za nastalu situaciju treba da odgovara onaj ko dovodi igrače neplanski, a ne samo trener koji je bio marioneta u ovom slučaju.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 01 okt 2014, 12:47

Aragon je napisao/la:Ko su pomocni treneri Kodri, zna li neko?
Emir Tufek,bio trener Igmana sa kojim nije postigao niti jednu pobjedu

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 01 okt 2014, 12:59

remistarmo je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Ko su pomocni treneri Kodri, zna li neko?
Emir Tufek,bio trener Igmana sa kojim nije postigao niti jednu pobjedu
Mourinho ne bi sa Igmanom postigao pobjedu ;)
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2014, 13:46

bordobijeli je napisao/la:ovaj maribor pokazuje kako se treba raditi .zahovic 10 godina direktor ,dva trenera promjenili u 8 godina ,handanovic .tavares ,ibraimi dugi niz godina nosioci igre ,dovode sto im treba prodaju 1 ili 2 igraca najvise ,jednostavno sve se zna i zato imaju uspjeh . kad nas je kodro 4 trener u ovoj godini ,dovodimo igrace ne znamo ni sta nam treba ni koga dovodimo ni ko su nam glavni igraci oko kojih gradimo ekipu . 1 mjesec je bilbija glavni pa onda stojcev pa dupovac pa velkoski pa dovodimo benku pa stevaanovica ,ko poznaje sport zna da to utice na psihu igraa ca i na njihovu igru ,jednostavno igraci djeluju nesogurno i izgubljeno takvi su i nasi sad .treba uspostaviti sistem i znati ko u tom sistemu sta radi odnosno ko su majstori a ko irgeti .
:stop: :nene: Pa ne mogu oni biti mentori i nama, i vama. Imate vi Cardiff City za mentora. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2014, 13:50

Probisvjet je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ovaj maribor pokazuje kako se treba raditi .zahovic 10 godina direktor ,dva trenera promjenili u 8 godina ,handanovic .tavares ,ibraimi dugi niz godina nosioci igre ,dovode sto im treba prodaju 1 ili 2 igraca najvise ,jednostavno sve se zna i zato imaju uspjeh . kad nas je kodro 4 trener u ovoj godini ,dovodimo igrace ne znamo ni sta nam treba ni koga dovodimo ni ko su nam glavni igraci oko kojih gradimo ekipu . 1 mjesec je bilbija glavni pa onda stojcev pa dupovac pa velkoski pa dovodimo benku pa stevaanovica ,ko poznaje sport zna da to utice na psihu igraa ca i na njihovu igru ,jednostavno igraci djeluju nesogurno i izgubljeno takvi su i nasi sad .treba uspostaviti sistem i znati ko u tom sistemu sta radi odnosno ko su majstori a ko irgeti .
:stop: :nene: Pa ne mogu oni biti mentori i nama, i vama. Imate vi Cardiff City za mentora. :urnebes:
ne kontam sta si htio reci s ovim :crazy: :crazy:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2014, 13:51

bordobijeli je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
ne kontam sta si htio reci s ovim :crazy: :crazy:
Pa majka mu stara, salim se. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 okt 2014, 14:07

Danas ako nas bude 1500 na tekmi možemo biti zadovoljni. Haj baš da vidim kako će to Meho postaviti. Travnik će igrati na kontre s tim da imaju od početka pozitivan rezultat 0-0, ali sigurno da će ganjati jedan gol da daju preko kontre. Valjda ova odbrana danas bude na nivou, ali barem znamo da danas nećemo gledati Džemu. 1-0, 2-0, 3-1 rezultati s kojim možemo biti zadovoljni. Ali karte su fakat preskupe treba barem u kupu smanjiti cijene karata.

-----------------------------------------------Bandović-------------------------------

Sirijac--------------------------Tatko---------------------Kovačević---------- Puzi

--------------------------------Cimi----------------------Kostić-------------------------

Stojčev--------------------------------------------------------------------------Duljević

--------------------------------Velkoski---------------------Bekić------------------------

4-4-2 odmah ih napasti.
SRETAN BROJ - 1725

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 01 okt 2014, 14:10

pitic je napisao/la:Danas ako nas bude 1500 na tekmi možemo biti zadovoljni. Haj baš da vidim kako će to Meho postaviti. Travnik će igrati na kontre s tim da imaju od početka pozitivan rezultat 0-0, ali sigurno da će ganjati jedan gol da daju preko kontre. Valjda ova odbrana danas bude na nivou, ali barem znamo da danas nećemo gledati Džemu. 1-0, 2-0, 3-1 rezultati s kojim možemo biti zadovoljni. Ali karte su fakat preskupe treba barem u kupu smanjiti cijene karata.

-----------------------------------------------Bandović-------------------------------

Sirijac--------------------------Tatko---------------------Kovačević---------- Puzi

--------------------------------Cimi----------------------Kostić-------------------------

Stojčev--------------------------------------------------------------------------Duljević

--------------------------------Velkoski---------------------Bekić------------------------

4-4-2 odmah ih napasti.
cuj od pocetka imaju pozitivan rezultat bas cudno. mi mislili da krecu s negativnim rezultatom :hmmmmm:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 okt 2014, 14:23

btw.

Pripremite svoje živce jer će Travničani početi zadržavati igru već od 20 minute (kao i prošli put) počevši od valjanja po terenu kod svakog malo ozbiljnijeg kontakta pa do usporenog snimka ispucavanja lopte u igru od strane Nurkovića.
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 okt 2014, 15:23

staragarda je napisao/la:sta vam je ovo za benku..tek 13. ce bit registrovan :? :wtf: ...pa covjek je dosao ima mjesec,ili :?

"Leon Benko je raskinuo ugovor u Kini i po pravilima FIFA-e o statusu igrača, ukoliko igraču klub ne isplaćuje platu u period od tri mjeseca i duže igrač ima pravo na raskid ugovora. Mi smo sa Leonom potpisali ugovor 13-14 septembra i odmah taj dan smo zatražili certifikat i rok je 30 dana u kojem FIFA mora odlučiti u korist igrača i dati nam, ako ništa, privremenu registraciju," rekao je Selimović i dodao:

"Kineski Savez isto tako može da odgovori danas, a i 29. dan. Mi se nadamo manje i ne očekujemo nikakve komplikacije i očekujemo najdalje da se to može desiti 13. oktobra," riječi su Selimovića ;)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 okt 2014, 15:25

Šta će Travnik. Mi smo divovi, prošetat ćemo se kupom, a i ligom.

:hmmmmm:

Ajmoooooooooooo po pobjedu. :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 okt 2014, 15:31

Svi na Kosevo, igra Saraj'vo.

Idemo podrzati Kodru. :salut:
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 okt 2014, 15:31

Kad ja podjoh na Kosevooo... :zviz:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac i 28 gostiju.